Mishandelaars op vrije voeten

Screenshot 63

(Door: W. Zuidberg)

De twee jongens van 14 en 15 jaar die donderdag zijn aangehouden wegens mishandeling van een 15-jarig meisje in IJmuiden zijn weer op vrije voeten.

De maakte de rechtbank in Haarlem maandag bekend.

De rechter-commissaris besloot de twee onder voorwaarden te laten gaan. Ze zijn nog wel verdachten. Voor hen geldt een avondklok en een contactverbod met het slachtoffer. Ook komen ze onder toezicht van de reclassering.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Mishandelaars op vrije voeten

 1. aquarius4422 zegt:

  Nu kunnen ze zich laten huldigen door hun soortgenoten vanwege hun stoere heldendaden.

  Like

 2. Jean zegt:

  Wat moet er nog gebeuren voor ingegrepen wordt door de bevolking?
  Blijkbaar had het meisje van 15 jaar vermoord moeten worden door dat barbaars uitschot om gestraft te moeten worden!
  Van welke politieke kleur is die man/vrouw in die boerka op die krombank?
  D66 99%
  PVV 0%
  Andere ?%

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Zoals ik in een eerder blog al vermeldde; waarschijnlijk krijgen ze voor die zware mishandeling een zeer lichte taakstraf. Hun kan (helaas) niets overkomen, het zijn immers Moslims. De vreselijke plaag in west Europa. Worden door de Europese regeringen als uitverkorenen behandeld, en door justities beschermd als ware het afstammelingen van goden.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  ~Met welk recht hebben ze die twee klootzakken laten gaan? En waarom zit juist de filmer nog vast?
  Dat deugt van geen kant!
  Als het zo gaat, moet er inderdaad maar eens een knokploegje geformeerd worden, bestaande uit familieleden en kennissen van het slachtoffer: Justitie heeft haar kans gehad, maar doet niets,oké, dan zal men zelf moeten ingrijpen; volkomen logisch!
  Toch zou ik inderdaad wel een s willen weten, op welk lul-argument deze onbegrijpelijke beslissing nu weer is gebaseerd. Want dàt krijgen we niet te horen!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De tweeverdachten van mishandeling meisje weer op vrije voeten, de kwakzalvers van de ‘recht’spraak slaan weer toe !!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Gloeiende vinketering, deze klootzakken en lichtgetinten, gaan er weer mee weg komen. Dat zijn nu de ” kansenparels”, die de gore OETLUL RUTTE, de hand boven het hoofd zal houden. Tel daarbij de D66 rechtspraak, en deze ploerten komen met 1 uurtje “schoffelen”, ermee weg! KOTS!

  Like

 7. Jade zegt:

  Ik denk ook dat het tijd wordt dat men voor eigen rechter gaat spelen,
  aangezien de zittende rechters het zo schromelijk laten afweten.
  Nu is Nederland een waterrijk land, en mijn advies is dan ook:
  Flikker ze met een gewicht aan de poten in de plomp…
  10 minuten is genoeg, en Nederland is weer een stukje schoner.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  pakt hun nu eens als ik familie was achtervolde ik ze net zo lang tot ik ze zonder getuigen in elkaar
  kon slaan .

  Like

 9. helletocht zegt:

  Het is wel duidelijk om wie het gaat. Rond 1997, in mijn functie als conrector op een Havo/VWO school, was ik getuige van een treffend incident. Op de diplomauitreiking kreeg een van de weinige Marokkanen die we hadden ( ongeveer 3, de rest was te dom of te lui) zijn diploma. Daarna was hij direct weg. Naderhand was er een gezellig samenzijn voor ouders en l.l. in de kelder van de school. op een bepaald moment kwam de Maroc terug met een vriend en gooide voor mijn ogen mijn collega-conrector een vol glas bier in zijn gezicht. Hij mocht dat natuurlijk zelf niet drinken voor de profeet, maar had het speciaal gekocht voor zijn jihadi actie. De vriend had hij erbij gehaald om een getuige te hebben van zijn wraakactie. Ik ben hem als enigste tot aan de lokale AH achterna gegaan. Daar begint nu het Kalifaat van Maastricht, het Wittevrouwenveld.. Toen ben ik terug gegaan. Op mijn vraag of mijn collega iets ging doen hieromtrent, antwoordde hij ontkennend. Dat tekent de laffe Nederlander. Hij verdedigt zichzelf niet en gaat het daarom altijd verliezen.
  Het leuke was dat dit Maroc ventje een tijdje later aan een andere school bij mijn zoon in een 6 VWo klas terecht kwam. Op een gegeven moment kwam hij niet meer. Toen mijn zoon me dat vertelde, vroeg ik hoe hij heette. Het was onze Maroc. Wat was er aan de hand. Hij had een tankstation in Maastricht overvallen. Een tijd later zag ik het weekdier weer in de stad. Hij was weer vrij!!! Als hij nu niet rijk is van de misdaad, heeft hij een baard en moordt hij in het Midden-Oosten. Leve onze wakkere overheid.

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Moet wie voor staan

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  En het pamperen gaat door…! Holy, holy, wanneer wordt er nu eens opgetreden? Dit is toch niet normaal; die meid wordt recht voor d’r harses geslagen, gaat neer en krijgt ook nog de nodige trappen na. Conclusie uiteindelijk toch een zware hersenschudding; dat is geen kattenpis en hiervoor dient rust gehouden te worden. Het nieuwe schooljaar is net begonnen, ze gaat dus allerlei relevante informatie missen!

  Waarom is dit eigenlijk gebeurd? Ik ben zeer benieuwd zo onderhand? Dat stuk vuil zegt op een bepaald moment; ‘dit is de tweede keer’… Welke tweede keer en wat geeft hem dan het recht zo’n meiske zo te mishandelen?

  Een echte vent slaat geen vrouwen!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Een klein vraagje? Is de vervloekte ambassadeur van Marokko ook op bezoek geweest bij het 15 jarige meisje uit Beverwijk’, die ten prooi viel aan twee monsters uit zijn land? Heeft hij haar een kaartje met verontschuldiging gestuurd voor de misdaad die zijn landgenoten in een vreemd land begaan? Nee! Dat deed hij niet!. Dat deden evenmin zijn voorgangers. Ze verontschuldigen zich NOOIT voor de lange reeks misdaden dat hun onderdanen hier in dit land plegen. Te beginnen met Rene Stegeman (22 jaar oud) die door een Marokkaanse onderdaan in 2002 in Venlo werd vermoord, gevolgd door Theo van Gogh die door een Marokkaan werd vermoord op 2 november 2004. Dan krijgen we de jongen Bas van der Weijden (19) die op 1 januari 2009 de dood werd ingejaagd door MAROKKANEN. En natuurlijk kunnen wij niet vergeten de scheidsrechter, Richard Nieuwenhuizen, uit Almere die in 2012 op het voetbalveld door MAROKKANEN koelbloedig werd vermoord. De lijst van misdaden die dit beestenvolk tegen Nederlandse burgers begaat, is oneindig lang. https://www.youtube.com/watch?v=AIEogIR_0UE

  Onze premier vindt ze geweldige mensen (teminste als ze de term ‘mensen’ waardig zijn). Maar het gros van Nederland vindt dat de ambassadeur van dit Drekland mag opdonderen met het verzoek zijn ongedierte mee te nemen.

  Like

 13. Willie zegt:

  De laffe honden !!! Hopen ze dat die slachters hun zullen sparen ??

  Like

 14. BertG. zegt:

  en zo lossen ze het op met rechters die de waarheid spreken, die worden gewraakt, net zolang totdat er 1 van D66 zit.

  De hoofdverdachte Azzedine C. vreesde voor de partijdigheid van de rechter vanwege haar uitlatingen tijdens het verhoor van C. “Ik heb in het dossier de ideologie die u aanhangt gelezen en dat is een ideologie die leidt tot strafbare feiten die wij allen verafschuwen”, zei de rechter-commissaris.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/rechter_gewraakt_in_jihadzaak.html

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Als je nog gelooft in de rechtelijke macht van Nederland dan is dit natuurlijk een teleurstelling, als je je hebt laten informeren door de rechtelijke uitspraken van de laatste decennia weet je wel hoe de Nederlandse vlag er bij hangt. Dit geldt echter voor de meeste Europese landen, islam is in en er zal heel wat moeten gebeuren voordat islam uit is, kijk maar naar isis of boko harum (?) waar de ware islam zich uit.
  Waarom islam in is, is voor mij onduidelijk, de meeste mensen hebben een hekel aan geweld en wegvloeiend bloed maar beiden staat hoog in het vaandel van de islamiet (koran).
  Dus zal het een andere reden hebben.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Zo dus toch moslims hey?Gelijk terug naar de zandbak.Van onze meiden moeten ze met hun poten afblijven.Maar in Noord Holland leven ook de meeste rooie Rakkers.

  Like

 17. Bas Koning zegt:

  Maar hoe lang zou een Nederlander moeten zitten als die een 15 jarige moslima het ziekenhuis inslaat? Precies. Wij zijn tweederangsburgers in eigen land geworden.

  ISLAM=THE NEW MASTER RACE ???

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bas Koning
   Als morgen paar autochtone gasten zouden deze lieve jongens precies op dezelfde wijze afrossen, dan zal het land te klein zijn. Dan zouden wij het politiek-correcte gejammer horen van de Eemshaven in Delfzijl tot aan de drie landenpunt bij Vaals. PvdA, D66, GL, CU en alle andere kwallen die onder de noemer “Gutmenschen” vallen, zouden over de zaak in de Tweede-Kamer debatteren. Kereltje Pechthold en griezels Samsom, Asscher en Harry van Bommel zouden ons waarschuwen dat de democratie in Nederland is in gevaar …de Fascisten komen weer terug!!!. En Wat zou de media tekeer gaan? Kranten zoals De Volkskrant, Het Parool en Trouw zouden koppen met titels zoals “Allochtone jongens werden uit racistisch motief aangevallen”. “De aanvallers zijn … “geradicaliseerde Lonsdale jongeren”…, “Supporters van extreem rechts” “NVU-Aanhangers”… “Neo Nazis” en “Moderne Fascisten behorend tot Pro-Patria” …enz.
   De aanval op het meisje in IJmuiden heeft het meten met twee maten blootgesteld. Speciaal bij sommige media-kanalen. Het bericht over het meisje kwam in het NOS Journaal, toen het niet anders kon!!. De woede van het publiek werd steeds groter. Niet brengen van het nieuws, kon de NOS voorstellen als onbetrouwbare nieuwsbron. Dus vandaag kwam het eindelijk in het nieuws met de mededeling dat er een derde verdachte is gearresteerd. BRAVE NOS!.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s