PVV: motie van wantrouwen tegen minister Opstelten wegens falend jihadismebeleid

Lilian Helder

Lilian Helder

De PVV vindt dat minister Opstelten van Veiligheid en Justitie volledig faalt in de aanpak van Jihadisten. Potentiële terroristen die met alle faciliteiten die zij in dit land krijgen er toch voor kiezen om zich aan te sluiten bij de Islamitische Staat, Al Nusra en/of andere terroristische organisaties moeten we vooral laten gaan. Om ze vervolgens nooit meer één voet op Nederlandse bodem te laten zetten.

Maar deze minister wil jihad-terroristen koste wat kost ompraten, er deradicaliseringsprogramma’s op loslaten en met een enkelbandje om in Nederland houden.

Kamerlid Lilian Helder: “De minister brengt met deze falende aanpak de Nederlandse samenleving willens en wetens in ernstig gevaar.”

Daarom zal de PVV tijdens de begrotingsbehandeling van het Ministerie van Veiligheid en Justitie een motie van wantrouwen indienen tegen de minister.

Lees hier het artikel op Telegraaf.nl

Lees hier het artikel op Elsevier.nl

PVV normale grootteBron:
http://pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op PVV: motie van wantrouwen tegen minister Opstelten wegens falend jihadismebeleid

 1. Daar sta ik helemaal achter!Laten gaan,paspoort en uitkering blokkeren en familie er achter aan sturen:probleem opgelost.Dan gelijkertijd weer grensbewaking:marechaussee ook weer werk genoeg!

  Like

 2. windwens zegt:

  Enig waar deze man toe in staat is, is het land Opstelten zetten. Omdat hij nog geen zin normaal kan uitspreken nog geen enkel zinnig interview heeft weten te geven de afgelopen twee jaren. Moet het toch wel helder zijn in Nederland en zeker bij Den Haag en ambtenaren dat deze man gewoon naar huis moet gaan en lekker thuis achter een biertje moet gaan zitten en Netflix series moet gaan kijken. Dan is hij in elk geval van de straat en niet meer staatsgevaarlijk deze aan het uitdovende zingende kaars.

  Like

  • Nick van Doorn zegt:

   Als u alle Jihadisten, onaangepaste immigranten en vluichtelingen in huis neemt, dan stem Ik graag op de partij waar u op stemt.

   Like

   • Jaantje zegt:

    Denk dat windwens minister Opstelten bedoeld.
    Wie anders is nog niet in staat 1 zin verstaanbaar uit te brengen?

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Prima initiatief van Mw. Helder. Maar de lafaards van VVD en de PvdA, zullen deze motie niet steunen, en ook Demonen 66 niet, en ook de SGP en de CU niet, en de rest van de islamofiele kliek in de kamer, van SP,PvdD, 50+. Nou, dat gaat het dus niet worden. Maar wel goed dat de PVV deze motie indient!

  Like

  • Driek zegt:

   Tom Hendrix. zegt: Maar de lafaards van VVD en de PvdA, zullen deze motie niet steunen, en ook Demonen 66 niet, en ook de SGP en de CU niet, en de rest van de islamofiele kliek in de kamer, van SP,PvdD, 50+.

   Ja, meneer Hendrix, dan hebben we hele rijtje wel gehad. We moeten ons er maar in schikken dat alleen de PVV de zaak op scherp zet. Het is natuurlijk belachelijk, dat wij opgescheept zitten met een heleboel partijen, die allemaal hetzelfde willen: veel islam. Veel asielzoekers. Veel EU. Dat schiet lekker op. En die lieden ontvangen maandelijks een dik salaris. Zo’n mens van de dierenpartij, dat heeft toch geen enkele zin? Ach, laat ik me nou niet weer kwaad maken. Het heeft geen zin. Stemmen op de PVV. dat is het enige wat ons straks te doen staat.

   Like

  • Jade zegt:

   Ik ben er ook bang voor Tom.
   Er zijn al zoveel moties afgewezen…

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Vuil moet je verwijderen, zowel uit je woning als uit je land.
  Uiteraard is het weer alleen de PVV die wat van de situatie zegt.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Le Pen in Frankrijk, wil dat de Franse jihadisten onder de guillotine komen.::
  De ere-voorzitter van het Front National wil graag de guillotine voor de Fransman Maxime Hauchard, een van de beulen die met onbedekt gezicht meedeed aan het onthoofden van 18 syrische soldaten.
  <>. EN DAT IS DE GUILLOTINE, nietwaar ? !, aldus becommentarieerde Jean-Marie Le Pen dit in zijn dagboek.
  <>, voegde hij er nog aan toe.
  De Erevoorzitter van het Front National gooide kolen op het vuur wat betreft de tweedracht over het voorstel van de vroegere minister van het UMP ( = NL-se VVD ), Valerie Pécresse, die had n.l. voorgesteld om de terug-gekeerde djihadisten in centra voor……….. heropvoeding ………….te plaatsen.
  “Het keel-door-snijden”is de normale manier van executie, van moord en misdaad in de moslim-wereld, dat weten wij Fransen toch nog uit de Algerijnse oorlog !
  bron: Le Pen veut guillotiner le jihadiste français
  http://www.20min.ch/ro/news/dossier/tunisie/story/Le-Pen-veut-guillotiner-le-jihadiste-fran-ais-11025172

  Like

 6. danny zegt:

  Waarom zegt Ivo Bromsnor van die idiote dingen als deradicaliseren? Krijgt er iets voor van coalitiegenoot partij van de arabieren?
  Laat die jihad-terroristen lekker vertrekken naar Syrie of irak, wel even paspoort afnemen en dan mogen ze vertrekken wat mij betreft en hoeven ze nooit meer terug te komen naar Nederland.
  De PVV is de enige die dit hardop durft te zeggen, de overige partijen zijn te laf of te naief in deze.

  Like

 7. Leo zegt:

  Vergiftigde zieke geesten gewoon het land laten verlaten, zonder retour ticket !
  Nix geen deradicaliserigns programma s , heeft TOTAAL GEEN zin !

  Takken die jong en groen zijn gebogen verliezen hun kromming nimmer meer.. !!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Leo zegt:
   26 november 2014 om 23:26

   Nix geen deradicaliserigns programma s , heeft TOTAAL GEEN zin !

   Dat heeft inderdaad geen enkele zijn, want als ze ge-deradicaliseerd worden , dan zijn het geen echte moslims meer, maar afvalligen en dan moeten ze vrezen voor hun leven.

   allah wil enkel moordzuchtige, gewetenloze en van haat vervulde moslims en geen verwesterse moslims die beschikken over een geweten, empathie en solidariteit.

   Like

 8. Hendrick M. zegt:

  Opstelten, een verschrikkelijke windbuil die in zijn bewindsperiode nog geen deuk in een pakje boter heeft geslagen. Ben het daarom voor 100% eens met @windwens.
  Nu heeft deze Ollie B. weer een lumineus idee: Hij wil voortaan alle reguliere sportschutters jaarlijks naar een psychiater sturen, om daarmee zogenaamd vast te stellen of deze mensen geen gevaar voor de samenleving vormen (!).
  Dit alles nog als nasleep van Alphen a/d Rijn, waar de fouten overduidelijk bij de overheid lagen, doch dit terzijde.
  Jihadisten daarentegen, een groot gevaar voor onze samenleving als ze terug komen, zullen liefdevol door hem opgevangen worden en hij zal proberen, door met hen thee te drinken, er nog aardige mensen van te maken …
  Deze man zou zelf naar een psychiater moeten !

  Like

  • Dit alleen al doet mij besluiten NIET naar NL terug te keren want het achterliggende idee is dat WIJ ontwapend worden zodat ‘de islamieten’ ook op dìt vlak geen strobreed in de weg gelegd krijgen, keurig volgens het Verdrag van Straatsburg van 1975 getekend door twee imbeciele socialisten (natuurlijk socialisten!) Den Uyl en Thijs de Clerq van België…

   Like

 9. Jaantje zegt:

  He he eindelijk ook een vrouw die zich ferm uitspreekt en de juiste standpunten inneemt.
  Heel goed van Lilian Helder.
  Sta er helemaal achter.

  Like

 10. Wim Peters zegt:

  Opstelten,ga postzegels of lucifer doosjes verzamelen !

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  +

  http://en.wikipedia.org/wiki/Catiline_Orations

  Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra? Quam diu etiam furor iste tuus nos eludet? Quem ad finem sese effrenata iactabit audacia?

  +

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   How long, O Catiline, will you abuse our patience? And for how long will that madness of yours mock us? To what end will your unbridled audacity hurl itself?

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Het argument van de linxe kerk is dat je een motie van wantrouwen nooit moet uitdelen, alleen wanneer het echt, echt, echt nodig is. Maar dat was vroeger. Toen de oppositie nog oppositie was en leden van de fracties soms tegen hun eigen partij instemden. Vanwege slecht beleid en zelf nadenken.
  Nu is er geen oppositie meer en zijn er geen kritische kamerleden en kunnen ministers verzaken wat ze willen, de meerderheid gedoogt het wel.
  Gevolg: haatvolk moet hier blijven, op onze kosten vertroeteld worden terwijl Nederland zo lek als een mandje is en we geen enkele controle hebben over wie hier in en uit loopt. Het mag toch duidelijk zijn dat een haatlim, die wil gaan vechten voor de haat, geen enkel nut heeft voor ons, alleen maar bakken met geld kost. Eruit met die lui en grenzen herstellen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @leefbarbaar: 07.40. uur. Inderdaad, er is geen oppositie meer in de Tweede Kamer, het is van “links tot rechts”, heulen met PvdA en VVD. Alles om de PVV de wind uit de zeilen te halen.

   Like

 13. Th.M. van Baarle zegt:

  Een motie van wantrouwen tegen Ivo Opstelten. Prachtig en terecht.
  Maar feitelijk geldt dit wantrouwen het gehele kabinet.
  En moeten we dan op verkiezingen gaan zitten wachten, die mogelijk niet eens de oplossing geven voor dit probleem Het domme klootjesvolk is in staat deze criminelen mislukkelingen opnieuw op het pluche te helpen.
  We zullen via buitenparlementaire acties dit kabinet naar huis moeten zien te krijgen.
  De grenzen MOETEN dicht. De moslims moeten eruit. Onze veiligheid staat op het spel.
  Er is geen dag meer te verliezen. Actie.
  ISLAM – weg ermee !!!

  Like

 14. Martha N zegt:

  Ton van Kesteren PVV, mee eens
  Veel Nederlanders zijn Te goedgelovig, stemmen op een partij die maar wat gebakken lucht verhalen vertelt. Het is weer bijna zover, een paar maanden nog.
  In het geheim, of laten we zeggen “geniep”, worden kreten verzonnen, die ons, de Nederlandse bevolking moet overtuigen. Partijen zitten broeds op hun eieren te zitten om weer een stink ei te produceren…. Nee jongens/meisjes we broeden weer een verhaal uit, geven het een fris kleurtje en daarna… en daarna… hahahaha Mensen van Nederland alweer gefopt!! PFFFFFT wat een stank… Wie herinnert zich niet het ei van Rutte, direct na de verkiezingen van de vorige keer. Ach ja, er zal wel weer ingetrapt worden, opnieuw een uitglijder…

  Like

 15. Lilian Helder (PVV) heeft geretweet
  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 9 uur 9 uur geleden
  @lilianhelderpvv PVV: TERECHT motie v WANTROUWEN tegen #minerOpstelten wegens falend jihadismebeleid http://wp.me/p1O7aM-jQw @wordpressdotcom

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s