Amerikaanse zender CNN capituleert voor Moskou

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de Amerikaanse zender CNN heeft de sanctiepolitiek van de VS tegen Rusland nu verstrekkende gevolgen. Moskou heeft een nieuwe mediawet aangenomen, waardoor het voor buitenlandse mediaondernemingen vanaf 2016 sprake is van sterke beperkingen. In het vervolg mogen buitenlandse eigenaren nog maar een aandeel van 20% in mediaondernemingen in Rusland bezitten.

Tegelijkertijd komt er voor internationale kabel- en satellietzenders, zoals CNN, BBC of Al Jazeera een reclameverbod. Daarmee is het voor deze internationale zenders economisch niet meer aantrekkelijk om op de Russische markt te opereren.

Zendergroep “Spoetnik” moet westerse zenders en islamzenders te vervangen

De Russische regering heeft onder de naam “Spoetnik” een zendergroep opgericht, die in de toekomst in 30 talen nieuws zal uitzenden. Dat zou een einde maken aan de huidige hegemonie van westerse en islamitische zenders in Rusland.

Tegelijkertijd zou “Spoetnik” in het vervolg de rollen kunnen omdraaien en van haar kant een wereldwijd netwerk opbouwen dat het Russische standpunt in de internationale communicatie vertegenwoordigt. Dit is een bittere tegenslag voor het VS-media-imperialisme, dat dat vooral ook door CNN vertegenwoordigd wordt.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, VS, Westen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Amerikaanse zender CNN capituleert voor Moskou

 1. Jantje Beton zegt:

  Van mij mach het nog strenger uitgevoerd worden laat zien wie de ballen heeft.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Kon je op wachten, verbeelden ze zich in het westen nu echt dat ze Rusland de les kunnen lezen?
  Wordt eens wakker in de echte wereld lutsers.

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  En het hatelijkste mannetje op deze planeet ( Rompy-steeltje)
  kan zijn rattensmoelwerk maar niet houden en hitst verder de
  hele EU op !

  Like

 5. bobzelf zegt:

  Ik zou er nog een paar sancties tegenaan gooien !!!

  Gaat de gaskraan misschien wel helemaal dicht .

  Zijn die EU mafkezen vroeger gewoon SUFGEWIEGD ?? ofzo ,

  akkemaal I,Q van mijn schoenmaat 45

  gr. bob

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Poetin is zo gek nog niet hij heeft het wel goed bekeken.

  Like

 7. Benesha zegt:

  100% tevreden mee. CNN opereert in Rusland als een CIA front om de bevolking te manipuleren tegen hun regering. Rusland moet de vijfde colonne uitschakelen of het laatste land ter wereld komt onder Amerikaanse NWO dictatuur.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Ik begin toch steeds meer vertrouwen te krijgen in het Rusland van Putin.
  Gewoon baas in eigen huis.
  De toppers in de politiek van Europa hebben er een hele grote bende van gemaakt.
  Ze willen Rusland straf opleggen maar snijden zich daarbij zelf in de vingers, de stumpers. Hopen belastinggeld heeft het al gekost.

  Like

 9. Thomas Teunissen zegt:

  Ik ben ook wel tevreden, men denkt hier in grote hoogmoed dat wij alles beter doen en beter zijn, maar her Russische volk staat toch veel dichter bij ons als welk volk ook !! En als Poetin dingen z.g verkeerd doet, wat dacht je van de US, met Grenada en ga maar door ! Je zou zeggen een pot nat, maar ik zou als Rus ook mijn Zwarte zee vloot en de bereikbaarheid veilig stellen, welk land niet ? Rusland heeft het recht om zich van garanties te voorzien om niet aangevallen te worden door wie dan ook !

  Like

 10. mpym zegt:

  en terechtg poetin weet en wel die eu en usa hulp zijn toog nazis maar wel gevarlik idioten zijn dat

  Like

 11. hans zegt:

  Ben het helemaal eens met Benesha!
  CNN is links en een naar, akelig Arabofiel propaganda en agitatie kanaal voor de multicul en het egalitarisme wat niet geld voor blank, maar het wordt wel gesteund door blanke stockholmsyndroommensen.
  Het zou onmiddellijk van de kabel gepleurd moeten worden en dan met spoed vervangen worden door FOX. Niet perfect, maar deze achterlijken zijn echt te erg.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Ga mee in de reacties hierboven, nog een onderbelicht issue is dat er 18 helicopters en of vliegtuigen zijn neer gehaald door de separatisten in Oost-Oekraïne.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Erg vreemd is nieuwe regeling niet. In de Verenigde Staten geldt een soortgelijke wet, Rupert Murdoch is er destijds zelfs Amerikaans staatsburger voor geworden om in de VS meer dan een aantal procenten te kunnen bezitten.

  De Russen denken er iets mee op te schieten, maar dat is niet het geval. Het eigendom van een onderneming heeft twee kanten, de financiële en de juridische. Het is zeer eenvoudig om iemand met een Russisch paspoort formeel de houder te laten zijn van het aandeel terwijl de werkelijke macht, de winsten en het recht te mogen beslissen bij de feitelijke eigenaar berust. Er ligt dus hier een groot terrein voor Gérard Depardieu, hij kan daar makkelijk zetbaas worden omdat hij zijn Russische papieren al heeft.

  Verder is het allemaal bullshit, omdat de eigenaar van radio, TV en krant nu een Rus moet zijn wordt het niet automatisch zo dat er dan via dat medium alleen nog maar pro-Putin klanken worden verkondigd. Het is wel vaak zo, maar het is geen garantie. In Turkije bijvoorbeeld was er ooit eens een TV zender die een kritisch woord in de richting van Erdogan heeft uitgesproken. En daar zijn ook hele strenge wetten die dat onmogelijk maken. Maar tòch heeft iemand het geprobeerd!

  Like

 14. Hans Groen zegt:

  De mediamanipulaties in ons land zijn minstens even dramatisch. Zo erg zelfs, dat vrijwel niemand dat door heeft. Totaal gehersenspoelde bevolking. Vragenuurtjes in de Kamer worden gestuurd met de krantenkoppen.

  CNN – Ook bekend als CIA News Network. Baas Ted Turner – met criminelen als “Kill” Bill Gates in de UN Foundation. Beiden uitgesproken eugenisten. Beleid VN is dan ook wereldbevolking terugbrengen naar 1 miljard dmv. gmo’s, vaccins en industrieel mensen afslachten (oorlog, IS, vergiftiging milieu en drinkwatervoorziening). Dit beleid is doorgevoerd in alle VN-instellingen. WHO, UNHCR, UNICED, FAO, WTO, IMF, NAVO, TTIP – de dwangbuis voor de wereld, allen streven naar depopulatie. VN noemt zichzelf wel ‘Wereldregering’.

  De oligarchen verzamelen zich aan de randen van Rusland. Ukraine is helemaal ingenomen door deze oligarchen. Porosjenko, Timusjenko, ‘Fuck EU’ Nuland/Kagan, ‘Privat Group’ Kolomoisky,
  NAVO is de gewapende arm van de VN. Gladio is de terreurtak van de NAVO.

  Timmermans staat te jubelen in Kiev met ‘Fuck EU’ Nuland. En wordt prompt uitgekozen om aan de top van de EC te komen.

  Putin snapt het wel. De propaganda (media) hier werkt zo goed dat de hele EU bevolking tot perfecte makke schapen is geconditioneerd. Laten zich gewillig het slachthuis indrijven. Putin moet voortdurend waken voor de wolven van de oligarchen (zionisten) binnenslands. Rusland is gmo-vrij. Ook dat zet kwaad bloed bij de zionisten. (mensen zijn onkruid). Ze hadden hun oligarchen in Kiev hun bloedige coup nog niet laten plegen, of mbv. de bekende IMF-chantage zijn de sluizen opgezet voor de giftige gmo-gewassen en levensmiddelen.
  Het VN-leger (de NATO) is bezig de christelijke beschaving van de EU te vernietigen, de laatste restjes democratie en vrijheid op te ruimen. De meeste mensen lopen opgewekt de valkuil in.

  De crimineel Khodorkovsky had amper de helft van zijn gevangenisstraf er op zitten, of Putin werd m.n. door de JoeSA en Berlijn gedwongen de man vrij te laten.
  Berlijn haalde de crimineel n.b. als held binnen … Welkom in de EUSSR!(In het interview dat RTLZ met Wellink had: “de € is het BREEKIJZER voor de Europese eenwording” (lees opgaan in de EU).

  De oorlog in Ukraine is niet alleen aangestoken (CIA’s ‘Gene Sharp methode’) om Rusland leeg te roven – wat zeker niet wordt nagelaten – maar in de 1e plaats om Europa onder de knoet van ZionStatesofA te houden.
  De Cyprusblauwdruk is vervolgens nog over Griekenland gelegd, ook Portugal, Spanje en nu ook de Ukraine. Vorig jaar was Lagarde al bij vrijmetselaar Rutte (dat heet programmeren). Vrijdag werd hij geprogrammeerd door G20-eugenist ‘Kill” Bill Gates.
  De hoernalstiek schetste louter het beeld van een ‘God op aarde’, een heilige.

  WOII is in werkelijkheid nooit opgehouden. Via de geheime operaties ‘Safe Haven’, ‘Odessa’,
  ‘Sunrise’ en ‘Paperclip’ is het nazi-kader massaal amnestie verleend en naar Amerika overgebracht- Die fascisten bouwden de grote multinationals, en de VN.
  OSS en nazi SS vormen de CIA. Gladio is de opvolger van OSS in de EU toen de nazi bezetting werd vervangen door de neonazi-bezetting (EU).

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Oekraïne en een mail uit het buitenland
  De manipulatie van de mainstream media
  Sinds de publicatie van de vertaling van de gehele toespraak van Vladimir Poetin kreeg ik een stormvloed aan reacties, onder meer van dankbare mensen uit de Krim en uit Rusland. Telkens opnieuw blijkt het dus heel erg nodig te zijn dat dit soort belangrijke zaken iedereen bereiken en bij voorkeur in onze eigen taal. Goede informatie is letterlijk van levensbelang.
  Ook nu ben ik weer bezig met een artikel dat een aantal vertalingen betreft, uit de VS en vanuit Zweden. Informatie die ons ook niet onthouden mag worden. Helaas houdt de mainstream media zich nog steeds bezig met een kruistocht ‘tegen’ de waarheid, omdat ze aangestuurd en betaald worden door de illuminati, ofwel de elite; de beruchte 1 % die de hele wereld in de greep houdt en ons in de één na de andere ramp of oorlog stort. Een oorlog die wij niet willen, dat is onderhand wel duidelijk!

  Terwijl ik met dat artikel bezig ben, ontvang ik een mail uit het buitenland. Voor mij een heel belangrijke mail. Het gaat over Rusland, Oekraïne, Kiev. Desgevraagd mag ik de hele mail hier plaatsen, waarvoor mijn hartelijke dank aan Evert en zijn Russische vrouw!
  Mede namens hen hoop ik oprecht dat je deze zoveel mogelijk deelt. Het is gewoon ronduit droevig en ook frustrerend dat we iedere dag opnieuw leugens en misleidende informatie voorgeschoteld krijgen die haat zaait en indoctrinerend en manipulerend is! Lees hieronder de andere kant van het verhaal.
  Dag Irma,
  Ik weet zeker dat je op de hoogte bent van de gebeurtenissen op 2 mei in Odessa, maar toch is het de moeite om deze clip te bekijken (gevoelig materiaal dus leeftijd-gerelateerd, red.) Het is een compilatie van de vele korte clips op You Tube te vinden. Mijn Russische vrouw ontdekte de clip vanmiddag.
  Op deze afschuwelijke dag werd er een protestmars gehouden door mensen uit de Odessa regio tegen de regering in Kiev en tegen de toenadering tot de EU.
  Deze in het begin vreedzame protestmars werd ruw verstoord door voetbal hooligans en een grote groep van ongeveer 5 duizend met bussen en treinen aangevoerde nazi´s die duidelijk goed georganiseerd waren in aanvalstechnieken.
  De politie deed niet veel, wellicht konden ze niet veel doen tegen dit grove geweld. Er vielen doden op straat. Er werd geschoten. Er was chaos.
  De anti Kiev protesters en omstanders, ook vrouwen en kinderen, vluchtten uiteindelijk het lokale vakbondsgebouw in, sommigen beweren dat ze er in werden gedreven. Op het eind van deze video wordt duidelijk wat er met deze mensen is gebeurd.
  Er wordt “dood aan de separatisten” geroepen.
  De politie doet wederom niets en de brandweer kwam slechts opdagen nadat het al bijna donker was.
  Er werden 48 mensen op beestachtige wijze gedood, sommigen levend verbrand anderen gewurgd. Dit is het officiële cijfer uit Kiev.
  Er worden veel meer mensen vermist. Nog steeds.
  Er zijn daar meer mensen, ook vrouwen en heel wat meer kinderen vermoord dan Kiev wil toegeven omdat, zodra het aantal burger slachtoffers boven de 50 uitstijgt er sprake is van genocide.
  Er werd een vaag onderzoek ingesteld door Kiev, hetgeen werd afgesloten met de veroordeling van de mensen die het gebouw waren ingevlucht (!)
  Er werd geen autopsie gedaan op de geborgen lichamen.
  Een van de redenen waarom de bewoners van de Krim erg blij zijn met de “Russische annexatie” waarvoor ze overigens zelf gekozen hebben via een referendum. Odessa’s lot had hun lot kunnen zijn…
  Enfin, wat ook iemands standpunt is t.a.v het probleem in de Oekraïne, het zou goed zijn dat het westerse publiek wat meer geïnformeerd werd over de gang van zaken daar.
  Hele steden in de Donbas zijn verwoest en de westerse media geven de schuld aan Rusland en de rebellen.
  Hoe kun je nu geloven dat die “terroristen”, zoals “president” Poroschenko ze noemt, hun eigen bevolking, inclusief eigen families, ombrengen en hun eigen huizen, steden en dorpen vernietigen? Het officiele dodental in de Donbas bedraagt volgens de UN 4000 slachtoffers. Volgens lokale autoriteiten is dit getal vele malen hoger.
  In deze link is een verschrikkelijke foto van een vrouw, bibliothecaris van beroep, die in dit vakbondsgebouw gemarteld werd. Omdat ze daarbij teveel schreeuwde werd haar rug maar gebroken en overleed ze. Vandaar haar wat vreemde positie.
  Waarom stuur ik je deze email?
  Ik volg regelmatig zowel Nederlands- als internationaal nieuws en verbaas me elke dag weer hoe het mogelijk is dat de westerse media het nieuws beïnvloeden door halve of verdraaide waarheden te verkondigen of geheel te negeren.
  Ik denk dat de media hun verantwoording ontlopen en voor een heel groot deel schuldig zijn aan vele misstanden en oorlogsleed in deze wereld.
  Jammer dat deze eerste kennismaking email zo’n akelig onderwerp betreft. Ik had ook over de Sinterklaas intocht kunnen schrijven ,maar ik zag vanmiddag deze video en ik kon niet anders dan het aan iemand in Holland doorgeven. >>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/11/oekraine-en-een-mail-uit-het-buitenland/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s