Eigen mensen eerst!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Edwin Wagensveld)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eigen mensen eerst!

  1. bobzelf zegt:

    De eenheden van de strijdkrachten van de Yug-groep bevrijdden, als gevolg van actieve acties, de nederzetting Andrejevka in de Volksrepubliek Donetsk, verbeterden de situatie aan de frontlinie en brachten schade toe aan het personeel en de uitrusting van de 57e Gemechaniseerde Brigade van de strijdkrachten van Oekraïne, de 105e en 118e Territoriale Defensiebrigades in de gebieden van de nederzettingen Konstantinovka, Razdolovka en Chasov Yar in de Volksrepubliek Donetsk”, aldus het ministerie.

    Er worden Russische militairen gezien in de speciale operatiezone.

    De vijand verloor meer dan 490 militairen, twee gepantserde gevechtsvoertuigen, vier auto’s, een 155 mm gemotoriseerde artillerie-eenheid M109 Paladin van Amerikaanse productie, een 152 mm houwitser Giatsint-B, vier 152 mm D-20 houwitsers, evenals een 105 mm L- 119 kanon van Britse productie de afgelopen dag”, voegde het ministerie eraan toe.

    Bovendien verbeterde de Tsentr-strijdkrachten de tactische positie en bracht schade toe aan de formaties van de 68e Jaeger en de 24e Gemechaniseerde Brigades van de strijdkrachten van Oekraïne in de gebieden van de nederzettingen Semenovka en Novgorodskoye in de DPR. De eenheden van de gevechtsgroep deelden slagen uit aan twee Oekraïense brigades en sloegen vijf tegenaanvallen af, waarbij de vijandelijke verliezen opliepen tot 405 soldaten, meldde het Russische ministerie van Defensie.

    “De verliezen van de vijand bedroegen maar liefst 405 militairen, vier gepantserde gevechtsvoertuigen, waaronder drie MaxxPro gepantserde personeelsvoertuigen van Amerikaanse productie, en zes voertuigen”, aldus het rapport.

    Bovendien raakten Russische troepen tijdens tegenbatterijgevechten de 155 mm houwitser M777 van Amerikaanse productie, de 155 mm gemotoriseerde artillerie-eenheid M109 Paladin van Amerikaanse productie, de 152 mm gemotoriseerde artillerie-eenheid Akatsiya, de D-20 houwitser, de Msta -B houwitser, twee D-30 houwitsers en twee 105 mm licht gesleepte houwitsers M102 van Amerikaanse productie.

    De Russische gevechtsgroep Sever is het grondgebied van Oekraïne binnengedrongen en heeft twee tegenaanvallen in de regio Charkov afgeslagen. De strijdkrachten van Oekraïne hebben tot 365 soldaten verloren, aldus het ministerie.

    Gevechtsgroep Zapad heeft vier tegenaanvallen van Oekraïense troepen in de DPR en de Volksrepubliek Loegansk afgeslagen, terwijl Kiev tot 320 soldaten heeft verloren, aldus de verklaring.

    VLADIBOB .AANVALLEN NU OP 3 FRONTEN

    DUS HET ECHTE OFFENSIEF KAN BEGINNEN

    Like

  2. 007lucia zegt:

    1000% mee eens de Nederlander… En in grotere context de blanke westerling, moet met lede ogen toezien , hoe m.b.v. de omvolkings-stoottroepen hen alles afgepakt wordt ..ik zag op het web… en mogelijk is het nog in mijn tabs ergens dat immigranten een betaalde cursus en hulp? kregen om een eigen winkel te beginnen, nog effe een strijkkwartet erbij.. en het klinkt als een sprookje..men zou bijna kunnen denken ..prima dan kunnen ze zichzelf bedruipen.Maar waar komt hun startkapitaal vandaan en hoe komen ze, zeker in de hoofdsteden aan een peperduur pand of zijn dit, de tijdens de Cojona-periode, de van Nederlandse kleine ondernemers afgepakte winkeltjes en kleine bedrijfjes.. die net als onze woningen NU ook omgevolkt worden????

    Het enige artikel wat ik er tot nu toe over gevonden heb, is een minimaal hoera artikel dat het wordt gedaan, opleiding.. en vage suggestie naar meer..Goh zijn er dan geen echte Nederlanders die ook zo’n opleiding willen en/of hun in beslag genomen bedrijfjes terug willen..je zou toch denken van wel ..in ieder geval kan ik u berichten..Sinterklaas is wederom opgestaan en afgestoft..maar niet voor u…U KRIJGT DE ZWARTE PIET TOEGESPEELD!!!!

    Geliked door 3 people

  3. Leo P.Arden zegt:

    De hele wereld kan niet gratis in dit land wonen.!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  4. karton zegt:

    Hoe ziek met een “leider” in ons landje zijn om eigen volk NIET op 1 te plaatsen ?!

    I.p.v. eigen volk staan héle kuddes negers vóór eigen volk in de rij voor o.a. fin.hulp, huisvesting, zorg enz. Negers, die hier nog nóóit één hand hebben uitgestoken, alleen maar wel opgehouden ! Werken ? Daar hebben de meeste negers nog nóóit van gehoord.

    (ik bedoel hier met “negers” óók andere “vluchtelingen” licht bruin of gespikkeld)

    Geliked door 2 people

    • Harry zegt:

      Ik had ooit een aantrekkelijke vriendin met sproeten , Karton .

      Beetje véél sproeten , wel te verstaan .

      Dat konden ze in het buitenland (Sri Lanka ) maar niet snappen .

      Of je bent blank , óf je bent bruin , maar blank met bruine stippen , dat was toch wel érg gek ! Dat dóe je toch niet !

      Geliked door 1 persoon

      • karton zegt:

        @ Harry op 26-5-2024 om 00.38 u.

        Kijk Harry, haar vader, dus jouw schoonvader (of is tie dat niet geworden 😉?) had vermoedelijk toverballen ! Dan kan je niks uitsluiten Harry.

        Like

  5. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Aangifte tegen BBB-Kamerlid Mona Keijzer om belediging moslims

    Een groep van tien juristen en een historicus hebben aangifte gedaan tegen BBB-Kamerlid Mona Keijzer. Ze zou op televisie onder meer moslims als groep hebben beledigd. Keijzer deed de gewraakte uitspraken vorige week tijdens een uitzending van Sophie & Jeroen, meldt advocaat Reinout Sterk, die de aangevers bijstaat.

    In de aangifte is te lezen dat Keijzer zich tijdens deze uitzending, “in het openbaar en met een zeer groot publiek bereik, opzettelijk beledigend heeft uitgelaten, dan wel heeft aangezet tot haat, geweld en/of discriminatie” over een groep moslims om hun godsdienst en/of levensovertuiging.

    De groep wil dat Keijzer vervolgd wordt voor vijf uitspraken die ze deed tijdens de uitzending. Zo zei Keijzer onder meer: “Veel asielmigranten komen uit landen met een islamitisch geloof. We weten dat daar Jodenhaat onderdeel is (bijna) van de cultuur.”

    antimoslimsentimenten

    Keijzer maakt volgens de aangevers “nadrukkelijk en opzettelijk onderscheid tussen moslims en niet-moslims, draagt bij aan de verdere ontwikkeling van antimoslimsentimenten in de samenleving door te suggereren dat moslims (veelal) antisemitisch zijn.” Ook associeert ze moslims “met terreur, gebruikt haar rol als volksvertegenwoordiger om dat sentiment en haar vergroting daarvan te legitimeren, en gebruikt het platform van deze televisie-uitzending dat haar wegens haar bekendheid geboden wordt om een massaal publiek mee te bereiken.”

    Keijzer heeft nog niet gereageerd op de aangifte.

    Wat een onzin dit zeg gewoon feiten , ongelooflijk zeg hoe dit Land verworden is .

    Die Murkenmeuk is toch een en al problematiek .

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      advocaten zijn de vijanden van het volk. Zij pretenderen u juridische ondersteunen te geven maar zij ondersteunen alleen hun eigen verdienmodel. Criminelen met hun advocaten zijn dief en diefjesmaat.

      Geliked door 1 persoon

  6. kali zegt:

    Stem daarom op 6 junnie op FVD ! De enige partij die voor zijn eigen volk in NL opkomt en zich niet met oorlogen in anderen landen bemoeit .

    Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      Is het niet wijzer om op de PVV te stemmen , die zitten nu in de juiste flow , die moeten we groot en sterk houden !

      Ik heb niks tegen het FvD , maar met die drie zeteltjes of zo , sla je toch echt geen deuk in een pakje roomboter !

      Die jongens doen het prima , maar het beklijft nog steeds niet zo erg .

      In ieder geval leidt versnippering tot niks !

      Daarom : PVV !

      Hou ze sterk !

      Geliked door 1 persoon

  7. Marijke zegt:

    Dat ook. Maar ook is het zo dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de halve wereld behálve voor eigen mensen. Wij zijn in eerste plaats verantwoordelijk voor onze kinderen! Wij laten onze eigen kinderen opzij schuiven voor buitenlanders. Wat zijn wij voor een ouders?!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie