Pro Zwarte Piet ontkent betrokkenheid bij opstootjes

Screenshot_54

De actiegroep Pro Zwarte Piet, die vanochtend probeerde in Gouda zoveel mogelijk kinderen zwart te schminken, ontkent elke betrokkenheid bij de opstootjes op de Markt. Volgens Pro Piet-woordvoerder Alex Rüter waren ‘zijn mensen’ tijdens de rellerige sfeer niet op de Markt maar zijn ze ‘zoals afgesproken’ op het verder gelegen Schouwburgplein gebleven.

‘We hebben ons aan de afspraken met gemeente en politie gehouden.’ Volgens Rüter hebben zijn opposanten – de anti-Pieten- voor de problemen gezorgd. ‘Ik zal het hard zeggen: zij hebben de sfeer verziekt. Want zij zijn op de Markt gaan demonstreren hoewel ze wisten dat het niet mocht.’

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Pro Zwarte Piet ontkent betrokkenheid bij opstootjes

  1. Benesha zegt:

    Arm Nederland. Eén kaaspiet is al het verkeerde signaal en betekent zoveel als het begin van de afbraak van onze tradities. Volgend jaar 2 kaaspieten en over 5 jaar allemaal kaaspieten. De racistische kleurlingen hebben dan hun cultuurvernietigende slag thuisgehaald.

    Like

  2. Jelle R zegt:

    Normaal kan je dergelijke strubbelingen snel indijken maar het probleem is dat er geen gezag bestaat in Nederland waardoor dergelijke strubbelingen helemaal ontaarden. Er zijn uitspraken geweest dat zwarte piet niet racistisch is en toch zwichten de politieke leiders, geen enkele ruggengraat, gezag, moed, … werkelijk niks. Ik heb nog nooit zo’n laffe bende gezien dat een staat moet besturen, maar misschien is het de enige manier om de PVV te laten groeien? Ik hoop het toch voor jullie want Nederland verdiend betere leiders.

    Like

  3. baksteen zegt:

    Luister je naar het journaal niets over het feit dat de anti-groep expres op de foute plek is gaan demonstreren. Nee, zij en de burgemeester hebben het enkel over “demonstranten” en 60 arrestaties en dan lijkt het net of beide groepen die keuze hebben gemaakt! Je kon er de klok weer op gelijk stellen. Het wordt steeds duidelijker dat de media samen met de overheden het spel spelen om het Sinterklaasfeest uit te bannen uit onze cultuur.

    Like

  4. Zoals afgesproken!En zo hoort het ook!Maar die tegenstanders:allemaal tuig,dat nog nooit heeft gehoord van fatsoen!

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    Het vuile rode en anarchisten gebroed, maken van een kinderfeest een deceptie voor de kinderen. Schande, driewerf schande! En geloof maar dat de socialistische omroepen, met voorop het NON JOURNAAL, en de VARA, alles zullen doen om anderen de schuld in de schoenen te schuiven. Dit land Nederland gaat naar de kloten.

    Like

  6. elisamad2013 zegt:

    Je kan echt niet over een eerlijk media spreken in Nederland…de grootste mond die wint de discussie…IKkijk al zeer lang geen NPO MEER,maar voor het internationaal nieuws ga ik naar onze buren links en rechts..voor het amusement naar Duitsland en Italie ,daar zie je nog kwaliteit

    Like

  7. Martha N zegt:

    Wanneer wij Nederlanders onze cultuur EN daar hoort zwarte Piet en Sinterklaas bij, willen behouden, zullen wij in alle opzichten ons in moeten zetten, om de mensen die onze vriendelijkheid en gastvrijheid aanvallen, te weren. Wij Nederlanders zijn de nieuwe slaven van een andere cultuur, een cultuur waar wij niet om vragen. Wij willen onze Nederlandse verworven vrijheid niet aan banden gelegd zien door incompetente politici en mensen die hier “mogen” wonen.

    Like

  8. Doornroosje zegt:

    We hebben toch de macht om de TV te boycotten. Dat is toch niet zo moeilijk. Een week lang ,heel Nederland geen TV aan. Moet kunnen. En desnoods langer.
    Of houden we het alleen maar bij reacties.

    Like

  9. Kraftavilqa zegt:

    “Volgens Rüter hebben zijn opposanten – de anti-Pieten- voor de problemen gezorgd. ‘Ik zal het hard zeggen: zij hebben de sfeer verziekt. Want zij zijn op de Markt gaan demonstreren hoewel ze wisten dat het niet mocht.’” Vanzelfsprekend geweld wordt altijd door links geïnitieerd want geweld i het enige middel dat ze hebben. Zonder rationele argumenten kun je nu eenmaal niet overtuigen dus dan maar je zin afdwingen d.m.v. geweld; SA-methoden raken nooit uit de mode.

    Like

  10. Gemelos zegt:

    Welke Site is van de Heer Bron? Ik ben niet blond hoor, haha ! Maar wil het graag weten. Ik kijk op TV ook vaak naar Duitsland, prachtige shows, veel beschaafder dan hier.
    Yvonne van Cleef, ik wou dat je gelijk had, maar ik ben bang dat de LAFFE Nederlanders alleen maar kunnen ouwehoeren (sorry). Je ziet dat de BUITENLANDERS radicaler zijn. Onze mensen waren vanmiddag op een aangewezen terrein en die Zwartjes dringen gewoon tussen het publiek. Hetzelfde als een poosje geleden de Koerden, die gewoon het gebouw in Den Haag binnengingen. Nee de Nederlanders laten zich keurig in het gareel houden, die bereiken NOOIT iets !! Zo ook die laffe lui in Den Haag, die laten alles maar gebeuren en inderdaad ze BESTUREN het land niet ze lopen BRUSSEL achterna en kijken niet wat hier werkelijk gebeurt. Daarom hoop ik dat er iets gebeurt waar hun ogen van open gaan.

    Like

Plaats een reactie