Oproep aan Mark Rutte: Schrijf nu verkiezingen uit!

Screenshot_30

Beste Mark,

Deze brief richten wij vandaag aan jou, maar hij is evenzo bedoeld voor je collega’s in het kabinet, de ministers en de staatssecretarissen, en de vele Tweede- en Eerste Kamerleden die het beleid (helpen) uitvoeren van het kabinet dat je naam draagt. Natuurlijk staan ook zij daarin weer niet alleen, zij worden op hun beurt weer gesteund door de politieke partijen waaruit dit alles is voortgekomen en daarbij in parallel al die maatschappelijke organisaties, zowel NGO als GO’s die op een bepaald moment anticipeerden dat – ongeacht hun motieven – de richting van het beleid van Rutte 2 de juiste richting was. De meesten weten inmiddels beter.

Je kabinet vond ondersteuning van een krappe meerderheid dankzij de laatste Tweede Kamer verkiezingen, die het mogelijk maakten om een coalitie van VVD (41) en de PvdA (38) te vormen. De meesten zijn alweer vergeten wat een trieste campagne dat was, en dat dankzij het massaal misleiden van de kiezers (stem geen PvdA want anders, of stem geen VVD want anders) zij werden verrast met een kabinet Rutte waar zij nooit voor hadden gekozen. Het bleef niet onbestraft.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Oproep aan Mark Rutte: Schrijf nu verkiezingen uit!

  1. Rob van Marle zegt:

    Nieuwe EU-Commissie: Onervaren en afgeserveerde politici, lobbyisten en een sjamaan

    Xander 01-11-2014 17:21- in EU, NWO-Complot

    Door iemand als Juncker, die openlijk een hekel heeft aan democratie en transparantie, de leiding te geven, heeft Brussel zeker gesteld dat niet wordt afgeweken van het pad naar een Verenigde Staten van Europa, waarin de nationale parlementen vrijwel niets meer te vertellen hebben.

    Op 1 november begint de nieuwe EU-Commissie onder leiding van Jean-Claude ‘donkere achterkamertjes’ Juncker zijn werk. De meeste commissarissen, die straks een budget van € 150 miljard mogen beheren, blijken slecht voorbereid, onkundig of zelfs esoterisch. De top bureau/technocraten in Brussel zijn daarmee een perfecte, doch trieste afspiegeling van de politieke situatie in hun thuislanden.

    We schreven € 150 miljard, maar in werkelijkheid is dat slechts een schatting, want geheel volgens Brusselse traditie is ook de begroting niet transparant. Veel uitgavenposten vallen namelijk onder de gedeelde verantwoordelijkheid van meerdere commissarissen, wat op gespannen voet staat met een normaal en gezond functionerende overheid.

    Jean-Claude Juncker is de nieuwe president, die niet bekend staat als bijzonder ijverig. In zijn ambtstijd maakte hij van zijn thuisland Luxemburg een belastingoase. Hij moest weliswaar vanwege een schimmige ‘snuffel’-affaire terugtreden, maar heeft een eenvoudig en uitgesproken duidelijk motto: belangrijke besluiten moeten in donkere achterkamertjes worden genomen, waarbij liegen tegen het publiek noodzakelijk is. Crises moeten worden aangegrepen –of zelfs veroorzaakt- om de EU-landen tot verdere integratie te dwingen. Brussel neemt besluiten, en als de gewone man dan niet in opstand komt, wordt bij het volgende besluit weer een stap verder gegaan.

    Kortom, het was volkomen ‘logisch’ dat deze anti-democraat de leiding zou krijgen over de EU-Commissie. Hij belichaamt immers perfect waar de EU al jaren voor staat.

    Frans Timmermans, ‘onze’ eigen voormalige PvdA minister, tevens eerste vicepresident. Zeer ervaren op het gebied van buitenlandse zaken, maar kreeg de vage taak om de bureaucratie van de nieuwe EU-commissie te verminderen. Op dit gebied heeft hij geen enkele ervaring. In het parlement voorspelde hij dat het erg moeilijk gaat worden de Brusselse lobbycultuur af te bouwen, want dat zou ‘een verandering van oude gewoonten’ vereisen.

    Federica Mogherini komt uit Italië en kreeg de voor Timmermans bedoelde belangrijke post Buitenlandse Zaken en Veiligheid. Ze was slechts enkele maanden minister op dit terrein en geldt in tegenstelling tot Timmermans als zeer onervaren. Dat weerhield Brussel echter niet om de voorkeur aan haar te geven, vermoedelijk omdat onervaren commissarissen makkelijk manipuleerbaar zijn, en natuurlijk om Italië te paaien met een hoge EU-post.

    Kristalina Georgiewa, vicepresident, afkomstig uit Bulgarije. Kwam in 2010 op de post Begroting en Personeel nadat haar voorganger moest aftreden wegen valsheid in geschrifte. ‘Mijn taak is het om de EU-begroting om te zetten, niet om deze te korten.’ Dat leverde haar als een van de weinige kandidaten applaus op van het parlement, dat niet zat te wachten op iemand die wél ‘op de centjes let’.

    Andrus Ansip, Digitale Binnenmarkt, vicepresident, komt uit Estland. Liet als premier een monument voor de gevallen Sovjetsoldaten tijdens WO-2 uit het centrum van de hoofdstad Tallinn verwijderen, waardoor hij ernstige rellen uitlokte. ‘Safe Harbor is niet zeker’, moest hij toegeven. Safe Harbor is de Europese gegevensbescherming tegen grote Amerikaanse internetondernemingen zoals Google, Amazon en Facebook.

    Alenka Bratusek. De Sloveense minister-president is weliswaar weggestemd door haar kiezers,, maar nog altijd in ambt. Solliciteerde openlijk naar een baantje in Brussel, maar maakte tegenover het Europese parlement een uiterst onzekere en onkundige indruk, waardoor ze ook door hen werd weggestemd. Daar gaf ze Junckers adviseurs de schuld van, want die hadden haar aangeraden zo vaag mogelijk te blijven.

    Maros Sefcovic, verantwoordelijk voor Energie, vicepresident, Slowakije. Kon zijn baantje als vicepresident behouden omdat Bratusek werd afgeserveerd. Wees in de hoorzitting van het parlement op het grote belang van zijn nieuwe post, maar was oorspronkelijk voor Verkeer bedoeld.

    Violeta Bulc, uit Slovenië, kreeg wél Verkeer en Ruimte. Was slechts een paar weken minister van Ontwikkelingssamenwerking, en heeft daarom vrijwel nul politieke ervaring. Ze is bovendien een gediplomeerde sjamaan. In deze video pleit ze ervoor de wereld door de ‘dichtheid van het bewustzijn’ te vullen. In een andere video heeft ze het over een toekomst door ‘Leadership’. EVP-parlementariër Wim van de Camp zei na de hoorzitting dat Bulcs vakkennis ‘volledig ontoereikend’ is.

    Valdis Dombrovskis, Letland, vicepresident, Euro en Sociale Dialoog. Voerde in haar eigen land harde bezuinigingen, hervormingen en loonkortingen door, waardoor de economie instortte, de werkeloosheid fors steeg en veel jongeren het land verlieten, en dat allemaal omdat Letland in 2014 de euro moest invoeren. Met andere woorden: ‘volmaakt’ geschikt voor de ‘sociale dialoog’… In eigen land loopt er nog een onderzoek naar haar vanwege dubieuze zakenrelaties.

    Jyriki Katainen, Finland, krijgt Arbeid, Investeringen en Concurrentie. Eiste als premier harde bezuinigingen van de zuidelijke EU-crisislanden, maar verraste tijdens de hoorzitting vriend en vijand door een investeringspakket van € 300 miljard te vragen. Dat geld moet worden weggehaald bij de Europese belastingbetalers en bedrijven.

    Phil Hogan, komt op Landbouw. De Ier krijgt met € 55 miljard de grootste post tot zijn beschikking. Maakte zich in eigen land niet populair door de invoering van een huishoudbelasting van € 100 per jaar. Wil de boeren met ‘adequate maatregelen’ compenseren voor de gevolgen van de Russische invoerverboden.

    Miguel Arias Canete. De Spanjaard heeft Klimaatbescherming en Energie gekregen. Verkocht zijn aandelen in een oliefirma na kritiek vanwege mogelijke belangenverstrengeling, maar aan wie zegt hij niet. Ook andere vragen ontweek hij of weigerde hij te beantwoorden.

    Margrethe Vestager, Denemarken, verantwoordelijk voor Mededinging. De Denen wilden per se een vrouw sturen, omdat Brussel de wens had uitgesproken om meer vrouwen op topposten te zetten.

    Günther Oettinger, post Digitale Economie. De Duitser werd feitelijk gedegradeerd omdat hij eerder nog vicepresident was. Werd vooral bekend vanwege zijn weinig constructieve ideeën, zoals een voorstel om de vlaggen van de crisislanden ter afschrikking halfstok te laten hangen.

    Pierre Moscovici, Economische- en Financiële Zaken en Belastingen. Als Franse minister van Financiën slaagde hij er maar niet in om de begroting op orde te krijgen, mede omdat hij de aanbevelingen van de Europese Commissie om het Franse belastingstelsel te hervormen niet opvolgde.

    Tibor Navrascics, Onderwijs, Cultuur en Jeugd. Als minister van Justitie zorgde hij in Hongarije voor een forse beperking van de persvrijheid en een minder onafhankelijk justitieel apparaat. Zijn regering bezuinigde fors op onderwijs en universiteiten.

    Marianne Thyssen, uit België afkomstige commissaris voor de Europese werknemer en zijn rechten. Na haar studie werd ze een lobbyist. Inmiddels is ze 23 jaar lid van het Europese Parlement. Tijdens de hoorzitting kreeg ze geen ongemakkelijke vragen te verwerken.

    Karmenu Vella, Milieu, Maritieme Zaken en Visserij. Op Malta was ze minister van Toerisme. Het eiland is berucht vanwege de illegale jacht op trekvogels. Sinds ze in 1978 de politiek inging wist ze flink wat vastgoed te verwerven.

    Johannes Hahn, EU-uitbreiding en buurlandbeleid. Zijn werk als doctor werd beoordeeld als ‘van mindere kwaliteit, die hier en daar aan het banale en zelfs pijnlijke grenst… De slordigheid grenst aan nonchalance. Voor de wetenschap is dit slechts een afschrikwekkend voorbeeld.’ Met andere woorden: de perfecte man voor een hoge post in Brussel.

    Jonathan Hill, Financiële stabiliteit en dienstverlening. De Brit weigerde de vraag te beantwoorden welke financiële firma’s zijn bureau Quiller Consultants vertegenwoordigde. Een Duitse liberale Europarlementariër noemde zijn optreden ‘in gedetailleerde vragen zonder inhoud’.

    Vyhtenis Andriukaitis, uit Litouwen, krijgt Gezondheid en Levensmiddelen onder zijn hoede. Beloofde het parlement koeien met gouden horens wat gezondheid en kwaliteitsverbeteringen betreft.

    Christos Stylianides, verantwoordelijk voor Humanitaire hulp en crisisbescherming. De Cyprioot maakte vooral ‘indruk’ vanwege zijn gelijkenis met (gewezen) filmster Omar Sharif.

    Elbieta Bienkovska, Binnenmarkt, Industrie en Middenstand. Bienkovska volgt haar grote promotor Donald Tusk, de Poolse premier die de president van de Europese Raad wordt, naar Brussel. Tijdens de hoorzitting wist ze echter niet één voorbeeld te noemen van regelgeving die afgeschaft zou moeten worden om het de kleine en middenstandsondernemers makkelijker te maken.

    Neven Mimica, Ontwikkelingssamenwerking. De Kroaat was eerst commissaris voor Consumentenbescherming, en streeft naar het verwezenlijken van de milleniumdoelstellingen van de VN, waaronder het bestrijden van de wereldwijde armoede.

    Vera Jourová, Justitie, Consumentenbescherming en Gelijkstellingsvragen, is lid van de Tsjechische ANO partij van oligarch Babis en was tussen 2006 en 2013 mede-eigenaar van Primera Consulting dat hielp bij het verwerven van regionale EU-fondsen. Vergat voor haar hoorzitting haar slottoespraak mee te nemen.

    Corina Cretu, Regionaal beleid. De Roemeense mag jaarlijks € 48 miljard verdelen. Behoorde in de afgelopen periode tot de minst aanwezige parlementariërs (616e plaats van de 754). Ze is tegen een korting op haar budget. De gebrekkige controle op al die miljarden wuifde ze weg als ‘zwakke punten in de bestuurlijke capaciteiten’.

    Carlos Moedas, Onderzoek, Wetenschap en Innovatie. De Portugees, van oorsprong ingenieur en beleggingsadviseur, werd als staatssecretaris verdacht van het begunstigen van voormalige zakenpartners. Op het gebied van wetenschap en innovatie heeft hij geen enkele ervaring.

    Cecilia Malmström, Handel. De Zweedse was eerst verantwoordelijk voor het Binnenlandse beleid van de Europese Commissie. Zette zich vooral in voor het project ‘Clean IT’, waarmee internetproviders verplicht moeten worden om ‘ongewenste inhoud’ te blokkeren of te filteren (EU internet censuur).

    Anti-democratie in Brussel werkt verder aan VS van Europa

    Nationale politici pleiten al jaren dat de EU ‘de beste mensen op de juiste plekken’ neerzet. Uit het bovenstaande rijtje kunt u opmaken dat dit slechts zelden het geval is. De hoogste gezagsdragers in Brussel komen vooral op hun plek door politiek gekonkel en nationale belangen. Van een gezamenlijke Europese ‘geest’ is in de verste verte geen sprake, integendeel. Dat verwachten zij echter wel van de gewone Europeaan.

    Deze nieuwe commissie zou wel eens geschiedenis kunnen gaan maken door in de komende jaren, als de gevreesde staatsschuldencrisis weer terugkeert, de lidstaten te dwingen tot een financiële en uiteindelijk ook politiek eenwording, een Verenigde Staten van Europa. Er is vrijwel geen Europeaan die hier voorstander van is, maar in Brussel heeft men nog nooit ook maar de geringste interesse had in de wil van het gewone volk.

    Door iemand als Juncker de leiding te geven is een voortzetting van dit antidemocratische, steeds vaker naar fascisme riekende EU-systeem ook de komende jaren weer verzekerd.

    Xander

    Like

    • Maria zegt:

      ik heb dit live bekeken… Afscheid Barosso en installatie Junckers paar uur duurde deze shit!!!

      ja 300 miljard zogezegd en de aap kwam uit de mouw dat 800 miljard nodig was om de EU tegen 2019 te redden van de werkelijke ondergang,

      dan nadat Junckers zijn speech had gehouden en door meerderheid vertrouwen kreeg dan kwam de horror. De EU is nu bezig om alles naar zich toe te trekken qua macht wetten weet ik wat, dit betekent letterlijk dat binnen afzienbare tijd verkiezingen ed protesten van volk eventueel een eigen wet in je land te hanteren of te veranderen NUTTELOOS zal zijn want de EU beslist dan in de landen hun plaats en kunnen eigen landen hun eigen wetten niet meer veranderen door de EU , ze zijn daar nu met spoed aan bezig, waarschijnlijk vanwege reeds enorme protesten in zuiderse landen en ook hier inzien dat de bevolkingen niet meer meegaan in dat EU horror schandaal!!!

      als men vandaag een referendum zou houden over de EU meer dan 75% zou anti stemmen en uit die EU willen stappen, een kleine groep linkse liberalen groen en christelijke partijen 0.0000002% elite van de totale 500 miljoen inwoners EU in de EU beslist werkelijk alles hoe wat wanneer je mag lopen zaken mag doen en voornamelijk BETALEN aan die EU, zij zijn ook degenen die de islam invasie steunen met een krankzinnigheid ongezien…
      Velen willen terug naar de EEG maar de EU zal liever burgeroorlogen veroorzaken want de EU wordt gerund door bankiers en achter de schermen figuren, heel die EU is een farce van zelfbenoemde illegale politiekers van landen die daar poen scheppen ongezien op kap en ondergang van alle EU landen 😦

      Probeer dat al maanden hier te openbaren aan het verstand te brengen van de mensheid in het Westen maar haalt niets uit!!! buiten sommigen van jullie op de blog hier
      daar waar anderen mij als complotdenker afdoen en deze vreselijke waarheid WEIGEREN IN TE ZIEN….

      dus draai of keer men kan NIETS veranderen buiten dat miljoenen en miljoenen en ,nogmaals miljoenen mensen van de EU landen openlijk NU keren tegen de EU en NU stappen ondernemen, dat verlangen om nieuwe verkiezingen in Nederland zal NIET uitgevoerd worden zolang geen paar milljoen mensen van Nederland opstaan de kamer en Den Haag bestormen en EISEN van hun grondwet te eren en zelf het kabinet af te zetten…

      I am So sorry maar dit gebeurd niet omdat zeer weinigen effectief volgen wat die EU daar doen en beslist in onze plaatsen, begrijp je nu de arrogantie van jullie kabinet die lachen samen met alle andere regeringen in de EU hun Autochtone bevolkingen uit en doen wat ze willen, OMDAT ze weten dat de BURGERS van eigen landen NIET opkomen voor hun eigen rechten in eigen landen…

      dit is de ironie in gans dat EU schandaal!!!

      Like

      • Maria zegt:

        @Wachteres wanneer wordt dit morgen uitgezonden en op welk kanaal, kunnen wij dit in België bekijken dan: dit stond in het artikel??? komen dan eindelijk de nabestaanden aan het woord????

        “Kijk morgen naar een speciale uitzending met nabestaanden van MH17. Wij willen niet speculeren over wat er allemaal fout kan gaan, want daarmee zou je ons misschien als onruststokers kunnen wegzetten en dat is nu precies niet de bedoeling.”

        maria

        Like

    • Marlies zegt:

      Chapeau, Xander. UW schrijven is right-on-the-dot! Dat kan helaas niet gezegd worden van de wellicht beschaafde, maar slappe-hap brief, die nieuwe verkiezingen prefereert.
      De oplossing van “het probleem” vergt grote moed, misschien wel zelfopoffering.

      Like

    • windwens zegt:

      Dan zit er dus in zijn geheel niet naast dat we zowel in binnenland als in de EU afglijden naar een dictatuur en dat blijft maar door gaan tot de bevolking steeds meer geluiden zal afgeven dat dit moet stoppen. Ik spam dan wel niet in mailboxen van anderen maar spui hier mijn ongenoegen, wat ook wel te merken is omdat ik nu haast wekelijks wachtwoorden moet veranderen in mailbox, omdat deze weer eens is gewijzigd en ben niet dement ook niet aan het worden zodat ik deze zelf telkens vergeet. Deze regering is voor geen cent te vertrouwen en houd er praktijken op na die zijn weerga niet kent. De hele bevolking in een zwartgat gedumpt, door ze werkeloos te maken, waardoor ze ook meer monddood gemaakt worden. Want de sociale omgang ligt vaak op het werk. Waar kan je druk uitoefenen op de overheid via werk en stakingen, dat is de bevolking al ontnomen. Dan wordt er bij de werkende druk gelegd door ze weer te pakken met een belasting naheffing waardoor deze monddood zijn gemaakt omdat ze anders in de knel komen met inkomen en naheffing angst is dan dubbel groot je baan te verliezen. Het leger is zo klein gemaakt dat we daar niet helemaal op hoeven te reken. Maar er is wel geld voor gewelddadige moslims wereldwijd, miljoenen in de kassen van HAMAS en consorten vliegtuigen die in gezet zijn om de haat van IS in te dammen en subsidies aan Erdogan die er een mega gebouw voor laat neer zetten. Allemaal met de steun en gelden vanuit Nederland. Rutte dit land is jou en je hele kabinet meer dan zat. Of het nu wel met steun gaat van leger en politie elke dorp en stad heeft hier voldoende stoeptegels om ook hier te vechten voor de vrijheid en als het moet dan moet het maar.
      Wat roep deze miezerige regering dan, wij hebben dit nooit gewild, we hadden alleen maar het best voor met onze bevolking. Nee, nee, nee op voorhand stel ik deze regering verantwoordelijk als de burgers de stenen en wat dan ook oppakken. Deze regering is hoofdelijk verantwoordelijk voor hoe de komende tijd zal ontwikkelen. De tijd dat men kan schuilen achter feitjes en onjuistheden is voorbij. De wereld en Nederland wordt langzaam wakker uit zijn winterslaap midden in de winter en oordeelt dat het er enorm koud is.

      Like

    • Theodoor zegt:

      En alles aangestuurd en beschermd door mevrouw Merkel.

      Like

  2. Joost Visser zegt:

    Voor dit kabinet betekent ´een keinere overheid´ dat in de overheidsuitgaven wordt besnoeid. Voor inteligente mensen betekent het overheidspersoneel ontslaan vanwege mindere regelbemoeizucht.

    Like

  3. Harry zegt:

    Knap hoor , hoe Niemöller er toch altijd in slaagt om zo netjes te blijven .

    Ik denk dat de VVD voor de volgende verkiezingen wel een opvolger naar voren zal schuiven , Zijlstra bij voorbeeld , die dan net zal doen of ie uit een linkse houdgreep ontsnapt is en het ietwat rechtsere geluid zal laten horen .
    Dezelfde truc die ze bij de pvda keer op keer overhoop halen .
    ” Hier is de nieuwe man , nu komt het eindelijk helemaal goed ” !
    En het ergste is , dáár werkt het nog ook .

    Allemaal in de veronderstelling dat ook de VVD stemmer terug zal keren . En voor een behoorlijk deel zou dat ook best eens kunnen . Het waren vanouds best honkvaste mensen . Er was niet veel alternatief , vroeger . Maar ik hoop dat ze er nu niet meer intrappen .
    En ze moesten het bij de VVD al behoorlijk verstieren , wilde men daar vertrekken .
    Zelfs die halfbakken Dijkstal werd lang gedoogd .
    De saxofoon-zak .
    Laat de PVV die plek alsjeblieft helemaal invullen !

    Like

    • Maria zegt:

      mijn grootste angst is indien Meneer Wilders toch met meer dan 50% nederlander de verkiezingen zou winnen hij eindigt als wijlen Meneer Fortuyn… Onderschat dat links niet Nazi’s ten top geloof nooit dat die hun macht gaan opgeven!!!! that is an illusion!!! die bilderberggroep opgericht door nazi clan koningshuis van jullie gaan over lijken letterlijk!!! en zullen letterlijk over de nederlandse bevolking lijken stappen ook hoor 😦 aanzie maar wat de islam kan afbrengen in jullie landje en hoe koningshuis de onze ook hoor de reten gaan likken in saudi arabie…

      Like

      • Maria zegt:

        vergat nog erbij te schrijven met in hun zog alle politieke partijen 😦

        Like

      • Harry zegt:

        Maria , ik heb soms grote moeite om die Belgische comments te begrijpen .
        Tot mijn grote ergernis winnen de Belgen haast altijd het grote dictee der Nederlandse taal , dus er zijn er echt wel die heel goed Nederlands kunnen .
        Maar sommigen ……………….
        Komma’s zijn ook op de bon in België , zeker , want er ontbreken er nogal eens een paar .
        Het wordt dan zo’n brei , dat je de zin drie keer moet lezen .
        Nou hadden we hier vroeger iemand met een hele grote auto, uit B., die was helemaal onbegrijpbaar . Maar jij bent een goede tweede , ben ik bang .
        Ik heb vroeger in vele landen gewerkt , dus spreek een aardig woordje buiten de deur , vroeger zelfs nog een beetje Arabisch , maar dat Bélgisch van jullie ……………………

        En even los van de taal , dat taalgebruik !
        Zit ik net Ome Joost een compliment te maken dat ie het zo netjes houdt , een veer in zijn uitlaat te proppen , zeg maar ,
        kom jij aankakken met zinnen als : ” de reten gaan likken in saudi arabie ” .
        Jakkes , wat een smerige gedachte !
        Zie je het contrast ?

        Like

      • windwens zegt:

        Ik had kort geleden de zelfde uitspraak omtrent Wilders dat ik vrees dat hij nog meer bescherming nodig zal hebben dan. Tot het stof is neer gedaald en de islam uitwassen heeft uitgezonden naar de landen die ze zo graag verheerlijken.

        Like

      • Maria zegt:

        mensenlief dat gezever over mensen met hun punten en komma’s, en die “reten likken” is typisch hollands taalgebruik heb HIER op deze site zelfs overgenomen in België bestaat die uitdrukking niet! hoe zielig wordt het hier qua commentaar naar anderen??? je pakken op een letter teveel of te weinig geschreven, punten en komma’s??? Je dan gaan pakken op taalgebruik van nederland… tsss harry mailtje gehad van iemand om mee te bashen op mij??? want het valt op hoor dat jij nu degene bent die de rol overneemt op dat vlak!
        Hoe zielig zijn sommige mensen hier niet? en dan verschieten dat je land alles om zeep gaat… want de inhoud gaat maar niet in het kopje neen (2é post laatste 2 woorden) van harry…. en zo zijn er 80% van in Nederland zelf… zoals ik al elders schreef, zal mee in de zetel deze keer zitten buiten de EU en de horror aankijken via tv hoe de islam hier doet overneemt afslacht net zoals ze met mijn roots deden, enig verschil ik kan weg jij NIET harry, prent dat goed in je hoofdje terwijl JIJ voor je leven rent wanneer de barbaar achter jou zit en je eigen koninghuis en regering lekker zitten te lachen wat er met hun bevolking gebeurd!
        nog effe moet je het uithouden hier met mij, soon ben ik en mijn onderneming weg..
        Wie had dat ooit kunnen denken dat je de EU moet verlaten rennen ervan omdat den islam hier gaat doen wat de EU en nederland met de VS MIJN roots aandeden…
        Zal wel karma zijn : je oogst wat je zaait, en in dit geval nagel op de kop want wat de islam samen met hun linkse vriendjes hier flikken???? je zal het aan de levende lijve ondervinden harry….
        Ik ga nu verder mijn emigratie uit de EU regelen…

        Have a nice day meneer harry

        Like

  4. Tistochwat zegt:

    Ik geloof er niet meer in; het dwaze stemveen stemt tóch weer op dezelfde graaiende leugenaars.
    Let op mijn woorden: het volgende kabinet zal Pechtold I gaan heten.
    Ik hoop dat ik het mis heb; o, wat hoop ik dat…

    Like

  5. Jade zegt:

    In het vorige artikel werd nog aangehaald dat 80%
    van onze bevolking oliedom was, en dat zal dus
    blijken bij de aankomende verkiezingen.
    Velen blijven thuis, want meh, geen zin.

    Like

    • Maria zegt:

      Jade lees 1ne van de 80% onder mijn post!!!
      dat is de ondergang van jullie land, 80% is zo en reageren totaal naast de kwestie, heeft die speech niet gezien, laat staan dat die begrijpt waarover het gaat 😦
      hij kan zelfs mijn posten niet begrijpend lezen??? tja dan weet je hoe laat het is…

      echt waar ik zo’n medelijden met die 20% die het wel verstaan maar gegijzeld zijn door 80% domme bevolking hier… en idd velen zullen gewoon thuis blijven want doen geen moeite voor hun land te redden, PVV stemmers zullen wel gaan stemmen, maar zoals vorige keer zullen ze hem Meneer Wilders wel op iets anders pakken en MSM haatcampagne organiseren waar die 80% met gemak mee intrapt…

      Like

  6. Avidia zegt:

    Ik geloof ook nergens meer in, het volk valt niet op te voeden, hou hen een lolly voor en ze zullen happen, de meeste Nederlanders hebben nergens verstand van, jammer genoeg. De meest gevoelige politicus wordt verguist, juist omdat hij de waarheid spreekt, dat wordt niet gepikt, stem allen PVV

    Like

    • Maria zegt:

      correct dat is de waarheid en ondergang van west Europa… hou ze een lolly voor en ze happen alles wat politiek hen wijsmaakt, uitgezonderd Meneer Wilders… die zit in het verkeerde land, die kan beter emigreren naar waar ze wel respect voor hem hebben en hem met groot respect behandelen… Als hij wint Avidia let op mijn woorden eindigt hij als wijlen Meneer Pim Fortuyn… 😦

      Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    De brief is heel fatsoenlijk. Maar zelfs deze fatsoenlijke brief, zal Marx Rutte niet serieus nemen. De belangen van hem zijn te groot, evenals die van de rest van het “gruwelkabinet”. Baantjes bij de EUSSR te Brussel, zijn belangrijker als het welzijn van de Nederlandse bevolking. En net als andere reageerders vrees ik dat bij nieuwe verkiezingen, de politieke elite toch weer veel stemmen gaat krijgen.

    Like

  8. Theodoor zegt:

    Ook eventuele vervroegde verkiezingen zal het diepe bestuurdersprobleem van Nederland niet oplossen.

    Als de PvdA wegvalt staat D66 te dringen om het stokje over te nemen om dan samen met de VVD net zo’n desastreus beleid te gaan voeren als het huidige kabinet.
    Pas als de NPO strikt neutrale uitzendingen gaat verzorgen waarin het volk alle politieke richtingen evenredig kan proeven met discussieprogramma’s, nee niet die van de VARA, dan pas kun je verkiezingen uit gaan voeren.

    De alleen maar mooie smoesjes van de grote leider van D66 zit toch ook niemand te wachten, op de hoger opgeleiden na dan die kunnen dan weer gewoon verder gaan met de rest van het volk te te plukken.
    Overigens vindt Pechtold dat de massa niet verstandig genoeg is om die te raadplegen middels een referendum. De man moet je gewoon in zijn vak laten zitten als verkoper/aanbieder van antiek en aanverwante spullen.

    Tot aan die tijd moet het misbaksel van het huidige kabinet vervangen worden door een zakenkabinet die de belangen van de Nederlandse bevolking voorop stelt.

    Like

  9. Avidia zegt:

    Maria zegt:
    3 november 2014 om 12:13
    Maria, wat een mooie naam. we zijn het volmondig met elkaar eens, iedere dag steek ik kaarsjes aan voor meneer Wilders, zijn moed en steun aan zijn aanhangers zijn zo geweldig, ik krijg alles wat hij van plan is te doen, ik kan wel janken om hoe hij behandeld wordt, het is meer dan schandalig, het is onder de gordel! En dat wordt allemaal goed gekeurd, ja wel voor de heer Wilders, o wee als het een andere partij betreft.

    Like

Plaats een reactie