VIDEO: Ierland

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Bloempje)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Ierland

  1. Julia zegt:

    Als een regering één volk flink kan besodemieteren en zelfs eigen volk die geen woning kunnen krijgen die op een vakantiepark wonen er vanaf trappen om de Oekies te huisvesten dan kun je toch wel stellen dat wij in een land leven van gekke Henkies zowel in de politiek als het grote deel onder onze bevolking leven. Nederlanders een laf huichelend dom volkje veel klagen maar ondertussen hobbelen als een stel idioten hun eigen ondergang in. Dus je kunt je er druk om maken maar de meerderheid is het niet meer waard om er voor op te komen ze krijgen wat ze verdienen.

    Geliked door 2 people

  2. 007lucia zegt:

    Beetje off topic maar een must; kijk, luister en huiver… de oorlog tegen de mensheid waar ik al jarenlang voor waarschuw..ga ook naar stop the crime.net;

    https://beforeitsnews.com/alternative/2024/04/a-found-nasa-document-plans-to-kill-all-humanity-by-2025-advanced-weapons-to-be-used-video-3813122.html

    Like

  3. Julia zegt:

    Ik vrees dat bij heel veel schaapjes langzaam het zweet zal uitbreken https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/het-nationale-oorlogsarchief-met-namen-nsbers-wordt-openbaar-grote-gevolgen-voor-dorpen-als-wassenaar . Daaruit zal blijken hoeveel Nederlanders de verkeerde genen hebben vandaar de lafheid en het niet opkomen voor eigen land en volk.

    Geliked door 1 persoon

  4. bobzelf zegt:

    TELL  THE MORONS IN THE USA . ?????

    BOBOBOBOBOBOBOB

    Like

  5. bobzelf zegt:

    MIJN MEISSIE LAAT ME NET DE LAATSTE FILM ZIEN 

    OP TELEGRAM !!!!!!!!!!!!!!!!!! VAN STUKKEN VAN HET FRONT 

    MIJN HEMEL . DE UKRAINSE SOLDATEN LIJKEN !!!!!!!!!!!!!!!

    LIGGEN MET HONDERDEN DOOD AAN HET FRONT ..

    ANGST AAN JAGEND …  EN IK KAN DAT NIET PLAATSEN 

    NOU WORDT JE DAAR NIET VROLIJK VAN HOOR 

    OOM BOBZELLUF 

    ZE PAKKEN NU EEN 5 KM PER DAG RICHTING DE DNEPR 

    Geliked door 2 people

  6. jthanks2020 zegt:

    maar ze zijn wel zo antisemtitisch als wat… gaat kennelijk samen?

    Like

  7. Snappie zegt:

    hier in Nederland het voetballen verbieden, dan moet je eens kijken hoe massaal de bevolking gaat demonstreren. Het volk is dom of onwetend dankzij het waardeloze eenzijdige nieuws en stomme kippen tokshows.

    Geliked door 1 persoon

  8. rokkiringo zegt:

    Helaas een feit…

    Like

  9. jansobieskireporter zegt:

    De Ieren hebben, net als o.a. de Belgen, Fransen, Oostenrijkers, Polen, Hongaren, Tsjechen, Kroaten en Litauers, het voordeel dat ze de schuldcultuur van de Reformatie hebben weten af te weren.

    De Italianen, Spanjaarden en Portugezen hebben er sowieso geen last van, en evenmin de Orthodoxe Russen, Oekrainers, Bulgaren en Serviers, want in die landen heeft de Reformatie nooit invloed gehad.

    Eventuele woke uitingen zullen daar dus altijd tijdelijke modeverschijnselen blijven, die gelukig weer een keer over gaan.

    Het is ernstiger in landen, waar de Reformatie wel doorgang heeft gevonden, maar diegenen daaronder, die een communistische verleden hebben, hebben een homeopathische genezing ondergaan tegen linkse dwalingen, dus het Lutherse Saksen, Esten en Letten, alsook de Calvinistische minderheden in Tsjechie, Hongarije en Transylvanie zijn door de 20e Eeuwse geschiedenis ook resistent gemaakt.

    Denemarken, Noorwegen, IJsland en Zwitserland hebben een kleinschalige democratisch bestel dat linkse dwalingen op regerinsgniveau kan tegenhouden.

    Het linkse probleem wordt echter moeilijk te hanteren in landen als Nederland, de ‘oude westelijke Bundeslaender’ van Duitsland, het VK, Zweden en Finland, waar de Reformatie succesvol is geweest en inmiddels ook de katholieken in de wokeness zijn meegetrokken, er nooit communisme geheerst heeft, en waar de overheid sterk is om perverse linkse politieke beslissingen tegen de wil van de bevolking door te drukken.

    Geliked door 2 people

  10. Ravian zegt:

    “Wij Nederlanders laten dat gewoon gebeuren.”

    Omdat ‘wij’ Nederlanders ons door de linkse media in een zich achter ‘deugen’ verbergend zooitje egoïstische gemakzuchtige lafaards hebben laten transformeren…

    Like

Plaats een reactie