De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform

Screenshot 15

(Door: Ben Kok)

“Mag ik jullie iets vragen?” Ik was tegen sluitingstijd in een winkel waar twee  stevig gehoofddoekte moslima’s bezig waren met afsluiten, had mijn aankoop gedaan en vroeg me af hoe je als moslim nog kunt verantwoorden om de islam aan te hangen, gezien de dagelijkse voorbeelden van het ware koranleven in de media.

Met dank aan IS, die ons nog beter dan Al Qaida laat zien hoe je de islambronnen (koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed) in praktijk brengt. En zo nog een paar. Boko Haram doet het ook goed, Hamas, Al Nusra, Hezbollah, you name it. Als “gematigde, aardige” moslim moet je je toch doodschamen dat je nog niet al lang ex-moslim bent geworden !

Maar nee, moslims lopen in grote meerderheid nog arroganter door met de bekende reclamekledij van hoofddoekje tot boerkini en de mannen kweken baardjes, eeltknobbel op hun voorhoofd (van 5 keer per dag die tik tegen de grond bij het aanbidden van de koranafgod, wie het meest “getikt” is, is de vroomste) e.d.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Islamisering, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

74 reacties op De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform

 1. BertG. zegt:

  Heel duidelijk en een goed voorbeeld van er omheen draaien.
  Alleen dan weer jammer dat je dan weer afsluit met hoe je de enige ware god leert kennen.
  Altijd weer proberen om zieltjes te winnen voor de andere ploeg. Mij god is beter enz……

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Verder op in zijn stukje vraagt Ben Kok : Of er moslims zijn, die wel de gruwelijke waarheid van de islam onder ogen durven zien. Dat betwijfel ik ten zeerste en als die er wel zouden zijn dan is het een te verwaarloze aantal !!

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform

  “Mijn geloof is persoonlijk, daar ga ik verder niet over door praten”
  Ik merkte nog op, dat het wel erg zwak is (om niet te zeggen zeer hypocriet, heel erg taqiya) om net te doen of je voor een “religie van vrede” reclame maakt via je kledij en dan niet bereid bent, om eerlijk naar de gruwelijke feiten van de islam te kijken.
  Er zijn 270 miljoen mensen vermoord door de moslims in 1400 jaar tijd en het aantal stijgt elke dag explosief.
  Maar nee hoor, het brutale nest herhaalde , dat haar geloof “persoonlijk” was en ging nog arroganter door met het uitstralen van de “ware religie van vrede”.

  Als het geloof zo persoonlijk is voor je dat ze er niet over wilt praten, dan zou je er niet mee te koop lopen.
  En dat doet ze wel………….te koop lopen met de islam, met de koran, met het gedachtegoed van mo, de ‘niet bestaande’ profeet.

  Als je met iets te koop loopt, dan is het niet meer persoonlijk, maar bedoelt voor iedereen.
  Deze geindoctrineerde volgster der barbarij, schudt weer volop taqiyya praatjes uit haar moslima mouw.

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Ben Kok. Ik zelf loop alle winkels voorbij, waar hoofddoeken zitten. Ik heb één keer een gesprek gehad met een in boerka gehulde vrouw. Het was in een groep van Nederlandse vrouwen en allochtonen. Ik kreeg ongeveer, de zelfde antwoorden. Toen ik toch nog even op een nette manier doorvroeg om het gesprek algemeen te maken, werd mij door de Nederlandse voorzitter gevraagd , om op te houden. Het is al wat jaren geleden, maar als ik het mij goed herinner, was toch het thema “om elkaar te leren kennen en te begrijpen” Nu, ik begreep er niets van en ben opgestapt. Het gevolg is wel, dat ik nu een hoop begrijp, dat heeft de islam wel duidelijk gemaakt.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik heb hier nog een supermarkt waar er geen 1 te vinden is. Ze bestaan dus wel.
   Op 2 westers geklede Turkse meisjes na zonder enig Turks accent.
   Blijkbaar denkt de bedrijfsleider er hier ook zo over.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Wat dacht je van het VU ziekenhuis als je naar de KNO gaat krijg eerst een CO asiestend met een ingepakt gezicht voor je, helaas ik ben zo opgestapt en er nooit meer geweest dit speelde in de jaren 2002 al

    Like

 5. benkok zegt:

  Hi Bert G.,
  Ken je het verschil tussen een Rolls Royce en een zeepkist op 4 wielen ?
  Tussen licht en duisternis?
  Tussen JHWH en alle afgoden, w.o. de koranAllah ?
  Lijkt me prima om dat nader te ontdekken en zeker ook voor moslims aan te bevelen, wat is daar mis mee ?
  Shalom,
  Ben

  Like

  • BertG. zegt:

   Je begon met een Rolls maar eindige op een zeepkist.

   Like

  • koloth zegt:

   Ben sommige mensen willen het gewoon niet weten, is waarschijnlijk angst om iets te ontdekken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik verplicht jou toch ook niet om b.v. gitaar te spelen of je daarvoor te interesseren.
    Angst of zo om iets nieuws te ontdekken? Zeg het maar hoor.
    Maar misschien wil je het wel helemaal niet weten en ben meer je meer bezig met je postzegel verzameling of iets dergelijks. Ieder ze eigen bezigheid. Moeilijk hé.

    Like

 6. cat zegt:

  Arrogantie en een grote smoel hebben ze ja, komt door onze wetten die voddekoppen beschermen. Sterker nog, zeg je iets: doen ze aangifte. ! Zie maar met Wilders.

  nog even hebben ze de tijd, laat ze ff genieten..
  haha..de tijd komt dat ze moeten vluchten. Het duurt nog wel ff.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Wel een beetje provocerend van U zo onverwachts tegen moslimaatjes te beginnen. Verder helemaal mee eens (met U ). Alleen AL , dat zij zich zo onderscheiden willen in die “woestijn-kledij”, vind ik al provocerend.
  Verder wil ik nog zeggen ik hier ook weleens (afvallige, of niet meer praktiserende ) Christenen tegenkom en als je dan over die troep die in Coran beschreven staat begint, komt vrijwel ONMIDDELLIJK :”Ja,.maar in de bijbel staan ook verschrikkelijke dingen”.
  groeten Benard

  Like

  • jitskesez zegt:

   Ik kan me voorstellen dat ongelovigen en afvalligen een hekel hebben aan de Bijbel, er staat daar niets goeds over of tegen ze in.

   Like

   • Monalisa zegt:

    jitskesez de Bijbel en de koran en mijn kamp het lijk allemaal op elkaar ze moorden allemaal mensen uit ,maar ik ben wel gelovig.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Uit deze opmerking kan ik alleen maar constateren dat je de Bijbel nog nooit hebt gelezen. Sorry.

    Like

   • Monalisa zegt:

    jitskesez die op merking is voor u rekening denk even aan Jezus door wie is hij verraden en vermoord, staat gewoon in de bijbel.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Ja en daar staat dus ook dat toen hij aan het kruis hing, hij bad tot zijn Vader en zei, Vergeef ze ze weten niet wat ze doen. Nogmaals, je zou de Bijbel EERST eens moeten lezen voordat je je uit over wat erin staat of dat het te vergelijken valt met waanzin zoals de koran of mein kampf. De laatste twee zijn geschreven door psychopaten en geen een van de profeten van de bijbel was zo.

    Like

   • Monalisa zegt:

    jitskesez als ik deze lieden achter mijn orgel speelt dan zit ik in de bijbel, maar moet dan ook denken dat er mensen zijn gestorven voor niets.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Nogmaals, als je de bijbel nou eens leest, dan had je antwoord op je vragen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Hoe ben je opgestaan? Hoe breng je de dag door? Hoe sluit je de dag af? Aldoor hebben we redenen om de Heer dankbaar te zijn, voor grote en voor kleine dingen.

    En hier laat ik het bij @ Monalisa

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Psalm 92 vers 1, 2 en 7 – Laat ons den rustdag wijden.

    Dat gaat over vandaag, de rustdag (zondag de dag voor de kerk)

    Like

   • BertG. zegt:

    Monalisa, gaaf orgel heb je staan, als dat jouw orgel is op de 1ste foto. Met dat poppetje.
    Ja, ik heb ook iets met orgel muziek, heeft me geinspireert om met muziek aan de gang te gaan. Schitterend vond ik dat altijd in die grote kerken. Ik heb hier alle orgel werken van Bach staan die ik nog wel eens beluister.
    Alleen me buren houden er niet zo van want je moet het wel net zo hard afspelen als dat het in het echt ook klinkt.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Nee Bert dit is wel het orgel wat ik bezit, maar plaats geen foto’s van mij eigen woonkamer maar ik speel nog een instrument en dat is een hohner Akkordeon ik doe er een plaatje er bij wat voor type ik heb. maar Bert ik kan zo hard spelen wat ik wil mijn buren hebben er geen last van. Heer ej bron weet hoe ik woon. dus ik kan mij uitleven.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    jitskesez was u er bij dat de bijbel geschreven wert?????? ik niet maar ken de bijbel wel ik ken de koran niet, maar ik ken wel mijn Kampf, goed lezen voor al de eerste 30 bladzijdes dan weet u meten wat Hitler voor gedachte had over de meneer pastoor en de rest.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Sorry, als jij beweringen doet zoals de koran en mein kampf is hetzelfde als de bijbel, dan heb je de bijbel dus duidelijk niet gelezen. Het kent zijn gelijke niet in de hele wereld. Natuurlijk was ik er niet bij toen het werd geschreven, maar ik heb wel Abraham (Sara) gezien 😉

    Like

   • Monalisa zegt:

    jitskesez Geloof maakt meer kapot dan je lief is. dit gaat al eeuwen zo.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Volgens mij heeft onze mooie open en vrije beschaving, zijn wortels in het Joods-Christelijke geloof en de wetten van God. Het zijn degenen die deze dingen haten, die het kapotmaken, zoals de Islam. Dat is geen geloof het is een criminele psychose.

    Like

   • BertG. zegt:

    Met een accordeon ben ik begonnen omdat ik geen piano had om mee te oefenen.
    Een accordiola (als het goed is) met een klavier en 80 bassen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert misschien zo een? Bert ik heb in mijn jeugd les gehad van twee leermeesters no 1 was de vader van Margriet Eshuijs die had een muziek winkel in de Zaandam op de Dam en no 2 was Kolvers te Zaandam zijn zoon heeft het werk van zijn vader voortgezet.
    Tja dan orgel lesen bij karten op de Rozengracht, hier heb ik ook mijn eerste orgel gekocht.Bert toch leuk dat we toch nog iets doen met onze hersens en vingers en de handen dan.

    Like

   • Monalisa zegt:

    jitskesez u zegt dat u Abraham en Sara heeft gezien! dat hebben wij mijn vrouw en ik al 21 jaar geleden gezien.

    Geliked door 1 persoon

   • jitskesez zegt:

    *staat op en buigen doet*

    Like

   • Monalisa zegt:

    jitskesez ik heb veel joodse vrienden. De Joodse Nederlander die over de hele wereld zitten,
    ook ik heb ooit de vraag gesteld aan hun, als er een god bestaat, waarom doet onze god dan al die ellende over zijn eigen volk toekomen, waarom grijpt hij niet in.helaas ook zij konden mij hier geen antwoord op geven, daarom het woord we geloven. en we moeten afwachten als wij onze ogen sluiten of wij bij die schepper mogen komen.

    Like

   • jitskesez zegt:

    Als ze het mij vragen verwijs ik ze naar Deuteronomium 28 en dan Handelingen 28, verder komt christenen ook dezelfde ellende over, vervolgingen vanaf het begin en ook nu weer, omdat Joden en Christenen beide de Naam van God dragen in deze wereld, die Hem haat.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Het staat er nu twee keer. itskesez dit staat op u said maar dat zouden ze met al die drie boeken moeten doen.
    er is een spreekwoord, Geloof maakt meer kapot dan je lief is. dit gaat al eeuwen zo.
    Ook voor jou is het afwachten of hij je opwacht daar boven, daarom heet het ook een geloof, dat is voor mij de vraag maar ook voor andere mensen, er is nog nooit iemand terug gekomen ( en dat zijn velen die mij ontvallen zijn, ook mijn twee kinderen) en die tegen mij heeft gezegd heeft dat het er fantasties is daar boven, dat zullen we moeten afwachten, maar u gelijk ik het kwartje.

    http://jitskesez.files.wordpress.com/2014/09/burning-koran.jpg?w=300&h=225

    Like

   • jitskesez zegt:

    Ik heb de belofte zwart op wit en FYI geloof is de *zekerheid* der dingen die men niet ziet. Ook is het niet zozeer een kwestie van “in de hemel komen” als “het eeuwig leven hebben”.
    Heb. 11:6 Wie God zoekt moet geloven dat Hij bestaat en een beloner is voor wie hem naarstig zoeken
    Joh.17:17 Heilig hen door uw woord, uw woord is waarheid.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert dit zou ik nog graag willen Yamaha Tyros 4, kijk even op de link van deze man.

    https://www.youtube.com/user/KeyBTyros

    Like

   • Monalisa zegt:

    BertG ik heb nog een mooie voor je geniet hier maar van.dit is de TYROS 5

    Like

   • Monalisa zegt:

    Bert nog een luik bericht in mijn werk kwam ik overal voor die grootgrutter, helaas in Rotterdam daar was wat stuk,ik ging op zoek naar een elektra installatiebedrijf en kwam in Berkel Rodenrijs terecht, tot mijn stome verbazing stond in een aparte ruimte het orgel van Cor Steyn daar.

    http://araglin.nl/?e=795

    Tja en ben de hele middag weg geweest en hebt er even achter gezeten een fantasies orgel.
    als onze lieve heer na mijn dood toch weer terug stuurt naar de aarde, dan wil ik deze gaven hebben van Cor Steyn

    Maar Bert ik hoor dit liever het vak van de oude meester

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Monalisa, ik zag dat je er nog 2 filmpjes bij had bijgeplaatst. Mijn smaak van muziek is het niet. Maar ik vind het zeker niet vervelend.
    Het is wel goed gespeeld. Nog eentje dan en dan hou ik ermee op Uit 1948.
    Cor Stein op een Hammond, en daar heb ik nou weer wat mee. Maar dan met blues/rock

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Nou nog eentje dan Jimmy Smith. Ik hoop dat je ‘m kent.

    Op een Hammond.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    BertG. jazeker een mooie avond

    Like

  • Driek zegt:

   delamontagne zegt:Verder wil ik nog zeggen ik hier ook weleens (afvallige, of niet meer praktiserende ) Christenen tegenkom en als je dan over die troep die in Coran beschreven staat begint, komt vrijwel ONMIDDELLIJK :”Ja,.maar in de bijbel staan ook verschrikkelijke dingen”.

   Beste delamontagne,
   Ja, dat argument begint vervelend te worden, want het klopt helemaal niet. Ik heb altijd nog het geduld gehad om lieden, die zeiden: “ja, maar in de Bijbel staan ook gewelddaden”, uit te leggen het verschil tussen het Oude – en Nieuwe Testament. Maar dat geduld breng ik niet meer op. Ik wil hierbij opmerken dat die “afvallige christenen” waar u het over hebt, over weinig Bijbelkennis beschikken, anders maak je niet van die domme opmerkingen.
   Nu staat er in het Oude Testament nogal wat moord en doodslag, maar die worden toch niet gezien als regels, het zijn niet meer dan prachtige verhalen. In de koran staan alleen maar regels, o.a. over het vermoorden van Joden en christenen, die strikt opgevolgd dienen te worden. En dat doen die pest mohammedanen dan ook. Maar goed, ik heb geen zin meer om het hier weer uiteen te zetten. Ze zoeken het maar uit. Ik ga een boek lezen, voor vandaag genoeg islam gehad.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ach, Driek, laat kletsen! Al zijn sommige Schrift-interpretaties nog zo gemakkelijk te weerleggen, je blijft er tegenaan lopen.
    Zelf zat ik een paar dagen geleden weer eens op “www.Wijblijvenhier” te spieken en ja, hoor: Weer het bekende verhaaltje, dat de Koran veel milder dan de Bijbel oordeelt over de Zondeval van de vrouw, omdat Allah Man en Vrouw in gelijke mate schuldig oordeelde, terwijl volgens de Bijbel de Vrouw de hoofdschuldige is.
    Ja. -En waarom is dat? Omdat in de Koran de vrouw louter als aanhangsel van de man wordt beschouwd.
    Ze heeft niet eens een náám. Terwijl Eva in Genesis een zelfstandig individu is en er zelfs een hóófdrol in speelt!
    Maar wrijf dàt de moslims onder de neus en ze lullen er omheen of gaan er niet verder op in.
    Feiten verdraaien, daar zijn ze goed in….tot op zekere hoogte, althans.

    Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   jitskesez dit staat op u said maar dat zouden ze met al die drie boeken moeten doen.
   er is een spreekwoord, Geloof maakt meer kapot dan je lief is. dit gaat al eeuwen zo.
   Ook voor jou is het afwachten of hij je opwacht daar boven, daarom heet het ook een geloof, dat is voor mij de vraag maar ook voor andere mensen, er is nog nooit iemand terug gekomen ( en dat zijn velen die mij ontvalen zijn ook mijn twee kinderen) en die tegen mij heeft gezegd heeft dat het er fantasties is daar boven, dat zullen we moeten afwachten, maar u gelijk ik het kwartje.

   http://jitskesez.files.wordpress.com/2014/09/burning-koran.jpg?w=300&h=225

   Like

 8. Vederso zegt:

  Mooi beschreven. Heel herkenbaar.

  Like

 9. Breget zegt:

  Ben,de moslims hebben hun bevel ± 14 honderd jaar geleden gekregen van ene mohammed en in al die jaren niets anders dan de afbraak voort gezet die kunnen echt niet veranderen wat ze ook niet willen .En de moslima’s kruipen nu uit hun holen om te laten zien dat ze iets anders kunnen betekenen voor de islam dan de legbatterij functie die ze al 14 honderd jaar bekleden.Bewust geen hoofdletters waar ik geen respect voor heb.Mvg Sjoeke.

  Like

 10. jan zegt:

  Goed artikel ..Helaas heb ik ’n heel goed en werkend geheugen …Mij iets vragen , Ben ? Nou vooruit dan ..liet m.i. ooit al wel zien dat ik pro-Israel was en nog altijd ben maar toen kennelijk niet genoeg ? Je ontvriendde me wel vrij rap en volgens mij vanwege dat woordje ‘Nepjeude’ ? ..Voor ik maar kon uitleggen wat dat voor mij en in Gronings betekent …afijn , brand maar los maar ben nog altijd niet gecharmeerd van nepjEUdes , Ben 😉

  Like

  • benkok zegt:

   Dag Jan,
   Mijn geheugen zal minder zijn, ik weet niet waar het over gaat in dit geval; wat zou je bedoelt moeten hebben met “nepJeude” ?
   Shalom,
   Ben

   Like

   • jan zegt:

    Kreeg wat CID’IS over me heen die zichzelf blijkbaar geen goj of collaboratEUrs vonden , hadden nogal wat kritiek op benamoing nepjeude voor lui als Cohaantjes en Asscher’s..waarschijnlijk alleen al omdat profielfoto van Geert erbij stond ? Afijn , zat me niet lekker , maar bleef pro-Israel , dat wel . 😉

    Like

 11. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik heb vandaag ook nog drie gesluierde dames toegeroepen dat ze een jurk moesten kopen en voor gek liepen.

  Geliked door 1 persoon

 12. windwens zegt:

  Nog even en ik tik dagelijks brieven naar bedrijven want ik vraag niets aan die luitjes die werken in oer Hollandse winkels, maar wordt er wel door ze achterna gezeten zodat ik weer eens een brief uit de printer moet laten rollen of een mail moet opstellen of het gebruikelijk is dat met mensen van een ander soort geloof of overtuiging zomaar kan intimideren etc.in hun winkels.

  Like

 13. benkok zegt:

  Ik heb het probleem van “islamreclame achter de kassa” al es eerder aangekaart, zie
  http://tora-yeshua.nl/2011/03/albert-heijn-islamiseert-dapper-mee/
  Shalom
  Ben

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   En toch, Ben: AH bij mij in Winkelcentrum de Hoef, Alkmaar, heeft het een paar jaar eerder even geprobeerd, maar gaf het even zo gauw weer op.
   En verder in heel Alkmaar, ik zweer het je, geen hoofddoek achter de kassa te vinden, ook niet bij ons in de Hoef-Zuid of in Nieuw-Overdie, wat toch ècht ‘allochtone’ gebieden zijn.
   Hijabs en Niqaabs genoeg, daar, maar NIET voor de klas of achter de toonbank.
   Hebben we in de Kop van Noord-Holland toch maar mooi in de hand weten te houden, tot nu toe, niet?

   Like

   • Jaantje zegt:

    Heerlijk stadje Alkmaar lekker ijs ook op de hoek van het straatje bij de molen van Piet:)

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    2Jaantje, 23.36u.: Ja, ijssalon Laan is een legende!
    Die was er al midden jaren ’60: Op warme zomerdagen, als het toch al tegen de vakantie liep, lieten onze onderwijzers daar wel dozen met ijsjes halen voor de hele klas!
    Hun ijs was toen nog iets zoeter dan tegenwoordig, eigenlijk mierzoet, maar dat vonden wij, kinderen, juist zálig!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler Een vraagje bestaat hulskamp nog op de houttil. was vroeger een snackbar

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mona Lisa 10.25u.: Niet meer: Overgenomen door A.C. de Boer en omgebouwd tot restaurant. Die A.C. de Boer heeft wel meer zaken overal in Alkmaar overgenomen.
    Sommige blijven winkel, vooral de banketbakkerijen, andere krijgen een iets andere bestemming. -wel verwant, dus op eetgebied.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler, dank voor je antwoord, weet weer wat meer.

    Like

  • windwens zegt:

   Ben ik heb niet de indruk dat je in de harde kern van de Islam woont. Ik bereik hier in de harde kern dus meer met mijn schrijfsels dan jij. Maar hier ligt het er dan ook zo duim dik boven op dat ze wel moeten denk ik. Tevens ze doen me maar een proces aan als ik iets niet mag zeggen van een winkel keten. Van een kale kip valt weinig te plukken en ik hou dit ook maar zo elke euro rolt een kant op vermogen voor mijn kinderen dat zou al op zijn als ik mijn met kant beklede houten jas zal betreden, met deze plukse regering Dus daar hoef je het ook bijna niet meer voor te doen.

   Like

 14. Fred zegt:

  Die reactie wekken ze bij mij ook steeds weer op: hoe dúrven ze godverdomme!

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Wie zijn schuld is dat toch die regering die het goed gevonden heeft toen ze hier kwamen
  .De regering had meteen toen de eerste in een jurk en met een hoofddoek en helemaal ingebakerd liep moeten zeggen hier beginnen we niet aan.
  Nu trekken ze zich er niets meer van aan ze doen het toch.

  Geliked door 1 persoon

 16. Daiyu-ninja zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  7 september 2014 om 07:50

  Had ik wel eens bij willen zijn, Daiyu-ninja!

  Hij keek me alleen raar aan, maar reageerde er verder niet op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s