Landen, die een inreisverbod uit ebola-gebieden hebben uitgeroepen

Screenshot_36

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De dictators van de VN willen de wereld dwingen zich bloot te stellen aan de risico´s van een ebola-infectie. Daarom veroordelen ze Australië en Canada scherp voor het inreisverbod uit de ebola-gebieden. Deze twee landen zijn tot nu toe de enige landen van het Avondland die het inreisverbod hebben uitgevaardigd, ook voor de eigen burgers als deze zich hebben opgehouden in ebola-gebieden. Er is sprake van een hele serie andere landen die zo´n inreisverbod hebben uitgevaardigd, maar daarbij gaat het om landen die dit mogen.

De motivering van de VN: Australië en Canada zin rijk, hebben een modern gezondheidssysteem waar het geen probleem zou mogen opleveren een paar ebola-patiënten te behandelen (de behandeling van één patiënt in Hamburg heeft € 2 miljoen gekost), mocht zo´n epidemie opduiken vanwege het ongehinderde reisverkeer.

De Wereldgezondheidsorganisatie staat heel andere rechten toe aan andere landen, die van hun kant zonder meer inreisverboden hadden opgelegd:

Antigua en Barbuda, Australië, Belize, Kameroen, Canada Kaapverdië, Tsjaad, Colombia, Equatoriaal Guinee, Gambia, Guyana, Haïti, Jamaica, Kenia, Mauritius, Namibië, Noord-Korea, Panama, Rwanda, Seychellen, Zuid-Afrika, Zuid-Soedan, St. Kitts and Nevis, St. Lucia, Sint Maarten, St. Vincent and the Grenadines, Suriname, Dominicaanse Republiek, Trinidad en Tobago

De Caribische landen worden niet bekritiseerd, omdat men het toerisme niet in gevaar wil brengen. Noord-Korea wil men niet bekritiseren. Men bekritiseert de Afrikaanse landen sowieso nooit, om het even of ze zich als mensen of als beesten gedragen. Dus wat blijft er over? Alleen wij, de wereld van het Avondland, mogen geen inreisverboden uitspreken.

Washington Post – die zich er niet voor schaamt opnieuw op te hitsen met citaten van de een of andere mensenrechtenactivisten voor migranten en te eisen dat de samenleving van het Avondland ieder minimum aan veiligheidsmaatregelen opoffert vanwege de Afrikaanse onmens.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Australië, Canada, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Landen, die een inreisverbod uit ebola-gebieden hebben uitgeroepen

  1. Kraftavilqa zegt:

    Habbezakkers die lui van de verenigde nazis de autoriteiten van o.a. Australië en Canada doen te dezen wat ze moeten doen eigen land en volk behoeden voor onheil. Het getroffen gebied dient volstrekt geïsoleerd te worden, niemand er in of er uit, lullig voor wie het ongeluk heeft daar te wonen maar ’t leven is hard zeker in Afrika. Trouwens het delen van hun leed met anderen verbetert ook niets aan de situatie. En hoeveel geld je er ook via giro555 tegenaan gooit het helpt geen vliegende fuck geld geneest geen ebola maar spekt slechts de zieligheidsindustrie. Met geld dat je aan Afrika geeft houd je slechts de ellende in stand. Dekolonisatie heeft Afrika geen goed gedaan. OK, ze hebben zelfbeschikking en at doen ze er mee, ze vechten elkaar de tent uit of besmetten elkaar met ebola en of AIDS.

    Like

  2. Jan zegt:

    Behalve door ebola wordt Amerika nu ook geteisterd door chagas, een tropische ziekte waaraan inmiddels 300.000 mensen door besmetting van illegalen lijden

    De ziekte van Chagas is een tropische ziekte die voorkomt bij de mens en wel voornamelijk in Zuid-Amerika. De verwekker is een protozoön die wordt overgebracht naar mensen en andere zoogdieren door de roofwants

    De wants wordt geïnfecteerd met de eencellige parasiet door zich te voeden met bloed van een geïnfecteerd persoon of dier. Gedurende de dag verbergen de wantsen zich in spleten in de wand of het dak. De wantsen komen ’s nachts naar buiten, wanneer de inwoners slapen. Omdat zij geneigd zijn zich te voeden op het gezicht van de mens, worden zij ook “kissing bugs” genoemd.
    Nadat zij gebeten hebben en bloed opzuigen, brengen zij hun ontlasting over op de persoon.

    De ziekte komt bij mensen in twee fases voor. De acute fase begint meteen na de eerste infectie en duurt enkele weken of maanden. De symptomen die bij deze fase horen zijn vaak niet aanwezig of mild. Bij deze symptomen horen koorts, moeheid, uitslag, hoofdpijn, diarree en overgeven. Dit zijn symptomen die niet specifiek zijn voor de ziekte van Chagas en daarom ook vaak niet als zodanig worden herkend. Deze fase van de ziekte is meestal niet dodelijk, maar soms veroorzaakt de ziekte een dodelijke hersenvliesontsteking of een ontsteking van het hart.

    Als de acute fase voorbij is, gaat de patiënt een tussenfase in. Tijdens deze fase heeft de patiënt geen symptomen en zijn er ook nauwelijks parasieten in het bloed te vinden. Bij ongeveer 60-80% van de patiënten duurt deze fase de rest van hun leven.

    De rest van de patiënten krijgen te maken met de chronische variant van de ziekte. De symptomen die karakteristiek zijn voor de chronische fase zijn:

    – Hartritmestoornissen
    – Hypertrofie (vergroting) van het hart – Hartfalen of -stilstand
    – Moeite met slikken
    – Buikpijn
    – Constipatie
    http://www.breitbart.com/Big-Government/2014/11/10/New-Deadly-Kissing-Bug-Has-Infected-300-000-People-in-U-S

    Like

Plaats een reactie