Imam Elforkani stopt na bedreigingen met preken

Screenshot_73

AMSTERDAM – De Amsterdamse jongerenimam Yassin Elforkani is wegens bedreigingen voor onbepaalde tijd gestopt met preken. Dat meldt Trouw op de website van de krant. Hij wordt bedreigd door extremistische geloofsgenoten en zou concrete aanwijzingen hebben dat hij gevaar loopt, aldus Trouw.

Hij zegt volgens de krant van de politie te hebben vernomen „dat het beter zou zijn als hij een tijdje minder actief is”. Sinds drie weken laat hij daarom verstek gaan in de Utrechtse Omar al-Farouk-moskee.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

14 reacties op Imam Elforkani stopt na bedreigingen met preken

 1. Sjaak zegt:

  NOG MEER BEWEIZEN DAT ZE NOOIT EN TE NIMMER INTIGREREN ?
  EEN TIJDJE MINDER AKTIV HEET IN KLAARTEXT MOND DOOD STELLEN !
  EN DAARVOOR EXTREMISTEN PREDIKKER ACHTER GESLOTEN DEUREN !
  TJAKKA !!!
  NU ALLEEN NOG AFWACHTEN WAAR DE EERSTE BOM HOOGGAAT !
  MEER MEER MEER !

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ja maar de IESLAAM IES TOCH VREDE- sarcasme modus uit.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Gelukkig zijn het geloofsgenoten en geen geen blanke racisten.
  Stel je voor het waren autochtonen geweest.
  Het geeft in ieder geval duidelijk aan dat ze elkaar OOK naar het leven staan zoals we overal in het midden-oosten en noord.afrika kunnen zien.
  Dus ook in Nederland hebben we fanatieke, niet ECHTE natuurlijk, moslims.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja! Quatsch natuurlijk, Louis, want als je het mij vraagt, zijn ze allemaal echt!
   Behalve misschien, als ze er in feite niets meer aan doen, maar dan zijn het GEEN moslims, die zichzelf echter niet als zodanig durven te kwalificeren.
   Die Elforkani ook: Misschien is-ie in z’n soort alleen maar wat beer geschikt voor het uitdragen van “Het Project,” al zijn die fanatiekelingen dan te stom om dat door te hebben.
   Maar vertrouwen doe ik ‘m daarom nog niet, evenmin als die Marcouch.
   Laat ze mekáár maar een rad voor ogen draaien, maar w i j weten beter, of kúnnen dat beter weten.

   Like

 4. um shmum zegt:

  Voelt de islamiet elforkin ook eens wat ALLE Joden ervaren in Europa door dat valse profeetgeloof!

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Imam Elforkani wordt o.a. betaald door het conservatieve Koeweit. Er wordt weer een spel met ons gespeeld: Elforkani is zo conservatief als wat. Door hem nu te laten bedreigen door ‘extreme moslims’ zal de guttmensch gaan denken dat hij dan wel ‘gematigd’ zal zijn, zodat wij datgene wat hij verkondigt meer als ‘waar’ gaan nemen. Elforkani was en is conservatief, we moeten ons niet in de luren laten leggen door dit ‘spel’.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   IK niet: Waar die vent ook aan het woord komt, zodra hem wat concreets in die richting wordt gevraagd, draait-ie overal omheen.
   En dan weet je het wel!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Theresa; het is inderdaad beter geen een moslim te vertrouwen. Het ene zeggen ze, terwijl ze het andere met je van plan zijn. Het liegen is moslims eigen, geciteerd in de koran.

    Like

  • Driek zegt:

   Maar, beste D.Day, wij, lezers van deze site, laten zich niet in de luren leggen, maar het zijn de onwetende burgers, die er weer intrappen. Wat moeten wij toch in hemelsnaam met lieden als ene Imam Elforkani. Zo’n figuur was vroeger, in de jaren zestig en zeventig, toch ondenkbaar? Die hele islam wordt ons door de strot geduwd.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Blijkbaar is hij niet de woordvoerder voor elke islamiet in Nederland. Bedreigingen uit de islamitische gemeenschap moet je serieus nemen want ze kunnen zomaar uitgevoerd worden. Gewelddadig hersenspoelde maniakken hebben ze genoeg rondlopen. Dat is ook de hele opzet van Koran recitatie bijeenkomsten op jonge leeftijd. Het kweken van mensen die het zwaard durven opnemen voor de Profeet en Allah is de natte droom van elke islamist. Daar was en is het binnen de islam altijd om te doen. Expansie, consolidatie en permanente onderwerping van zowel gelovigen als ongelovigen. Islamitisch geweld is het instrument bij uitstek hiervoor. Het is helemaal niet nodig dat alle moslims geweldmaniakken worden. Als je op elke tienduizend moslims een honderdtal religieuze geweldplegers hebt en een handvol oproepers tot politiek/religieus geweld is dat voor de interne controle en voor de terreur aan de grenzen van de islamitische gebieden meer dan genoeg. Of jongeren imam Elforkani conform de islam traditie de boel belazerd kan ik niet beoordelen. Dat hij op de loonlijst staan van het streng islamitisch land Koeweit geeft wel te denken. Dat hij voorlopig stopt met preken is verstandig want hij zal niet de eerste moslim zijn die slachtoffer wordt van haat en geweld dat verspreidt wordt door dit vreselijke geloof. Velen die het goed bedoelden zijn hem voor gegaan de afgelopen 1400 jaar en allen hebben het loodje gelegd. De islam is zo in elkaar gezet dat verandering ten goede (lees humaner) niet mogelijk is. Zo wordt er voor veranderingen de regel van consensus gehanteerd. Veranderingen kunnen pas doorgevoerd worden als elke moslim geleerde van statuur instemt met de verandering. Is er een enkeling die niet instemt dan gaat de verandering niet door want Allah staat immers geen dwaling toe. Veranderen zal de islam dan ook nooit. Het enige dat de moslim en de wereld nog redt is een totale vernietiging van de islam. Wij maken dat niet meer mee, maar vroeg of laat zal het zover zijn. Het verdwijnen van de islam zal gepaard gaan in een orgie van geweld zoals de wereld nog nooit gezien heeft.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het zegt toch ook niet alles, Guus:
   De Soennieten en de Sji’ieten snijden elkaar bij gelegenheid ook de strot af, om er maar twee te noemen.
   Maar of je, als niet-moslim, in de handen van de één of van de ander valt is eveneens lood om oud ijzer.
   Dat Elforkani nu door andere moslims wordt bedreigd, maakt ‘m heus niet betrouwbaarder voor óns.

   Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Waarom stapt ie dan niet over op een ander geloof?
  Zolang hij de islam niet afzweert, geloof ik hem niet en mag hij van mij uit het nieuws blijven.

  Like

 8. JCC zegt:

  Een bekende truc die wordt toegepast is de volgende: om de radicale Islam te bestrijden moet er meer gematigde Islam komen want dat is dan gezellig en leuk, een redelijk alternatief. Maar zo geweldig is dat allemaal niet en valt minder Islam te prefereren & beter nog: helemaal geen Islam in Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s