MUZIEKVIDEO: Nieuwe wereldhit!?

Bekijk/beluister HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op MUZIEKVIDEO: Nieuwe wereldhit!?

  1. rhgeggink zegt:

    Hahaha… 👍

    Like

  2. mooinique zegt:

    😂🤣😂

    Like

  3. Leonard Gerritsen zegt:

    meteen plaatsen voor het volgende Eurovisiesongvestival.

    Geliked door 1 persoon

  4. Marc zegt:

    Bijzonder dat hij gekleed is als transgender maar in zijn tekst dat hele transgenderisme volledig met de vloer gelijk maakt. Goed ook dat hij de kwalijke rol van (via internet) de woke-cultus benoemd.

    Geliked door 1 persoon

    • nemo zegt:

      Om dit te herkennen, moet je de tekst verstaan. Sommigen die hier laatdunkende commentaren schrijven, hebben duidelijk alleen de zingende man met weinig haar in een rokkenschort voor ogen. Ze begrijpen de slang niet waarin de song is gezongen. Als ze dat wel zouden snappen, zouden ze beseffen dat de zanger een van ons is. Ik denk dat ik de hele tekst moet vertalen.

      Geliked door 2 people

  5. Svalbard zegt:

    Wat een idioot!

    Like

  6. Harry zegt:

    Als er met kippen ook maar iéts mis is worden ze al preventief geruimd !

    En dit wanproduct ……………?

    Like

  7. nemo zegt:

    Dit is absoluut geweldige, diepe, diep trieste humor. Dit is kunst, geen polemiek. En ik zie het ook als kunst. Net zoals Spirit Cooking van Marina Abramovic, de vriendin van Femke Halsema, kunst is. Nederlandse en Duitse ondertiteling ontbreken nog. Ik geef je een voorproefje. Laat het je maaltijd niet bederven. Eet smakelijk.
    “Je vraagt me welke mannen een vrouw kunnen worden? Diegenen die hun paal voor een gat ruilen. En dat gat stinkt echt en is besmeurd met smurrie. En ruikt naar een combinatie van kadaver en poep.”
    Ik zal de Duitse vertaling weglaten. Deze soort humor wordt hier niet begrepen.

    Geliked door 3 people

  8. BigLJohn zegt:

    Dit is geen vlees of vis. Een seksloze figuur dus. Een homp vlees zonder meerwaarde die zich belachelijk staat te maken.

    Like

  9. Julia zegt:

    Hoe diep triest is de wereld gezonken en dat anno 2024. Het is een grote open inrichting het is werkelijk een grote horrorfilm waar geen einde komt. Kortom de ondergang van een ooit gezonde samenleving en de ondergang van de mens. Mannen en vrouwen zijn niet meer te onderscheiden zum kotzen we hebben het over de herstel van de natuur nou dan kunnen we het ook wel eens gaan hebben over het herstel van de normale mens en weer eens normaal maken wat normaal was. Ik wil er de humor niet meer van in zien het is pure horror.

    Like

  10. L. Sevier zegt:

    Wat vermoeiend zo’n type…

    Ik luister niet eens naar de tekst en de rest is bagger…..

    pfff…. 🙈

    Like

  11. Ravian zegt:

    Dat dit een pure aanklacht is tegen de hele transgender waanzin ontgaat een hoop lezers blijkbaar…

    Geliked door 5 people

  12. Marc zegt:

    Een beetje in antwoord op Julia en Nemo. Jullie hebben vast wel dat interview van Tucker Carlson met Doegin gezien. Hierin maakt hij duidelijk dat wat het westen nu meemaakt de eindfase is van wat begon als het proces van individualisering, ongeveer 500 jaar geleden. Het individu maakte zich los van de gemeenschap en eindigt uiteindelijk in een ontmenselijkt subject.

    Een jaar geleden nog heb ik zijn boek (ongeveer 50 bladzijden) The great Awakening versus the great reset gelezen, waar hij dit ook aangeeft. Bij het beluisteren van een recente analyse over Doegin door een Amerikaan (naam kwijt) gaf deze aan dat de huidige Amerikaanse regering de boeken van Doegin heeft verboden.

    Dus ik denk ‘Dat is wel erg vreemd’. Dus op zoek op Nederlandse sites als bolcom, willekeurige boekwinkels, enz. naar de boeken van Doegin. En inderdaad: overal termen als ‘error 404’ of ‘niet leverbaar’. Zelfs Doegins boek dat ik een jaar geleden nog kocht is niet meer te krijgen.

    Dan wordt het nu dus wel heel erg duidelijk dat het Westen moreel failliet is: wanneer je niet meer in staat bent je ideeen via debat over te brengen, ga je als regerend apparaat over op het onderdrukken van andermans opvattingen. Dat is wat de VS nu doen; dat is wat Europa nu doet.

    Om het helemaal spectaculair te maken trof ik zojuist een debat van zes jaar geleden (Trump was nog president) aan waarin Doegin debatteert met de huidige Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Blinken. Inzet in dit stukje is dat Rob Riemen, die ook meedoet, stelt dat Poetin de VS niet met rust laten, terwijl Doegin duidelijk maakt dat de zaak net andersom ligt. Hoe dan ook, het is bijzonder dat Blinken nu deel uitmaakt van de Biden-regering dat al het werk van Doegin in het hele Westen verbiedt.

    Geliked door 1 persoon

    • nemo zegt:

      Dugin kan nog steeds gelezen worden op archive.org. Maar zorg ervoor dat je de naam in de Engelse spelling invult: Alexander Dugin.
      Dugin is een geleerd man, maar zijn idee van een goede samenleving is mij te autoritair.

      Like

  13. Harry zegt:

    Waarom dos je je uit als een transgender als je daartegen wilt protesteren ?

    Kan dat maar niet bevatten !

    Gevoelsmatig zou ik zeggen : OPTIEFEN MET DIE VERKNIPTE BENDE !

    Een vent is een vent en een vrouw is een vrouw !

    Al die debiele mengvormen , daar heb ik niks mee .
    Gatverdamme , nog aan toe !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie