NPO-misleiding

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Geert Dales)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op NPO-misleiding

  1. Julia zegt:

    Hoe triest en respectloos kan een land zijn. Ook eens gelet op de houding van Rutte tijdens de kranslegging wat had hij een haast hij zal evenals het zoegenoemde koninklijke paar(?) eens wat van Poetin kunnen leren hoe respectvol deze man een krans legt op jaarlijks 14 oktober https://www.youtube.com/watch?v=jeoE8_veG_M. Het idee alleen al hekken, ausweis tonen en fouilleren doet mij toch echt denken aan de praktijken tijdens WOII door de NAZI’s. Dan nog worden de kransen na de bijeenkomst op De Dam bij het monument weggehaald sorry hoor uit eerbetoon zet men er een aantal militairen in vol ornaat er bij en laat men de kransen staan. Laten wij a.u.b. onze bek houden over de Russen die notabene hebben meegevochten voor onze vrijheid en Auswitz hebben bevrijd. Ik schaam mij dood als Nederlander dat een kranslegging tijdens de herdenking en de maatregelen hier omheen nog een Nederlander te noemen. Wat een respectloze bende Nederland een land waar alle moraal en respect geen normale gang van zaken meer is mede dank aan politiek Den Haag en een koningshuis dat totaal geen enkele binding meer heeft met eigen land en volk. Zelfs het aandenken aan Anne Frank stond ingepakt schaamteloos en respectloos geen goed woord voor de wanorde en het wanbeleid in dit verloren landje meer over.

    Geliked door 4 people

    • Ravian zegt:

      Zo ziet respect er uit:

      Geliked door 4 people

      • Julia zegt:

        Zoals ik al omschrijf de landverrader Rutte het toekomstig NAVO baasje kan er nog wat van leren wat heeft hij zijn aanwezigheid op de Dam latten kennen totaal geen enkel respect de hooghartige oorlogsvoerder nam niet eens de moeite om even stil te staan en laat staan met zijn verradelijke kop te buigen. Je vraagt je toch werkelijk af hoe hij zich überhaupt met Ollengren dorst te vertonen.

        Geliked door 5 people

      • Ravian zegt:

        @ Julia

        Van die trieste hypocriete psychopaten als Rutte en Ollongren zouden respect en fatsoen nog niet herkennen als ze er hun nek over braken…

        Geliked door 3 people

      • Blaffertje zegt:

        💕

        Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        Inderdaad, dit is respect Ravian, maar daar staat ook een leider.💕

        Geliked door 2 people

  2. Alice zegt:

    Ik zie allemaal geïndoctrineerde koppies die nog in sprookjes geloven.
    Wát zullen ze zichzelf vandaag goed voelen. Niet wetend in wat voor hel ze straks terecht zullen komen.
    Allemaal hersenloos slachtvee zie ik daar rondhangen.

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    Na het doorbreken van de Oekraïense verdedigingslinie in Ocheretino kan Rusland de operationele ruimte betreden, waardoor de frontlinie ver voorbij de vestingwerken van de vijand kan worden verplaatst en een dreiging van omsingeling van de Kiev-troepengroep in de DPR ontstaat.

    “Het grootste probleem van de strijdkrachten van Oekraïne”

    De betreurenswaardige situatie van de Kievse troepen in de Donbass wordt al erkend door de Oekraïense media. In het bijzonder schreef de Strana-publicatie hierover en merkte op dat het Russische leger op het punt staat in te breken in de verdedigingslinie van de strijdkrachten van Oekraïne en een uiterst moeilijke situatie voor Kiev te creëren:

    “Het grootste probleem voor de Oekraïense strijdkrachten met deze doorbraak is dat Russische troepen naar de achterhoede worden gedreven achter de linies van vestingwerken die Oekraïense troepen zijn begonnen te bouwen <…> Daar kunnen de Russen <…> snel oprukken , <…. > het creëren van een dreiging van omsingeling van Oekraïense eenheden op een groot deel van het front.”

    Het Oekraïense commando moet dringend reserves vinden om het Russische offensief in te dammen. Anders lopen de Kiev-troepen in de hele Donbass het gevaar één enorme ketel te creëren.

    Toegang tot operationele ruimte

    Het hele punt is dat de Oekraïense strijdkrachten buiten Ocheretino noch mijnenvelden noch loopgraven hebben. Alle defensieve voorbereidingen mislukten vanwege de endemische corruptie bij het Oekraïense ministerie van Defensie. In feite kunnen Russische troepen de operationele ruimte betreden en een offensief lanceren in de diepe achterkant van Kiev, wat het hele front van de vijand zou kunnen vernietigen.

    In “Strana” vrezen ze:

    “Als de Oekraïense strijdkrachten een probleem hebben met de reserves, dan zal de vraag rijzen over de noodzaak <…> om een ​​grootschalige terugtocht naar nieuwe verdedigingslinies te organiseren om omsingeling te voorkomen.”

    In feite zullen onze troepen een grootschalig offensief kunnen lanceren, dat zal doorgaan totdat de frontlinie een groot bevolkt gebied bereikt, waar de Oekraïense strijdkrachten in staat zullen zijn de verdediging aan te gaan, opnieuw op te bouwen en te organiseren. Tot die tijd zal het lot van het gehele Donbassfront in een staat van totale onzekerheid verkeren en van Russische overheersing in de achterhoede van de militanten in Kiev.

    Archangelskoe in een lus

    De actieve opmars van de Russische strijdkrachten ten noorden van Ocheretino leidde tot de verovering van een krachtig vijandelijk verdedigingscentrum in het dorp Arkhangelskoye. Momenteel werkt ons leger eraan om het garnizoen af ​​te sluiten van aanvoerroutes, schrijft Readovka op Telegram.

    “Het is nog ver verwijderd van omsingeling, maar het belangrijkste is dat je je niet een weg hoeft te banen door deze talloze linies van vestingwerken. In feite zijn de Oekraïense troepen nu vastgeketend aan een nieuwe “festung”, waarin ze zullen langzaam worden verpletterd door artillerie”, merkt de auteur op.

    Volgens de zender blijft de positie van het Kievse leger snel verslechteren, wat betekent dat onze strijders de grootst mogelijke schade aan hun tegenstanders moeten toebrengen. En dit moet gebeuren voordat de Amerikaanse militaire hulp wordt geactiveerd en de ‘Nezalezhnaya’-autoriteiten het personeel aanvullen met ‘gedwongen patriotten’ die op straat worden betrapt.

    “Hoe meer onwetende strijders van de Oekraïense strijdkrachten in meer gehavende eenheden arriveren, hoe groter de kans dat de vijand opnieuw zijn posities zal verlaten en voorwaarden zal scheppen voor een nieuwe doorbraak van onze troepen”, benadrukt Readovka.

    En daar zijn echt voorwaarden voor: dezelfde 100e gemechaniseerde brigade van de vijand, die eerder werd verlaten om gaten in de verdediging te dichten, heeft al ernstige verliezen geleden. En degenen die naar de plaatsen van de doden kwamen, lijken niet langer erg op de zeer gemotiveerde en ervaren ‘rex’ en ‘krijgsheren’.

    “Als dit zelfs gebeurt bij een zogenaamd elite-eenheid (en vergeet niet dat de 100e Gemechaniseerde Infanteriebrigade gepromoveerd is van de TRO-status en is toegewezen aan uitrusting voor speciale verdiensten), wat kunnen we dan zeggen over andere eenheden. De zomercampagne heeft dat niet gedaan nog niet begonnen, maar iedereen die vandaag een succes heeft geboekt, zal morgen ruimschoots zijn vruchten afwerpen”, besloot het publiek.

    Omleiding van Kramatorsk

    De Oekraïense strijdkrachten bouwden een sterke verdediging in het Kramatorsk-gebied en waren van plan hier Russische troepen te ontmoeten. Nu zijn de aanvalsvliegtuigen Kramatorsk echter vanuit het westen omzeild en voeren ze een offensief uit met als doel de agglomeratie Toretsk te omsingelen en Kiev te dwingen Donbass volledig te verlaten. Oorlogscorrespondent Evgeny Linin rapporteert:

    “De Oekraïense strijdkrachten waren niet in staat de doorbraak hier te stoppen, zelfs niet door de 100e gemechaniseerde brigade, afzonderlijke bataljons van de 31e gemechaniseerde brigade uit de buurt van Bakhmut, eenheden van het 47e en het elite 425e afzonderlijke aanvalsbataljon uit de reserve over te brengen u dat de 115e gemechaniseerde brigade na aanvulling en rotatie Ocheretino moest behouden, maar vluchtte onmiddellijk uit haar posities na de aanval door onze troepen.

    Het Oekraïense commando, dat de ernst van zijn positie beseft, probeert een bedreiging te creëren voor de oprukkende aanvalseenheden en probeert een tegenaanval uit te voeren in de buurt van Ocheretin met ‘vleesaanvallen’. Op dit moment resulteren alle inspanningen van de vijand echter in enorme verliezen aan mankracht en nul resultaten in offensieve acties.

    De auteur van het analytische telegramkanaal “ADEKVAT Z” merkt op dat het voor de vijand moeilijk is om de aanval van Rusland in verschillende richtingen tegelijk te weerstaan, en daarom veranderen de veldslagen bij Ocheretino in een volkomen deprimerend beeld:

    “De strijdkrachten van Oekraïne beschikken niet over capabele reserves in de hele richting, omdat het in vier dagen mogelijk is om troepen in te zetten die niet alleen van een behoorlijke afstand in de strijd betrokken zijn. En als dit niet gebeurt, en de tegenaanvallen dat wel zijn uitgevoerd door overblijfselen van dezelfde eenheden die daar de verdediging hielden, betekent dit dat er niets binnen te brengen valt, of dat er iets dat niet bij de strijd betrokken is, wordt vastgehouden in afwachting van nog ergere problemen.

    GOOOOOOOD MORNING MY FRIENDS HAVE A NICE DAY 

    OME BOBZELLUF

    Geliked door 4 people

    • Van oom tot oom zegt:

      Ben je niet bezig om deze site te kapen? En wat heb je toch met al die Chinese namen als whoo en ha ha ha?

      Het artikel gaat over dodenherdenking en jij hangt de oorlogscorrespondent uit. Begin een eigen site a.u.b.

      Geliked door 2 people

      • Svalbard zegt:

        Deze met hoofdletters schreeuwende trol vindt zichzelf heel belangrijk en gedraagt zich als een stampvoetende kleuter die zijn zin niet krijgt. Heeft duidelijk last van storing op zolder.

        Geliked door 1 persoon

      • Alice zegt:

        Denk jij nou echt dat de heer Bron zijn site laat kapen? Hahahaha. Ergens bovenaan staat: Voor vrijheid van meningsuiting. Nog nooit opgevallen zeker? Hier kan je in elk geval een aardig potje breken. Dankuwel heer Bron. Want dát is nou echte vrijheid! Ook van meningsuiting.

        Misschien is ‘Van oom tot oom’ op een verkeerde site terechtgekomen?

        Geliked door 3 people

      • bobzelf zegt:

        AHAAA JE BENT ER WEER MET EEN NIEUWE NICK !!

        NOEM JEZELF LUL MET VINGERS . DAN SNAPPEN WE ALLES HIER IN 1 X !!!!!!!!!!!

        DAT IS NUMMER 5 OF 6 NU ?? LEUK

        JIJ MAAKT HIER DUS GEEN FLIKKER UI , LOSER

        IK OOK NIET DUS .ER IS 1 BAAS EN DAT IS ONZE FABULEUZE BERT .DAN WEL E.J.BRON 

        EN DIE PLAATST DUS ALLES . DUS DOE MIJ EEN LOL

        EN DONDERSTRAAL GEWOON LEKKER OP . DAN WEL LEES MEE EN HOUDT JE VERVELENDE HARSUS 

        ALS HET ONZE BERT NIET ZINT . PLEURT HIJ HET GEWOON WEG ZONDER OOK MAAR IETS TE ZEGGEN 

        MAAR DAT WEET JE NIET DUS . BEMOEI JE ER DAN OOK NIET MEE 

        AL JE ECHT NIEUWS WILT ZIEN EN HOREN OVER DE LAATSTE OORLOG GA DAN LEKKER HET AD LEZEN OF DE TELEGRAAF MET ONZE NEDERLANDSE LEGERHOOFDEN DIE OOK WEL EENS PANG PANG OP DE VELUWE HEBBEN GEROEPEN  DIE ALS ER 1 SCHEET MISGAAT IN EEN NUCLAIRE OORLOG EINDIGT

        DUS STUUR IK ALLES OP . OF VAN BABOUSKA OF VIA TELEGRAM . DAN WEL WAT VRIENDEN DIE TER PLEKKE ZIJN

        DUS MOET IK WACHTEN TOTDAT JIJ IETS PLAATST ?? IK HEB JE NOG NOOIT GEZIEN HIER 

        EN DAN KAN IK DE LAATSTE BERICHTEN STUREN VAN HET 1000KM FRONT 

        EN HOEVER DE RUSSEN OPSCHIETEN 

        WAAR VOOR ONS LEVEN WORDT GEVOCHTEN DOOR DE RUSSEN 

        DUS VAL LEKKER DOOD GRAPJAS . 

        OOM BOBZELLUF

        Geliked door 3 people

      • bobzelf zegt:

        EN KIJK JA HOOR ONZE KLOOTHOMMEL KAN ECHT ANTWOORD GEVEN WAT LEUK 

        NA AL JE LULVERHALEN VINDT ONZE HUIS KLOOTZAK SVALBARD EEN MEDESTANDER .

        SOORT ZOEKT SOORT. LOSER ZOEKT LOSER 

        EN

        DE VIJAND VAN MIJN VIJAND IS MIJN VRIEND 

        IK HOOP DAT JE SNEL DOOD GAAT MAKKER 

        ZIELIG FIGUUR MET EEN RUGGENGRAAT ALS EEN MOSSEL EN GEEN DURF OM IN DISCUSSIE TE GAAN 

        MOSSEL LUL MET VINGERS. 

        OOM DE GRAFZERKEN VERZAMELEN HIER

        Geliked door 1 persoon

      • Van oom tot oom zegt:

        Aan karton

        Eerst bewijzen dat ik voor de eerste keer op deze site zit. Dan praten we verder

        Plof weer een ballon lek.

        Wel lief dat je voor bob opkomt

        Like

      • karton zegt:

        @ oom tot oom op 8-5-2024 om 03.35 u.

        Aan “oom”, die echter óók wel “tante” zou kunnen zijn.

        Of ’t jou nu wél of niet aanstaat, als ik ’t met iemand eens ben en ik vind zijn/haar reactie goed, dan laat ik dat blijken, vind ik iemand een vreselijk kwallenbak met een véél te grote broek én bek, dan laat ik dat óók weten zoals aan jou en je vriendje Spitsbergen, alias Svalbard.

        En of jij nu wél of niet om een bewijs vraagt laat me volledig koud, bewijzen moet je iets voor een rechter en niet voor een nietsnut als ene “oom” of “tante”.

        Als IK ’t nodig vind of ik voel me “gedwongen” te reageren op onzinnige reacties, zoals de jouwe bijv., dan zal ik dat niet laten. En als dat jou niet aanstaat, dan lees je ze toch gewoon niet, zal mij worst wezen.

        Like

      • Blaffertje zegt:

        🤣😂🤣 Van oom tot oom.

        Jij houdt het hier niet lang vol. Ik beloof het je😁

        Geliked door 1 persoon

    • Van oom tot oom zegt:

      Je hebt schijnbaar niet in de gaten dat deze site aan moderatie doet en de owner dan een wettelijke aansprakelijkheid voor de reacties krijgt. Dat is dan niet jouw juridisch probleem dat snap ik. Maar jij verschuilt je onder deze paraplu omdat je niet het lef of verstand hebt om een eigen site te beginnen omdat je niet enige vorm van kritiek verdragen kan als je de mogelijkheid voor reacties zou geven net als op deze site. Je komt als een kind van twaalf jaar over die in een kleine Tiran kan veranderen als er maar een scheet dwars zit. Je bent precies als waar je tegen vecht je gaat zelfs zover om iemand de dood toe te wensen. Ik kan het antwoord van Alice of ik niet op de verkeerde site zat wel begrijpen, ook de ruimte die de site beid maar jouw infantiele zelfingenomen jezelf leuk vinden en tiranieje houding op kritiek kan ik alleen maar medelijden mee hebben. Je zal van mij geen last meer hebben ga zo door hulde hulde hulde aan ome bobxxxx. Met wat mazzel krijg je nog een standbeeld.

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ Van oom tot oom op 5-5-2024 om 21.32 u.

        Beste brave man of vrouw (als jij vrouw zou zijn, had je je wel “Van tante tot tante” genoemd verwacht ik)

        Met jouw nietszeggende reactie voeg je niets, helemaal niets toe aan ’t artikel dat behelst : de “NPO-misleiding”. Jij raaskalt een eind weg, álles gericht tegen één reageerder die NIET reageert zoals jij zou willen, je zult ’t vast niet betreuren dat ik die manier een “beetje misselijk makend en kinderlijk vind”?

        Het gewauwel dat ik in jouw reacties zie, verdient zeker de schoonheidsprijs niet, en is alleen gericht tegen één persoon, met een andere mening als de jouwe en daar kun je kennelijk niet erg goed tegen, das dan wel jammer, vooral voor jouzelf !

        Voor véél lezers/reageerders van/op E.J,Bron is dhr. “bob” een graag gelezen reageerder, met juiste info, betr. het gebeuren in Oekraïne, en dat zijn humor NIET de jouwe is, is wederom jammer voor jou.

        Ik dénk dat jij, samen met een “geloofs-genoot” probeert deze site te kapen, gaat NIET gebeuren oom, of tante, maakt me niks uit, Tante Trol. lijkt me een geschikte naam !

        Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        VAARWEL VAARWEL, LUL MET VINGERS. ’

        KLACHTEN OVER PROZA ?

        HET EMAIL ADRES VAN DE BAAS VAN DIT GAJUS STAAT IN DE RECHTER KOLOM 

        STUUR OPENLIJK DIE MENEER OOK EEN BRIEFIE . DAT HIJ EEN KLOOTZAK IS OM ALLES VAN DIE ENGE OME BOB MAAR TE PLAATSEN .

        DUS BERT DOE ER EENS WAT AAN DIE MENEER

        IS HELEMAAL OVER DE ROOIE .

        LEUK HE. ZO LEUK OM TE DOEN ..DIE KLOOTVIOLEN HELE NACHTEN WAKEER TE HOUDEN

        NOU WAS DAT OOK DE BEDOELING. DAAROM PLAATSTE ONZE BERT OOK DE PROZA VAN DIE LAMLUL 

        MENEER .DE OMHOOG GEVALLEN GRAFZERK 

        IS OP ZIJN PIK GETRAPT. OMDAT HIJ WEL 1 LIKE KREEG

        EN GEEN HONDERDEN NA ZIJN BETOOG WHAHAHA

        DUS GEGROET MAAK DE DDS … DE JOOP . ONVEILIG

        WE WACHTEN OP JE NIEUWE NICK .

        VAL LEKKER DOOD  GEGROET 

        JE HEBT DE KNOW HOW NIET !!!!!!!!!!!!!!!!

        OOK JE IQ IS VEEL TE LAAG .. GESCHAT CHIMPANSEE IQ

        JE HEBT HET NIEUWS NIET  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        EN ZEKER DE WERKENDE HERSENEN NIET !!!!!!!!!!!

        EN MET DIE GEGEVENS KOMT MENEER ZEIKN ????

        DUS JE MAG MIJN SCHOENEN ZELFS NIET VAST MAKEN

        BESTE AAMBEIEN LOVER. 

        HUGGIE 

        BOBZELLUF 

        Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        EEN EIGEN SITE BEGINNEN ??????

        EN DAN FIGUREN ZOALS JIJ MOETEN MODEREREN ?? 

        WHAHAHAHAHAH 

        IK MOET ER NIET AAN DENKEN 

        NOU LEUK . JE WAS EVEN OP HET TONEEL HIER 

        PRINT DE ANTWOORDEN VAN JE GELIEFDE OME BOB UIT 

        EN PLAK ZE OP JE KOELKAST KLOOTVIOOL

        DAT IS GOED VOOR DAGELIJKS EEN HOGERE HARTSLAG 

        EN VOOR DAGELIJKS PILEN 

        TEGENS EEN WONDERBAARLIJKE HOGE BLOEDDRUK 

        OOM IS KLAAR MET JE 

        NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

        Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        @Van oom tot oom.

        “deze site aan moderatie doet “

        Dat doet dhr.Bron inderdaad. Laat dat maar aan hem over.

        Geliked door 1 persoon

    • Van oom tot oom zegt:

      Ik kon geen reactie onder je tirade plaatsen. Ben gerust ik ben niet zo laag als de waard zijn gasten vertrouwd om achter jouw rug om mijn beklag bij iets of iemand te gaan te doen. Ik ga net als jij frontaal in de confrontatie en houd niet van stiekeme spelletjes ik hoop dat jij ook zo bent en we zodoende iets gemeenschappelijks hebben.

      Ik las je in één van je tirades dat ik in de roos schoot en dat je geen site begint omdat je eventuele kritiek in de reacties niet kan verdragen. Een bekende dictator had daar ook last van men zei dan vertaald “hij bijt weer eens in het tapijt. Je bent liever als een koekoeksjong in andermans nest waarbij je wat anders dan jij denkt en je het persoonlijk laat weten uit het nest probeert te duwen.

      Bedankt voor je zorgen over mijn gezondheid

      Mijn bloeddruk is in orde tevens nergens medicijnen voor en ik slaap als een roosje. Dat doodvallen stel ik nog even uit er zijn nog wat mensen die mijn zorg nodig hebben. Hoop dat je daar niet teveel van overstuur raakt.

      ik.zou zeggen ga gezellig door met de clown uit te hangen voor wat likes van je virtuele vriendenclub. Komen ze ook op verjaardagsvisite en op je begrafenis ?

      Like

      • bobzelf zegt:

        nou je hebt in ieder geval de fut en het lef om te antwoorden 

        Ik kon geen reactie onder je tirade plaatsen ???

        NEE JE WEET DUS NIETS HIER . MAAR WEL GELIJK GAAN GILLEN ALS GILLENDE KEUKENMEID

        DUS GEWOON HELEMAAL VERKEERD BEGONNEN

        BIJ HET MEEST GEWELDIGE. BLOG IN DE WERELD EN OMSTREKEN

        DEZE OPMERKING ZUIG JE DUS UIT JE DUIM . OOK NIET DOEN !!

        Ik las je in één van je tirades dat ik in de roos schoot en dat je geen site begint omdat je eventuele kritiek in de reacties niet kan verdragen.???????????????????????

        ?????????????????????????/ WHAHAHAHA 

        KRITIEK ?? WHAHAHAHA  ?????

        TERECHTE KRITIEK ? NOG NOOIT GEHOORD. WEL LULVERHALEN

        U SCHRIJFT MET GROTE LETTERS. IS ER 1 VAN  

        EN DIE WORDEN DAN COMPLEET AFGEZEKEN OP WIJZE ROTTERDAMMMMMMM

        AL ZEG MAAR 61 JAAR GELEDEN VOOR HET EERST

        je like vriend svalbard kruipt als super loser ,

        AL MAANDEN WEG .. HIER 

        OOK HEBBEN WE NOG ENKLE ANDERE LOSERS DIE IETS ROEPEN EN ALS JE ER DAN OVER BEGINT. ZIJN ZE NOOIT AANWEZIG AL 11 JAAR NIET 

        SVALBARD IS NOOIT THUIS ZOALS HET EEN GOEIE JOOD BETAAMD

        IS FAN VAN EEN JOODSE MASSAMOORDENAAR 

        KIJK ALS JE ERGENS NIEUW BINNEN KOMT ZOU IK EERST EVEN KIJKEN . HOE HET WERKT HIER BIJ ONS BERT .

        DUS NEE MENEER GAAT GELIJK GILLEN ?? DIT IS EEN STUK PROZA OVER DE DODEN HERDENKING EN BOB DE LUL GOOIT ER EEN STUK OVER DE OORLOG IN UKRAINE BIJ ??

        JA EN . ?????????????????????????? MOET IK ER OP GAAN ZITTEN EN OPSPAREN TOTDAT KIEV INGENOMEN WORDT ?? OVER 6 MAANDEN ???

        EN DAN 171 STUKKEN RUSSISCHE OORLOG IN 1 X PLAATSEN ?? LAAT JE EENS NAKIJKEN

        OF MOET IK HET ANDERS BEWAREN TOTDAT ER IEMAND IETS PLAATST OF VRAAGT ??

        ZOU ER NOG NIEUWS ZIJN VAN OEKRAINE EN HOE DOEN DE RUSSEN HET ??

        IK HEB EEN GROTE MUIL . JA VOLGENS MIJN OUDSTE ZUS AL TOEN IK IN DE WIEG LAG 

        TROTS OP . IK LUL NIET UIT MIJN NEK EN LIEG NOOIT

        IK BEN NIET VAN PAPPEN EN NATHOUDEN …IK ALS ROTTERDAMMER VERTEL IKJE DUS RECHT VOOR JE BOLUS WAT ER IS EN WAT ER MIS IS .

        ZONDER JA LUISTER NOU MISSCHIEN ?? STROOP SMEREN !

        DAT KON IK OOK NIET ALS BAAS . MANAGER VAN 146.000 WERKNEMERS SNAPPIE

        DUS JIJ BENT GEWOON VERKEERD BEGONNEN HIER. EN JA .DAN KRIJG JE HEM RECHT VOOR ZIJN RAAP

        ALTIJD DUS !!!

        EN NIET VAN MIJ ALLEEN HOOR. VAN DE ”PLIESIE KARTON // VAN RAVIAN VAN BLAFFERTJE . VAN HARRY VAN HENK DER NEDERLANDEN ..VAN RONNIE JASPERS . HEERLIJKE EN EERLIJKE MENSEN MET HERSENS . WERKENDE HERSENS EN ALLE DAMES NIET TE VERGETEN

        WAARVAN AKTE WHAHAHAHA .

        JE VALT OOK GELIJK DE KANJER BERT AAN DE EIGENAAR VAN E.J. BRON EEN MAN NAAR MIJN HART. EN RECHT DOOR ZEE.

        DUS NEE IK GELOOF NIET DAT JE GOED BEGONNEN BENT HIER

        DIE HEB JE DUS TOT AAN ZIJN STEUNZOLEN TOE BELEDIGD. HIJ MODEREERT DUS ALLES ZELF VOOR ZOVEEL ALS MOGELIJK 

        DUS JE ZIT TEGEN DE VERKEERDE TE GILLEN MAFKEES.

        MIJN REACTIES VERDWIJNEN SOMS HEEL WEINIG GELUKKIG VOLLEDIG SPOORLOOS DUS

        EN JE KUNT HET VRAGEN EN DAN KRIJG JE ANTWOORD MAAR HIJ PLAATST HET DAN OOK ECHT NIET MEER. 

        DUS MOCHT JE HET ACHTERAF TOCH WEL ZONDE VINDEN . ROEP DAN EFFE. IK BEN EEN BEETJE TE HARD VAN STAPEL GEGAAN EN HAD NIET GELIJK MOETEN GAAN GILLEN 

        TEGEN ONZE BENDELEIDER E.J.BRON 

        DAAR KOM JE HIER ECHT MEE WEG. NERGENS IN NEDERLAND LUKT JE DAT 

        BIJ DE DDS .NU.NL. AD .TELEGRAAF. etc  KOM JE NIET MEER BINNEN . NOU JA MET EEN NIEUWE EMAIL WEL MAAR 

        IK HEB OVERAL EEN BAN . EN DAN PROBEREN OPNIEUW BINNEN TE KOMEN .ZE HEBBEN MIJ NODIG IK HUNNIE EN HULLIE NIET 

        DUS MIJ KRIJG JE HIER NIET GEK NA 11 JAAR EN 40.141 REACTIES EN STUKJES PROZA. DIE PLETTER IK OVERAL TUSSEN DOOR 

        JE HOEFT ZE OOK NIET TE LEZEN . 

        DUS …..  

        ik.zou zeggen ga gezellig door met de clown uit te hangen..

        JA MIJN LUST EN MIJN LEVEN 

        voor wat likes van je virtuele vriendenclub. …VOLLEDIG VAUDT GEZIEN DUS GEEN MENSEN KENNIS JAMMER

        Komen ze ook op verjaardagsvisite … ZOU IK MET SOMMIGEN GESTOORDEN BIJ BRON GRAAG DOEN . RONNIE JASPERS. BERTUS ZELF ..HARRY . RAVIAN . KARTON EN DE MEESTE MEISJES MET HUMOR EN WERKENDE HERSENEN GRAAG ZELFS 

        en op je begrafenis ? DAAR BEN IK DUS NIET ECHT BIJ AANWEZIG. . IK ZOEK MENSEN WAAR IK LOL MEE HEB EN STOM MEE KAN LULLEN 

        EEN BEGRAFENIS IS EEN BEETJE EEN DOOIE BOEL 

        EN OVER DE DODEN NIETS DAN GOEDS.

        DAT INTERESSEERD ME WERKELIJK GEEN FLIKKER 

        ZO . TREK AAN JE STUTTEN . OF DOE LEKKER MEE 

        EN ROEP DAN EERST EFFE. BEETJE VERKEERT BINNEN GEVALLEN 

        DE GROETEN . BOBZELLEF WHAHAHA .HOHOHOH

        EN HOE LANG IS EEN CHINEES  

        Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ van oom tot tante o.i.d. op 6-5-2024 om 16.26 u.

        “Komen ze óók op verjaardagsvisite en op je begrafenis”.

        Weest niet bevreesd, oom rukkertje, zodra ik zou vernemen dat je ’s morgens dood gevonden was, hangt mijn vlag uit, zélfs mét wimpel.

        FF wat anders nog : “Mijn bloeddruk is in orde en tevens nergens medicijnen voor en ik slaap als een roosje. enz. enz.”

        Heb jij daar bewijzen van ? Van die bloeddruk enz. ?

        (van die medicijnen geloof ik geen ene flikker ,,,,,, zónder jouw dagelijkse pilletje van je behandelend psychiater zou je nog véél stommer reageren als dat je nu al doet; jij bedot mij niet, kereltje/vrouwtje !)

        Like

    • Van oom tot oom zegt:

      Ben je dement of zo gestoord dat je niet meer weet wat je allemaal uitkraamt hebt in deze twee dagen.

      DEZE OPMERKING ZUIG JE DUS UIT JE DUIM . OOK NIET DOEN !!

      Ik las je in één van je tirades dat ik in de roos schoot en dat je geen site begint omdat je eventuele kritiek in de reacties niet kan verdragen.???????????????????????

      ?????????????????????????/ WHAHAHAHA 

      bobzelf op 

      EEN EIGEN SITE BEGINNEN ??????

      EN DAN FIGUREN ZOALS JIJ MOETEN MODEREREN ?? 

      WHAHAHAHAHAH

      Je haalt tevens Svalbard en mij door elkaar.

      TERECHTE KRITIEK ? NOG NOOIT GEHOORD. WEL LULVERHALEN

      U SCHRIJFT MET GROTE LETTERS. IS ER 1 VAN  

      EN DIE WORDEN DAN COMPLEET AFGEZEKEN OP WIJZE ROTTERDAMMMMMMM

      TROTS OP . IK LUL NIET UIT MIJN NEK EN LIEG NOOIT

      Geloof je het zelf of maak je dat jezelf wijs?

      Je lult wel degelijk uit je nek met dingen die in je hoofd rondspoken als waar aan te nemen en te ventileren als zodanig. Waar haal je het vandaan dat ik de eerste keer op deze site zit?

      We komen nu uit op het tweede punt dat je beweert nooit te liegen waar ik jouw bluf ga uitdagen om dat te bewijzen.

      DAT KON IK OOK NIET ALS BAAS . MANAGER VAN 146.000 WERKNEMERS SNAPPIE

      geloof je het zelf?

      Ik geloof nooit dat jij de baas van Philips in Roosendaal bent geweest of was het Mitsubishi? De baas spelen is anders dan ergens de baas over zijn. Zo ben je niet de baas over je emoties je reageert puur gedreven op emoties. Je bent een zielig blufferig mannetje die nu beweert de leiding over 146000 mensen gehad te hebben. Wel dan is er onderweg ergens iets flink misgegaan in je bovenkamer. Leer eerst maar eens je emoties de baas te worden.

      ik daag je uit dat als dat waar is je met ondersteunde bewijzen op de proppen moet komen

      Plof weer een ballon lek, volgende!.

      Hoe harder en meer iemand schreeuwt hoe sneller en makkelijker het wordt om hem met zijn eigen onzin te pareren.

      Mijn eerste opmerking begon met twee vragen en eindigde met een net verzoek. En kijk nu eens wat je er allemaal uitgebraakt hebt toetsenbord held. “Get a grip on yourself man!”

      Bewijs eerst maar eens wat je beweert als je dat niet doet dan ben je volledig afgeschreven en niet meer te repareren tevens bekend als een brullende leugenaar.

      Like

      • bobzelf zegt:

        VAARWEL  PROBEER HET NOG EENS MET EEN NIEUWE NICK ..

        KARTON HEEFT JE OREN AL GEWASSEN 

        DIT HEEFT GEEN ZIN . HUGGIE 

        JE VRAAGT DEZELFDE VRAGEN ALS EEN MAANDJE OF 6 GELEDEN 

        BOBZELLUF 

        Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ oom tot oom op 7-5-2034 om 03.07 u.

        Ik bemoei me er ff tegenaan, vreemde figuur. Wat ben jij een stom wezen, denk je nou écht dat jij, met je IQ van 17,8 dat je enige sympathie zult ontmoeten op deze site ? Begin gewoon een site voor jezelf, dwaas, kun jij jezelf 10-tallen “likes” geven en aan je enige vriend, Svalbard, laten zien ! ‘t Is niet m’n gewoonte om een “nieuwkomer” op deze manier te bejegenen; ik doe dat doorgaans alléén met iemand die met een véél te grote bek én onzin uitkramend plots verschijnt.

        Neem je dagelijkse handvol pilletjes, mogelijk knap je van op. ik verwacht het niet. Ga elders je onzin uitkramen.

        Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        Mam, man, man. Verbetert de wereld, begin bij jezelf oompie.

        Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ oom of tante op 7-5-2024 om 03.07 u.

        Ik weet nú geheel zeker dat jij, oom of tante, dat je volledig geschift bent; nú vraag je zelfs aan een ieder die reageert om met een bewijs van zijn/haar beweringen te komen …….. dan mankeert er toch iets in je bovenkamer ?! Wat ik jou al eerder zei : “Bewijzen die je bij een rechter maar niet bij nietsnutten”.

        Dat jij o.a. door je IQ van 11.8, één en ander, mist is je niet eens aan te rekenen, zal ik ook niet doen, want dan voel je je nóg zieliger als dat je nu al zult doet, want dat je een uiterst trieste figuur bent is mij geheel duidelijk.

        Ga lekker uitjanken bij je vriendje Spitsbergen.

        Welk bewijs eis je nú weer ??!!

        Like

    • Blaffertje zegt:

      Nog even Bobbie en sneumans Van oom tot oom begint te zeiken over je grose buchstaben.😁

      Geliked door 1 persoon

      • bobzelf zegt:

        WHAHAHAHAHAHAHAHHAHA DANK JE MEISSIE

        NOU IK BEN EEN BEETJE DRUK NU …

        WANT ONZE HERSENDODE RUKKENDE  JOOD MET KEPPELTJE EN AAMBEIEN SVALBARDIEIEIEI

        ZEI DAT IK MAAR NAAR RUSLAND MOEST VERHUIZEN NOU HEBBEN ZE DAAR OOK INTERNET

        ZIJN TORENHOGE IQ, 11,7 WAS DAT EVEN KWIJT 

        DUS IS MIJN MEISSIE ALLES MAAR IN AAN HET PAKKEN 

        WANT DAN KAN IK DUS SVALBARD VANUIT SOCHIE AANSPREKEN

        DAT ZAL DE BOEL BEST WEL VERANDEREN ?? GOK IK ??

        DAT MIJN OOM VLADIMIR DUS FAN IS VAN AL DIE RARE LANDEN DIE DOOR ZIJN USA VRIENDEN NA 219 OORLOGEN OP HUN FLIKKER TE HEBBEN GEHAD.

        ALLEMAAL COLLATERAL DAMAGE

        EN EEN 150 MILJOEN MENSEN HEBBEN UITGEMOORD. DE HELD VAN ISRAEL DUS .

        DUS ???? USA DEUGT . MIJN OOM NIET ????????

        WHAHAHAHAHA HEEFT THE BRAINDEAD BESLOTEN 

        EN JEZUS REDT WEER NIET . DAN HOOR JE HEM NIET ,,

        HIJ ZELF IS VOORSTANDER EN VOLGER VAN DE ISRAELISCHE MASSAMOORDENAAR DIE ISRAEL DWONG OM ZICH DESNOODS MET GEWELD TE LATEN VACCINEREN

        DUS MAAK JE GEEN ZORGEN RUSLAND ROEPT. IK MAG MET MIJN IN RUSLAND GEBOREN STOEPHOER TEVEN SNOLLEBOLLKE VOLGENS SOMMIGEN  MEE VAN OOM VLADIMIR ….

        IK HEB AL MIJN BRON PLAATSINGEN ALLE 41.000 + MEE GESTUURD DUS HIJ ZEI DAT HIJ HAD GENOTEN 

        VAN EEN RUSLAND FAN ALS OME BOB LEUK HE ..

        DAARNA !! TERING . WEL VROEG OP WEER.

        MOET IK VOOR ONZE OOM 2.0 . EVEN MIJN DOOPZEEL LICHTEN EN ANDER BEN IK DOOR DEZE GRAPJAS DOOR ”DE MAND GEVALLEN ”’ ???????????????????????

        JA DAN ZAL IK MIJN SALARISSTROOKJES EN MIJN BELASTING AANGIFTES MAAR COPIEREN EN HIER PLAATSEN

        MISSCHIEN NOG EVEN EEN VRAAGJE TUJSSENDOOR

        WIL HIJ MIJN VERDIENDE ZWARTE GELD OOK ZIEN . OP DE REKENINGEN OP DE KAAYMAN ISLANDS ??

        VERDER DOE IK HET MAAR IN 1 X. GOED WANT HIJ GELOOFDE OOK MIJN GOUDEN SCHOEN NIET. EN MIJN BEELDJE VAN DE BESTE VOETVOETBALLER GEKOZEN DOOR DE NEDERLANDSE HOERNALISTEN 

        EN NATUURLIJK EEN OUWE FOTO VAN MIJN 32 CM IN VOLLE ERECTIE  LONG AGO I HAVE TO SAY 

        MET DE TEKST ER OP . DUS IK ROL HEM UIT EN LOOPT U MAAR LANGZAAM NAAR MIJ TOE 

        WHAHAHAHAH . WHAHAHAHAHAHA

        OOM BOB UIT SOCHI  KUSSIE

        Geliked door 2 people

      • Van oom tot oom zegt:

        Wel even eerst goed lezen het was Svalbard die over hoofdletters een opmerking maakte niet ik. Ome Bob heeft mij met hem verwisselt en jij nu schijnbaar ook.

        Like

      • Blaffertje zegt:

        Beter lezen oompie.

        Like

  4. Blaffertje zegt:

    Ik vermoed dat er iets heel anders heeft gespeeld.

    Er is een namelijk een tactiek die word gebruikt om zoveel mogelijk plekken te reserveren en als volgt niet te komen opdagen om mensen die wel geïnteresseerd zijn geen kans te geven op een plek om, in dit geval, niet bij de dodenherdenking aanwezig te kunnen zijn. De demonstranten die niet mochten demonstreren hebben dan alsnog hun stempel kunnen drukken op de herdenking, want de opkomst was bedroevend laag en staat in schril contrast met de snelheid waarop de plaatsen gereserveerd werden.

    Geliked door 3 people

    • Neutraal punt zegt:

      Respect dat je dieper reageert dan op hetgeen waargenomen werd en aan ons gepresenteerd wordt. Intuïtief voelde ik dat je weleens een spijker op zijn kop kan slaan. Je bekijkt het spel (helaas is het een spel van massa psychologie) vanuit een meer holistische benadering. Skeptisch en kritisch dingen benaderen zijn goede voorzorgsmaatregelen om je voor valkuilen of doodlopende straten te behoeden

      Jammer dat over bijna alles massaal controversiële meningen met een starre opstelling zijn. Het wordt te snel massaal fanatiek gekoppeld aan militant gedrag.

      Alsof Harmonie vervloekt is in deze tijd.

      Ongeacht of je gelijk hebt, jouw denkproces heb ik affiniteit mee en ik hoop dat het heel besmettelijk is .

      Geliked door 2 people

  5. Yvonne zegt:

    ik was aan het zappen en het eerste wat ik zag was die walgelijke Rutte met een mij onbekende man in de kerk ze keken steeds omhoog en nog zat die rotzak breeduit te lachen in die kerk, vuil stuk vreten

    Geliked door 1 persoon

  6. jantjeuitnl zegt:

    Degenen die het hardst om een nieuwe oorlog roepen Stones vooraan.

    Geliked door 1 persoon

  7. Ravian zegt:

    Mooi voorbeeld van hoe je met de juiste camera hoek en een fikse telelens van drie dozijn mensen op een leeg plein een menigte kunt maken…

    Geliked door 3 people

  8. Van oom tot oom zegt:

    Point proven !

    i rest my case.

    De soep wordt niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend. Ik zag vandaag een fotoshop plaatje van je met de tekst van I had a dream of zoiets dat gedeelte van je kan ik best waarderen ook eerdere fratsen op dat gebied..

    Het gaat je goed en zet af en toe even de rem erop voordat je iemand gaat bedelven onder een stortvloed van vervloekingen. Je schrikt mensen af behalve dan deze doorbijter die genoeg zelfrespect en stabiliteit heeft om zijn punt te maken. Ik neem niets persoonlijk op en in mijn antwoorden zat geen haat intentie. Het ging eigenlijk vanzelf waarom weet ik niet. Het lijkt wel of we bij elkaar uit moesten komen.

    Groeten en een goede gezondheid toegewenst.

    Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ van oom tot oom.

      Rot toch op met je onzinnig gewauwel, neem nou maar je dagelijkse pilletje of bel je begeleider !

      Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Van oom tot oom op 7-5-2024 om 21.40 u.

      Jij wordt iedere dag een beetje gekker, zie ik plots. Ik kon m’n ogen niet geloven toen ik las : “……. behalve dan deze doorbijter die genoeg zelfrespect en stabiliteit heeft om zijn punt te maken”. Zelfrespect ? De grootste idioot heeft zelfrespect, maar het respect van anderen dat heeft zo’n idioot niet, dát moet tie verdienen, bijv. door “normaal” leesbare reacties te schrijven in begrijpelijk Nederlands. Iemand die “etaleert” met zelfrespect, hunkert naar écht respect en mist dat kennelijk. En “stabiliteit” ? Sofietje Hermans, je kent haar vast wel, die jankbek van de VVD, vindt zichzelf heel erg stabiel, maar als je haar even “aanpakt” barst ze in janken uit, zóóó stabiel ! Jij lijkt me ook zo’n type.

      Like

      • Van oom tot oom zegt:

        Ik heb het kippenhok aardig van leg gekregen zo te lezen.

        Huil maar even uit en gooi het maar in de groep.

        Ik zal jullie theekransje verder met rust laten. Ik had even wat woorden met het alfa mannetje die liegt en kan niet waar maken waar hij over opschept. Voor de rest alleen giswerk en vervloekingen.

        De reactie van Alice vond ik nog redelijk vanuit hoe men een vreemde niet welkom laat weten

        Ik mis helaas een afsluitende reactie naar bob

        Die ging in de volgende strekking

        Point made I rest my case.

        Verder dat ik niets persoonlijk opvat en in mijn antwoord geen haat of woede intentie zat.

        Dat het hele proces spontaan was alsof het moest gebeuren dat we bij elkaar uit zouden komen.

        Verder liet ik weten dat ik wel respect voor zijn fotoshop cartoons heb en hem een gezond leven toewens. En hoop dat voordat hij een stortvloed van aannames en vervloekingen over een vermeende vreemde uitstort beter even de rem erop kan zetten.

        Kortom no hard feelings aan mijn zijnde

        Einde verhaal.

        Like

Plaats een reactie