Topfiguur van Islamitische Jihad werd vanochtend uitgeschakeld door Shin Beth en IDF

Screenshot_24

Terrorist van de Al Quds Brigades van de islamitische terreurbeweging “Islamitische Jihad” uit de Gazastrook met de typerende zwarte hoofdband met gele opdruk

(Door: Brabosh)

Zoals bekend speuren agenten van de Israëlische inlichtingen- en geheime diensten voortdurend de Gazastrook af op zoek naar kopstukken van de Palestijnse terreurgroepen. Zij hebben het bijzonder gemunt op de leiders en commandanten van de Islamistische Jihad en hun beruchte Al Quds Brigades en natuurlijk Hamas en hun al even gevreesde Al-Qassam Brigades.

Dat zijn al jarenlang de twee meest actieve terreurgroepen in Gaza hoewel er nog een dozijn anderen actief zijn die met zijn alle opereren onder het commando van Hamas maar minder leden tellen en een bescheiden arsenaal hebben.

Een woordvoerder van Hamas berichtte deze ochtend dat het IDF tijdens een aanval deze ochtend in Rafah, in het zuiden van Gaza, een topfiguur van de Palestijnse Islamitische Jihad heeft uitgeschakeld. Commandant Salah Ahmed Hassanein en zijn zoon Abdulaziz Salah Hassanein werden gedood en veertien andere Brigadisten raakten gewond.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, IDF, Islam, Israël, Jihad, Jodenhaat, Moslims, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Topfiguur van Islamitische Jihad werd vanochtend uitgeschakeld door Shin Beth en IDF

  1. Cathja zegt:

    Een hele mooie vangst!! Ik hoop dat er nog meer zullen volgen, net zolang tot al die kopstukken uit de weg geruimd zijn. Rotzooi moet je opruimen, daar heb je niets aan. Goed werk van het IDF en Shin Beth!

    Like

  2. delamontagne zegt:

    gefeliciteerd ISRAEL / IDF

    Like

  3. Dot zegt:

    150 jihadistes van de Hamas hebben zich afgelopen woensdag aan de Tsahal overgeleverd !
    http://jssnews.com/2014/07/24/tsahal-capture-150-terroristes-du-hamas/

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Goed gedaan IDF! En dat er nog vele HAATJURKEN mogen volgen! Shalom Israël.

    Like

  5. de 13de imam zegt:

    Hulde Israël, eidenijk goed nieuws op deze (ISIS) zwarte dag. Nu vooral doorgaan met het verder uitmesten van deze beerput; I stand with Israël!

    Like

  6. Flip (Den Haag) zegt:

    Gefeliciteerd IDF / Israël! Als je land, huizen en burgers maandenlang worden gebombardeerd, dan komt een keer die druppel die de emmer doet overlopen. Logisch dat je op gegeven moment terugbijt. Afschuwelijk om te zien dat Hamas vrouwen en kinderen opoffert t.b.v. hun eigen propaganda en in een poging om mondiaal zoveel mogelijk naïeve linkse onwetende gutmenschen op hun hand te krijgen.

    Like

  7. Jan zegt:

    Exit Salah Abu Hasnin

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Jan. Jij weet het! Israël zal dit maal door gaan totdat zij GAZA onder controle zullen hebben. Wat er daarna zal gebeuren zal voor nog veel meer opschudding leiden bij de tegenstanders van Israël!

      Like

  8. Jean zegt:

    Dat rood puntje op de muts is de roos om op te schieten, wel raak schieten.

    Like

  9. oud-marinier zegt:

    Congrats IDF / Israel….HIT them hard , those motherf*ckers…..!!! Shalom Alecheim….I stand with you Israel !!!

    Like

  10. windwens zegt:

    Aan de kop te zien van het kopstuk is dit gewoon nog een heel jong ventje, en maar blèren dat de kinderen gedood worden. Als de kopstukken al zo jong beginnen, wat staat Israël dan nog te wachten, wat een ongelofelijk k*t volk is dit.

    Like

  11. Avidia zegt:

    Kon die lui maar met een enkele actie uitgeschakeld worden

    Like

Plaats een reactie