Frankrijk: Top-10 van de meest gezochte misdadigers geen Fransen

(Vertaling: E.J. Bron)

De internationale politieorganisatie Interpol publiceert op internet alle misdadigers in de hele wereld die gezocht worden. Bijzonder hoge prioriteit hebben “rode signalementen”, die meestal duiden op zware misdadigers. In Frankrijk en veel andere Europese landen gaat het echter meestal niet om autochtone inwoners.

Hun namen luiden Amra Mohamed, Chibouni Wissem of Magassa Babakar. Ze hebben allemaal drie dingen gemeen: ze staan helemaal bovenaan in de opsporingslijst van Interpol, ze hebben het Franse staatsburgerschap en geen van hen is van Europese herkomst. De eerstgenoemde Amra Mohamed ontsnapte vorige week dinsdag nog bij een dodelijke bevrijdingsactie uit een gevangenentransport. Daarbij werden twee agenten door zijn handlangers doodgeschoten en een andere raakte gewond. De gevluchte gevangene is het hoofd van een drugsbende en wordt gezocht wegens zware roof en poging tot moord. Het is waarschijnlijk dat hij naar het buitenland wil vluchten en daarom heeft Interpol hem van een “rood signalement” voorzien.

Geen enkel Frans gezicht

De volgende op de lijst is Mamadou Sakho, gezocht wegens verzet tegen de staatsmacht, doorrijden na een ongeval en te snel rijden. Blijkbaar gaat het om een zwarte Afrikaan, maar vanwege zijn paspoort duikt hij in de lijst op van de door Interpol gezochte Fransen. Andere personen worden wegens bendecriminaliteit, waaronder drugshandel en afpersing, gezocht. Naar de pas 19-jarige jonge Arabieren Chibouni Wissem en Achref Belguidoum wordt daarentegen gezocht wegens poging tot moord. Ook de zwarte Afrikaan Magassa Babakar, 23, wordt gezocht wegens bendecriminaliteit en poging tot moord.

Gevolgen van de massamigratie

Eenzelfde beeld is in bijna alle Europese landen te zien. Of het nu gaat om Duitsland, Oostenrijk, Denemarken of Groot-Brittannië: meestal zijn criminele migranten uit de Arabische en Afrikaanse regio voorzien van een “rood signalement”, die in het bezit zijn van het paspoort van het desbetreffende land. In de lijst van de Bondsrepubliek is pas op de 5e plaats een autochtone Duitser te vinden, in Groot-Brittannië komen 6 van de 10 voortvluchtige criminelen oorspronkelijk uit Afrika of het Midden-Oosten. Geen wonder: deze clientèle is bovengemiddeld in de criminaliteitsstatistieken vertegenwoordigd en treedt in het kader van bijzonder zware misdaden op de voorgrond, zoals onlangs in Paderborn. Behalve de opsporingslijst van Interpol zou er een remigratieregister opgesteld moeten worden, die opvallende niet-Europeanen de binnenkomst in Europa principieel verbiedt.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Frankrijk: Top-10 van de meest gezochte misdadigers geen Fransen

  1. ronjaspers zegt:

    In nederland stikt het ook van de zware misdadigers,het onwettige,zwaar criminele,bilderberg nepkoningshuis.En die staatsgevaarlijke landverraders die zichzelf politici durven te noemen.

    Like

  2. hubert zegt:

    Dan zijn ze nummer 11 vergeten, Macron.

    Hij heeft als voordeel dat hij zich goed voor de

    ogen van de mensen kan verstoppen, nr.11

    Like

Plaats een reactie