Moslims boos vanwege honden

Screenshot 9

(Vertaling: E.J. Bron)

Glasgow – De openingsceremonie van de Commonwealth-spelen in Glasgow heeft voor ongebruikelijke kritiek gezorgd. Maleisische politici en religieuze leiders beschuldigen de organisatoren ervan dat, vooral met het oog op de ramadan, de aanwezigheid van honden tijdens de opening van het sportevenement een teken van respectloosheid tegenover islamitische landen was. Zoals de Britse “The Telegraph” bericht, hebben inmiddels verschillende Maleisische politici verontschuldigingen geëist van de organisatoren. De aanleiding voor de boosheid zijn ongeveer 40 Schotse terriërs, die bij de openingsceremonie de desbetreffende sportteams tijdens hun binnenkomst in het stadion in Glasgow hadden begeleid.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Krankzinnigheid, Maleisië, Moslims, Rotzakken, Schotland. Bookmark de permalink .

37 reacties op Moslims boos vanwege honden

 1. Harry zegt:

  Het gedonder zal NOOIT ophouden met die lui zolang er nog één overleeft .
  Overal , altijd , eeuwig zullen ze blijven donderstralen totdat ze hun zin hebben gekregen .
  Wat een rotvolk !

  En , meneer Pechtold , AL WAKKER ???
  Pvda meute , begint het al te dagen ?
  Rutte , laffe rotzak , wordt het niet eens tijd voor actie of draag het stokje over aan iemand die WEL over enige moed beschikt !

  Like

  • Driek zegt:

   En ik kan mij gewoon niet voorstellen, dat het bij lieden als Pechtold, Rutte en andere laffe rotzakken, niet langzaam begint te dagen, want je moet toch wel heel onontwikkeld zijn om niet te zien hoe slecht we er voorstaan met die mohammedanen. Ons land gaat zienderogen achteruit. In Den Haag wil men een kalifaat stichten. Zoiets was in vroeger jaren toch ondenkbaar?

   Like

  • mariette waegemans zegt:

   ik denk dat belgie en nederland samen een uitrooing , moeten ondernemen om vrij te worden van zulk crapuleus ongedierte ! ! !

   Like

 2. Breget zegt:

  Niks geen verontschuldigingen ,wie en wat denken ze wel dat ze zijn .De wereld behoord hen niet toe. Eisen stellen doen ze maar privé in de moskee ,we hebben meer dan genoeg eisen moeten inwilligen dan goed is voor onze eigen vrijheid .

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Hallo E. J. Bron !
  Kan het zijn dat PI van het net genomen is ?!

  Like

 4. Monalisa zegt:

  hebben inmiddels verschillende Maleisische politici verontschuldigingen geëist van de organisatoren. zou er toch iets anders zijn geweest met dat vliegtuig in Oekraïne, wand dat andere toestel is ook nog steed niet gevonden. (een terreurdaad!!!!!)

  Like

 5. wim peters zegt:

  Als ze boos zijn ,laat ze dan lekker ,,Oprotten ,, !!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Graag meer honden bij alle evenementen………Veel meer !!

  Like

 7. hcoelemadirkje5 zegt:

  Het zoveelste voorbeeld van de irritante moslims om eisen te stellen aan de normen en gewoontes van zelfstandige landen, enkel en alleen omdat deze niet in overeenstemming zijn met hun ideologie. Maleisië kan beter al z’n aandacht en energie richten op het in de lucht houden van vliegtuigen.

  Like

 8. Willie zegt:

  Gewoon PANG ! en weg zijn die smeerlappen :ze vragen er gewoon om , dus zoals Christus ooit zei : Vraagt en je zal verkrijgen ,

  Like

 9. tjonge zegt:

  wij, ongelovige “honden” boos op moslims….

  Like

 10. JooJootje zegt:

  Wanneer gaan wij eens respect eisen voor onze cultuur dit protest is een belediging van onze culturen dus laten zij eens met respecteren beginnen dan praten we wel weer verder.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  Wordt tijd dat wij ook eens eisen gaan stellen;te beginnen aan de regering:eruit met dat dwarse,ellendige,moordzuchtige volk!En wel nu!Niet?Dan opstappen!Het loopt de spuigaten uit en ik heb er helemaal genoeg van!De kranten en andere media staan bol van berichtgeving over moslims;het een is nog negatiever dan het andere.Kan ook niet anders want moslim/islam doet er alles aan om maar niet positief voor de dag te komen.En er is geen moslim te vinden die die moordpartijen en andere ellende veroordeelt.Dus:allemaal moven,terug naar hun eigen roots.Laten ze daar elkaar maar uitmoorden,is niks aan verloren!Maar hier moeten ze oppleuren!Rutte,Pechtold[die vooral!],Samsom en andere nsb,ers:jullie zijn nog erger dan Hitler.Jullie willen ons er voor de 3e keer in laten trappen,samen met het Bilderbergschorem.Maar gelukkig,een deel van het volk kijkt door jullie miezerige facade heen;oppleuren dus.En neem je islamitische achterban mee,liefst vandaag nog.Dan krijgen wij weer lucht,is het woningtekort opgeheven,kunnen we weer veilig over straat,wordt de steeds toenemende armoede opgelost,is er weer saamhorigheid,en leven we allemaal weer een leefbaar leven.Zoals het nu gaat leef je niet;je bent bezig met overleven.Dankzij een invasie van ongedierte dat hier de dienst wil uitmaken en deels al uitmaakt.Met jullie hulp en volledige instemming.Maar jullie vergeten wie jullie riante salaris betaald:dat is niet de tsunami van uitvreters;dat is het Nederlandse volk!Dat jullie alles ontnamen wat het leven leefbaar maakt,willens en wetens.Een volk dat klem is gezet,op ieder gebied.Jullie moesten je dood schamen.En dat geldt ook voor de leden van het koninklijk huis[zonder hoofdletter],die ons iedere kerst weer op ons donder geven en bevelen om die horde sprinkhanen te omarmen,te verzorgen en,als dank daar voor,ook nog eens voor ze te buigen en te kruipen.Net als jullie doen!Nou,ik dus mooi niet,nooit!

  Like

 12. Mijn advies is minimaal een half miljoen tot een miljoen moslims uit Nederland te gooien. Dan is er weer werk voor iedereen. Groetjes…

  Like

 13. johannes zegt:

  ik neem er nog 2 honden bij herders honden,en zal ze nog meer dan de 2 herders die ik al heb trainen op bijten in kleurlingen. en bij voorkeur uit laten bij moslims of in hun buurt, en laten ze maar eens iets proberen.ik heb ook nog een varkens boer in de buurt die graag een kop of staart beschikbaar steld,of een liter of wat bloed wat het verdund met water het tegen de moskee deur ook goed doet.of over moslims ,met behulp van een waterpistool,dan dragen die gore oetlullen het zelf hun smerigerothol in

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Ik vraag me af , of het in NL mogelijk is om de huidige premier te dwingen om op te stappen cq af te zetten . Indien mogelijk ook de rest van de regering op de PVV na dan. Indien dit WEL mogelijk is , waarom GEBEURD dit dan niet , als er werkelijk zo veel mensen zijn die het NIET eens zijn met het huidige beleid ? Bijv. ook door MASSA demonstarties TEGEN RUTTE en zijn regering ( Uitgezonderd PVV). En er NIEUWE mensen voor in de plaats te zetten die NET als Wilders dezelfde idee-en heben . NL uit de EU , grenzen dicht , alle huidige Islamieten stuk voor stuk aan een grondig ONDERZOEK onderwerpen ( al is het maar voor de schijn) , ze “schuldig” verklaren , NLse nationaliteit ontnemen , land uit zetten . Nieuwe wetten (eerst misschien enkele “noodwetten” in het leven roepen) , die de autochtone bevolking weer DIE rechten geeft waar men voorheen recht op had enz enz, dan alle Moskee-en plat , Islam verbieden (met alles wat erbij hoort zoals Koran e.d. , de Joodse NL-ers om vergiffenis vragen (omdat men het zo ver heeft laten komen in NL ) en verder NL weer van de grond af aan opbouwen. MET een gezond en sterk leger en politiemacht die over de NLse samenleving waakt ….Daarna (of indien nodig ook gelijktijdig ) Israel steunen in haar strijd tegen welke Islamitische terroristen dan ook ..en indien mogelijk…ook WERELDWIJD met andere Westerse / Westers-gezinde en anti-Moslim landen een NIEUWE vorm van VN of Internationaal Leger of iets dergelijks op zetten die bij conflicten met Moslims KEIHARD ingrijpen/optreden ….. Denk dat er binnen NO-TIME ,een heleboel conflicten de wereld uit zijn geholpen en dat de banden met enkele landen zoals Rusland , een HEEL stuk beter zullen gaan worden en dat die Russen best goed met ons overweg kunnen. Dit moet toch opde een of andere wijze te bewerkstelligen zijn…Is volgens mij (buiten het financiele plaatje) toch niet zo moeilijk om voor elkaar te krijgen…kwestie van WILLEN…lijkt me.

  Like

  • Ik wil wel!!!Maar de keren dat ik om hulp heb gevraagd iets op te zetten,kreeg ik geen enkele reactie!En zoiets kun en doe je niet in je eentje!Ik hen zelfs Wilders geschreven om hulp;hem de noodzaak duidelijk gemaakt om de regering af te zetten:geen antwoord!Ik weet dat ik me hier mee op glad ijs begeef,maar iemand moet het toch doen?Ik roep niet op tot moord,maar tot bescherming van het Nederlandse volk,die door de huidige regering gewoon worden overgeleverd aan islamieten,die het nou niet bepaald goed met ons voor hebben!En dat alles in opdracht van dat tuig in Brussel!Ik heb zelfs advocaten opgeroepen om zich te melden en mee te denken:nihil!Had ome frik niet een systeem waardoor reageerders via hem,contact met elkaar konden liggen,buiten de site om?Zoiets zou hier ook fijn zijn,aangezien het in deze duistere tijden niet slim is om je adres,email of telefoonnummer on line te zetten.Iemand een idee?Uit Den Haag hoeven we dus niets te verwachten,dus zullen we het zelf moeten doen!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank u Yvonne van Cleef ….Ik dacht al dat niemand hier op wilde reageren…zit ok een behoorlijke afstand tussen en tijdsverschil…(u heeft misschien al wel eens gelezen dat ik woon en werk in Denpasar , Bali , Indonesie. ) , ik wil u best mijn email adres geven , daar het mij niet uitmaakt of men mij kan traceren of niet . Ik hou mijn mond niet dicht , zo lang ik in mijn gelijk sta. Niet voor Moslims , of welke regerings instantie dan ook. Behalve voor de here GOD ….(maar dat is dan weer mijn persoonlijke opvatting ) , wat een ander gelooft , is zijn/haar zaak. Belangrijkste voor mij is dat we als NLers , gezamelijk NL weer vrij en leefbaar maken , zonder angst te hoeven leven om geintimideerd en geterroriseerd te worden door Moslim-/ ander tuig dat in onze samenleving wil verkeren. Helaas is ome Frik een onbekende voor mij….ik ben nog niet zo lang op deze site….Dus bij deze ….u kunt mij bereiken op : jinowi09@live.com .

    Like

   • Monalisa zegt:

    oud-marinier Dank voor u reactie, ik heb ook iets op poten gezet op meerde sait vooral op de Telegraaf helaas daar krijg je een ban, en dat zouden meer bloggers van mij willen dat ik hier ook een ban krijg! je word vervelend als je de waarheid schrijft die andere niet dulden

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Zoals ik al zei : Ik ben niet zo bang uit gevallen …Ook u kunt mijn email adres krijgen waarop u mij kunt bereiken . Misschien dat we gedrie-en verder kunnen komen . Bij deze : jinowi09@live.com . Hoor graag van u en mevr. Yvonne van Cleef .

    Like

 15. wouteenhoorn zegt:

  Even een tussendoortje. Mijn dochter woont in een flat met nogal wat Moslims. Ze stond in de lift toen de deur openging en een baardaap naar binnen wilde. Hij zag de hondjes zo groot als een grote rat staan en sommeerde haar de lift te verlaten. Gelukkig laat mijn dochter zich niet koeioneren en moest hij afdruipen.

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  Excuses, geëist door Maleisische moslims, vanwege een evenement in Glasgow? Het moet toch niet veel gekker worden! De enige juiste reactie zou zijn: Bij de eerstvolgende gelegenheid -kan niet schelen welke- nóg meer viervoetige vrienden laten aanrukken!
  Overigens: @Lucky bee! De Commonwealth komt hier nou eens aan de orde!
  Kom maar op met je reactie!

  Like

 17. Jean zegt:

  Wedden dat het laffe verraderstuig gaat toegeven aan die barbaarse waanzinnigen!
  Aan elke woning waarin die vuiligheid zit 10 honden voor de deur zetten dat heeft 2 voordelen, a) wij voelen ons veilig en b) zij kunnen ons niet lastigvallen.
  De uitwerpselen bewaren om te droppen aan de mosselkeet.
  Ik zit nu al met een glimlach van oor tot oor.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Zouden deze akelige “moslims” het misschien ook zo leuk vinden als ze daar honderden varkens in Glasgow zien loslopen of agressieve pitbulterriers? Dan mogen deze dieren wat mij betreft deze dwazen eens flink achterin hun konten bijten waarna hun achterwerken gaan uitzetten door wondinfecties!
  Zo langzamerhand zou je gaan wensen dat dit soort lui in een sprookje zoals Hans en Grietje door een eng bos lopen waar wilde dieren zoals wolven op hen wachten om deze “moslims” te verslinden! Alleen kwamen Hans en Grietje, verstoten door hun boze stiefmoeder, in een heerlijk peperkoekhuisje terecht (gemaakt van peper- en pannenkoeken, chocolade, suiker, marsepijn, toffees, zuurstokken enz.) waar zij werden opgewacht door een kannibalistische heks! Zij liet Grietje slavenarbeid verrichten en Hans vestmesten als een kerstgans maar als die heks nog een stel haatzaaiende moslimextremisten zou vetmesten om hen daarna te consumeren dan zou het afschuwelijke mens vast een enorme maagpijn van dat uitschot krijgen!
  Ik zou het overigens hartstikke leuk vinden als in een strip van Paling & Ko dit tuig onsterfelijk belachelijk werd gemaakt in de vorm van afranselingen die ze wel overleven, het gooien in afgronden wat de “moslims” hooguit een bult op het hoofd oplevert, blauwe ogen die Paling, Ko en hun besnorde baas, de Super, hen gingen verkopen, hen opbliezen waarna het uitschot hooguit veranderd in levende ingepakte mummies of dat professor Bacterie zijn mislukte uitvindingen op hen uitprobeerd.
  Overigens hebben Stan Laurel en Oliver Hardy in een aantal van hun lachfilms flink de spot gedreven met moslimextremisten en hun grote vriend James Finlayson eveneens! Wat mij betreft hadden ze al grote honden achter het tuig aangestuurd en de eerste de beste molismextremist die ik tegenkom en mij, tegen mijn wil in wil bekeren met geweld, kan van mij een flinke schop in diens geslachtsorganen krijgen! Naar de hel met die akelige IRIS, Hamas en al hun aanhangers en de EU naar de vuilnisbelt van de geschiedenis!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wel, wat humor betreft: Vergeet U Jef Dunham niet met “Achmed the dead terrorist!”
   In Benidorm hebben we ons in een karaoke-bar ooit eens zitten bescheuren om zo ’n video ‘tje op het scherm tussendoor!
   En intussen, instinctief, natuurlijk nog meer alcoholische consumpties achterover slaan dan gewoonlijk, want op zo ’n ogenblik is het echt een sfeertje van “Wij tegen de moslims.”
   Fantastische lui, die Britten, zeker op vakantie!

   Like

 19. lucky bee zegt:

  Dat mogen malaysiers in Groot Brittanie doen, ze horen tot de Commonwealth, maar nooit hier bij ons, wij zijn geen lid hier van.

  Like

 20. delamontagne zegt:

  Ik heb het oorspronkelijke artikel in de “Daily” M gelezen. Volgens een van de reageerders aldaar, was niet alleen de begeleidende dame ( de foto hier op blog, is slechts een klein stukje….) not properly dressed, MAAR wat ook erg was, deze Scottish Terrier had ook nog eens niet de juiste ABAYA aan.

  Like

 21. Nelis zegt:

  Volgend jaar graag een opening met varkens aub.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s