Gebrabbel i.p.v. duidelijke taal: de Amerikaanse president Joe Biden is medeverantwoordelijk voor de antisemitische revoltes aan Amerikaanse universiteiten. “Dat is geen vredesbeweging”, waarschuwen professoren

(Door: Urs Gehriger – Vertaling: E.J. Bron)

Met nonchalance heeft Joe Biden weer geblunderd. In plaats van duidelijke taal te vinden voor de onlusten op de universiteiten, zendt hij signalen uit die agitators in hun geweld verheerlijkende acties bevestigen.

Gevraagd naar de actuele gebeurtenissen aan de universiteiten van het land, zei Biden: “Ik veroordeel de antisemitische protesten”, en voegde er meteen aan toe: “Ik veroordeel ook diegenen, die niet begrijpen wat er met de Palestijnen gebeurt.” Daarna ging hij over naar onverstaanbaar gemompel.

Verbaal gebrek aan scherpte en geestelijke uitval zijn typisch voor Biden. In dit geval is zijn “communicatie” bijzonder irritant – en gevaarlijk.

“Meneer Biden scheen te zeggen dat demonstranten, die voor Hamas zijn, niet erger zijn dan demonstranten die voor Israël zijn en die er van overtuigd zijn dat “hetgeen er met de Palestijnen gebeurt” uiteindelijk de schuld is van Hamas, die Israël is binnengemarcheerd, de bevolking barbaars heeft aangevallen en Palestijnse burgers als menselijke schilden gebruikt”, becommentarieert Alan Dershowitz, grijze eminentie onder Amerika´s advocaten, in de “Wall Street Journal”.

“Zo´n gelijkstelling is in het gunstigste geval moreel stompzinnig”, aldus Dershowitz verder. “Er bestaat geen rechtvaardiging voor hetgeen dat Hamas gedaan heeft en wat haar ondersteuners aan de Columbia University duizendmaal willen herhalen.”

Aan universiteiten kriskras door de VS protesteren studenten tegen Israël, waarbij vele verbale aanvallen in werkelijkheid onverholen oproepen zijn om de joodse staat uit te wissen. Tot hun repertoire behoort de slogan “From the river to the sea, Palestine will be free” – niets anders dan een oproep tot het uitwissen van Israël.

Veel demonstranten proberen zelfs niet hun sympathieën voor de terreurorganisatie Hamas te verbergen. “Wij zijn Hamas”, wordt op demonstraties gescandeerd. “Hamas maakt ons trots, dood nu nog een soldaat.”

“Dit is geen vredesbeweging”, zegt William Jacobson, professor aan de Cornell University in New York. “Het gaat om een compromisloze, afwijzende ideologie, die het bestaan van een joodse staat in het Midden-Oosten afwijst.”

“De universiteiten doceren sinds enkele jaren antisemitisme”, aldus Dershowitz. “Onder de mensen, die voor de Columbia University staan, bevinden zich mensen die terroristen worden, die Hamas helpen, die deel uitmaken van de vijfde colonne.”

Zijn duistere waarschuwing baseert Dershowitz op zijn eigen beroepservaring.

“In de jaren ´60 en ´70 heb ik veel dissidenten en demonstranten vertegenwoordigd. En weet u wat er met hen gebeurde? Ze werden van voorstanders van het terrorisme zelf terroristen.”

Bron:
weltwoche.ch
Door: Urs Gehriger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Gebrabbel i.p.v. duidelijke taal: de Amerikaanse president Joe Biden is medeverantwoordelijk voor de antisemitische revoltes aan Amerikaanse universiteiten. “Dat is geen vredesbeweging”, waarschuwen professoren

  1. bobzelf zegt:

    EFFE VOOR ALLESN HIER BIJ E.J. BRON 

    IK KREEG NET EEN EMAILTJE VAN MIJN GROTE VRIENDIN 

    “”” COMMENTS WERKEN WEER ”” 

    DUS RECHTSBOVEN STAAT . EEN BELLETJE !!!! DUS KLIK DAAR

    DAN ZIE JE IN HET MIDDEN BOVEN COMMENTS !! 

    DAT WAS VOOR MAANDEN SPOORLOOS VERDWENEN !! 

    MAAR IS NU DUS TERUG .. 

    DUS DAAR KUNT U ZIEN WIE ER U WAT VRAAGT OF IETS DOORGEEFT 

    KRIJGT U OOK DE LOSERS HIER GELIJK IN BEELD WHAHAHAHA 

    HUGGIE BOB 

    DUS U HOEFT NIET HELE DAGEN TE KIJKEN OF TE ZOEKEN 

    DIKKE HUG 

    BOBZELLUF

    Like

    • Ravian zegt:

      Die doen het al een paar dagen weer Bob…

      Like

      • bobzelf zegt:

        YIPPO . HEERLIJK 

        IK ZAT NETJES ALLES TERUG TE KIJKEN VAN EEN HELE DAG 

        WANT 

        IK WIL IEMAND DIE IETS OPMERKT OF VRAAGT 

        NIET . NET DOEN OF IK GEK BEN 

        EN IK VIND HET NIET MEER DAN NORMAAL 

        OP DAN EFFE TE VANTWOORDEN 

        EN HAPPY IT IS BACK 

        SCHEELT UREN PER DAG . 

        HUGGIE VRIEND 

        Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie