Psychiatrische patiënten ‘weggepest’ uit Haagse Schilderswijk, PVV stelt vragen

Screenshot_23

DEN HAAG – Uitgescholden, bespuugd en bekogeld worden. Bewoners en medewerkers van Stichting Anton Constandse in de Haagse Schilderswijk zeggen al jaren niets anders mee te maken. Inmiddels is de maat vol. Het bestuur concludeert dat verhuizen de enige optie is.

‘Onze cliënten en medewerkers durven gewoon de straat niet meer op’, zegt directrice Lidy Zaat. Sinds 2008 zouden ze last hebben van buurtjongeren die rondom het huis hangen. ‘Ik zou niet snel het woord ‘terroriseren’ in de mond willen nemen, maar dat is toch echt wat hier gebeurt. Die jongeren hebben het gewoon op ze gemunt.’

Zaat krijgt het probleem niet opgelost. ‘Intensief contact met de wijkagent, talloze aangiftes en gesprekken met de nabijgelegen school hebben niets opgeleverd. Ook praten met de ouders van de jongeren heeft geen zin.’ Zaat hoopt zo snel mogelijk een nieuwe woonruimte te kunnen vinden.

Lees verder>>>

(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Multiculti, Overheid, PVV. Bookmark de permalink .

12 reacties op Psychiatrische patiënten ‘weggepest’ uit Haagse Schilderswijk, PVV stelt vragen

  1. Edwin Lauxen zegt:

    Met andere woorden: Zit je in een beschermd woonvorm dan kan dit je ook overkomen…de impact op deze mensen is groter wat menig burger zich kan voorstellen !

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Zal wel weer. Het staat er weliswaar niet expliciet bij, maar dat het getreiter en wat dies meer zij uit de allochtone hoek komt, kun je op je vingers natellen. Schilderswijk, tenslotte.
    In die islamitische culturen bewegen psychiatrische patienten zich immers niet tussen de anderen in dezelfde omgeving; die worden vèr weggestopt en aldus aan het oog onttrokken.
    En als het anders is, zullen ze ook krijgen wat er op zit! ze zúllen weten, dat ze ‘haram zijn!
    En nu kunnern deze patienten weer gaan verhuizen in plaats van dat het moslimtuig wordt aangepakt! Nou, het zal mij benieuwen, hoe er op die Kamervragen gereageerd wordt!
    En als iedereen het weer verdómt, geeft dat eigenlijk niet eens zo erg: Het enige wat dat oplevert is, dat het Kabinet/ de andere partijen zichzelf steeds meer als lapzwansen voor schut zetten, om niets, maar dan ook totaal niets anders dan dat ‘minder, minder…..’ Als dat geen plichtsverzaking is……!
    En de PVV heeft zichzelf dan niets te verwijten.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Dus niet de pesters, maar de gepesten moeten maar verhuizen. De wereld op zijn kop! Slap gemeentebestuur van Den Haag, die liever wegkijkt dan keiharde maatregelen treft. Als het op deze manier doorgaat, wordt ons land stukje bij beetje ingenomen door mensen die hier niet thuis horen, en wordt Nederland een onleefbaar land voor de autochtonen. Buitenlanders bepalen straks wie er in ‘hun’ wijk mogen wonen. Wie er niet thuishoort, moet opzouten.

    Wat een vreselijk land is dit aan het worden! Mijn afkeer groeit. Ik had dit nooit gedacht van mezelf.

    Like

    • windwens zegt:

      Het wordt geen verschrikkelijk land dat is het al. Psychiatrische aandoeningen bestaan volgens moslims niet. Wanneer iemand bijvoorbeeld schizofreen is, en dat komt bij heel veel Marokkanen voor dan zijn ze gewoon bezeten door de duivel en de Imam zal dat wel uitdrijven. Vaak worden deze mensen naar Marokko gezonden of weg gehouden of gehaald uit de psychiatrie omdat ze daar te kritisch reageren naar familie. Omdat er soms zoveel nog van deze mensen wordt gevraagd dat het gewoon onmenselijk wordt.

      Like

  4. lucky bee zegt:

    Volgens de islam als een vlieg in je thee,zit, dan moet je het helemaal verzuipen want bij de andere vleugel zit ook de remmedie voor de ziekte. Dit is geen mop.!

    Like

    • windwens zegt:

      Lucky bee ik heb een aardig inlevingsvermogen maar ik snap niet wat hier boven staat. Denk men dat als er een vlieg in je drankje verzuip dat je hier een genezende waarde aan ontleend kan worden? Zo ja heel bijzonden bij het een van de meest ranzige beestjes op de aarde. Noodzakelijk maar niet lekker in de koffie.

      Like

  5. Cathja:buitenlanders hebben het hier ,via een achterdeur,al lang voor het zeggen:zij moeten tevreden worden gehouden,kost wat kost!Ik minacht onze regering diep,heel diep!

    Like

  6. bigljohn zegt:

    De schilderswijk is het voorbeeld wat alle Nederlands wijken te wachten staat. De Islam is als een kankergezwel. De patient Nederland bevind zich al een poosje in het terminale stadium. Tegen de tijd dat het links-stemmende volk beseft dat er aan de PVV regeringsmacht gegeven moet worden,
    zal er al een Sharia kalifaat aanwezig zijn. De PVV krijgt voortdurend een cordon sanitaire aan zijn broek, en zal pas macht krijgen bij 78 Kamerzetels. 70 jaar lang is Nederland door het linkse schorem verrot gemaakt, en het staat nu op het randje om in de (islam) afgrond te vallen. Volgens mij is het over en uit, ook al door die connecties met de E.U. die er nog steeds zijn.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @bigLjohn: 18.31. uur. Ja John, zo gaat het worden. De eigen Nederlandse bevolking, wordt kapot gemaakt, terwille van het MOSLIMSCHORUM! En vooral de PvdA heeft schuld aan deze gang van zaken. Sinds het kabinet Den Uyl, werden we overstroomd door moslims, alles welwillend aangezien door de RODEN! Helaas gingen de VVD en het CDA en ook D66, hiermee akkoord! We zijn de laatste 43 jaren volledig VERRADEN door deze VERRADERSBENDE!

      Like

  7. Peter Rutgrink zegt:

    Ik ben in 1940 geboren in de Renbrandstraat 474. De oorlogsjaren waren niet makkelijk en zeker de “Hongerwinter” niet. Maar de buurt was lojaal, iedereen hielp iedereen. Het was een gezellige buurt met fijne kroegen en iedereen was eigenlijk arm te noemen maar er waren geen niet westerse allochtonen er was een Italiaan met zijn gezin maar dat waren gewoon fijne mensen die goed Nederlands spraken. Mijn familie us toen verhuist naar de Kockstraat maar in de wijk woonden toen dezelfde mensen. Gezellig en goed, ik kan het niet anders zeggen. Maar ik woon nu al 50 jaar in Braband maar ik kom regelmatig in Den Haag en zie de stad ineen storten.Alles wat je tegen komt zijn geen Hollanders. De winkels op de Paul Krugerlaan waren Nederlandse onderneners en zijn dit in hoofdzaak Turken. Om het even duidelijk te maken, naar mijn idee is het echte Den Haag naar de kloote. Dus stadsbestuur maak er weer een mooie en fijne woonstad van!!

    Like

  8. leefbarbaar zegt:

    Zolang de directie van de Stichting Anton Constandse, niet in de aanval gaat tegen de daders en gewoon keihard gaat benoemen wat de islam betekent voor deze getreiterde bewoners, zijn ze geen knip voor hun neus waard. De terreur van de allochtonen moet stoppen. Een duidelijk minder, minder, minder is hier op zijn plaats. Maar als men policor blijft en kiest voor verhuizen, dan moet je over een paar jaar weer verhuizen, want het houdt niet op, niet vanzelf.

    Like

Plaats een reactie