“Buitenlandse verkrachters eruit!”: Migratie-kritisch protest bij filmfestival in Cannes

(Vertaling: E.J. Bron)

Het filmfestival in Cannes is een van de vele jaarlijkse ontmoetingsplaatsen van de links-liberale elite. Maar dit jaar werd de vreedzame sfeer verstoord door patriottische activisten: met een spandoek protesteerden twee jonge vrouwen tegen de verkrachtingsgolf door buitenlanders.

Elke dag worden er in Duitsland gemiddeld drie vrouwen door asielzoekers verkracht. In andere Europese landen die door vervangingsmigratie en bevolkingsvervanging worden getroffen, zien de cijfers er ongeveer net zo uit. Activisten van de patriottische actiegroep “Collectif Némésis” hebben daar nu op het filmfestival in Cannes geprotesteerd en een duidelijke eis gesteld: “Buitenlandse verkrachters eruit!”

FOREIGN RAPISTST OUT!

De beelden op X/Twitter laten twee vrouwelijke activisten op de rode loper zien, die een spandoek met deze eis omhoog houden en door de beveiligingsdienst worden verdrongen. Binnen een mum van tijd werd de tweet op X/Twitter al meer dan 60.000 keer opgeroepen – de commentaren zijn zo goed als uitsluitend positief. Afgewacht moet worden of ook Elon Musk of andere invloedrijke accounts iets zullen zeggen over de actie.

Bron:
heimatkurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Buitenlandse verkrachters eruit!”: Migratie-kritisch protest bij filmfestival in Cannes

  1. mooinique zegt:

    Tja het leven in Europa als vrouw of meisje is er niet makkelucker op geworden. Denk je in een moderne wereld te leven. Ga je weer terug naar de oertijd. Allemaal dankzij jullie geweldige volksvertegenwoordigers! Primitievelingen die in hun eigen land niets te zeggen hebben. Hier even omdat het kan medemensen kapot maken. Zomaar. Eigen volk verdedigd ze niet dus waarom niet?! Politie doet niets. Vrouwen verenig u! Niet alleen op straat. Zorg voor mini deo of haarlak in uw tas. En spuiten maar! Kerels uit het westen zijn mietjes geworden die volgevreten met hun biertje voor de buis hangen. Nutteloos.

    Geliked door 5 people

  2. Marc zegt:

    Goed dat deze actie door vrouwen gehouden wordt. Niet alleen om dat vooral zij slachtoffer zijn, maar ook omdat, als er een bevolkingsgroep is die hartstochtelijk opkomt voor de ‘rechten’ van gelukszoekers, juist zij bestaan uit voornamelijk vrouwen. En aangezien mannen van elke type inspraak op de rechten van vrouwen zijn uitgeschakeld (althans: in het westen) zijn vrouwen de enigen die hun rechten kunnen verdedigen tegenover … vrouwen!

    Kerels zijn inderdaad mietjes geworden. Maar ja, dat wilden die vrouwen. Toch? Of misschien wilden niet alle vrouwen dat?

    Ik heb mij altijd druk gemaakt over die feministische beweging. Niet zozeer voor het een of het ander waarvoor zij pleitten (daar kan je het mee eens zijn of niet), maar de arrogantie waarmee zij het alleenrecht opeisten te spreken namens werkelijk alle vrouwen. Want hoe zit het dan met al die vrouwen die het niet met hen eens zijn?

    Monolitisme (zelf bedacht, hahaha) is schadelijker voor je mentale gezondheid dat je had gewild.

    Dus, om kort te gaan, waar het de vrouwenbeweging altijd aan ontbroken heeft is onderlinge tegenstellingen te benoemen. Wanneer een vrouw beweert namens alle vrouwen te spreken hoor ik immers nooit een tegengeluid. Misschien is die tijd nu aangebroken? Werd tijd!

    Geliked door 3 people

    • mooinique zegt:

      Ik ben nooit feministe geweest. Ik vond het niet erg als een man de deur voor mij open hield of meer van dat soort beleefdheden. Maar ik ben wel een vrouw die nooit iemand boven haar duld! Alleen God. Tuurlijk zijn er mannen beter dan ik. Net als vrouwen. Kwaliteit daar gaat het om.

      Geliked door 1 persoon

  3. 007lucia zegt:

    dit is ook een goeie voor je creme brulee au criminel;

    https://www.blokker.nl/creme-brulee-branders

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie