Drek . . .

Door:
“con20nector24”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Drek . . .

  1. Marc zegt:

    Het CDA maakt zich schuldig aan opruiing: het zet aan tot geweld en russofobie!

    Geliked door 2 people

  2. leeuw7 zegt:

    Het moet onze oorlog zijn om de van overheidswege georganiseerde oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi’s minimaal levenlang achter de tralies te krijgen!!

    Wie zwijgt stemt toe met de machtsmisbruikende,demoraliserende WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

    Haelen 6081CZ

    Like

  3. karton zegt:

    Soms denk ik wel eens, zo´n beetje in mezelf dus, wat bezielt een vent als deze CDA-volgeling nou om dergelijke onzin uit te kramen. Zou hij denken dat het CDA hiermede stemmen wint bij een eventuele volgende verkiezing ? Of zou hij denken dat NL’ers zijn onnavolgbare denkwijze eveneens volgen ? Het enige wat ik kan bedenken is, dat deze CDA-figuur volkomen van ’t padje is en niet meer weet wat hij bazelt; een normaal mens lult toch zeker niet zó stom ?

    Geliked door 2 people

  4. olieklippie zegt:

    Yep, schijnheiligen zijn het en NIET alleen bij die cda + Omtzight, cu, dit soort Ratten zijn als eerste uit een land verdwenen bij een, vaak ook nog eens door hunzelf veroorzaakt, groot conflict en er als de kippen bij om, bij terugkomst, mensen te veroordelen.

    Geliked door 2 people

  5. bobzelf zegt:

    Het Russische leger heeft de door de NAVO bewapende en getrainde troepen van Oekraïne dit jaar tot nu toe meer dan 400 vierkante kilometer teruggedreven, waarbij de opmars mogelijk werd gemaakt door een reeks krachtige slagen in de winter en het vroege voorjaar, waardoor Oekraïense troepen werden gedwongen hun zwaar versterkte posities in de regio op te geven. westelijke en noordelijke buitenwijken van de stad Donetsk.

    Het Russische ministerie van Defensie maakte maandag bekend dat troepen van het Battlegroup Center de bevrijding hebben voltooid van de nederzetting Semyonovka in de Volksrepubliek Donetsk, ongeveer 7 km ten noordwesten van Avdeyevka en ongeveer 15 km ten noordwesten van de stad Donetsk.

    De operatie, onderdeel van een bredere opmars tegen Oekraïense en buitenlandse huurlingen in gebieden als Novoaleksandrovka, Arkhangelskoye, Tarasovka en Zavetnoye, heeft tot lichte paniek geleid in Kiev en Washington, waarbij voormalig presidentieel adviseur Oleg Soskin de opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten de schuld gaf. Oleksandr Syrsky voor de “enorme achteruitgang” aan het front, en suggereert dat sinds zijn benoeming in februari “de hele tijd, bijna elke dag, nederzettingen één voor één worden overgegeven.”

    “We moeten de situatie bevriezen. We hebben een staakt-het-vuren nodig, omdat er geen offensief kan zijn, geen terugkeer naar de grenzen van 1991; over het algemeen kan de linie niet worden vastgehouden”, waarschuwde Soskin.

    De Amerikaanse ‘recordkrant’ de New York Times deelde in de strenge beoordeling , met een verhaal getiteld ‘Oekraïne trekt zich terug uit dorpen aan het oostfront terwijl het op Amerikaanse hulp wacht’, en citeerde Syrsky’s klachten over het feit dat zijn troepen te slim af waren en de situatie aan het front “verslechtert” nu Rusland “probeert het strategische initiatief te grijpen en de frontlinie te doorbreken.”

    Syrsky bevestigde dat de gevechten rond dorpen ten noorden en westen van Donetsk de “moeilijkste situatie” vormen over het 1.000 km lange front, waarbij de Oekraïense terugtrekking uit Semyonovka en het nabijgelegen dorp Berdichi een doorbraak betekenen voorbij de opgestelde verdedigingslinies. ten westen van Avdejevka na de bevrijding van de stad door Russische troepen in februari.

    Dinsdag meldde het Russische ministerie van Defensie dat Oekraïense strijdkrachten negen tegenaanvallen hadden geprobeerd tegen troepen van het Battlegroup Center, ook buiten Semyenovka, maar dat deze allemaal waren afgeslagen, waarbij Oekraïense troepen 145 doden hadden geleden, drie verloren Bradley-infanteriegevechtsvoertuigen en twee andere voertuigen. , een 155 mm M109 Paladin zelfrijdende houwitser en een 105 mm M101 lichte houwitser.

    “De verovering van Semyonovka is een grote overwinning voor het Battlegroup Center,” vertelde de ervaren Russische militaire waarnemer Evgeny Mikhailov aan Spoetnik, waarin hij uitlegde dat de operatie om de DPR-nederzetting te bevrijden niet alleen mogelijkheden opent om Oekraïense strijdkrachten over een groot gebied te omsingelen, maar ook om voort te bouwen op momentum om de vijandelijke linies te dwingen af ​​te brokkelen.

    “Bovendien openen zich geweldige perspectieven. Ten eerste de omsingeling van Oekraïense troepen in het Berdichi-gebied. Van daaruit gaat de weg open en lijkt er een kans te bestaan ​​om de Oekraïense troepen, die zich in grote concentraties in de gebieden Selidovo en Pokrovsk hebben verzameld, te omsingelen en te verslaan. En verderop ligt de agglomeratie Slavjansk-Kramatorsk,’ zei Mikhailov.

    Syrsky en zijn compagnons hadden blijkbaar niet zo’n snelle verovering van Semyonovka verwacht, meent de waarnemer, wat suggereert dat het tempo van de operaties aangeeft dat de Oekraïense strijdkrachten niet in staat waren een sterke tweede versterkte verdedigingslinie ten westen van Avdejevka te creëren.

    “Het Russische leger verovert nu vrijwel dagelijks belangrijke strategische objecten, waarvoor de Oekraïense strijdkrachten geen tijd hadden om zich voor te bereiden om ze te verdedigen. Over het algemeen staan ​​ons in de nabije toekomst grote overwinningen te wachten, laten we het zo zeggen”, zei Mikhailov.

    Op basis van het tempo van de Russische opmars zegt Mikhailov dat het moeilijk in te schatten is waar de verdedigingslinies van Oekraïne in de Donbass zullen eindigen.

    “Ze wilden, maar hadden niet de tijd om een ​​fatsoenlijke verdedigingslinie op te bouwen, en verwachtten niet zo’n snel offensief en doorbraak van het Russische leger. Berdichi zal vallen, en al het andere zal beginnen af ​​te brokkelen… Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat ze de tijd zullen hebben om hun krachten goed in deze richting te concentreren. Bovendien zijn zelfs de strijdkrachten die daar nu worden ingezet min of meer elite-eenheden, gestuurd om te proberen de opmars van de Russische strijdkrachten tegen te houden. Maar dit heeft weinig nut, omdat we in principe een voordeel hebben op het gebied van vuurkracht, een tactisch voordeel en de vechtlust van onze eenheden veel hoger is. Daarom betwijfel ik of er een verdedigingslinie kan worden gecreëerd totdat we gebieden bereiken met krachtige verdedigingsstructuren. Dit omvat de buurt van Slavjansk en de buurt van Kramatorsk. [Anders] zal wat elders al bestaat natuurlijk onze krachten op sommige gebieden kunnen tegenhouden, maar niet erg krachtig. Dat wil zeggen, we zien dat het front afbrokkelt, en ik denk dat het geen zin heeft om over een serieuze verdedigingslinie te praten.”

    Mikhailov verwacht dat de Russische strategie om zwaar versterkte Oekraïense linies te doorbreken zich volgens het gevestigde patroon zal voortzetten: vijandelijke troepen vanaf de flanken benaderen, hen omsingelen, zware KAB- en FAB-bommen op hun posities laten vallen, artillerie en luchtvaart gebruiken en vervolgens met aanvalsgroepen naderen. het afsnijden van de bevoorrading.

    OOM …EN DE KRIM ????????? WHAHAHAHAHAHA

    DIE GRAPPIGE ZELENSKI 

    DE KOFFERS VOOR MIAMI KLAAR AAN HET ZETTEN ?????????????????

    Geliked door 2 people

  6. leeuw7 zegt:

    Oekraïnse soldaten geven gelukkig zonder zich te laten doden het door de NAVO geleverde wapentuig af!!

    Deze informatie krijgen wij niet van de gecorrumpeerde ,onbetrouwbare WEF-BILDERBERGER COVID-19 maffia mainstreammedia!!

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia FAILED State Nederland!!

    Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

    Haelen 6081CZ

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie