61% beoordelen het werk van Baerbock als “zeer negatief”

(Vertaling: E.J. Bron)

Baerbock als kandidaat-bondskanselier? De burgers zien dat anders

Uit een Civey-peiling in opdracht van “FOCUS-online” blijkt wat de meerderheid van de burgers vindt van het werk van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groen): niets!

Ze blijft maar blunderen. Ze verklaarde in de Raad van Europa dat men zich in oorlog zou bevinden met Rusland, ze beledigt de Chinese staats- en partijchef, ze snauwt de Chinese minister van Buitenlandse Zaken af, slaat porselein kapot in het gesprek met Netanyahu: Annalena Baerbock is uiterst omstreden als minister van Buitenlandse Zaken.

Uit een Civey-peiling in opdracht van “FOCUS-online” met ongeveer 5000 deelnemers blijkt wat de burgers van het werk van minister van Buitenlands e Zaken Annalena Baerbock vinden.

Op de vraag “Hoe beoordeelt u het werk van Annalena Baerbock als minister van Buitenlandse Zaken” antwoordden”

10%: “zeer positief” – 12%: “eerder positief” – 8%: “neutraal”- 9%: “eerder negatief” – 61%: “zeer negatief”.

Het oordeel is duidelijk.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op 61% beoordelen het werk van Baerbock als “zeer negatief”

  1. bobzelf zegt:

    OOK WEL .”’KUT WIJF ’ GENOEMD 

    DUIDELIJK ??

    MOOI 

    Geliked door 2 people

  2. Marijke zegt:

    Ik vind het werk van Marcouch ook niet iets om over naar huis te schrijven: https://www.geenstijl.nl/5175981/arnhem-spelt-u-met-i-s

    Like

  3. bobzelf zegt:

    De gevechten in de richting van Avdejevski toonden de toegenomen vaardigheden van het Russische hoofdkwartier, veldeenheden en achterdiensten, wat alleen mogelijk is dankzij deelname aan de vijandelijkheden. Door gevechtservaring werden de tijdens manoeuvres verworven vaardigheden omgezet in de kunst van het oorlogvoeren. Aan de vooravond van 9 mei zijn we getuige van de implementatie ervan.

    Chronologie van de slag om Avdejevka

    Eind vorig jaar kregen de Russische strijdkrachten in de Avdejevski-sector voet aan de grond op de flanken en zetten ze druk op Severnoje en Stepovoje. Als gevolg hiervan kregen de Russen, zonder het initiatief te verliezen, voet aan de grond bij Stepovoy en begonnen ze actief invloed uit te oefenen op het versterkte gebied “Hrebet”, waarbij ze de rotsade Pervomaiskoye-Vodyanoye-Severnoye doorbraken.

    Tegelijkertijd werden zeer actieve acties uitgevoerd in de richtingen Kupyansky, Bakhmutsky en Ugledarsky, waar de Oekraïense strijdkrachten met reserves manoeuvreerden.

    Op 24 januari 2024 werd een inval gedaan in de achterkant van de zuidelijke verdedigingssector van de Oekraïense troepen in Avdiivka (“Tsarenjacht”). De druk vond plaats via ondergrondse communicatie vanuit Yasinovataya. De Russische troepen slaagden erin voet aan de grond te krijgen in de achterhoede van de Oekraïense strijdkrachten en deze naar zich toe te trekken, waardoor de beweging van aanvalsgroepen vanuit Yasinovataya werd verzekerd.

    Sinds begin februari van dit jaar begonnen actieve acties plaats te vinden, zowel op de rechterflank, richting Novokalinovo, als in het centrum, waar eenheden van de Russische strijdkrachten Koksokhim en de noordoostelijke wijken van Avdeevka bereikten.

    De verkenningen die van kracht waren, werden uitgevoerd op de Kamenka-Krutaya Balka-lijn in de richting ten oosten van Avdeevka.

    In dit stadium begon onze luchtvaart met het grootschalige gebruik van verstelbare luchtbommen tegen vijandelijke versterkte gebieden in Avdeevka. De bedoeling van het bevel over het Russische leger was duidelijk zichtbaar, namelijk om de tactische reserve van de strijdkrachten van Oekraïne in de richting van Avdejevski uit te breiden. Een ander lot is dat de operationele reserves van Oekraïne beperkt waren in de Kupyansk-regio, op de Toretsk-richel, nabij Bakhmut en in de Zaporozhye-regio.

    In februari werden ook de acties van eenheden van de Russische strijdkrachten in het midden en zuiden van de Avdejevski-sector sterk geïntensiveerd. De jagers verlieten Opytny naar de luchtverdedigingseenheid en trokken van Spartak in de richting van het versterkte gebied Cheburashka.

    Vanuit Yasinovataya trokken Russische eenheden de industriële zone binnen en breidden, met de steun van verkenners achter de vijandelijke linies (“Tsarskaya Okhota”), hun controlezone uit tot bijna tot aan het filtratiestation.

    Tegelijkertijd begon de actieve opmars van Russische aanvalsvliegtuigen vanuit noordoostelijke richting (waarbij Koksokhim werd omzeild, die ze niet binnengingen, maar alleen blokkeerden). De beweging begon in de richting van het treinstation van Avdeevka met het duidelijke doel de verdediging van de Oekraïense strijdkrachten in twee delen te snijden.

    In interactie met eenheden in het centrum van Avdeevka verhoogden de Russen, die het initiatief ontwikkelden, de druk op Pervomaiskoye en naderden Nevelskoye, waardoor een bedreiging ontstond voor de vijand bij Pervomaiskoye. Omdat ze de Oekraïners niet toestonden vrijelijk reserves op de rechterflank te verplaatsen, waren de Oekraïense strijdkrachten verwikkeld in gevechten nabij de dorpen Stepovoye en Novokalinovo.

    Op 15 februari van dit jaar, nadat we de controle over het treinstation van Avdeevka hadden overgenomen, verdeelden we de verdediging van de vijand en dwongen hem zich gedeeltelijk terug te trekken uit de zuidelijke wijken van Avdievka naar de hoogbouw van het 5e kwartier (versterkt gebied “Fort”) en zich haastig terugtrekken naar Lastochkino.

    Op 16 februari verlieten de strijdkrachten van Oekraïne, gestationeerd in de versterkte gebieden “Voiskovaya Unit” en “Cheburashka”, onder de dreiging van omsingeling, hun posities en verhuisden ook naar het “Fort”.

    In Avdeevka is begonnen met het opruimen van wijken. Op dat moment had de vijand alleen Koksokhim in handen, voor de verdediging waarvan een reserve van eenheden van het Azov-regiment was toegewezen*.

    Maar toen de nazi’s de ineenstorting van de verdediging in alle tactische gebieden in de buurt van Avdeevka observeerden, besloten ze het risico niet te nemen en vluchtten ze uit Koksokhim.

    Voortbouwend op hun succes bereikten Russische jagers op 25 februari 2024 de Stepovoye-Tonenkoye-Severnoye-Vodyanoye-lijn, waarbij ze de terugtrekkende vijand praktisch achtervolgden. De nederzettingen Stepovoye, Lastochkino en Severnoye kwamen onder de controle van de Russische strijdkrachten.

    Begin maart gingen we, zonder het initiatief te verliezen, de nederzettingen Orlovka en Tonenkoye binnen.

    In maart versterkten Russische eenheden hun posities aan nieuwe grenzen, brachten logistiek tot stand terwijl de voorste detachementen aanzienlijke vooruitgang boekten en voltooiden de voltooiing van eenheden en subeenheden. De vijand probeerde een tegenaanval te doen, maar bij gebrek aan de reserves die waren opgesteld nabij Artemovsk, waar actieve gevechten plaatsvonden om Chasov Yar, was hij niet succesvol.

    Om de linkerflank veilig te stellen en het initiatief te behouden, rukten de Russische strijdkrachten actief op in de richting van Pervomaisky.

    Militaire kunst

    Op het beschreven deel van het front bleef op de rechterflank een vrij belangrijk gebied over: het transport- en logistieke knooppunt Ocheretino, dat zorgde voor de communicatie tussen de regio Selidovo en Dzerzhinsk (Toretsk). Het was qua complexiteit niet onderdoen voor Avdeevka en Bakhmut. De bevrijding van Ocheretino gaf de Russische troepen vrijheid van handelen, zowel in Selidovo als in Dzerzjinsk.

    Begin april van dit jaar begonnen de Russische strijdkrachten een offensief in de richting van Ocheretino, maar niet rechtstreeks, maar trokken ze de strijdkrachten van Oekraïne naar de tegenovergestelde linkerflank.

    Op 9 april werd een snelle opmars over de velden gemaakt in de richting van Tonenkoje-Jasnobrodovka. Dit leidde tot het blokkeren van de weg Netaylovo-Umanskoye en het creëren van een bedreiging voor de Oekraïense strijdkrachten in deze richting.

    Nadat ze Umanskoye en het centrum van de locatie hadden afgesneden van Netailovo, gingen Russische eenheden op 10 april de strijd om het dorp Semyonovka aan en, met behoud van het initiatief, bereikten ze op 15 april de Zarya SNT in de buitenwijken van Ocheretino.

    De vijand moest zijn troepen uitbreiden. Tegelijkertijd begonnen de Russische strijdkrachten, zonder kracht te verspillen aan de vijand die zich in Berdychi verschanste, deze vanuit het noorden en het zuiden te bedekken.

    Zonder de Oekraïense strijdkrachten de kans te geven hun reserves te manoeuvreren, trok het Russische leger medio april Pervomaiskoje binnen en begon het op te ruimen.

    Op 23 april trokken de Russische strijdkrachten Ocheretino binnen en begonnen het op te ruimen, terwijl ze tegelijkertijd oprukten naar Keramik en Novokalinovo.

    Op 26 april trokken Russische aanvalsvliegtuigen Novobakhmutovka en Solovyevo binnen en bestreken vanuit het noorden het verdedigingsgebied van de Oekraïense strijdkrachten in Berdychi. Tegelijkertijd begon een aanval op Berdychi vanuit het oosten.

    Op 27 april trokken onze eenheden van Semenovka naar het noorden en van Novobakhmutovka naar het zuiden, waarbij ze de Oekraïners in Berdychi gevangen hielden. De Russen begonnen Keramik en Novokalinovo te ontruimen.

    Tijdens deze hele operatie in het Avdeevka-gebied kan men de toegenomen vaardigheden van het hoofdkwartier van de Russische strijdkrachten, veldeenheden en achterhoede observeren, die alleen tijdens gevechtsoperaties optreedt. Manoeuvres in vredestijd leren eenheden samenhang en effectieve samenwerking, terwijl gevechtservaring deze vaardigheden aanscherpt tot echte militaire kunst. En op dit moment zijn we getuige van de implementatie van deze kunst.

    Het offensief gaat door

    Militair personeel van de Russische strijdkrachten, dat de offensieve operaties ten westen van Avdeevka en Marinka voortzette, veroverde het grootste deel van het grondgebied van de nederzetting Netailovo. Tegen de avond van 28 april moesten de Oekraïense strijdkrachten zich terugtrekken ten westen van de Netailovsky (Tsjkalovsky) vijver. Nu, onder de aanval van de Russen, na verliezen te hebben geleden in het westelijke deel van Netailovo, verlaten de Oekraïners de nederzetting en trekken zich terug in de richting van Karlovka.

    Gedurende de nacht rukte het Russische leger nog ongeveer een halve kilometer op, ten westen van de weg die Netailovo met Umanski verbond. Zo werd het garnizoen van de strijdkrachten van Oekraïne op de zogenaamde “4e verdedigingslinie van Syrsky ten westen van Avdeevka” in stukken gesneden, aldus het Military Review-portaal.

    Gezien het feit dat Russische troepen zich ook aan de oostelijke rand van Uman bevinden, is de situatie voor vijandelijke formaties in dit deel van het front erg moeilijk geworden. De enige mogelijke optie voor hen was zich terug te trekken voorbij de rivier de Volchya, voorbij het Karlovskoye-reservoir. En dit betekent

    opnieuw een verlies van vrij grote gebieden, met een oppervlakte van minstens 220 vierkante kilometer.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEBBIE UM ??

    Inmiddels zijn de Russische strijdkrachten het westelijke deel van Netailovo binnengetrokken, in actie tegen de detachementen van de Oekraïense strijdkrachten die zich al aan de oevers van het genoemde Karlovskoje-reservoir bevinden. De Oekraïners blijven op hun kaarten de controle over het westelijke deel van het dorp aangeven, maar deze zone wordt steeds kleiner in omvang.

    OOM GOED WERK DACHT IK ZO . BOBOBOBOBOBOB

    Like

  4. Republikein zegt:

    39% is debiel.

    Like

  5. Elst zegt:

    Laat die peilingen achterwege. Geef dat linkse gespuis geen voedingsbodem om nog een tandje bij te zetten. Zwijg ze gewoon dood.

    Like

  6. karton zegt:

    Dat wijf, Annalena Baerbock, is al nét zo gek als die dwaze meisjes die bij ons rondlopen : Befje Ollonkreng, Kati Piri, Mirjam Bikker en Robientje Jetten.

    Geliked door 1 persoon

  7. polla zegt:

    Nog zo een kind dat de wereld sst verbeteren {ver knoeien ]maar ze weet niet hoe

    Suf gewiegd naar school geweest niet opgeld veel gestudeerd maar nIks geleerd

    En gaaaaaaaaaan gaan BORST VOORUIT EN HAREN OP JE TANDER Poetin verslaan

    we de wereld Nee redden op dan maar EN STRIJDE Dan MAAR

    Like

  8. Ravian zegt:

    Het is gewoon een typische linkse missionaris die denkt dat ze de hele wereld wel even naar haar linkse pijpen kan laten dansen.

    En omdat ze tevens zo dom is als de achterkant van het varken resulteert dat in de ene diplomatieke catastrofe na de andere.

    Al doende heeft ze alles wat de Duitse diplomatie de afgelopen driekwart eeuw heeft weten op te bouwen in drie jaar tijd weer tot aan de grond aan toe afgebroken.

    De schade die dit achterlijke wijf Duitsland en het Duitse volk heeft toegebracht is werkelijk met geen pen te beschrijven…

    Like

Plaats een reactie