Israël heeft de oudste rechten vanaf 1922

(Door: Johannes B.)

De Conferentie van San Remo werd gehouden in San Remo van19tot en met26 april 1920. De geallieerden uit de Eerste Wereldoorlog namen hier besluiten over de onderlinge verdeling in mandaatgebieden van de Arabische gebieden in het Midden-Oosten die voordien onder Ottomaans bestuur stonden. Het Verenigd Koninkrijk kreeg het mandaat over Mesopotamië (het huidige Irak) en het Mandaatgebied Palestina (het hedendaagse Jordanië en Israël) toegewezen, terwijl Frankrijk het mandaat over het Mandaatgebied Syrië (het huidige Syrië en Libanon) verkreeg. De Volkenbond heeft de beslissingen van deze conferentie op 24 juli 1922bevestigd.

Op deze conferentie werden de facto de historische rechten van het Joodse volk op het land van Israël internationaal erkend. Volgens de notulen van de San Remo Conferentie, die door 51 landen werden ondertekend en nadien nooit herroepen, wordt het toenmalige Britse Mandaat Palestina west van de Jordaan, inclusief de Westelijke Jordaanoever, aan het Joodse volk toegezegd als hun nieuwe nationale tehuis.

(Bron: Wikipedia)

Door:
Johannes B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Israël heeft de oudste rechten vanaf 1922

  1. mooinique zegt:

    Wat kan mij dat allemaal schelen?! Stop met die religie oorlogen! Joden moeten niet denken dat ze de Übermenschen zijn! Is net zo’n tuig als moslims. Waar er twee vechten zijn er twee schuldig! Ik ben een gewone blanke vrouw. In beider ogen word ik als slaaf gezien. Ongelovige. Flikker op dan! Ga lekker met zijn tweeën in het zand rotzooien en val mij met jullie sprookjes niet lastig!

    Like

    • Ravian zegt:

      Het enige wat de Joden doen dat is hun rechten en hun mensen beschermen.

      Dit conflict is inmiddels al een eeuw oud, en de agressie komt in dit conflict ALTIJD van de islamieten, die zich iets willen toe-eigenen dat niet van hen is, en zich daarbij van de meest beestachtige methoden bedienen.

      Dit artikel toont gewoon aan dat ALLE eisen van ‘de Palestijnen’ NERGENS op gebaseerd zijn.

      Dit artikel toont aan dat ALLE beschuldigingen van ‘de Palestijnen’ aan het adres van de Joden NERGENS op gebaseerd zijn.

      Dit artikel toont dus aan dat ‘de Palestijnen’ geen vluchtelingen maar bezetters zijn, en GEEN ENKEL excuus hebben voor al het beestachtige geweld dat ze tegen de Joden gebruiken en al gebruikt hebben.

      En dan kom jij met “Waar er twee vechten zijn er twee schuldig!”

      Je kon er niet verder naast zitten…

      Geliked door 4 people

      • scherpschutter1943 zegt:

        Leve Israël en dood alle palestijnen

        Geliked door 3 people

      • BigLJohn zegt:

        Waar er twee vechten hebben er twee schuld ? Alleen een gestoorde kon zo’n theorie bedenken. Volgens deze theorie zouden de geallieerden in de tweede wereldoorlog ook zwaar schuldig zijn. En zou de man of vrouw op straat die in een donkere steeg in elkaar geslagen of aangerand word ook niet terug mogen vechten daar die anders ook schuldig worden bevonden.

        Geliked door 3 people

      • mooinique zegt:

        We zijn niet bevrijdt.

        Like

  2. Jack zegt:

    @mooinique

    uw reactie is begrijpelijk maar naïef. geen keuze maken is geen optie!

    Geliked door 2 people

    • mooinique zegt:

      Ik wil ze geen van beiden! Zo fout als wat. Ik zal nooit slaaf zijn of worden van die mafketels. Ik geloof in de God van de liefde. Dat is mijn keuze!

      Like

      • scherpschutter1943 zegt:

        moonique, met liefde kan je geen oorlog winnen. Je vijanden moeten bang van je zijn en laten je daarom met rust. Islamieten doen dat niet, die voeren al duizenden jaren oorlog tegen niet islamieten. Dat moeten ze van hun geloof. Jihad, heilige oorlog dus. Het passende antwoord daarop is totale oorlog tegen de islam.

        Geliked door 3 people

      • mooinique zegt:

        Ben ik het mee eens. Als dat de enige oplossing is. Opgroeien met haat omdat de ouders dat door geven is nooit goed.

        Like

  3. dutchess43 zegt:

    Een volk heeft het recht om zich te verdedigen @ mooinique.

    Israel is niet de agressor, die heeft niet als eerste aangevallen, die keert alleen niemand de andere wang toe zoals jij misschien zou willen. Sluit jij je ogen dan maar voor de verspilling van miljarden aan de mossels van Hamas die dit allemaal in tunnels gestoken hebben om Israel als een echte sluipmoordenaar in de rug aan te vallen in plaats van het te besteden waar het voor gegeven was. Namelijk om de economie in Gaza op te krikken, de infrastructuur en de gezondheidszorg te verbeteren.

    Ook ik ben een gewone blanke vrouw, en hoe een ander volk mij ziet zal me aan mijn 81-jarige reet roesten. Jij zou je eens moeten inlezen in de geschiedenis van Israel van alleen nog maar vanaf 1920 , in plaats van hier jezelf zeer onverschillig te profileren.

    Geliked door 3 people

    • mooinique zegt:

      Pardon?! Israël is zo corrupt als wat! De echte Joden willen dit niet. Staat ook in hun boek. Ze mogen pas een eigen staat vestigen als Jezus terug gekeerd is. Nou ik heb hem nog niet gezien of gehoord! Dus effe dimmen zou ik zeggen. U heeft gewoon niet in de gaten dat u beduveld wordt! Ik weet genoeg.

      Like

      • dutchess43 zegt:

        Ik weet ook genoeg @ mooinique. Iemand hier lijdt aan zware zelfoverschatting.

        Geliked door 2 people

      • mooinique zegt:

        Dank u.

        Like

      • BigLJohn zegt:

        Weet jij wel wat je schrijft ? Weet jij wel hoeveel Israelisch in de afgelopen jaren het leven lieten door raketten vanuit Gaza, bomaanslagen in Israel alsmede gijzelingen alsmede vliegtuig kapingen (hi-jacking) in de jaren 70. En de vele doden niet te vergeten na die laatste aanval vanuit Gaza. Gijzelaars waarvan de meeste blijken dood te zijn….Zou jij in een land willen wonen waarin je constant naar het leven word gestaan door een misdadige staat als buurman ? Tijdens de inval in Israel stonden de Gazanen te dansen op straat. Diezelfde Gazanen die in 2007 massaal stemden op HAMAS. HAMAS die de totale vernietiging van Israel voorstaat. En dat beseften die Gazanen maar al te goed.

        Geliked door 3 people

      • mooinique zegt:

        Zoek Martin Vrijland eens op. Dan snapt u waarom ik reageer zoals ik doe.

        Like

  4. BigLJohn zegt:

    Israel, en nu doorpakken. Gaza inlijven en bij Israel voegen. Dat betekent geen raketten meer vanuit Gaza, geen gijzelingen meer en ook geen bomaanslagen. Door de jaren heen zijn er massa’s Israelische burgers op zo’n manier de dood in gejaagd. Om over die laatste inval vanuit Gaza nog niet te spreken. Dag nep-Palestijnen, dag tunneltjes, stuur die nep-Palestijnen maar snel de woestijn in samen met hun duivelse Allah !

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie