VIDEO: Filip Dewinter n.a.v. aanslag Charlie Hebdo


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Pat Riot”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Filip Dewinter n.a.v. aanslag Charlie Hebdo

  1. bobzelf zegt:

    10 jaar politiek correct
    wat is er gebeurd in die laatste 10 jaar ?

    HELEMAAL NIETS !!!

    HET IS ALLEEN MAAR ERGER GEWORDEN ,

    DUIDELIJK EN 100 % DE WAARHEID

    ALLEEN mocht 10 jaar geleden de poitie en mensen uit het leger in uniform in de tram en trein ,
    maar nu om de booslims , de baardjurken niet extra boos te maken

    nemen we ook maar geen wapen meer mee ,

    b.v. EEN KALASHNIKOV doorgeladen OVER JE ARM !!!

    ik denk dat dat redelijk indruk maakt , maar

    DAT MAG NIET,

    HET IS TENSLOTTE NEDERLAND 2015, HERSTEL BEIRUT/ FILIAAL MEKKA 2015

    ON GE LO FE LIJKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    WAT EEN GEK KEN HUIS

    DOEII BOB

    Like

  2. Doc zegt:

    Geinig ook de belgen hebben net zo de yanken de fasces: https://www.google.nl/search?q=fasces&biw=1024&bih=641&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sUyxVMb6KoTUOeSygagP&sqi=2&ved=0CC8QsAQ in de zaal.
    Zie links van Filip op de wand.

    Like

  3. Thomasson zegt:

    Geweldige speech mijnheer Dewinter!!! Hij heeft de schooiers, pardon politici, van de main-stream partijen in Belgie goed van langs gegeven. Trouwens zijn boek Insch’Allah is ook geweldig.

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Ik zou helemaal niet willen weten hoe het daar stinkt in die vieze
    diaree-gevulde rooie honden broeken na deze toespraak !

    Like

  5. Vederso zegt:

    Sterke speech, de dames/heren politici zitten doodstil in de banken.

    Like

  6. leefbarbaar zegt:

    Petje af voor de Winter. Meneer Wilders is niet meer alleen; er zijn er gelukkig meer, die durven zeggen wat de bevolking denkt.
    Wel leuk van hem om een burgemeester, een socialist uit Nederland te citeren: “rot maar op”.
    Zo krijgt de takkia van Aboutaleb toch nog een staartje.

    Like

  7. Cathja zegt:

    Goeie speech van Filip Dewinter! Zijn woorden komen overeen met wat Geert ook zegt: pas je aan aan onze samenleving en anders vertrek je maar. En: niet alle moslims zijn radicaal.
    Ik zag verschillende ‘collega’s ongeïnteresseerd kijken, maar dat kennen we ook vanuit onze Tweede Kamer. Het zelfde politieke klimaat als bij ons heerst in België, al lijken ze me daar nog ietwat politiek correcter dan bij ons. Misschien dat Dewinter daarom geen beveiliging nodig heeft, en Geert wel?

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Sorry, over die laatste vraag moet ik even nadenken:
      Omdat ze daar nog wat politiek correcter zijn dan bij ons zou Dewinter geen beveiliging nodig hebben en Geert wèl?
      Die logica ontgaat me een beetje: Je zou eerder zeggen dat er dan sprake zou zijn van het omgekeerde: Hoe minder politiek correct, hoe meer sympathie voor de zogeheten ‘populisten,’ toch?
      Overigens is het, geloof ik, wel waar: België (Vlaanderen) ís erg politiek-correct. Wij, Nederlanders hebben nog altijd onze ingebakken eigenzinnigheid, die ons tegen dat ‘politiek-correct’ op willekeurige momenten een klap doet geven al naar gelang het strookt met onze eigen waarnemingen.
      Daarom heeft de PVV ook meer succes dan het Vlaams Belang en is in Den Haag het Cordon Sanitaire er niet volledig doorgekomen. (In België, helaas voor het VB, wèl.)
      Maar ze waren nu wèl muisstil. Ik vermoed, dat ze, overdonderd door de gebeurtenissen in Parijs, nu toch maar even zaten te lúisteren, al zullen ze dat nooit openlijk toegeven.
      Gelukkig voor ‘El Cid!”

      Like

      • Cathja zegt:

        @ Theresa 18:50

        Ja, ik snap dat u even over mijn laatste vraag moest nadenken. Misschien heb ik toch niet duidelijk genoeg onder woorden gebracht wat ik bedoel.
        Ik bedoel dat de uitspraken van Dewinter over het algemeen minder scherp zijn dan die van Wilders, en dat er daardoor minder op hem wordt afgegeven dan op Wilders. Ik denk dat Dewinter minder ‘vijanden’ heeft dan Wilders, vanwege het karakter van de Belgen. Wij Nederlanders zeggen meestal recht voor z’n raap wat we van iets of iemand vinden, en dat doet de Belg toch niet zo. Denk aan de ‘kopvoddentax’ van Wilders; dat zal een Belg niet snel zeggen. Door onze manier van spreken maken we ons ook kwetsbaarder. Uiteraard denk ik aan Pim Fortuyn (die ook geen blad voor de mond nam) en Theo van Gogh. Eigenlijk had Pim ook beveiliging moeten krijgen!
        Verder vroeg ik me af of er wel eens een Belgische politicus veroordeeld is. Ik blijf het ongewoon vinden dat Wilders om zijn vrij onschuldige uitspraak voor de rechter gesleept wordt! Als zijn zaak begint, richten alle camera’s zich opnieuw op hem, en waarom hij veroordeeld wordt zal zéker opnieuw brede aandacht krijgen in de media. Koren op de molen van zijn ‘vijanden’!
        Ik hoop dat ik mijn woorden een beetje uit de knoop heb gehaald; ik geef toe dat het wel wat lastig was om te begrijpen wat ik wilde zeggen.

        Like

  8. Boy, wat een goede speech van Filip.
    En wat zet hij de “politiek correcte” naievelingen toch voor kak.
    Geweldig gewoon!

    Van dit soort lieden, inclusief onze eigen Geert, kunnen we er niet genoeg van hebben

    Like

  9. Johnny.l.c zegt:

    Dit moet in Nederland ook, het is hard nodig.

    Like

  10. GT zegt:

    Nu mijn visie, zie ze eens zitten, de ingedompelde incompetente dik nekken, compleet in slaap gesukkeld.ik denk het volgende als europa zo door gaat zijn burgers niet serieus neemt en nog meerder terroristische aanslagen zullen plaats vinden, de burger zich zelf zal moeten beschermen. Wat er nu gebeurt is dat de autochtone burger zich zal keren tegen de zittende politieke monsters.
    Dus de mensen zich zullen bewapenen, en de regering omver zullen werpen,dus een burger oorlog tegen de linkse gedrochten en de islam zover zie ik het komen, het is nu als ze werkelijk eens opsomden wat er dagelijks gebeurt aan criminaliteit dat zullen vele mensen zich rot schrikken aangericht door deze haatjurken.Dus er zal straks een beweging opstaan die ondergronds gaat en zich zal bewapenen zeer goed zal bewapenen, want onzen eigen staats veiligheid is er niet voor ons nee die is er voor de moslims,en die zelfde staats veiligheid zal straks tegen ons keren.
    Ze hebben de rotzooi binnengehaald, ze hebben bloed aan hun handen de hypocrieten.
    Zou zo,n groepering aanslagen plegen, denk ik doel gericht met uiterste precisie en recht op het doel geen ontsnappen mogelijk.Dus als dit zo door gaat zie ik dit soort terrorisme ontstaan want dat is het natuurlijk, deze zittende regeringen kweken een enorme agressie onder de autochtonen die er vroeg of laat uitkomt, en de verantwoordelijken zullen dit niet overleven het zal vechten worden voor onze vrijheid! Dus nogmaals onze eigen staats veiligheid zal tegen ons keren, zodoende de islam verder te doen toenemen, en het christendom zal uit geroeid worden.Het linkse gedrocht zal het zelfde bestreden worden als de islam, ik hoop niet dat dit bewaarheid wordt, maar het zou zomaar kunnen gebeuren.
    Sjalom!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ GT: 18.20. uur. Inderdaad GT, overal in Europa zal OPROER,OPSTAND, en tenslotte BURGEROORLOGEN ontstaan. En dat, dat mogen de politieke LAFAARDS zich aanrekenen! Zij hebben de ADDER ISLAM binnen gehaald!

      Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    Filip Dewinter, prima gedaan. WIJ ZIJN IN OORLOG MET DE ISLAM!

    Like

  12. Hoewel destijds Hans Janmaat van de Centrum Democraten niet zo’n charismatische uitstraling had, hij was zijn tijd wel ver vooruit. Hij wist als geen ander waar het naar toe zou leiden en dit zien we nu dus (verder) gebeuren.
    We zijn weer verraden door incompetente politici, zgn deskundigen, islamologen, academici en ander loslopend wild.

    Er zou alsnog een standbeeld moeten komen midden op het Binnenhof en postuum een lintje voor dhr Janmaat.

    Like

  13. louis-portugal zegt:

    Ik sluit me aan bij de positieve opmerkingen over Flip-
    Ik denk wel dat hij zich EEN keer vergist.
    Niet de burgemeester van Amsterdam maar de burgemeester van Rotterdam deed die uitspraak
    Van “rot maar op”

    Like

  14. Roger Catrysse zegt:

    Hij is een man zoals Geert Wilders maar zijn succes is in Vlaanderen helaas sterk verminderd, en zeker onverdiend terwijl het succes van Geert Wilders terecht stijgt in Nederland Ik ken Filip een beetje persoonlijk een man uit de duizend, eerlijk, vriendelijk en dienstbaar zo missen we er velen

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      In ieder geval ontkomt men niet aan de indruk, dat ‘El Cid’ een toegankelijk man is, want onze mede-reaguurder Rakkertje -net als U een Vlaming- heeft ook al persoonlijk contact met hem gehad.
      Knap hoor, voor iemand in de positie van Dewinter! Respect!
      Succesvol of niet -dat ligt trouwens meer aan anderen dan aan hèm- U kunt trots op hem zijn!

      Like

  15. U.G. Kempenaer zegt:

    Zo zo, begint Filip Dewinter soft te worden. 99% van de moslims gematigd die aanslagen afkeuren? Ik geloof daar geen ene snars van. Er is niet zoiets als een gematigde islam. Vrome moslims voeren de bevelen uit de koran uit en vermoorden niet-moslims.
    De grote massa moslims stemt stilzwijgend in met het wreken van mohammed door cartoonisten af te slachten. IS is zeer populair onder zogenaamd gematigde moslims.
    Wakker worden, Filip.

    Like

Plaats een reactie