Fucking moslim: ‘Wilders mag dood’

Screenshot_34

De “radicaliserende zaad-allochtoon” Nasrdin Dchar

(Door: Van Rossem)

Ik vind dat niet de belastingbetaler maar de pvv-stemmer voor de beveiliging van ehm, ben ff z’n naam kwijt, moet zorgdragen. Wie is voor? — Nasrdin Dchar (@Nasrdin_Dchar) November 14, 2014

Jaaaa, daar hebben we d´r weer eentje. Zo´n radicaliserende zaad-allochtoon die het debat in het vrije Westen niet trekt, de schuld bij een ander legt en daarop voorstelt dat de beveiliging van Wilders – die wordt bedreigd door geteisem uit zijn cultuur en religieuze achtergrond – maar betaald moet worden door de PVV-stemmers. Da´s dus niets meer of minder dan een verkapte doodswens.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, demoniseren, Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Fucking moslim: ‘Wilders mag dood’

  1. dutchess43 zegt:

    Wanneer komt er nou eens een wet die verbiedt dat 2-paspoorthouders in de politiek mogen? Niet gewenst in landelijk, provinciaal of gemeentelijk beleid.
    Het is al diverse malen aangetoond dat de prioriteiten van deze politici àltijd liggen in hun native land, en zitten wij daarop te wachten?

    Like

    • Jantje Beton zegt:

      dutchess43 hier geeft ik u gelijk in, maar ik ga nog verder niet in het leger niet bij de politie en niet bij de gemeentes de worden zijn hier duidelijk Moge Allah je straffen!’
      als Paul heeft gekeken gisteravond dan weet u genoeg over deze twee mensen, wat zij willen.

      Like

  2. Cathja zegt:

    Ons beeld over ‘de moslim’ en ‘de islam’ wordt met de dag helderder. Inderdaad, de beveiliging van Geert is zeer noodzakelijk vanwege dat rotvolk waar die Nasrdin Dchar toe behoort! Als het hem niet bevalt dat wij het leven van Geert proberen te beschermen tegen tuig waartoe hij zelf ook behoort, dan zou ik zeggen: “rot op naar je eigen land, en laat ons en onze cultuur met rust!”.
    Bah, altijd die islam die voor onrust in onze samenleving zorgt! Nu ook weer die twee verknipte en geradicaliseerde PvdA-kamerleden, die doodleuk samen verder willen in de Tweede Kamer; we moeten van die lui af voordat het te laat is! Zij hebben geen van allen eerlijke bedoelingen met ons en ons land. Laat dat vooral duidelijk zijn! Ze zijn hier om onze maatschappij te ontwrichten en om ons aan hen ondergeschikt te maken. Vandaar dat er steeds meer door hen wordt geëist.
    Vanaf nu moeten we de islam een halt toeroepen, en geen enkele voorziening ten gunste van islamieten meer toestaan.
    We zijn al veel te ver doorgeschoten! Tolerantie kent ook zijn grenzen.

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Het is natuurlijk weer niet meer dan een trivialiteit. Maar waarom is nou het eerste wat me opvalt bij dit sujet weer zijn achterbakse oogopslag?
    Bij Tofik Dibi had ik dit destijds ook al!
    En aan de ene kant behoor je dan te denken: “Ach, dat zegt toch immers niets,” maar andere kant denk je automatisch: “Typisch!”
    -Hetwelk later dan nog veelal uitkomt óók!

    Like

  4. Doornroosje zegt:

    Als de islam, door dommigheid van de partij genoten, PvdA bijvoorbeeld, al zover geïnfiltreerd is, dat ze in de regering zitten, is het dan nog veilig om hier te verkondigen, dat de islam een alles omvattende heerszuchtige , moordzuchtige ideologie is? Dat Wilders gelijk heeft? Hoe is het mogelijk dat het kon gebeuren. Wie zitten er in de AIVD. Of ook al geïnfiltreerd. Tegenwoordig kijk je nergens meer van op.

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @ Doornroosje: 10.42. uur. Bedenk U maar eens, wie vanaf 1970 in Nederland geregeerd hebben! Dan zijn WIJ bij de SCHULDIGEN, die ONS dit aangedaan hebben. Verder eens met uw reactie.

      Like

  5. Perfide Albion zegt:

    De PVDA maakt nu in de fractiekamer mee wat Nederland in het groot al lang meemaakt. Misschien begrijpen ze nu wat Wilders en anderen zeggen als ze uitleg geven over de islam.

    Verder ben ik van mening dat dat kut Marokkaantje met dat gouden kalf zo snel mogelijk het land uitgezet moet worden als dat mogelijk is. Anders maar gewoon een proces wegens hoog verraad en hup! levenslang een werkkamp in. De hele dag poppetjes van mohamed maken. De stink islamiet.

    Like

  6. Daiyu-ninja zegt:

    Waarom heeft hij het alleen over de beveiliging van G.Wilders?
    Er zijn meer politici zo ook burgemeesters die beveiligd worden omdat zij niet veilig zijn voor dat islamtuig. Moeten die hun beveiliging dan ook zelf gaan betalen?

    Like

  7. stellingsma2010 zegt:

    ik ben helemaal klaar met die linkse pappen en nat houden mentaliteit haal al die knuffel berbers en zielige afrikaantjes maar naar binnen nog even dan lopen we allemaal weer met speren en rieten rokjes rond 🙂

    Like

  8. stellingsma2010 zegt:

    Dit is op hansstellingsma herblogd.

    Like

  9. Henk-M zegt:

    De door Allah genetisch gemodificeerde zaadberber is nog te laf om een naam te noemen.
    Helemaal uit zijn moslimbol juigend zo blij is dat sujet met zijn bling trofee, die overigens jaren geleden door Topacteur Rijk de Gooyer uit het raam is geflikkerd omdat dat ding geen enkele waarde heeft. Het wordt tijd dat er een mohammedanen-belasting wordt ingevoerd om de door hen veroorzaakte schade door criminaliteit en hun angstzaaierij wordt ingevoerd. Niet de werkende nederlander- maar de bijstandtrekkende en soepsidie Kut-Mohammedanen wegbelasten. Spaart meer dan 7 miljard euro per jaar.

    Like

  10. koddebeier zegt:

    Alle islamitische allochtonen moeten zo snel mogelijk het land verlaten desnoods met lichte dwang !!! Wie is er voor………………………

    Like

    • dutchess43 zegt:

      ik ben vóór, desnoods met zwaar geschut !

      Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @koddebeier: 13.10. uur. Ik ben ook voor, met dien verstande, dat moslims, die afstand nemen van de islam, en daar blijk van geven, wat mij betreft het “voordeel van de twijfel”, kunnen krijgen. Maar dat moet wel eerst degelijk blijken, en deze ex moslims dienen een akte te ondertekenen, dat zij de SECULIERE RECHTSSTAAT AANVAARDEN! Dat wel uiteraard!

      Like

  11. Cj aka Elderofzyklons Blog zegt:

    Dit is op ElderofZyklon's Blog! herblogd.

    Like

  12. sylvia groot zegt:

    @Nasrdin_Dchar
    Ik vind dat niet de belastingbetaler maar de pvv-stemmer voor de beveiliging van ehm, ben ff z’n naam kwijt, moet zorgdragen. Wie is voor?

    Ik vind dat niet de belastingbetaler maar de mohammedaanse gemeenschap voor de uitkeringen van die K…, ben ff de naam kwijt, moet zorgdragen.
    Wie is voor ?
    Groeten van Sylvia

    Like

  13. Fred zegt:

    Kort de kosten voor de beveiliging van Wilders in op de oeitkeiringen van de mosselbaarden. Zou ik zo zeggen.

    Like

  14. willem zegt:

    de islam is de vloek voor het westen–ze horen hier niet thuis. ook niet in de politiek–het leger of andere instanties want aanpassen dat verdommen ze. laat de jihad idioten maar vertrekken en verhinder hun terugkeer. laat ze maar vechten en martelaar worden. kunnen ze hun maagden krijgen.

    Like

Plaats een reactie