“HoGeSa”- demonstratie: Livestream uit Hannover

Op dit moment vindt op het centrale plein voor het busstation in Hannover de met spanning verwachte “HoGeSa”-demonstratie plaats. De manifestatie vindt op strikte voorschriften plaats en werd op het laatste moment verplaatst van 12.00 uur naar 11.00 uur. Het lelijkste plein van Hannover stroomt slechts langzaam vol. Oorzaak: de politie voert uiterst strenge controles uit en laat veel deelnemers niet passeren. Of het aantal deelnemers dan ook hetzelfde zal zijn als in Keulen enkele weken geleden is onzeker.

De NDR heeft een livestream van het gebeuren in Hannover geïnstalleerd en doet zowel verslag van de “HoGeSa”-demonstratie als van de zes tegendemonstraties. Houd a.u.b. wel in de gaten dat de verslaggeving van de NDR uiteraard enorm links gekleurd is en geen objectief  beeld vormen. Hier gaat het naar de NDR-livestream!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Counterjihad, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op “HoGeSa”- demonstratie: Livestream uit Hannover

  1. hans zegt:

    Het moeten er zoveel zijn en worden dat er helemaal niks te verbieden is!!
    Out of control, ik juich op het dak!

    Like

  2. Jammer dat ze het hebben aangekondigd. Nu kon de hypocriete linkse overheid maatregelen nemen…

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Tja, maar als ze het níet aankondigen, zou dan niet in no time de complete politiemacht erbij zijn om alles en iedereen uit elkaar te drijven “omdàt ze het niet hebben aangevraagd?”
      Zouden ze bij moslims weliswaar niet flikken, maar tja……Dít zijn maar autochtonen, weet je wel…..!

      Like

  3. Future Child zegt:

    Een islam protesteerder is beter dan geen.

    Like

  4. Vederso zegt:

    15.15 uur. Al bijna 300 comments op PI.

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    Pet af voor de demonstrante. Hou het netjes en waardig mensen! Geef de RODEN en het andere progressieve ZOOITJE geen kans, om deze demonstratie kapot te maken! Ik sta 100% achter de reden voor deze demonstratie!!

    Like

Plaats een reactie