“CARTOON” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Rosa”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op “CARTOON” . . .

  1. bobzelf zegt:

    JA , EDELACHTBARE ……… WAAR WAS U OP 7 OKTOBER ????

    Geliked door 3 people

  2. Ravian zegt:

    Het International Court of Justice is geeneens bevoegd in deze zaak, omdat haar bevoegdheid zich tot conflicten tussen staten beperkt, wat hier gewoon niet het geval is.

    Er bestaat namelijk helemaal geen officieel erkende Palestijnse staat, waardoor dit feitelijk gewoon een intern Israëlisch conflict is, tussen de Israëlische overheid en een groep terroristische ‘vluchtelingen’ die een deel van Israël bezetten.

    Dat even daargelaten is dit plaatje natuurlijk zeer ‘to the point’; de slachtoffers worden gewoon in staat van beschuldiging gesteld, en de daders krijgen de slachtofferrol aangemeten.

    Gewoon te ziek voor woorden dus, en zeker in een geval als dit, waar op beestachtige wijze meer dan twaalfhondert mensen gemarteld, verkracht, en vermoord zijn, waar honderden mensen ontvoerd zijn, en gemarteld, verkracht en vermoord, zijn, en waar momenteel zelfs meer dan honderd mensen nog altijd gegijzeld zijn, en door de ‘slachtoffers’ gemarteld, verkracht, en vermoord worden.

    Dit is het ultieme onrecht, u gebracht door een organisatie die pretendeert voor gerechtigheid te staan, veel walgelijker dan dit wordt het dus niet…

    Like

Plaats een reactie