Personeelsadvertentie: Manager gezocht die de olievelden van IS kan leiden

Screenshot_8

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Deze personeelsadvertentie is te vinden in de “The Times” uit Londen. Zo gaat dat nu eenmaal bij de fantastische religie van Allah: Men heeft aan alles gedacht, behalve aan het belangrijkste. Nu zitten ze in de stront en hebben ze weer “ongelovigen” met de noodzakelijke kwaliteiten nodig:

IS biedt een dappere, ijverige olie-expert de baan van zijn leven.

Na een serie gevaarlijke ongelukken op de olievelden van Irak in juni zoeken de “ISlamisten” nu een manager om hun raffinaderijen te leiden en een einde te maken aan het wanbeheer in de eens zo lucratieve oliebusiness. De juiste sollicitant, op voorwaarde dat hij beschikt over ervaring en een onwankelbare overgave aan het Mohammedanisme, krijgt om te beginnen een jaarsalaris van $ 225.000,- (£ 140.000,-/€ 180.000,-).

The Times

Screenshot_9

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op Personeelsadvertentie: Manager gezocht die de olievelden van IS kan leiden

  1. D.DAY zegt:

    De islam zorgt al 1400 jaar voor een grote geestelijke en intellectuele armoede bij de moslims. Zij bestrijden de ongelovigen tot in de dood, terwijl ze dezelfde ongelovigen nodig hebben om de boel een beetje fatsoenlijk te laten functioneren.

    Like

  2. Harry zegt:

    RUTTE ! SOLLICITEREN !
    Je hebt toch ook al verstand van pindakaas ? Dit kan je ook best en anders ga je toch gewoon hard lachen !
    We passen het verschil in beloning wel bij , zolang je kop nog op je romp zit .

    Like

    • delamontagne zegt:

      Die man heeft geen idee dat er nog iets aan vooraf is gegaan, voordat hij zijn benzine-tank vol (laat) tanken.
      Zoiets als de tegenwoordige jeugd denkt:”Melk..? , dat komt toch uit de fabriek” !

      Like

  3. delamontagne zegt:

    Ik had ,t ook al in andere krant gelezen. Nu nog even in de “Al-Arabiyah-Tequilla” ( de Engelstalige……! ) kijken of ze ook onder eigen volk candidaten zoeken.
    BETER BEWIJS DAT ZE NIET ZONDER ,T WESTEN KUNNEN, is er niet.
    Zo moest ik ook denken enige tijd geleden. Een NL-se “sloop-firma” zou de galarijen rondom het heiligdom in Makkah slopen.
    Maar ongelovige varkens mogen daar uiteraard niet komen.
    Dus bekeerden de “uitverkoren” werknemers zich snel tot het enige “ware” om maandelijks Euro 10.000 te kunnen incasseren.
    Voor geld laten mensen zich zelfs……@#$%^&……..(vul maar in )

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Dit is vroeger nog gebeurd. Toen Juhayman al Otaybi en zijn kliek het heiligdom van Mekka aan het bezetten waren in 1979, stuurden de Sauds er eerst het leger op af, wat niet veel uithaalde. Toen hebben ze Frankrijk gevraagd een groep van de GIGN (Groupe d’Intervention de la Gendarmerie Nationale) speciale eenheden te sturen om de klus te klaren. En die waren ook verplicht om zich tot de Islam te bekeren vooraleer ze de actie konden uitvoeren.

      Like

  4. Antivenin zegt:

    De cultuurverarmers kunnen weer eens niets zelf…

    Like

  5. Jean zegt:

    …en moet goed tegen ‘lijden’ kunnen! Is dagelijkse kost.

    Like

  6. Jade zegt:

    Een gouden kans voor Timmerfrans…

    Like

  7. Louis Burgemeestre zegt:

    Laat ze verhongeren dan hoef God het niet meer voor ons doen.

    Like

  8. Qvic zegt:

    Je behoeft enkel alleen maar te bedenken wat er met je gebeuren kan met het functioneer gesprek of beoordelingsgesprek. De uitkomt laat zich al raden.

    Like

  9. Maria zegt:

    bewijst weeral dat IS gewoon zijn olie aan het westen verkoopt 😦
    daarom dat IS zo rijk is… en niets word hen in de weg gelegd…

    Like

  10. Luchtpint zegt:

    “Behalve aardolie en gas produceert de wereld van de moslims tegenwoordig. . . NIETS! En behalve aardolie en gas, die niet de bronnen van energie en welvaart zouden zijn geworden als de Westerlingen niet die dingen zouden hebben uitgevonden die deze energie vereisen en ook hoe deze energiebronnen aan de “ingewanden” van de aarde te onttrekken, produceert de wereld van de moslims heden ten dage niets.”

    Uit het stuk over moslims en beschaving van gisteren. De woorden waren nog niet koud of het bewijs ervan wordt al weer geleverd. Zelf zijn ze dus echt tot niets in staat, behalve mensen en dingen vernietigen !

    Like

    • Harry zegt:

      “Mensen en dingen vernietigen ” lees ik .
      Precies Luchtpint , als ze ergens een tijd geweest zijn ziet de omgeving er net uit als het maanoppervlak .
      Heb ze bezig gezien in nog groene gebieden , waar voor de geiten nog wel voldoende te vreten was . Maar omdat er nogal wat dieren sterven door slecht beheer ( ziekte , mishandeling en doodgereden worden door idioten die gewoon niet remmen als er dieren op de weg lopen ! ) , waren die kuddes eigenlijk veel te groot voor hun habitat .
      Dan werden er takken van de bomen getrokken die ze op mochten vreten . Maar dat onttrok schaduw en na enkele weken is ie kaal gaat zo’n boom ook dood . Het gras er onder gaat dan ook dood . Zo groeit de woestijn .
      Zou me eigenlijk niet verbazen als ze de hele Sahara zo op hun geweten hebben .
      En de dieren die voortijdig sterven hebben wel meegevreten , dus dat is allemaal verloren . En op een of andere manier worden die niet gegeten , mogelijk omdat ze niet halal vermoord zijn .
      ” Vernietigen ” is misschien nog te voorzichtig uitgedrukt , verwoesten zit waarschijnlijk dichter bij de waarheid .

      Like

  11. Jean zegt:

    Nog enkele jaren en de moslimtroep kan de zwembaden vullen met hun olie, momenteel proberen de corrupte politiek alles nog tegen te werkn maar de thechnologie gaat sneller dan hun vuile hersenpan. Heelijk, gezondheid.

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    @Luchtpint: 15.43. uur. Inderdaad, de HAATBAARDEN kunnen alleen maar, vernielen, vermoorden, verkrachten, martelen, en onthoofden! Verder kunnen deze ONMENSEN niets!

    Like

    • Luchtpint zegt:

      Wat mij het meest opvalt is dat moslims op de koop toe ook altijd hun eigen leefomgeving vernietigen, en dat ze het dan ook nog de normaalste zaak vinden om in die omgeving voort te blijven leven alsof er niks aan de hand is. Het maakt gewoon bal verschil in hun geval: mekaar uitmoorden is belanrijker dan een stabiel land te hebben met werkende faciliteiten en gebouwen die nog blijven rechtstaan. Als ze toch maar kunnen blijven voort moorden ! Al de rest heeft geen belang. Niet moeilijk dat je die landen nooit kunt heropbouwen met zo’n mentaliteit. En toch blijft het Westen er maar geld in steken via de VN ! Wat voor zin heeft dat toch allemaal ?

      Aleppo

      Homs

      Mogadishu

      Kabul

      Like

Plaats een reactie