WTF!?: Hans van Baalen verkiezingswaarnemer in Oekraïne

Screenshot_38

Hans van Baalen, VVD-delegatieleider in het Europees Parlement, vertrekt donderdag 23 oktober vanuit Straatsburg  naar Oekraïne, waar hij namens het Europees Parlement als verkiezingswaarnemer zal optreden. De verkiezingen voor het Oekraïens parlement zullen op zondag 26 oktober plaatsvinden.

Van Baalen zal als waarnemer gestationeerd worden in Kharkiv. Tevens zal hij activiteiten in Kyiv ondernemen. In de middag van maandag 27 oktober keert hij terug naar Nederland.

Screenshot_36

Bron:
www.hansvanbaalen.eu
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, VVD. Bookmark de permalink .

33 reacties op WTF!?: Hans van Baalen verkiezingswaarnemer in Oekraïne

 1. Jean zegt:

  Dat ze die vuiligheid maar ginder ophangen, niemand zal er om treuren en als het kan stuur die idioot uit het Gentse maar mee, niets aan verloren.

  Like

 2. Eens een oplichter,altijd een oplichter!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ZO SNEL MOGELIJK WEG MET DAT STEL HERSENLOZE IDIOTEN DIE DIT DIT LAND NAAR DE VERDOEMENIS HELPEN!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Bloed van Baalen, bloed veel vloeiend bloed heeft jouw actie opgeleverd in de Oekraine, ze zullen blij met jou zijn daar die fascistische nazi groeperingen want je brengt nog wat geld mee ook dat oa gestolen is van onze bejaarden.
  Kort leve de VVD, in de gloria.

  Like

 5. Maria zegt:

  jaja om zeker te zijn dat de Nazi’s herkozen worden hé!!! mensenlief de onbeschaamdheid hierin!!! MH17 bewijzen met zijn achterste afvegen, Nederlanders vierkant uitlachen en maar kruipen voor fascisten in die oekraine… pfffffff

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Hmm, ons hamlaphangwangzwijn gaat de boel daar controleren……ik hoop wel dat hij ook zijn eigen armbewegingen aan een voortdurende controle onderwerpt. Staat zo slordig als hij het weer eens doet zoals toen met zijn medeactivist.

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Leuk nieuw Nederlands woord.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Kloof tussen arm en rijk sneller gegroeid dan gedacht
  De kloof tussen arm en rijk is in Nederland de laatste decennia een stuk sneller gegroeid dan gedacht. De onderkant van de inkomenspiramide, de 10 procent minst verdienende huishoudens, is er sinds 1977 qua reëel inkomen 30 procent op achteruitgegaan, terwijl alle inkomensgroepen daarboven er juist op vooruitgingen.

  Dat blijkt uit donderdag gepresenteerd onderzoek van het Amsterdamse Instituut voor Arbeidsstudies (AIAS) van de Universiteit van Amsterdam naar inkomensongelijkheid tussen 1977 en 2011.

  De cijfers zijn opmerkelijk omdat de gangbare graadmeter voor ongelijkheid, de Gini-coëfficiënt, voor Nederland sinds de jaren negentig een vrij gelijkmatig beeld laat zien. Gedetailleerder dan het Gini-coëfficiënt laat de AIAS-studie de inkomensgevolgen voor verschillende inkomensgroepen zien. Uit de studie blijkt dat de armste 10 procent van de huishoudens ook van 1990 tot en met 2011 nog 10 procent aan reëel inkomen heeft ingeboet, bovenop de 20 procent achteruitgang in de jaren daarvoor. Die was vooral het gevolg van de crisis begin jaren tachtig. Huishoudens in de hogere groepen zagen hun reële inkomen over de periode 1977-2011 wel stijgen, van 6 procent voor de op een na armste inkomensgroep tot 23 procent voor de rijkste groep.

  In 1977 verdiende de rijkste 10 procent in de inkomenspiramide 5,1 keer zo veel als de onderste 10 procent van de huishoudens, in 2011 was de kloof gegroeid naar 8,2 keer zo veel. De kloof groeide het snelst in de tweede helft van de jaren tachtig (van factor 5 naar 7), toen het minimumloon en de daaraan gekoppelde uitkeringen werden bevroren na de crisis in de eerste helft van het decennium.

  Versobering van uitkeringen
  De belangrijkste oorzaken voor de inkomensachteruitgang van de onderste 10 procent, zegt hoogleraar en onderzoeker Wiemer Salverda, zijn de versoberingen van de uitkeringen. De onderste 10 procent, oftewel 700 duizend huishoudens, bestaat voor een belangrijk deel uit volwassenen met een uitkering, naast bijvoorbeeld zzp’ers met weinig inkomsten of alleenstaanden met laagbetaalde baantjes. Andere oorzaken van de achteruitgang van de onderste inkomensgroep zijn de groeiende ongelijkheid in uurlonen en het feit dat meer mensen zijn aangewezen op tijdelijke baantjes die bovendien dikwijls parttime zijn.

  De AIAS-cijfers gaan tot 2011. Salverda vreest dat zich komende jaren dezelfde tendens zou kunnen aftekenen als in de jaren tachtig. ‘Tussen 1985 en 1990 ging de onderste inkomensgroep er sterk op achteruit toen in het kielzog van de crisis in de eerste helft van de jaren tachtig de uitkeringen werden verlaagd. Na de crisisjaren sinds 2008 kan dat weer gebeuren. Dat is iets om je zorgen over te maken.’

  Een extra reden tot zorg is de schuldenpositie van de allerlaagste inkomensgroep. In 1993 hadden de huishoudens die de onderste 10 procent van de inkomenspiramide vormen twee keer zo veel schulden als inkomen. Anno 2011 was dat opgelopen naar 5,5 keer.
  Salverda onderzocht niet alleen inkomensongelijkheid, maar ook de ongelijkheid van vermogens. De rijkste 10 procent van de Nederlandse huishoudens bezit 70 procent van de totale financiële vermogens, terwijl de onderste helft van de huishoudens geen vermogen of juist schulden heeft. >>>

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/kloof-tussen-arm-en-rijk-sneller-gegroeid-dan-gedacht~a3516931/Da

  Like

  • Maria zegt:

   heb je de stress test van de banken vernomen??? CATASTROFE!!!! nu zullen griekenland italie spanje portugal massaal opstaan tegen de EU, ze zijn al bezig maar deze keer zijn hun banken effectief ovrrkop want er is geen geld meer om erin te pompen….Dexia belgie net hetzelfde overkop maar de belg zwijgt !!!!

   Like

   • Sjaak zegt:

    En Neder(land) heeft aardig de centjes uit de belastingkas gestolen
    (gedacht voor soziaalbeleid) EN de merkel-ferkel EU kont zuiver gelikt
    en het gestolen geld van de Nederlanders inbetaald om er gelikt bij te
    staan ! Vuile linkse bandieten !

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Het is 25 miljard tekort. Eigenlijk peanuts als je de andere bedragen bekijkt die over de bank gesmeten wordt. Dus ik geloof dit niet. Een jaar geleden heb ik nog een artikel gelezen dat er sprake was van tussen de 1 triljard en 3 triljard onderkapitalisatie van de europese banken.

    Like

   • Maria zegt:

    @joost 800miljard heeft de EU nodig nu om uit deput te geraken, heb uren en uren die debatten gevolgd, eerst afscheid barosso dan instaltie junckers, uren dat gezeik daaar aanhoort tot de aap uit de mouw kwam men sprak daar eerst over 300 miljard, tot op een onbewaakt moment toen een journaliste die nieuwe kamerleden weet ik wat hoe ze zijn en wie welke plaats zich versprak en toegag dat er 800 miljard nodig is want als tegen 2019 dat NIET in orde was zou de EU instelling het niet overleven!!!! letterlijk zo gezegd !!!
    800 miljard !!!! en die zijn nergerns meer uit te persen behalve natuurlijk als de elite eens een keer belastingen zou gaan betalen , maar je begrijpt dat dat nooit zal gebeuren, plus hebben de superrijken allang hun gelden hier uit de EU gehaald en buiten de EU geparkeerd!!!
    ik ben zo iemand die alles volgt daarin, daarom dat ik er zoveel van weet!

    Like

 9. peterselie1 zegt:

  Willem Middelkoop: ‘Patronen van bedrog..!’

  In samenwerking met Studium Generale TU Delft zal Willem Middelkoop op 10 november een bijzondere avondvullende presentatie geven. Hierin zal hij, aan de hand van o.a. Youtube-fragmenten, leten zien, dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de MSM (main stream media) voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op een of andere manier is gefabriceerd. Een volledig ander doel ook dient, dan ons aller belang..! Dit is het verhaal van de presentatie op 10 november.

  De meest spraakmakende presentatie van Willem Middelkoop ooit..?!
  x
  Patronen van Bedrog – ‘Niets is wat het lijkt’
  x

  2014 WantToKnow
  x

  Voor het werkelijke verhaal voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ondekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot waarom de VS op 11 september 2001 een ‘New Pearl Harbour’ nodig hadden om oorlogen te rechtvaardigen die voornamelijk om olie gaan. Hoe geld uit het niets wordt gecreëerd om alleen de bankiers nog rijker te maken.

  Hoe vrijwel alle grote oorlogen met zogenaamde ‘false flags’ worden gestart, en hoe de Oekraine en MH17 in dat plaatje kunnen passen. Ook onthult hij de achtergronden van het Amerikaanse Ebola-patent. Grote bedrijven blijken achter de schermen de wereld te regeren in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen. Willem Middelkoop, oud-beurscommentator en bekend van zijn juiste voorspellingen over de crisis en economie bij DWDD en Pauw&Witteman, zal aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen verborgen blijven. Door het gebruik van veel videofragmenten belooft dit een bijzondere spannende avond te worden voor iedereen met interesse in geld, olie, macht en controle.
  Willem Middelkoop was de man, die jarenlang bij RTL-Z de doemscenario’s preekte en regelmatig door zijn collega’s werd gehekeld, doordat hij het allemaal zo somber in zag.. Maar hij was wel, de man die al ver voordat de kredietcrisis in volle hevigheid losbarstte, in 2008, had gewaarschuwd dat het huidige financiële systeem volledig op instorten stond.. Naast zijn journalistieke loopbaan, is Middelkoop ook altijd bezig boeken te schrijven over zijn vakgebied.

  In 2007 schreef Willem Middelkoop het succesvolle boek ‘Als de dollar valt’. Daarin kwam duidelijk zijn keiharde visie naar voren: het is niet de vraag was óf ons financiële systeem gaat instorten, maar wanneer. En dat bleken -zoals gezegd- profetische woorden. Eind 2008 waren we slechts een paar uur verwijderd van de complete ineenstorting van ons wereldwijde kredietkaartenhuis..!

  In een van zijn nieuwere boeken (2012) ‘Goud en het geheim van geld’, beschrijft Middelkoop de geschiedenis en kenmerken van ons huidige financiële systeem en toont hij ons de werkelijke waarde en achtergrond van geld. Goud blijkt als enige valuta in duizenden jaren nooit aan koopkracht te hebben verloren te hebben en is het dus dan ook niet verwonderlijk, dat goud in economisch barre tijden als vluchthaven wordt gezien. Zeker nu een groot aantal landen in een valutaoorlog is verwikkeld. >>>>
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/willem-middelkoop-patronen-van-bedrog/

  Like

  • Maria zegt:

   maak dat je weg bent uit de EU!!!!!!!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Gemakkelijk gezegd Maria, hoe ver komt men met alleen AOW en een klein pensioentje, zit niets anders op om de EU gifbeker leeg te drinken.

    Like

   • Harry zegt:

    En waar gaan wij dan allemaal asiel aanvragen met z’n 15 miljoenen ? En dan heb ik het alleen nog over de Nederlanders . Er bestaan ook nog Belgen , Fransen , Engelsen , etc .
    Die islam krengen zitten tegenwoordig ook overal .
    De beste optie lijkt me om onze eigen biotoop te redden .
    Laten we het hier dan maar uitvechten !
    En al die lui wegwerken , goedschiks of kwaadschiks , ik denk het laatste .

    Like

   • Maria zegt:

    @harry zeer veel belgen ouderen zijn zo al vertrokken, de middenklasse niet de elite evenzeer, ik ondervind zelf dat buren mensen dat ik ken allen vertrekken…
    Zakenrelaties komen afscheid bij me nemen en gaan in rusland china wonen en werken en nemen hun onderneming hebben en houden mee…
    dit is zuiver omdat ze nu de middenklasse leegpersen eerst waren de gewone werkmensen leeggeperst nu de middenklasse en zie zelf de massa vlucht van hen naar buiten de EU want de toekomst ligt in Rusland en Azië op alle vlakken!!!!
    die landen kunnen niet geloven wat de EU gedaan heeft qua islam import en openlijke steun aan de islam en eigen volk laten stikken, die landen kunnen ook niet geloven hoe een illegaal opgerichte EU beslist met wie je zaken mag doen, zelf in de meest dicatoriale landen BESTAAT DIT NIET, de waanzin hierin hoe en wat die EU dicteert wat je mag doen is dag en nacht het gespreksonderwerp buiten de EU zij zien met lede ogen aan hoe de westerse beschaving volledig ten onder gaat door de EU… en als burger KAN JE ER NIETS AAN DOEN, zij zien dat ook!!! zij zeggen zelf dat hun dicators niets zijn vergeleken met de EU!!! enige wat van je verlangt wordt is dat je de wetten en cultuur van dat land respecteert en niet islam bent!!! zij zeggen letterlijk EU is de opper dictatuur met fluwelen handschoenen.. je mag als zaak niet meer met de Russen traden, met China hetzelfde!!! eerst moet je toestemming krijgen van de EU en dan wordt dan geweigert omdat de VS dat dicteert aan de EU!!!! ah ja zij willen hun imperialisme niet kwijt op aarde wat lachwekkend is want de VS is niemand meer op aarde dan een oorlogszuchtig land! Venezuela heeft dat mogen ondervinden, >Brasilie en zoveel andere landen India Afrika , daarom zijn de BRICS landen opgericht TEGEN DE VS daarom zoekt de VS openlijk oorlog kiest kant van fascisten in oekraine tegen de Russen maar het lukt hen niet meer!!! geen 1 land buiten de EU wilt nog zaken doen of hebben met de VS!!!
    En daarom de wraak via EU dan maar om WOIII op te starten via de islam!!! IEDEREEN OP DE PLANEET ZIET DIT IN!!! buiten de westerlingen en jullie hier en via andere blogs, nu kan je nog weg, eens de bom barst NIET MEER hier!!!

    Like

   • Maria wil je aub contact met me opnemen?

    Like

  • Maria zegt:

   met dat mini pensioentje van hier ben je uit de EU rijk, enne binnenkort is er effectief geen geld meer om enig pensioen te betalen, maak dat je weg bent voor je niet meer weggeraakt!!!!!!!!!!!!

   Like

 10. Cathja zegt:

  Als iemand mijn dag wil verpesten, laten ze dan een foto van Hans van Baalen sturen! Ik heb zó mijn buik vol van dat stuk onbenul! En dat juist HIJ bij de verkiezingen in Oekraïne aanwezig zal zijn als waarnemer….! Deze ophitser had gewoon thuis moeten blijven; hij heeft al genoeg verziekt daar!

  Like

 11. jan zegt:

  ik mag hopen dat ze dit stuk verdriet daar eens goed te grazen nemen wand mede doorzyn aan wezigheid daar in het verleden heeft hy veel bloed aan zyn klauwen

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Zo dat “gebrilde VVD varken”, gaat dus naar zijn NAZI MATTIES in het FASCISTISCHE KIEV. Ik stel voor dat dat VET VARKEN daar blijft! Auf niemals wiedersehen, vuile verrader en ophitser!

  Like

 13. kernrob4 zegt:

  De heer van Balen is mede verantwoordelijk voor de bloedige burgeroorlog in Oekraïne.
  Dus aan zijn hand kleeft bloed.

  Like

 14. dit is NIET NORMAAL @geertwilderspvv uitgerekend deze ophitsende MORON @hans_van_baalen is daar nr toe?met vrind Guy? http://www.hansvanbaalen.eu/in-de-wereld/europees-parlement/2305-hans-van-baalen-verkiezingswaarnemer-in-oekraine

  Like

 15. hopelijk zien ze hem voor terrorist aan en knallen ze hem neer

  Like

 16. Jan zegt:

  Ukraine Russland-Krise: Knapp 300 vergewaltigte Frauenleichen gefunden; EU finanziert den Mauerbau der Ukraine

  Nach eigenen Angaben entdeckte die Volkswehr der selbsternannten “Donezker Volksrepublik” (DVR) erneut ein Massengrab mit knapp 300 Frauenleichen. “286 Frauenleichen wurden nun im Raum Krasnoarmejsk mit Vergewaltigungsspuren entdeckt,” erklärte der DVR-Premier Alexander Sachartschenko am Freitag, berichtet die Stimme Russlands.

  Sachartschenko sagte, dass “rund 400 junge Frauen zwischen 18 und 25 Jahren in Krasnoarmejsk verschwunden sind, als diese Stadt (ca. 45 km nordwestlich von Donezk) unter Kontrolle des Kiew-treuen Bataillons ‘Dnjepr-1’ gestanden hatte,” so der Bericht.

  Schon vor einigen Monate wurden Massengräber im Osten der Ukraine entdeckt. Russische wie auch westliche Medien berichteten von Gräbern mit rund 400 Leichen. Prorussische Separatisten entdeckten die Gräber im Gebiet Donezk und berichteten davon, dass es sich meist um zivile Opfer handle. Viele waren derartig zugerichtet, dass sie nicht einfach identifiziert werden konnten. Die Gräber befanden sich in Gebieten, die zuvor von der ukrainischen Armee kontrolliert worden waren, sagte der Separatistenführer Andrej Purgin, berichtet das Nachrichtenportal Stern.
  (…)
  http://www.epochtimes.de/Ukraine-Russland-Krise-Knapp-300-vergewaltigte-Frauenleichen-gefunden-EU-finanziert-den-Mauerbau-der-Ukraine-a1192885.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Neonazi wordt politiechef van Kiev

  Wadim Trojan kommandierte bis vor Kurzem das Asow-Bataillon, eine hauptsächlich aus Rechtsradikalen bestehende Freiwilligentruppe in der Ostukraine. Zudem soll er den militanten “Patrioten der Ukraine” angehören und Verbindungen zur “Wotanjugend” pflegen. Ausgerechnet ein Rechtsradikaler ist nun im Raum Kiew für Sicherheit und Ordnung zuständig…
  http://www.welt.de/politik/ausland/article134280586/Rechtsradikaler-wird-Polizeichef-in-Kiew.html

  Like

 18. Pingback: WTF!?: Hans van Baalen verkiezingswaarnemer in Oekraïne | JDreport.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s