CITAAT van Willem Engel

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Stephanus)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CITAAT van Willem Engel

  1. Alphons Mantel zegt:

    teveel artsen lieten zich betalen door Bill Gates

    Geliked door 5 people

  2. BosscheBol zegt:

    Patiënten moeten steeds meer hun BEK HOUE!!!

    Als meneer de dokter er achter komt dat je op het internet hebt gekeken ivm je ziekte, dan zwaait er wat. Mijn eigen huisarts heeft een stuk papier in een schilderijlijst opgehangen met de spreuk: “Verwar uw Google search niet met mijn medische bul”. Ik bezoek de man hooguit één keer per jaar.

    Het lijkt wel alsof de hele wereld alleen nog maar met de pikorde (of apenrots) bezig is?

    Geliked door 5 people

    • BigLJohn zegt:

      En hij heeft een medische Bul ? Hij is een medische LUL ! Onze huisarts stuurt net als in de Coronaperiode weer brieven rond alwaar je de griepprik kunt halen. Lees; een MRNA prik, want ook deze prik is puur vergif. En uitgerekend hij met zijn medische Bul zou helemaal niet weten wat er in zo’n spuit zit ? Nogmaals, de huisarts is een medische LUL. Ook ik vertrouw ze niet meer. Vandaag of morgen zou er zomaar een brief van de huisarts in de brievenbus kunnen vallen waarin hij mij oproept (vanwege mijn gevorderde leeftijd) om euthanasie te laten plegen.

      Geliked door 2 people

  3. Egbert zegt:

    het is leuk gezegd maar wat levert het praktisch op? Blind = blind!

    Geliked door 2 people

  4. kweenihoor zegt:

    gaslighting all the way

    Geliked door 2 people

  5. Niek zegt:

    Weinigen weten nog wat er gebeurd is en geloven het nog ook of zeggen, laat maar…. Zo makkelijk komen zij er niet vanaf om blind te luisteren naar wat de overheid voorschrijft? De meeste artsen verzanden voor hun betaling en levensonderhoud in administratie, daar zit het echte probleem. Volgende probleem is dat zij medicijnen voorschrijven wat door de zorgverzekeraar bij bepaalde ziektes standaard wordt gedaan en meestal helpt het een beetje maar zit je levenslang opgescheept met het medicijn maar je bent niet genezen en er is niets verholpen maar wél een verdienmodel gecreëerd. Gaat er nu een lampje branden? Kijk eens rond in de natuur en de Apotheek van God die overal gratis en voor niets u kan helpen met uw kwalen en vaak beter zonder bijwerkingen.

    Geliked door 2 people

  6. Republikein zegt:

    Alweer bingo!

    Tweevoudig PGA Tour-winnaar Grayson Murray is gisteren overleden. De 30-jarige Amerikaan trok zich vrijdag, op de tweede dag van de Charles Schwab Cup Challenge, na zestien holes terug wegens gezondheidsproblemen.

    Het is niet bekend waaraan hij is overleden.

    Like

Plaats een reactie