CARTOON: “De toekomst. . .?”

Screenshot_25

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op CARTOON: “De toekomst. . .?”

 1. Jantje Beton zegt:

  delamontagne klopt al een bus 655,000 man zit thuis.de oudjes moeten eerst af.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hoogste tijd voor verandering nietwaar ?
  Ik ben optimistisch ingesteld, overal trekt
  zwaar weer op !
  Nog een paar moslim-koppensneller
  senarios, dan kan het opruimen eindelijk
  beginnen ! Dan komt de gebalde vuist
  uit de zak en de ook de knuppel !
  Daarvoor hebben we een demokratische
  grenz !
  TOT HIER EN NIET VERDER !

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Ja deze cartoon vertolkt helaas de werkelijkheid, de geroutineerde oudere werknemers moet per se doorwerken tot het 67ste levens jaar, terwijl de jongere garde niet aan de bak komt, wil, ziek, zwak of misselijk is. Zoek het maar uit met Nederland BV….

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Peterselie1: 15.17. uur. Inderdaad Peter, maar het is het faalkabinet Rutte, dat een lange neus naar ons trekt. Met hun huichelachtige “participatiemaatschappij”, zeggen ze botweg, tegen de ouderen, zieken en gehandicapten: ZOEK HET MAAR UIT BURGER! Ik kan daarover mee spreken. Mijn zoon inmiddels de 30 jaar gepasseerd heeft de laatste 10 jaar alleen maar tijdelijk werk gehad. Zich kapot mogen werken, en bij het derde contract te horen krijgen: ” Je bent overbodig, je bent ontslagen”. Ondertussen stroomt ons land vol met uitvreters, hebben we 700.000 werklozen, en wat zegt Rutte: ” Koop een auto, koop een huis”. Ik heb het wel gehad met de politiek, Peter. Het is om te janken!

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom het is om moedeloos van te worden, je noemt nog al wat op Rutte deze flikker die nog niet eens uit de kast durft te komen. Er zou een afzettingsprocedure tegen hem en Samsom gestart moeten worden. Deze hele ellende is veroorzaakt door dat de falende zakenbanken overeind gehouden moesten worden. De enorme geldstroom richting Zuid-Europa en als klap op de vuurpijl de massa immigratie welke beoogt is en de islamisatie die als een breekijzer wordt gebruikt om zo veel mogelijk chaos te creëren in Europa, dat dat het helemaal uit de klauw gaat lopen, dit is bijna een gegeven om orde uit chaos te creëren. Werkgevers zijn bijna allemaal met het zelfde sausje overgoten Tom het zijn gewoon ratten meer woorden maak ik niet aan dit tuig vuil.

    Like

 4. Theo Prinse zegt:

  Wereldwijd maar ook bij de TU delft / Kavli instrituut (Kouwenhoven) is men in een race naar de quantum chip. Deze chip is een miljoen x sneller dan de huidige chips en wordt binnen 10 jaar of eerder verwacht. Deze chip wordt de basis voor de humanoid robot wiens motion zeer snelle complexe berekeningen behoeft. Deze 2e gen robot is een feit als de quantum chip wordt gerealiseerd.
  Een paar weken terug deelde ik wetenschappelijke links op de Facebook site van vml minister Willem Vermeend onder zijn duo Telegraaf artikel met Rick van der Ploeg over robots maar heeft hij gemeend zijn artikel met mijn links weer te moeten verwijderen van zijn Facebook site.
  http://www.gizmag.com/unsw-silicon-quantum-computing-records/34220/

  Met de humanoid robot ontstaat een werkloosheid van 50 % of meer onder de huidige banen … niet de toekomstige. Deze werkloosheid en macro economische daling van de consumptieve bestedingskracht moet voor dat de humanoid robot wordt geïntroduceerd jaren van te voren geanticipeerd worden door jongeren steeds langer tot uiteindelijk hun dertigste leerplicht te geven en daarmee de huidige 10 % hoog opgeleiden uit te breiden tot 50 % in de exacte natuurwetenschappen en technologische kennis.
  Het PVV Capital Economics plan ‘uit de euro’, de PVV Nyfer studie ‘stop (islam) immigratie’ en stop ontwikkelingshulp plan van de PVV biedt een meer dan 10 % BNP verhoging van 70 miljard per jaar rond 2025 en biedt de salaris en bestedingsruimte voor de stijgende groep hoog opgeleiden tot 50 % van de bevolking.
  Nederland kan dus met een groei van 10 naar 50 % wetenschappelijk hoog opgeleiden in 2025 aan de normering van de PVV voldoen en in de top 5 van de wereld belanden en is de idealistische sociaal-democratie en de socialistische vakbeweging en hun morele electorale beroep op de arbeidersklasse passe.

  De wereldwijde islamitische terreur golf zal echter nog wel een eeuw doorgaan en moet achter een ijzeren gordijn en uitgeroeid worden. Het idealisme van de islam is er immers op uit om de materialistische geest van Aristoteles (Averoës) te beknotten.

  Ten tweede is er de revolutionaire ontwikkeling in de nano medische wereld die in 2 decennia de levensverwachting van 80 naar 100 en 120 jaar zal verhogen.
  De humanoïd robot veroorzaakt dus een aantal jaren een daling van het consumptieve bestedingsniveau die met aanvullende uitkeringen op de studiebeurs gecompenseerd en door de opbrengst van de humanoid robot betaald moet worden.
  De medische revolutie die de levensverwachting naar 120 jaar verhoogd creëert problemen met de betaalbaarheid van de pensioenen die al merendeels uit beleggingen en niet meer op premies gefinancierd wordt.
  Dus ook hier moet de 2e generatie robots en de vervijfvoudiging van de wetenschappelijke instellingen en gemeenschap van wetenschappelijke onderzoekers de financiële volumes genereren.

  Like

 5. Afgelopen week in de krant:ouderen moeten na hun 67e door mogen blijven werken!Terwijl jongeren niet aan de bak komen;ook niet al willen ze nog zo graag!De wereld op zijn kop!

  Like

 6. Jean zegt:

  Helaas is de cartoon niet ‘de toekomst’ maar wel de realiteit maar niet voor het linkse vakbondstuig ie gaan genieten vanaf hun 50ste en dan 10 jaar straten, woningen en auto’s vernielen met een rode plasticzak over het hoofd getrokken en tussendoor timmeren ze honderden politiemensen, die hun werk moeten doen, in mekaar. Uiteraard zijn het nadien altijd ‘de anderen’ geweest…

  Like

 7. Republikein zegt:

  Waarom heten ze allemaal Ans, is dat toeval?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s