Tweet van Thierry Baudet

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Thierry Baudet)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tweet van Thierry Baudet

  1. bobzelf zegt:

    “De eenheden van Battlegroup Tsentr hebben de Arkhangelskoye-nederzetting in de Volksrepubliek Donetsk bevrijd als resultaat van succesvolle militaire actie”, aldus het ministerie in een verklaring.

    De Russische gevechtsgroep Tsentr heeft Oekraïense troepen in een aantal dorpen in de Volksrepubliek Donetsk getroffen en drie aanvallen afgeslagen, waarbij tot 410 Oekraïense militairen zijn geëlimineerd, zei het Russische ministerie van Defensie zaterdag.

    “Drie tegenaanvallen door aanvalsgroepen van de 142e, 144e Infanterie en 47e Gemechaniseerde Brigades van het Oekraïense leger werden afgeslagen in de gebieden van de dorpen Sjoemy, Netailovoe en Solovjove in de Volksrepubliek Donetsk. De verliezen van de vijand bedroegen wel 410 militairen, drie gepantserde gevechtsvoertuigen en twee voertuigen”, aldus het ministerie.

    Een in de VS gemaakte M777 houwitser, een Giatsint-B houwitser en een Akatsiya zelfrijdende artilleriesteun, evenals een D-20 houwitser werden geraakt tijdens de tegenbatterijoorlog, aldus het ministerie. Een Msta-B houwitser, drie D-30 houwitsers en een in de VS gemaakte M102 houwitser werden eveneens vernietigd, voegde het ministerie eraan toe.

    De Russische gevechtsgroep Dnepr doodde tot vijftig Oekraïense soldaten en vernietigde een Amerikaanse М777-houwitser en een D-20-houwitser, aldus het ministerie.

    “De eenheden van Gevechtsgroep Dnepr hebben het personeel en de militaire uitrusting van de 35e marine-infanteriebrigade en de 123e territoriale verdedigingsbrigade nabij de Tigynka-nederzetting in de Cherson-regio en op het Borsjtsjov-eiland getroffen”, aldus het ministerie, eraan toevoegend dat de Oekraïense strijdkrachten verloren hebben. maximaal 50 soldaten, drie voertuigen, een in de VS gemaakte М777 houwitser en een D-20 houwitser.

    Russische militairen van Battlegroup Yug hebben twee Oekraïense brigades verslagen nabij de nederzettingen Ostroe en Kostjantynovka in de Volksrepubliek Donetsk, waarbij ze meer dan 475 soldaten hebben uitgeschakeld, zei het Russische ministerie van Defensie zaterdag.

    “De vijand verloor meer dan 475 troepen, twee gepantserde gevechtsvoertuigen en vijf voertuigen”, aldus het ministerie.

    Een in het Verenigd Koninkrijk gemaakte FH-70 houwitser, een D-20 houwitser en twee Msta-B houwitsers, evenals een D-30 houwitser en een in de VS gemaakt 105 mm M119 kanon werden geraakt tijdens de tegenbatterijoorlog. zei het ministerie. Twee Oekraïense munitiedepots werden ook vernietigd, voegde het ministerie eraan toe.

    De Oekraïense strijdkrachten hebben de afgelopen 24 uur tot 120 soldaten verloren in het verantwoordelijkheidsgebied van de Russische gevechtsgroep Vostok, aldus het ministerie.

    Russische troepen sloegen ook een aanval af van een aanvalsgroep van de Oekraïense 72 Gemechaniseerde Brigade nabij het dorp Vlodymyrovka in de Volksrepubliek Donetsk.

    PLAGIAAT BOB UIT SOCHIE VOLGENS ONZE EUQUALYPTA OO7

    PAULUS IK GA EEN KONIJNTJE VAN JE MAKEN

    Geliked door 1 persoon

  2. Yvonne zegt:

    dus dat wordt niet bestraft ? Je mag iemand zomaar met een paraplu slaan? Moet je kijken als een ongelovige een moslim op zijn kop slaat die krijgt een gevangenisstraf

    Geliked door 4 people

  3. Henk der Niederländer zegt:

    Ik ben bang dat voor Thierry een weg vrij gemaakt wordt als voor de kale Pim Fortuyn en hij uit de weg geruimd dient te worden.

    De demonisering loopt echt de spuigaten uit.

    Geliked door 3 people

  4. Egbert zegt:

    ook Thierry die denkt dat hij het beter weet dan GOD in de Bijbel Die ons heeft gemaakt zal zich moeten vernederen en moeten beseffen dat het niet om hem noch de FvD draait in dit korte leven op aarde.

    Geliked door 1 persoon

    • koosv8 zegt:

      He Engbert, waar haal jij die informatie vandaan? Dat hij het beter weet dan God? Ik heb niets tegen de bijbel, maar het is een geloof, houdt daar wel rekening mee! Maar weten wat Baudet denkt is faliekante ONZIN!!!

      Wat een kutvolk, het gros althans.

      Like

    • De Profeet zegt:

      Hij is gestorven voor onze zonden en daarna eten we zijn lichaam en drinken zijn bloed.

      Hoe satanisch wil je het hebben?

      Like

      • leeuw7 zegt:

        Welke god dan de GOD van Israël gaat een relatie met mensen aan!!

        HIJ is en blijft het levende bewijs dat door HEM voor eeuwig de dood is overwonnen!!

        Like

    • leeuw7 zegt:

      Persoonlijk hoop en bid ik dat Thierry en z’n moedige kompanen inzien dat de SCHEPPER van hemel en aarde ,De GOD van Israël het laatste woord heeft!!

      Er valt HEM niets uit HANDEN!!

      Politiek bedrijven is ook een vorm van ijdelheid!!

      Toch is deze club mensen allesbehalve zouteloos,ik zou wensen dat de jongens en meisjes van de SGP iets meer zout zouden zijn!!

      Like

  5. Snappie zegt:

    daarom iedereen naar het binnenhof en de plu mee ,beginnen we de plurevolutie elke linkse rakkers die er langs loopt krijgt van elke paraplu een klap op zijn domme harses.

    tja simpel toch oog om oog tand om tand sla erop los.

    Geliked door 3 people

  6. leeuw7 zegt:

    Is Pim Fortuyn dan toch ook simpelweg van overheidswege vermoord??

    De zeer onbetrouwbare AIVD en het eveneens zeer onbetrouwbare NCTV zullen het nooit vertellen!!

    De belangen van corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 vaccinazi’s FAILED State wegen zwaarder dan het algemeen belang!!

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    Het is officieel – EMA covid-19 vaccins beschermen niet tegen overdracht!

    Tijdens de coronapandemie kreeg de bevolking mantra-achtig te horen dat alleen vaccinatie echte bescherming kon bieden tegen de verspreiding. Het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA spreekt deze verklaringen nu tegen en laat daarmee een echte bom ontploffen. Brengt dit de juridische verwerking een stap dichterbij? 

    Kortom, deze informatie van het EMA is vernietigend voor het vaccinatiebeleid van Rutte en De Jonge.(deze personen en hun medestanders zouden per direct preventief moeten worden gedetineerd!!)De regering wist dat de vaccins geen bescherming boden tegen de verspreiding van het virus, maar gaf deze informatie echter niet door aan de burgers. Integendeel, het heeft de vaccinatie met leugens aan onze burgers opgedrongen, de bijwerkingen verdoezeld en de gezondheid van iedereen die zo’n vaccinatie heeft gekregen in gevaar gebracht. De vaccinatiecampagnes moeten zo snel mogelijk worden gestopt, ze zijn gewoon niet veilig en voldoen niet aan de eisen van het EMA. En de regering en alle politieke partijen die dit hebben gesteund moeten verantwoordelijk worden gesteld voor hun leugens en misleiding. Het EMA bevestigt in haar schrijven van 18-10-2023 COVID-19 vaccins zijn niet goedgekeurd om overdracht van de ene persoon op de andere te verhinderen

    ONAFHANKELIJKE VOLKSTRIBUNALEN ZIJN EEN ABSOLUTE NOODZAKELIJKHEID,WEGENS HET ONTBREKEN VAN ONAFHANKELIJKE RECHTSPRAAK!!

    De vierde tirannie!!

    [verder lezen]. https://www.kla.tv/#sendung-verbreiten-29151

    Met pijn in zijn hart is Barend van Thiel getuige van de vernietiging van de Democratische Rechtsstaat. Toen hij in 2008 met pensioen ging was de nu tachtigjarige oud-rechter ervan overtuigd zijn kinderen en kleinkinderen de hemel op aarde met vrijheidsgarantie na te laten.

    Rechters ,officieren van Justitie,advocaten,het louche geldverslindende instituut landsadvocaat,Het onbetrouwbare NCTV,de eveneens gecorrumpeerde onbetrouwbare AIVD zullen in het belang van de WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma vaccinazi FAILED State Nederland het algemeen belang niet dienen ,immers zij eten allemaal uit dezelfde overheidsruif!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,zeer corrupte WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia vaccinazi FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren,een roepende in de woestijn(‘de beerput “)van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

    Haelen 6081CZ

    Like

  8. leeuw7 zegt:

    De voormalige politieagent Stefan Schubert presenteert de resultaten van zijn onderzoek en hij stelt: “Er woedt een geheime oorlog tegen Duitsland en Europa!” Zie een actuele beoordeling van de situatie tijdens de Great Reset in dit gesprek met Stefan Magnet. Ons land bevindt zich in het vizier van de globalisten. Stefan Schubert heeft het bewijsmateriaal stukje bij beetje verzameld en samengevat in zijn nieuwe boek. “De geheime oorlog tegen Duitsland”. Deze schaduwoorlog vertegenwoordigt de grootste bedreiging voor burgers en hun land sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. De onderzoeksresultaten van de internationaal erkende veiligheidsexpert zijn zowel explosief als zorgwekkend. Door zijn analytische benadering slaagde Stefan Schubert erin geheime netwerken en hun financiering bloot te leggen en een terugkerende ‘modus operandi’, een sjabloon van de globalisten, te identificeren en zichtbaar te maken. De vele crises van onze tijd zijn allesbehalve noodlottige toevalligheden; Ze worden georganiseerd door netwerken, zijn lang van tevoren gepland en worden systematisch naar voren geschoven. Het boek, uitgegeven in mei 2024, is te vinden in de

    https://auf1.tv/das-grosse-interview/stefan-schubert-deckt-auf-wir-sehen-einen-geheimen-krieg-der-globalisten

    Gelukkig voor Europa zijn er ook nog moedige enkelingen die wel hun rug recht hebben gehouden!!

    Like

  9. leeuw7 zegt:

    De term anti-institutioneel extremisme is geïntroduceerd door de overheid als een soort rookgordijn om de bevolking te misleiden omtrent het bedrog dat de corrupte oorlogshitsende WEF- BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State vaccinazi’s zelf hebben misbruikt tegen de argeloze goedgelovige bedrogen Nederlandse bevolking!!

    Like

  10. Julia zegt:

    Wat zou de media bol staan en het journaal geheel gewijd zijn als een dergelijke aanval op o.a. Timmermans, Klaver, Jetten en de rest van het links geteisem zou gebeuren en het OM vreselijk aktief aan het werk gaat om de aanvaller te veroordelen. Uiteindelijk nog erger is dat het ’t directe gevolg is van a) de continue demonisering door de mainstream media en het partijkartel en b) van de vogelvrij verklaring door de autoriteiten. Dit land is al jaren vergiftigd door extreem links zowel binnen de poltiek als binnen onze rechtstaat en het wordt van kwaad tot erger. Anders denkende vooral niet links denkende zijn vogelvrij

    Like

Plaats een reactie