Denen roepen gebraden varkensvlees uit tot nationaal gerecht

Screenshot_11

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Die Denen blijven ook provoceren. Of het nu gaat om Mohammed-cartoons, de poging om het Verdrag van Schengen te omzeilen of nu met de officieel tot nationaal gerecht uitgeroepen „Flæskesteg med Persillesovs“, gebraden varkensvlees met peterseliesaus. Dit steeds opnieuw als gelukkigste volk uitgeroepen kleine land met zijn duizendjarige historie houdt van zijn tradities en manier van leven en schaamt zich in grote meerderheid hier nog steeds niet voor.

In alle acht delen van het land, Nordjylland, Midt/Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Vestsjælland/Lolland-Falster/Møn, København/Nordsjælland og Bornholm, werd van 11 tot 20 november een door het ministerie van Voeding, Landbouw en Visserij prijsvraag uitgeschreven. Er kon via Facebook en Instagram gestemd worden, eerst een lokale en daarna een landelijke stemming. Zuid-Jutland heeft gewonnen met het gerecht, dat officieel nog vóór het bekende “Smørrebrød” tot nationaal gerecht van Denemarken werd gekozen. Van de 63.263 stemmen kreeg  „Stegt Flæsk med Persillesovs“ 44% van de stemmen.

Aangezien Denemarken als EU-land intussen ook landelijk door islamitische en daardoor verloren woongebieden werd verrijkt, werd er uiteraard controversieel gediscussieerd over het haram varkensvleesgerecht – smaken verschillen immers. Maar wie hebben zich snel vreselijk opgewonden over deze beslissing en er een politiek item van gemaakt? Nee, niet de moslims, sinds de Mohammed-cartoon crisis weten we immers dat het meestal enkele maanden duurt voordat de moslims wereldwijd reageren op zulke discriminaties met moord, doodslag en vlagverbrandingen. Een multiculti tv-kok genaamd Camilla Plum was samen met geestverwanten bijna buiten zichzelf van woede: “Immigranten zullen zich bij dit gerecht nooit Deens kunnen voelen. Dit nationaal gerecht discrimineert…”

Later zei ze nog: “De verkiezing van varkensvlees met peterseliesaus is een blik terug, een huldiging van het nationalisme tegen alle rede in. Kortom, een populistische verkiezing.”

Heel anders was de reactie van Alan Melchior van de “Joodse Vereniging Denemarken”:  Het gerecht zou weliswaar niet koosjer zin en hij zou het persoonlijk nooit gekozen hebben, omdat hij het nog nooit zou hebben gegeten, maar hij verwelkomde dat de Denen dit gerecht hadden gekozen. . . zo is het en dat is prima. We leven immers in Denemarken.

Wie deze discussie volgt op de forums van de kranten en op de blogs, moet wel tot de conclusie komen dat deze keuze ook een stemming tegen een bepaalde immigratie was. Ettelijke commentatoren zeggen dit gerecht gekozen te hebben, hoewel ze het helemaal niet zo vaak en graag eten. Een voorbeeld van zo´n commentaar:

Ik heb dit gerecht gekozen om de halal-hippies te ergeren en een signaal af te geven aan de cultuur van het beledigd zijn, maar hoofdzakelijk om een signaal af te geven aan mensen zoals Camilla Plum. . . deze plompe moeder met Marx in haar hoofd…

De Denen zijn te benijden, hen wordt in ieder geval af en toe nog eens naar hun mening gevraagd over maatschappelijke kwesties, dat hebben zij bedongen (EU-voorbehouden) en ze maken er gebruik van. Ze weten: Varkens worden niet ritueel geslacht en ze laten zien waar de patriottische hamer hangt!

Op dit moment wordt deze oude hit door twee jongens helemaal stukgedraaid in het hele land. Titel: “Stegt flæsk med persillesauce“. Wellicht roepen onze Deense vrienden de volgende keer bij een demonstratie: “Meer varken voor het volk!”

In het “Hamburger Abendblatt” vindt op de voorpagina redacteur Christoph Rind deze keuze van de Denen beangstigend. Hij beperkt zich er echter ertoe zijn walging over het gerecht te omschrijven. Je kunt echter maar beter niet tussen de regels doorlezen. Wie echter een keer dit lekkere knapperige Deense varkensvleesgerecht heeft gegeten met daarna een Aquavit. . . Skål!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Denemarken, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Denen roepen gebraden varkensvlees uit tot nationaal gerecht

  1. Latraviata zegt:

    Boerenkool met worst en uitgebakken spek voor Nederland?? Of misschien nog geschikter, erwtensoep?

    Like

  2. Jef zegt:

    I love it!

    Like

  3. Henk.V zegt:

    Misschien moeten overal in het land , in het kader van de multiculturele verrijking, na elke gebedsdienst in moskeeën bij de uitgang inderdaad kommetjes erwtensoep met varkenspootjes aan de gelovigen worden aangeboden.
    De winter staat voor de deur en zo’n warm , sociaal gebaar zal het vast goed doen bij de Medelanders.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ha, ha, dan trekken ze prompt wit weg en krijgen maagkramp, voor ze een hap genomen hebben!
      Óf ze worden razend en agressief; pas op!
      Dan volgen er aanhoudingen en arrestaties, zit iedereen later bij de Rechtbank en worden de àànbieders in het ongelijk gesteld vanwege ‘provoceren’: “U was toch op de hóógte, dat U mensen met een islamitische achtergrond geen varkensvleesproducten kunt aanbieden?”
      “Nee, Edelachtbare, dat waren we niet: In het kader van de cultuurverrijking worden ook wij geacht, hun walgelijke normen over te nemen……”
      Enzovoort……

      Like

    • Harry zegt:

      Wedden dat je gearresteerd wordt , Henk ?

      Like

    • Charles Martel zegt:

      Dit is regelrechte provocatie. Met het heilige totemdier van de islam mag je niet spotten, je mag het niet aanraken en al helemaal niet opeten. Foei stoute jongen.

      Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Allemaal even lekker, maar hoofdzaak is, dat de moslims er van doordróngen raken, dat we het lekker vinden, dat we het éten en dat we het zullen BLIJVEN eten! En dat zij, wat ons betreft, op het dàk kunnen gaan zitten!
    Daar gaat het de Denen immers óók om!

    Like

  5. Vederso zegt:

    Die Denen weten wel wat lekker is.

    Like

  6. Die kok:Plum,is dus een Deense nsb’er!

    Like

  7. Benesha zegt:

    We moeten inderdaad een statement maken dat wij de cultuur van onze voorvaderen niet zomaar van plan zijn op te geven. Wanneer men al zijn gerechten van zijn voorvaderen niet meer mag eren…gaat het dan om multicul of eerder een steeds sterker wordende opdringing van monocul islam? Ik ben die islam al kotsmoe sinds ik begin jaren 90 als productieleider in een fabriek bij de Franse grens, geconfronteerd werd met Noord Franse baardsalafisten als arbeiders. Enfin… er zaten er een paar tussen. Wel, ze waren dom als het achterste van een varken, konden hun taken niet uitvoeren zoals het moest, wilden constant voordelen en uitzonderingsmaatregelen voor hen, gingen constant bij de socialistische vakbond klagen zodat ik steeds moest inbinden, ondertussen mijn autochtone arbeiders verplicht discriminerend. Neen, toen al is het begonnen. Bij mij zou er in een bedrijf geen moslim een voet binnen zetten. Dat is zeker. En als er ooit de wapens moeten opgenomen worden in een gegarandeerd komende burgeroorlog tegen dat moslimtuig, wel ik zal paraat staan om de aloude Christelijke West Europese cultuur te verdedigen. En eerste taak wordt de guillotine van onder het stof halen voor de EU politici die ons deze moslim plaag hebben bezorgd.

    Like

    • Joshua zegt:

      Wat denk je dat de moslims op de werkvloer kosten,er werd een speciale bid ruimte voor ze gecreeerd, voor een paar duizend gulden,+ 5x bidden per dag.
      Als wij werkbespreking met collega’s hadden werd door de directie gevraagd of wij niets anders te doen hadden dan kletsen want dat koste zijn centen, en als wij zeiden dat de moslims 5x per dag zaten te kletsen met hun niet bestaande god moest je je mond houden want dat was discrimineren.
      Toen werd er al met 2 maten gemeten, en wij werden en worden nog steeds gediscrimineerd.
      Dat begon in de jaren 90, want je moest die mensen toch met wat tegemoet komen.
      Dat zij nog steeds gepamperd heeft alleen maar uit gebroed.

      Like

  8. Thomasson zegt:

    Wat is er zo controversieel aan? Varkensvlees hoort al honderden van jaren in de Deense keuken. De moslims zijn niet geïnteresseerd wat de Denen eten of drinken. Het zijn altijd weer de linkse Gutmenschen die zich met zulke zaken bezig houden. Hetzelfde geldt hier voor Zwarte Piet.

    Like

  9. Tom Hendrix. zegt:

    @ Benesha: 13.30. uur. Prima gesproken, Benesha! En als het zover is, zult U ons van het nodige voorzien, om de ISLAM eruit te sodemieteren. Uit Nederland, en uit heel Europa!! O ja, LEVE de DENEN! Ware patriotten!

    Like

  10. Future Child zegt:

    Waarom denk je dat de Spaanse keuken zo vol van varkensvlees en schaaldieren is? Na het uitkicken van joden en moslims, in “paradijs” Andalusie was dat een goed graadmeter.

    Like

  11. Joost Visser zegt:

    Hoe zou het bij de voedselbanken zijn. Zijn daar moslims ´klant´. En zo ja, wat nemen zij mee? Controleren ze de ingredientenlijst uit ten treure waar achter hen de rij steeds groter wordt, of nemen ze het mee en de niet halalgerechten worden vervolgens thuis weggegooid of verkocht aan niet-gelovigen?

    Like

    • Tempelier zegt:

      Joost Visser , het laatste ze nemen het mee, geven het weg of verkopen het.

      Like

      • Igor zegt:

        Een moslim die iets weggeeft, dat betwijfel ik, nee ik weet het zeker dat ze dat nooit zullen doen,
        Het woord geven komt bij de moslim maar 2x voor:

        Ze geven over of ze geven de geest.

        Like

  12. Qvic zegt:

    Dat halal vlees zit voornamelijk tussen de oren, want er was laatst toch een schandaal dat er varkensvlees was gemengd met schapenvlees. Daar aten de islamieten gewoon van en niet één heeft toen geklaagd of geweigerd dat te eten, dat er varkensvlees in bleek te zitten. Dit werd ontdekt door de keuringswaren en niet door de islamieten zelf. Dus varkensvlees eten op zich is niets mis mee, het is maar hoe je het benoemd.

    Like

  13. Luchtpint zegt:

    Als je wil provoceren moet je het inderdaad meteen goed doen !

    Like

  14. Ik deze tweet geplaatst op Twitter:
    Denen roepen gebraden varkensvlees uit tot nationaal gerecht http://t.co/zPSijJY00C wij NL’ers brengen nationaal varkens barbecue dag uit!!
    ‘Dat moest eens kunnen in geheel Nederland in verplaatst van suikerfeest

    Like

  15. Taljaard zegt:

    Wat denken jullie toch wel niet?
    De ware Gutmensch is VEGETARIER vanwege de bio industrie en het klimaat enzo.
    Kaant slechts granen.en groente.
    En dan nog het liefst uit de reformwinkel, waar ze van die ”natuurlijk bemeste” groenten aarswormen krijgen, zodat de geregeld aan het achterste van hun broeken van fair trade textiel lopen te krabben, want douchen doen ze ook hoogstens twee keer in de week, omdat je zuinig moet zijn met water in verband met het ”mijeu”.
    Maar natuurlijk gunnen zij de mossels hun offerfeest, waar bij schapen en lammeren de keel wordt afgesneden wel.

    Like

    • Joshua zegt:

      Schapen en lammeren die zij stelen bij de boeren om hun (heilige) offerfeest mee te vieren.
      Laat me niet lachen, dat deze barbaren enig respect hebben voor wat dan ook.

      Like

  16. Hans zegt:

    Gebakken moslims, zou ook een nationaal gerecht kunnen zijn.
    MAAR DAT LUST NIEMAND!

    Like

  17. Tom Hendrix. zegt:

    @ Hans: 00.41. uur. Vindt U dat gek Hans? Ik vind de muzelmensen levend al niet te pruimen!

    Like

  18. Henk S zegt:

    Daarom haal ik ook eenmaal in de week bij de afhaalchinees een bak babi pangang. Die ik dan onnodig in de koelkast op het werk zet en er aan het eind van de week met het laatste restje pas uithaal. Alleen maar om te zieken. Eén zo’n mosselman heeft het ooit eens gewaagd een dergelijk bakje te verwijderen. Dat was gelijk zijn laatste gesprek met mij, terwijl ik maar gewoon arbeider ben.

    Like

  19. Joshua zegt:

    Door dit gerecht krijgt pechtmannetje een raar gevoel in zijn onderbuik.

    Like

  20. Republikein zegt:

    Nou zeg, ruimte?
    Groenland is ’s werelds grootste eiland (Australië en Antarctica zijn weliswaar groter, maar worden als continenten gezien en niet als eilanden). Met een bevolking van 56.615 inwoners (schatting van januari 2011) is het het dunstbevolkte afhankelijke gebied of land van de wereld, met een bevolkingsdichtheid van 0,03/km².

    Like

Plaats een reactie