Van Aartsen, het Kalifaat heerst in uw Schilderswijk

Screenshot_23

(Door: A. Nanninga)

Gisteren kon u lezen over de Gaza-steunbetuiging in de Haagse Schilderswijk. Die liep episch uit de klauw en zelfs bij de altijd zo voorzichtige NPO NOS (!!) is te lezen dat deze lugubere bijeenkomst vooral een aanleiding was voor een potje openlijke, bloeddorstige Jodenhaat. Volgens een woordvoerder van Jozias van Aartsen, VVD-burgemeester van DenHaagIsistan, werden er ‘geen grenzen overschreden.’ Staat u mij toe sterk van mening te verschillen met de burgervader, op grond van mijn belevenissen ter plekke. Laat ik eerst een paar zaken ophelderen. Ten eerste: het recht van mensen om te demonstreren zal ik ALTIJD verdedigen. Ten tweede: ik was niet herkenbaar als GeenStijl-journalist. Dit in verband met mijn veiligheid, een punt waarop ik later helaas gelijk kreeg. Ten derde: ik heb mij niet gemengd in discussies of mij op enigerlei wijze provocerend gedragen. Ik was er, en maakte foto’s. Tot zo ver de huishoudelijke mededelingen. Het relaas nu:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, Justitie, kalifaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Van Aartsen, het Kalifaat heerst in uw Schilderswijk

 1. Tistochwat zegt:

  “een blikkie fris tegen mijn kop, het is laf en onsmakelijk maar overkomelijk.”

  Maar als je een onschadelijk theelichthoudertje naar de gepantserde ‘gouden koets’ van de ‘koninklijke’ familie -de grootste vrienden van de islam olie-boeren- werpt, beland je in de gevangenis en/of het ‘gekkenhuis’.
  Ik ben verbijsterd door ALWEER de lafheid van de overheid, door ALWEER het door de vingers zien van de zieke criminaliteit van de Jodenhaters.
  De indringers hebben opnieuw bevestigd gekregen wat ze al wisten: er zal hen geen strobreed in de weg worden gelegd bij de islamisering van Nederland.
  Wanneer zullen de westerse vrouwen zich gedwongen moeten laten ‘besnijden’????!!!
  Mag Femke ‘halszaak ‘Halsema dan het eerste slachtoffer van die verminking zijn?

  Zal ze waarschijnlijk nog trots op zijn ook. Ja toch?

  Like

 2. catharina zegt:

  De selectieve tolerantie van de overheid e.v.a. is weerzinwekkend. Terwijl een Joodse man niet meer met een keppeltje over straat kan, is er een leger van Gutmenschen dat hoofddoeken, boerka’s verdedigt en jihadvlaggen en antisemitsche haat aanmoedigt. Andersdenkenden krijgen meteen het predikaat racist aangemeten. Van Aartsen is beroepspoliticus en in dit schema voert hij het leger van de beroepsmoslims aan.

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ catharina, het is weerzinwekkend hoe onze overheid onderscheid maakt tussen de autochtonen, die vrijwel niks meer te vertellen hebben in eigen land, en de indringers, die elke dag vullen met haatzaaien en oproer veroorzaken. Nee, een Jood kan niet meer met zijn keppeltje over straat. Erg is dat! Ik denk ook dat Joodse vrouwen moeten oppassen met het zichtbaar dragen van kettinkjes met de Davidsster of zoiets, want ook dat wordt niet getolereerd door die haatzaaiers. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat een grote groep tuig het hier voor het zeggen heeft! Laat de M.E. maar eens optreden. We hebben teveel getolereerd en plukken daar nu de vruchten van. Van mij mogen ze die troep hardhandig uit elkaar slaan!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Ten eerste moet Van Aartsen zijn functie als burgemeester neerleggen, want met zo’n slapjanus als hoofd van de politie holt Den Haag nog harder achteruit dan ze al doen! Geen strafbare feiten? Alléén maar strafbare feiten! Alles wat ze in het openbaar de Joden toewensen is strafbaar. Je zet een hele bevolkingsgroep weg, die zich volkomen normaal gedraagt in onze samenleving! Kunnen we dit ook zeggen van dit moslimtuig?
  Als ik dit soort dingen lees, dan stijgt mijn woede! Dit tuig moet het land uit. Wanneer begrijpt de overheid dat nu eens? WIJ WILLEN HEN NIET MEER IN ONS LAND ZIEN!! Er gaat bijna geen dag meer voorbij, of het is raak met die gasten. Het gaat van kwaad tot erger, en de beledigingen en verwensingen worden steeds grover.
  Wat gebeurt er als er een anti-islamdemonstratie zou plaatsvinden? Groot oproer natuurlijk, en enorme vernielingen in de straten. Eerlijk gezegd zou ik wel eens willen weten wat de politie doet bij zo’n demonstratie. Als het klopt, hebben ze geen mensen genoeg om alles in goede banen te leiden.
  Ik voorspel dat de demonstranten worden afgevoerd, want men ‘provoceert’.

  Goed dat er nu Kamervragen gesteld gaan worden, en ik vraag me af hoe v. Aartsen zich hier uit gaat praten. Hij heeft in elk geval heel wat uit te leggen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 11.14. uur,
   Beste Cathja ik ondersteun jouw reactie volledig. Maar ik vrees dat we, verraden door partijen die ingestemd hebben, met de invasie van deze primaten-moslims- het niet gaan redden. De partijen als VVD,PvdA,CDA en D66, waren en zijn de ondersteuners geweest, van, DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waardoor heel de Europese bevolking, dus ook de Nederlandse, opgezadeld werden met de grootste vijand van de MENSHEID de NAZI ISLAM IDEOLOGIE. En dezelfde partijen zouden nu moeten optreden tegen de BOOSBAARDEN, dat gaat hem niet worden. De politiek, buiten de PVV en de SGP, had en heeft geen moeite met de ISLAMISERING van NEDERLAND. Dat hebben we te danken, aan die GROENE HEKS HALALSEMA met haar verraad motie!

   Like

 4. Nico Omen zegt:

  Ach die burgemeester Von Arschloch, VVD-er uit het echte rode hout gesneden, en nog linkser dan de PvdAllah en GroenSlinks bij elkaar. Wat moet je daar nou van zeggen?
  Laat ik het dan maar kort houden: is lam en is laf scheelt tenslotte maar één letter!

  Like

 5. Jan zegt:

  Een ander woord voor politie is NSB’er (rechts met armen over elkaar, zoals gebruikelijk, pas in actie als de lijkenzakken zijn weggedragen. Wat is het toch een kutvolk in Nederland*)

  * Die stomme honden kunnen geen woord Duits. Heb een keer voor hen moeten tolken toen een ongeluk was gebeurd in de polder en ik net op mijn racefiets langskwam. “Kan iemand Duits”, vroeg een van de vier eikels die bij het Duitse slachtoffer (toerist, gevallen met de fiets) stond.

  Like

 6. catharina zegt:

  Ieder rechtgeaard mens zou zich moeten schamen om nog tot deze sekte te willen behoren.En als je bang bent voor de fatwa op geloofsafvalligheid dan zou je je in ieder geval moeten schamen voor lafheid. Waarschijnlijk woon je daarom in NL: daar is “lafheid” tot normen en waarden verheven.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Godverdomme, Godverdomme, wat een Gotspe! Maar als het even kan: Toch doorgaan, Annabel tóch doorgaan! Je móet nu eenmaal! Hartstikke goed, dat hier op GS zou gedetailleerd over hebt uitgeweid, maar er moet nog veel meer aan het licht komen: Die stomme Nederlanders móeten geïnformeerd worden over wat dat tuig zich allemaal denkt te kunnen permitteren en misschien vooral: HOE ONGELOFELIJK SLAP EN LAKS DE OVERHEID ZICH DAAR TEGENOVER OPSTELT!
  En die van Aartsen zou vandaag nog afgezet moeten worden! Het kàn gewoon niet: Een vent ongemoeid laten die een journalist molesteert!
  HIJ had in die politie-auto moeten raken, niet zij!

  Like

 8. Dot zegt:

  Politici, rechters, politie, allemaal en overal dhimmis.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Heet de Burgemeester in Den Haag niet van Aartsen?

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  ik heb het relaas van Annabel Nanninga gelezen. Ten eerste dit. Annabel, héél véél respect!
  Ten tweede, doe die van Aartsen een proces aan! Hij is niet alleen verantwoordelijk voor datgene wat er met jou gebeurde (wat al vreselijk is en het direct gevolg van zijn beleid!) maar tevens ook voor datgene dat onherroepelijk ZOU ZIJN GEBEURD als zijnde een direct vervolg op de oncontroleerbare situatie die weer het direct gevolg was van het falend overheidsbeleid!
  Geloof mij, dit weegt 100% mee bij de rechtbank!
  Je had praktisch GEEN BEVEILIGING! Omdat de politie strikte orders had een en ander NIET te laten ESCALEREN! Van Aartsen verschuilt zich niet voor niets achter zijn dagorder: “Er zijn geen arrestaties verricht, dus er is niets onwettigs gebeurd!
  Zelfs elke beginnende jurist maakt brandhout van van Aartsen!
  En ik zou dus daarom bovendien een hele goede advocaat nemen! Hij zal HELEMAAL voor gaas gaan! Geloof me! Excuses van van Aartsen, die het gevolg hiervan zullen zijn, maken het je vervolgens mogelijk een forse schadevergoeding te eisen!
  Van Aartsen’s loopbaan zal daardoor ernstig geschaad worden, wat ook de opzet zal moeten zijn!!! Zijn netwerk zal hem niet meer kunnen helpen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is nog eens een idee, Paul! Voor het gerecht slepen moet ze het!
   Alleen, misschien: De kosten…….

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 18.34. uur. Ik hoop dat mevrouw Nanninga dat ook gaat doen, Paul. Een grote schande is het, potverdomme de POLITIE stond aan de kant van de nieuwe nazi”s de protesterende muzelmensen. Het VERRAAD is meer dan duidelijk!

   Like

 11. Republikein zegt:

  Echte kakkenees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s