VIDEO: Bill Maher over terrorisme en aanslag op Charlie Hebdo


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Bill Maher over terrorisme en aanslag op Charlie Hebdo

  1. Jelle R zegt:

    Ondertussen krijgt een journalist in Saoedië-Arabië maar liefst 1000 zweepslagen omdat hij een kritisch discussieplatform op het internet wou oprichten. Dit is echte islam, constant de bevolking terroriseren opdat het systeem zichzelf in gang kan houden.

    http://www.knack.be/nieuws/wereld/1-000-zweepslagen-voor-islamkritische-blogger-in-saoedi-arabie/article-normal-523993.html

    Like

  2. win zegt:

    hi ej,
    nieuw bericht volkskrant, nu ook op tv,

    13:30
    ‘Gijzeling in Joodse winkel in Parijs’

    Ook in een Joodse supermarkt in Parijs vindt een gijzeling plaats. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn meerdere mensen in gijzeling genomen. De dader zou mogelijk dezelfde zijn als die donderdag in het zuiden van Parijs een agente doodschoot. Hij voldoet aan het signalement. Eerder werd al bekend dat hij banden zou onderhouden met de vermeende daders van de aanslag op Charlie Hebdo.

    Er zou in de supermarkt mogelijk zijn geschoten met een kalasjnikov. Het incident vond plaats rond 13.00 uur in de wijk Porte de Vincennes. Er zou een gewonde zijn.

    Het incident vond plaats rond 13.00 uur in de wijk Porte de Vincennes. Er zou een gewonde zijn gevallen. Een deel van de Franse rondweg Peripherique is stilgelegd.

    Like

  3. Sjaak zegt:

    EN IN PARIJS GAAT HET VERDER !
    HEEFT ALLEMAAL NIKS MET DE ISLAM TE DOEN !

    Gijzeling in Joodse supermarkt Parijs

    PARIJS –
    Er is een schietpartij geweest in een Joodse supermarkt in Parijs. De schutter houdt op dit moment meerdere personen in de supermarkt gegijzeld. Ook is er een gewonde gevallen. De schutter zou gewapend zijn met een kalasjnikov, dat meldt de Franse televisiezender Itele. Tientallen zwaarbewapende politieagenten zijn in Parijs in stelling gebracht rondom de supermarkt.

    Like

  4. Jean zegt:

    Het nu al jaren gelul over die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd is degoutant. Hoeveel mensen hebben nu al het leven verloren onder het geweld van die barbaarse vuiligheid? Toch blijven ze hier die achterlijkheid knuffelen en te voorzien van alle luxr en weelde.
    Wij EISEN dat “alle” moslims verdreven worden uit onze woningen, onze straten, onze gemeenten zelfs uit ons land want het kookpunt t.o. die achterlijke barbaren is reeds lang overschreden.
    Als niet snel wordt gestart met de EXODUS richting grote zandbak in noord Afrika van al dat Afrikaans gewelddadig onderontwikkeld zootje dan start weldra de 3de wereldoorlog en dat zal geen kattenpis zijn.
    En zeggen dat we dat allemaal te danken hebben aan die lafaards die decadent hun zakken vullen in die waardeloze maffiaburcht EU genaamd, voorop de gluiperige rotkop vanRAMPaai met links de Zweedse (M)aalstroom en recht het monster van LogNess aston.
    Neem ze de sleutels af en jaar dat zootje weg of sluit ze op voor minimaal 20 jaar want de gepleegde misdaden tegen eigen volk zijn desastreus geworden, we worden overstelpt met armoede, geweld en barbaren, 3 items waarvoor onze grootouders en ouders gevochten hebben zelfs hun leven gegeven hebben om ze uit te roeien uit onze samenleving.
    Hoelang gaan wij die lafaards ONS Europa verder laten beschadigen?
    1- Terug gesloten grenzen en grenscontrole ook voor dat oostbloktuig.
    2- Allochtonen in gesloten instellingen en zo snel mogelijk repatriëren en nooit geld in handen geven.
    3- Allochtonen die illegaal zijn en/of een strafblad hebben “dadelijk” het land uit zetten desnoods met geweld.
    Wij EISEN onze vrijheid en onafhankelijkheid terug.

    Like

  5. IFF zegt:

    Wat mij zo woedend maakt is het feit dat de door links geregeerde media nu zoveel als mogelijk ‘brave’ moslims opvoert maar het vaak zeer woedende woord van de burger zoveel mogelijk weert. In Vlaanderen kan je haast geen reactie kwijt over het voorval. Bij geen enkele krant! Er is volgens mij een onderlinge afspraak gemaakt om woedende reacties te weren en het bewieroken van de islam aan te moedigen. En dan schreeuwen deze hypocrieten dat het vrije woord, de vrije pers met alle middelen beschermt moet worden. Terwijl het net deze schurken zijn die morgen de bange burger aanvallen en wegzetten als racist, xenofoob en nazi.

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Die gewetenloze destructieve islamitische zand-barbaren hebben totaal geen gevoel voor humor; laat staan dat ze zelfspot kennen en daar om kunnen lachen. Ik heb destijds een hele serie zelfspot-cartoontjes gemaakt van mezelf en van een vriend die werkzaam is in de ICT. Ze zijn getekend op de PC m.b.v. een trackball, dus ze zijn wat bibberig. Een voorbeeld:

    Like

  7. L'esprit de Lois zegt:

    Het liep Jimmy Kimmel dun door de broek toen Bill even heel politiek incorrect los ging.
    Hij dacht even een ruimte te zien om het gesprek op Noor Korea te focussen.
    Maar dat lukte niet. Bill trapte er niet in.

    Hulde Bill

    Like

  8. Sjaak zegt:

    16.56 ! Drukkerij word bestormd en er stijgt een rookwolk op !

    Like

    • Sjaak zegt:

      Nu is er ook mee te rekenen dat de pigmenteerde supermarktbereikeraar
      gelijk zijn 72 maagden begroeten gaat ! Ik denk dat hij over het Supermarkt
      radiotje wel meekrijgt dat zijn vordering voor het vrijlaten niet doorgaat !

      Like

Plaats een reactie