Schilderswijk lacht politie uit

Screenshot 5

(Door: Michael van der Galien)

Volstrekt incompetent, machteloos, goedgelovig en naïef.

Inwoners van de beruchte Haagse Schilderswijk vinden het blijkbaar maar wat vermakelijk dat de politie er nogal wat moeite mee heeft om de moslimjongeren te vinden die de Pro Patria-demonstratie van een maand geleden uit de hand lieten lopen. De autoriteiten slagen er maar niet in om de verantwoordelijke individuen op te sporen. Daarom zijn er foto’s uitgedeeld van ze onder het motto: ‘Als je weet waar deze personen zijn, meld je dan.’

Het gevolg daarvan? De politie wordt gewoon keihard uitgelachen. De Telegraaf heeft hier vandaag een video over gepubliceerd. Kijk het filmpje even; het zal u dan ook snel duidelijk worden dat de overheid zichzelf totaal voor gek zet… en werkelijk geen enkele vorm van macht en invloed heeft in de Schilderswijk.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

22 reacties op Schilderswijk lacht politie uit

 1. rs zegt:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/stenengooiers_schilderswijk_me.html

  Er hebben zich al twee gemeld………………….

  Aanpakken die hap. Niks pamperen en thee drinken. Wegwezen!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het spijt me wel, maar dit pakt de politie dan ook totaal verkeerd aan. Met het laten rondgaan van fotootjes en het vragen om nformatie, bedoel ik. Het is zonneklaar,dat ze daarbij van die klootzakken geen medewerking krijgen en uitgelachen worden. Het is doodgewoon een zwaktebod.
  De enige goede aanpak volgens mij: Als je die stukken vergif dan ècht niet kunt vinden, laat het dan maar even, maar zorg er tegelijkertijd voor dat DIT GEEN TWEEDE KEER GEBEURT. Geef de eerstvolgende Pro Patria-demonstratie groen licht en zorg voor zoveel beveiliging -voor mijn part met behulp van de hele ME- dat die tocht, door de Schilderswijk, of desnoods door Transvaal, àfgemaakt kan worden. En elke moslim, die ook maar iets probeert onmiddellijk tegen de grond werken en afvoeren, desnoods in elkaar tremmen! Er MOET ze hoe dan ook duidelijk gemaakt worden, dat ze elke demonstratie, ook als die over autochtone belangen gaat, gewoon door te laten hebben en dat ze in geval het recht hebben om van Nederlandse wijken ‘staten-in-de-staat te maken.
  En, al willen onze suffe bestuurders er maar niet aan: Krachtige tegenstand is de enige taal, die dat soort af en toe verstaat; onderhandelen hèlpt gewoon niet!
  In ieder geval stóppen met die fotootjes: Daarmee blameert de kit zich alleen maar bij dat tuig!
  (Weet je wat, trouwens? Reken die hele wijk maar eens even in: Het lijkt me niet onwaarschijnlijk, dat ze er direct of indirect allemaal mee te maken hebben. Ja, óók de hijab- niqaab- en Boerkawijven: stiekeme moslim-teven!)

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik las ergens dat 2 er zich gemeld hadden.
   Die zitten vanavond alweer bij ma thuis aan tafel. Wedden?
   Omdat ze hun emotie even niet onder controle hadden, of zo iets, maar ze hebben dan wel eerst moeten beloven dat het nooit meer doen en beter zullen nadenken.
   Zo gaat het toch altijd.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Hoe zit dat met de 20 September, gaan we nog demonstreren of niet?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Lijkt er wel op, Luckybee: BertG. liet gisteren een aankondiging zien van wegmetisis.com
   Maar die zijn niet zo heel duidelijk; hoop op een duidelijke bevestiging.
   Hoe dan ook: Weer verzamelen bij Den Haag CS, start: 14.00 uur.

   Like

   • BertG. zegt:

    En ik zal daar niet bij zijn zolang mensen met een geloof er zulke meningen op na houden zoals ik ze hier nogal vaak lees.
    We doen het met ze alle tegen 1 vijand, of niet. Niet in verschillende ploegjes die toevallig aanwezig zijn maar die mij ook als een vijand blijven zien.
    Daar kan je nooit een oorlog mee winnen. Ze zoeken het maar lekker uit met ze alle die gelovigen.
    Daar ben ik deze site dan weer wel dankbaar voor. Anders had ik dit nooit geweten dat de onderlinge haat zo groot was. Ik heb mijn conclusies getrokken.
    En bedankt, fijne vrome mensen voor alle vrome uitspraken. Ik heb jullie door.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Dit domein is gereserveerd
    U kijkt naar de standaardpagina van TransIP. Voor deze domeinnaam is nog geen website gepubliceerd. Heeft u de bestanden van
    uw website gepubliceerd en ziet u nog steeds deze pagina? Controleer of u de bestanden van uw website in de /www map heeft geplaatst en leeg uw cache alvorens deze pagina te herladen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG.:15.58U: Je hebt aan één kant wel gelijk: Wat er de afgelopen dagen weer uitkwam was om je de haren te berge te laten rijzen.
    Maar persoonlijk laat ik me dáárdoor niet weerhouden om aan een demonstratie deel te nemen.
    Iedereen doet dat uiteindelijk toch op persoonlijke titel. En de vorige beviel me trouwens best, qua sfeer.
    Zolang er maar geen moslim(a)s meelopen, die zichzelf als ‘gematigd’ en ‘tegen ISIS’ zien.
    Maar daar was geen sprake van: Een demo van Pro Patria, dat ís hun demo niet, dat hadden ze donders goed in de gaten.
    Dus als er verder niets tussen komt, heb ik best wel zin om te gaan. Laat iedereen dàt maar voor zichzelf beslissen, óók de gelovigen.

    Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Voor aanvang van de PP demo even een kudde varkens door de schilderswijk paraderen dan maakt die kudtmuzels zich wel uit de voeten want getsiebah haram.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nog niet eens zo ’n slecht idee! Wie stelt het voor aan Pro Patria?
   Of laat ze van de slachterijen een voorraad varkensbloed/ledematen betrekken en die over dat schorum zien uit te storten!
   Ik zei trouwens al eens ergens, dat een waterkanon, gevuld met varkensbloed, wónderen zou kunnen doen!

   Like

 5. En nog hebben ze Nederlandse volgers die in mijn optiek niets meer en niets minder zijn dan de huidige nsb,ers!Nog zo,n filmpje op de Telegraaf van een kopvod die een aantal gejatte pasjes gebruikt om te pinnen.Wat een “verrijking,die medelanders “,he?En wat een slappe hap:politie,justitie,rechters en regering;je zou ze er allemaal uitstampen.,een voor een!

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Beetje off topic, maar ook weer niet. Herinnert u deze.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/woonstichting-rochdale-isra-lische-vlag-is-aanstootgevend
  Krijg ik vandaag een telefoontje van de woningbouwvereniging, dit ging in eerste instantie over klachten van mij m.b.t geluidsoverlast van mijn moslim buren. dan begint die kerel van de woningbouwvereniging over de Israëlisch vlag voor mijn raam. Waarom hangt die daar. Heel simpel ik sta achter Israël ! Maar die stickers op u raam , met afbeeldingen van de onthoofding van Mr Foley, daar hebben u buren toch niets mee te maken. Antwoord; er staan ook Koranteksten onder die verwijzen naar opdrachten tot deze handeling. Vrijheid van meningsuiting zeg ik er maar even bij. Uw buren voelen zich gekrenkt en weg gepest. Mijn vraag heeft u de koran al eens gelezen ? Nee ,nee dat is niet mijn lectuur !! Maar u mag natuurlijk geen moslims pesten zegt hij nog . Natuurlijk niet het slaat puur op de koran, islamfobie en de werkelijkheid. U buren voelen zich hier niet meer prettig en willen verhuizen. Tja dat is een persoonlijke keuze, daar kan ik niets aan doen. Maar Mr van de woningbouwvereniging ik dacht dat u mij belde i.v.m MIJN klachten. UUh, ja ze gaan toch snel verhuizen dus doen we maar even niets. Prima dan bel ik gewoon de politie maar weer als het nodig is . En die vlag blijft gewoon hangen en die stickers ook !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Tempelier, proficiat: Zo te lezen bent U in uw opzet geslaagd, want ze nokken binnenkort af.
   Je leest en hoort vaak genoeg het omgekeerde, maar U is het nou eens gelukt.

   Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En het is zo eenvoudig. Gewoon ALLE Moslims ondervragen, in het kader van bestrijding van radicalizeren, wat ze van ISIS vinden, en als ze beweren het af te keuren, moeten zij dit bewijzen door op de ISIS vlag te spuwen waar Allah staat, hun voeten erop te vegen, en het vervolgens in brand te steken met een youtube geplaatst op de Burn ISIS Flag challenge, hun gezichten duidelijk in beeld, met namen van medemoslims die ze uitdagen hetzelfde te doen.
  Willen ze dit niet doen, dan liegen ze dat ze ISIS niet steunen en moeten per direct worden uitgezet, naar thuisland indien dubbel paspoort, naar ISIS gebied, met gezin en met achterlating van alles zonder mogelijkheid van terugkeer. Opgerot staat netjes!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Nog even een herrineren geitenneukers hoe alles begon ?
  —————————————————————————–

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘Als je weet waar deze personen zijn…’

  Wat een stel imbecielen zitten er toch bij de politie. De resten van twee meisjes weet men op te sporen in de jungle van Panama maar in een wijk van Den Haag zijn personen waarvan het uiterlijk bekend is onvindbaar. Ja, de Schilderswijk is een ondoordringbare jungle.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ach Ja , wie lacht niet die de Nederlandse ‘Overheid’ beziet ??……………..De allochtone Nederlander met een gezond verstand !!

  Like

 11. Jean zegt:

  Waarom worden de paracomando’s er niet op losgelaten als grondoefening?
  Als wat naar islam stinkt opladen en afleveren in de grote zandbak in noord afrika.
  De para’s zijn dan in een win win situatie, zijn nuttig en beschermen de eigen bevolking, dubbel en dik hun geld waard.

  Like

 12. Jan zegt:

  Kutmarokkanen in de Schilderswijk schelden Jood uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s