VIDEO: IS en seksslaven

Een actuele video, afkomstig uit de Noord-Irakese stad Mosul, laat zien hoe IS-terroristen opgewonden met elkaar discussiëren over het feit dat de dag dichterbij komt dat zij Jezidische vrouwelijke gevangen kunnen verkopen en kopen die als seksslaven gebruikt worden. Aan het accent te horen, komen de meeste mannen in de video uit Saoedi-Arabië.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: IS en seksslaven

  1. aquarius4422 zegt:

    Maar wij hebben zwarte Piet, dat is natuurlijk veeeel erger.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Mossels het zijn smeerlappen en het blijven smeerlappen……Wie verlost ons van dit tuig ??

    Like

  3. delamontagne zegt:

    Deze getrouwde “vader” is dan weer wel liefdevol aan,t spelen met z,n babietje en een onthoofd hoofd.

    Like

  4. Cathja zegt:

    Wat een smerig tuig! Ze kunnen enkel en alleen aan sex denken! Castreren dat hele zootje!!!

    Like

  5. Hendrick M. zegt:

    Smerige ratten ! (excuses ratten …)

    Like

  6. breget zegt:

    Geweldig dat Mohamed zijn naam aan dit soort schorem mag verbinden ,vuiligheid zonder weerga .

    Like

  7. Jean zegt:

    Ik ben tegen elke vorm van geweld maar dergelijke vuiligheid zou ik persoonlijk een kogel door hun kop jagen met telkens een tussenpause van 10 min en aan de muur de foto’s van de meisjes die niet in hun vuile handen gevallen zijn.
    Moslims zijn nu eenmaal het gruwelijkste ongedierte op deze wereld en elke politieker die dergelijke beesten steunt is medeverantwoordelijk aan deze verkrachtingen.
    Wie denkt dat hij of zij onschendbaar is is wel heel naief, wij eisen een verbod op van die barbaarse vuiligheid en verwijdering uit Europa en niets van het midden oosten of Afrika nog binnen in Europa .
    Wie illegaal Eurpa wil binnen geraken vliegt er legaal uit binnen de 24u.

    Like

  8. Louis Burgemeestre zegt:

    Dat was niet eerst van daag, dat hebben ze al altijd gedaan.Waar om Saudi Arabie niet zwart was geworden ze hebben er voor gezorgd dat Negers in Saudi Arabie geen kinderen kunnen krijgen; mannen gekastreerd, en vrouwen?onvruchtbaar gemaakt.De bekendste job voor een neger is eeb Eunoeg om op de Harems op te passen. Ze zijn gekastreerd.

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    Deze BAARDAPEN hebben het IQ van een pinda! Het enige wat deze mossels kunnen is: haten, onthoofden, verkrachten, liegen en bedriegen. Dan heb je het ongeveer wel gehad!

    Like

  10. Joost Visser zegt:

    Dit geeft de werkelijke reden aan waarom er jihadgangers zijn. Sexueel gefrusteerde mannen die kansloos zijn in de ´gewone Arabische flirtmarkt´, waar je best 4 vrouwen en slaven mag hebben, als je ze maar kunt bekostigen. En dat gaat niet met een Nederlandse uitkering.

    Overigens, vul voor ´Jezidische vrouwelijke gevangen´ Nederlandse vrouwen in en hebt de situatie over een jaar of tig alhier, als er niet snel iets fundemanteel gaat vveranderen

    Like

  11. En nu effe bedenken wie deze barbaarse primaten hier aan de lopende band naar binnen heeft gehaald (en nu nog steeds met boten vol)….

    Like

Plaats een reactie