Volksfront eist aanslag Jeruzalem op, zeker vier doden

Screenshot_30

Israëlische veiligheidstroepen rennen naar de synagoge waar de aanslag plaatsvond

Zeker vier mensen zijn vanmorgen gedood voor een synagoge in Jeruzalem. Twee gewapende mannen sloegen toe met messen en bijlen, meldt de Israëlische krant The Jerusalem Post. De politie heeft de daders doodgeschoten. De gewapende tak van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist.

Een woordvoerder van de politie meldt aan persbureau Reuters dat er bij de aanslag ook zes mensen gewond zijn geraakt. Ze worden in het ziekenhuis behandeld. De politie vermoedt dat het om een terroristische aanslag gaat, uitgevoerd door Palestijnen.

De radicale Palestijnse Hamas-beweging noemde de aanslag in een reactie ‘een heroïsche daad’. Een woordvoerder sprak van een ‘natuurlijke reactie’ op de dood van een Palestijnse buschauffeur. Volgens Hamas was de chauffeur slachtoffer van een executie.

De gewapende tak van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist. In een verklaring zeggen de Brigades van Abu Ali Mustafa dat de aanslag een vorm van opstand is die versterkt moet worden’. De daders waren volgens Palestijnse media twee neven van 22 en 27 jaar.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Fatah, Hamas, Heilige Land, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Volksfront eist aanslag Jeruzalem op, zeker vier doden

  1. likoednederland zegt:

    Dit komt niet onverwacht. Al wekenlang is er in autonoom Palestijns gebied een racistische ophitsingcampagne aan de gang, in scholen, moskeeën en de media.
    Zoals in een tweetal uitzendingen van de officiële Palestijnse televisie begin november, met uitspraken als: “Jeruzalem heeft bloed nodig heeft om zichzelf te zuiveren van Joden.”

    http://likud.nl/2014/11/palestijnse-haatcampagne-leidt-tot-nieuwe-moorden/

    Like

  2. aquarius4422 zegt:

    Ondertussen steunt de EU de “Palestijnse” terroristen met honderden miljoenen.

    Like

  3. Tom Hendrix. zegt:

    Wat een vreedzame moslims/palestijnen zijn er toch ( sarcasme modus uit).

    Like

  4. Sjaak zegt:

    De radicale Palestijnse Hamas-beweging noemde
    de aanslag in een reactie ‘een heroïsche daad !
    En daden worden beloond met bakken vol met geld van de EU ronselaars !
    En Gretta Duisenberg hangt haar pallestijnse vlag uit haar riante villaraampje ?

    Like

  5. Tempelier zegt:

    Zo en nu komt vast de veroordeling van de EU ????………….en het bleef stil !!!

    Like

  6. Jan zegt:

    Fatah blesses terrorists for heeding call: “Jerusalem needs blood to purify itself of Jews”

    Like

  7. Jan zegt:

    Meer terreur: Arabische terroristen, pardon, ‘Palestijnse’ ‘kinderen’ gooien stenen naar Israëlische auto’s bij Pisgat Zeev

    Vier terroristen in de leeftijd van 15 jaar werden in hechtenis genomen. Zij bleken ook betrokken te zijn bij het smijten van stenen naar de tram afgelopen zondag.

    Like

  8. Theodoor zegt:

    Vier mensen vermoord.

    En twee wildbeesten doodgeschoten.

    Like

  9. Jan zegt:

    ‘Palestinians’ celebrate Jerusalem terror attack… on ‘Palestinian Authority’ Television


    An official statement from Abbas’ office said ”The presidency condemns the attack on Jewish worshipers in their place of prayer and condemns the killing of civilians.” However as is their practice of saying one thing to the world community and something else to their own people, the Palestinian Authority’s official TV channel showed images of Bethlehem residents handing out candy in the streets, in support of the attack.
    http://yidwithlid.blogspot.nl/2014/11/slaughter-in-jerusalem-synagogue-attack.html

    Like

  10. Jan zegt:

    Oproep CNN-verslaggever Ben Wedeman het land uit te trappen nadat hij als kop van artikel ‘Politie schiet twee Palestijnen dood’ had geschreven

    Headline presenting Har Nof massacre as ‘Israeli police shot two Palestinian civilians’ crosses red line for Samaria leader.
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/187600#.VGuF36JIlZ4

    Like

Plaats een reactie