Bonn censureert ongewenste reclame

Screenshot 4

(Door: Verena B. – Vertaling: E.J. Bron)

“I love Bonn” met het rode hart, het bij iedereen populaire logo toen Bonn nog hoofdstad was. Dat was ooit en is voor veel inwoners van Bonn al lang verleden tijd sinds de agressors uit islamitische landen ons leven tot een hel maken: Salafistenbolwerk en –geweld, “No-Go-Areas”, dagelijkse multicriminele verrijking, ook door Roemeens-Bulgaarse logistieke vakmensen, islamitisch geneeskundig toerisme, vreselijke scheldpartijen door racistische Arabieren en Turken, onverdraaglijk en voortdurend integratie-, respect- en dialooggezwets en de onderscheiding van Bonn als “hoofdstad van de inbrekers”. Dat alles maakt de “internationale” en “ veelkleurige” stad Bonn inmiddels tot een nachtmerrie – in ieder geval voor veel autochtonen, die gewoon hun rust willen hebben, in vrede en zonder angst willen leven.

Nu bood een onderneming in mobiele telefonie met een goed bedoelde reclamecampagne een heel eenvoudige oplossing betreffende het thema inbraken aan (foto boven: reclamebord in de geïslamiseerde binnenstad van Bad Godesberg). Maar omdat in de veelkleurige en internationale stad Bonn de feiten niet benoemd mogen worden, maar in plaats daarvan feiten verzwegen en mooi gepraat worden, moet de reclame nu helemaal verdwijnen. Laat de burger het zelf maar uitzoeken. En wie het daar niet mee eens is, kan immers gewoon vertrekken (wat veel mensen al gedaan hebben, nog voordat een vrome Mohammedaan de desbetreffende aanbeveling deed!).

Wat had de mobiele telefonie aanbieder Mobilcom Debitel verkeerd gedaan? Met een groots opgezette actie op ongeveer 140 reclameborden in het hele stadsgebied maakte het reclame met de leuze: “Bonn, hoofdstad van de inbrekers. Wij maken uw thuis veilig” voor zijn App en software, waarmee het eigen huis op ieder moment en overal per livestream gecontroleerd kan worden. De helder groene “provocatieve” reclame werd meestal in de nabijheid van bus- en tramhaltes geplakt, dus ook aan de haltes van de stad Bonn.

Debitel baseert zich met zijn reclame op de ontwikkeling van de woninginbraken in het afgelopen jaar. Landelijk heeft het aantal huis- en woninginbraken in Bonn de hoogste stand sinds 15 jaar bereikt. Volgens de verklaring van de cheffin van de afdeling marketing van Mobilcom Debitel zou men absoluut niet de bedoeling gehad hebben om de inwoners van Bonn kwaad te maken, men zou alleen de aandacht hebben gevestigd op dit droevige feit en een eenvoudige oplossing hebben willen aanbieden. Het doel was om de inwoners van Bonn te informeren met de aanwijzing dat het eenvoudig is om het eigen thuis ook zonder dure investeringen veiliger te maken. “We beschouwen deze reclameleuze als ongelukkig gekozen en hebben de verhuurders van onze reclameborden hier nogmaals op gewezen en over geïnformeerd”, zei echter de woordvoerster van de gemeentebedrijven SWB, Veronika John. De gemeentebedrijven zouden zichzelf strenge regels hebben opgelegd voor de installatie van reclameposters. De mobiele telefonie aanbieder verontschuldigt zich daarom en trekt de reclamecampagne nu terug. De posters zullen nog tot aanstaande maandag in het stadsbeeld te zien zijn, daarna zijn ze verdwenen.

Angelika Müller, die de actie helemaal niet beviel, klaagde bij de “Bonner General-Anzeiger” haar vreselijke leed: ”Het doet me pijn in mijn ziel als ik zoiets lees. Dat herinnert me aan Benetton, die jaren geleden ook zaken heeft gedaan met het doorbreken van taboes. Als we ons niet tegen zoiets verzetten, dan vernietigen we onze eigen structuren. Wat moeten bezoekers wel niet denken als ze in Bonn aankomen en dan zoiets lezen.” Nu werd er met mevrouw Müllers gejammer rekening gehouden en daarom kan ze nu rustig afwachten wanneer haar huis aan de beurt is.

Geheel in de zin van de krankzinnigheid verscheidenheid en internationaliteit maken op dit moment echter opnieuw de Bonner kerkgemeenschappen ongestoord reclame. De vanwege zijn onwankelbare islamverbondenheid bekende en populaire stadsdecaan Dr. Wilfried Schumacher, die graag ook alle vluchtelingen van de wereld wil opnemen en ervan houdt in de schijnwerpers te staan, maakte van de gelegenheid gebruik om op het feest voor de beschermheilige van de stad te zwetsen over “heiligen met migratieachtergrond” en kruipend te verzekeren: “zonder de buitenlanders zouden we niet zijn wat we vandaag zijn.” De schaapjes applaudisseerden onderdanig, de christelijke klokken luidden. Op de achtergrond wachten intussen stiekem en stilletjes de listige muezzin tot zijn moment gekomen is en als hij dan vanaf de minaret schreeuwt en de religieuze taken van de kerken overneemt, heeft decaan Schumacher zijn doel bereikt en kan hij zijn mooie klokken voorgoed inpakken!

Screenshot 2

Bonn, “hoofdstad van de inbrekers”

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bonn censureert ongewenste reclame

 1. Dr.Kwast zegt:

  Docu: The Islamic State
  news.vice.com Docu: The Islamic State
  news.vice.com

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Oei ik schrok ik las dit, Bron censureert ongewenste reclame, maar ik had mijn bril niet op gelukkig is het iets anders.

  Like

 3. Hier wordt ik toch echt kotsmisselijk van!En ik heb al niet zo’n geweldige dag;bah bah!Wat moet de wereld toch met onderkruipsels als in dit artikel beschreven?Pure minachting;je hebt er helemaal niets aan!En het erge is dat ver hier ook genoeg van dat soort lopen.

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Een jaar geleden schreef ik op dit bloq ´het is 5 over twaalf´. Nu ´het maakt niet uit hoe laat het is, wat er gaat komen is niet meer tegen te houden´. Het kritische punt is overschreden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s