Groot-Brittannië trekt staatsburgerschap van moslimextremisten in

Screenshot_21

(Door: rommel)

Groot-Brittannië is begonnen met het staatsburgerschap van moslimextremisten te ontnemen. Waaronder ook die geboren zijn in Engeland, meldt de Daily Mail vandaag. Ze willen dood en verderf in het Verenigd Koninkrijk, de VS en andere westerse landen brengen, zegt de Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May als verklaring voor haar beslissing.

Groot-Brittannië heeft al eerder aangekondigd dat zij overweegt het burgerschap van moslims in Groot-Brittannië, die vechten voor de islamitische staat of anderszins sympathiseren met moslimextremisme, het staatsburgerschap afhandig te maken.

Vandaag verkondigde de Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May uiteindelijk dat ze het bevel heeft gegeven om het burgerschap van vier moslims uit Groot-Brittannië te annuleren – ondanks het feit dat drie van hen zijn geboren en getogen in het land.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Islam. Bookmark de permalink .

18 reacties op Groot-Brittannië trekt staatsburgerschap van moslimextremisten in

 1. JCC zegt:

  Zou het dan toch mogelijk zijn dat Mother Theresa iets minder soep in het hoofd heeft dan die idioot van een Cameron? Laten we het hopen.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Dit klinkt mij als muziek in mijn oren. Maar zet men dat ook door, of gaat men toch weer “slappe knieën”, krijgen? Ik ben benieuwd.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Kijk, kijk, wat niet kan en onmogelijk is; kan dus gewoon. Kan dus ook hier, wanneer Nederland verstandig bestuurd zou worden. Tommies +1.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  EN NU DOORSTARTEN !
  MEER-MEER-MEER !
  VEEL WERK IN DE WINKEL !
  OOK IN NEDERLAND GEEFT
  HET DUIZENDEN VAN DEZE
  SMERIGE MOSLIM
  TAPIJTENVRETERS !

  Like

 5. Marjan zegt:

  Super!! Nu Nederland en Vlaanderen nog!!

  Like

 6. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Wordt tijd: had al veel eerder gemoeten!

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  “Indifference to Injustice… Is the Gate to Hell,”

  http://www.atlasobscura.com/places/the-hidden-holocaust-memorial-of-madison-park

  knew of the camp’s existence and layout, but did nothing about it.

  Like

 8. Heel goede zaak.<aar wij hebben hier te maken met die linkse rakkers die maar steeds meer van die moslims naar Nederland willen halen.Ik hoop dat ze binnen kort geen stem binnen halen en dat de PVV en 50+ een groot aantal zetels gaan bemachtigen in de eerste kamer waardoor het kabinet geen kant meer heen kan!!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  De Britse regering, waaronder Theresa May, voelt de hete adem van UKIP in zijn/haar nek.

  Je moet toch iets doen om je stemmen binnen te houden. Jarenlang hebben de regeringsleiders een grote instroom toegestaan, waaronder zich natuurlijk veel fundamentalisten.bevinden.

  Ik verwacht dat er een beperkt aantal worden uitgestuurd, waar mogelijk sociale werkers en rechters ook nog een halt aan toeroepen.

  En na de verkiezingen is het ‘business as usual’, want of je in GB nu door de hond [de conservatieven] of de kat [labour] wordt gebeten, de islamisering zal doorgaan.

  GB krijgt teveel geld uit het Midden-Oosten en de landen daar hebben al teveel invloed in de UK.

  Like

 10. Eindelijk!En wanneer kunnen wij zo’n logische stap verwachten van onze regering?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Het klinkt positief en, dit lezende, denk je dan ook: Eindelijk! Toch moeten we nog even afwachten wat er in de praktijk van terecht komt.
  En dan nog wat: Er staan dus 4 Pakistanen uit één familie op de nominatie. Oké, maar dan vraag ík me op mijn beurt af: Wanneer volgt die Choudary?
  Hij is dan misschien niet afgereisd naar Syrië, maar haatmarsen organiseren in Londen en daarbij door een megafoon de Sharia afkondigen en vooraan staan bij het confisqueren van Londens wijken vind ík persoonlijk minstens zo erg!
  “Ze willen verderf in het Verenigd Koninkrijk, de VS en andere Westerse landen brengen.” Nou, het is alsof je het over hèm hebt.
  Daarnaast waren er, geloof ik, ook al aanwijzingen, dat hij ergens te maken zou hebben met die tienerporno-praktijken, in ieder geval, dat-ie daar meer van weet….Verbazen zou het me niet!
  Kom op, naamgenote: Wees nou eens even flink, zet door en smijt die Brilslang bij gelegenheid terug in de zandbak, waar-ie hoort; je was het immers al eerder van plan!
  Mocht je de stap durven zetten, dan kan ik er nog eens trots op zijn dat ook jij ‘Theresa’ heet!

  Like

 12. Mary Gijzen zegt:

  Choudary was ook al eens uit gezet en nog geen 1 of 2 weken later zie je hem in Londen boodschapjes doen in een witte jurk met kind bij zich ook in een wit jurkje, (krijg ik al de riebels), en deze dood leuk alweer een podium kreeg de Sharia uit te leggen in een interview, hoe is het mogelijk die man nog aan te willen horen! Engeland moet hem juist het zwijgen opleggen door een interview verbod met deze jurkmans, zo ook definitief uitzetten!!! Deze praatjesmaker hits alle moslims jochies op!!!Er zijn daar al veel sharia rechtbanken en no go areas voor niet moslims! Engeland moet veel doortastender te werk gaan met met uitzetten en de paspoort innemen cq vernietigen! Dat het geoppert wordt dit soort uit te zetten is in ieder geval positief, zodat dat volk weet dat ze goed in beeld zijn en ze vroeg of laat eens uit gezet worden, hoe dan ook!!! Welkom UKIP !!!

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Maar alsnog het is nooit te laat om alsnog doortastend op te treden tegen dat volk, welke zwaar misbruik maken van vrijheid van meningsuiting. Hun mening moet zo gesmoord worden dat het niet meer te horen valt, vooral in Engeland!!!

   Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HET WORDT HOOG TIJD DAT BEKROMPEN NEDERLAND DIT OOK DOET!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s