Moslimhuichelaars “vrezen” aanslagen op Berlijnse moskee

Screenshot_201

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De moslims in Duitsland zijn ook bang voor aanslagen – niet op kranten, vliegvelden of trams, nee! Ze vrezen juist omgekeerd dat iemand hen plotseling hetzelfde aandoet wat zij als hun exclusieve voorrecht beschouwen. Moslims zoals de huichelaar Ender Cetin denken dat wanneer moslims vreselijke aanslagen plegen alle andere moslims gewoon de andere kant kunnen uitkijken , want “zij kunnen er niets aan doen” en “het heeft niets met de islam te maken”. Maar andersom, als er voor hen gevaar dreigt, zou iedereen met alles te maken hebben en zou het de taak van de hele wereld zijn om deze ellendige huichelaars te beschermen:

De voorzitter van de Sehitlik-moskee in Berlin-Neukölln, Ender Cetin, vreest na de aanslag op het satirisch tijdschrift “Charlie Hebdo” in Parijs ook aanslagen op moskeeën. Dat heeft Cetin vrijdagochtend in een interview met de radiozender RBB gezegd. Hij waarschuwde voor toenemende voorbehouden tegenover de islam. Zijn voorstel om vooroordelen te bestrijden, luidt: in plaats van individuele projecten dienen er op de lange termijn structurele programma´s te komen – met pedagogisch en psychologisch geschoolde medewerkers.

Berliner Morgenpost

Je hoeft helemaal niet verder te lezen om te raden wat er in de kop van deze ellendeling rondgaat: meer geld voor “gematigde moslims”, dus meer geld voor zichzelf en zijn gelijkgezinden – dat hij dan in duistere kanalen laat verdwijnen zonder dat iemand enig resultaat ziet.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Berlijn, Graaien, Hypocrisie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

21 reacties op Moslimhuichelaars “vrezen” aanslagen op Berlijnse moskee

 1. Van mij mogen ze ALLE Moskëen platbranden in Europa en daarbuiten.Het is geen geloof wat in deze tijd past!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Wat mij betreft, storten al die HAATHUTTEN vannacht nog in! Ik ben helemaal klaar met deze MOORDENAARSSEKTE. ROT OP NAAR JULLIE ZANDBAK!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   In het half-geislameerde zweden steken ze gelukkig al moskeeën in brand, in heel Europa vallen ze moslims aan, bedreigen deze op facebook, richten ze vernielingen bij moskeeen aan en nou vallen de moslims zelfs elkaar onderling aan daar iedereen hen gaat haten door de even gehate linkse bondgenoten van hen! En zelfs die laatsten komen er ook langzaam achter hoe moslimextremisten over hen denken. Dat tuig zal door de onderlinge verdeeldheid en vijandschap van de autochtoonse Europeanen , die hen zeker echt fysiek gaan aanvallen, ons werelddeel niet veroveren en vooral niet als de gehate EU uit elkaar valt!

   Like

 3. Driek zegt:

  En wat zit ik me weer te ergeren, de grenzeloze brutaliteit van die lieden, het is werkelijk onvoorstelbaar. Maar één ding is zeker: hij krijgt het weer voor elkaar. Want hij is slachtoffer.

  Like

 4. Scheerzeep Nu zegt:

  Cetin wil toenemende voorbehouden en vooroordelen over de islam bestrijden met lange termijn structurele programma´s met pedagogisch en psychologisch geschoolde medewerkers. Dus de islamcritici de mond snoeren en de jihadi’s hun gang laten gaan.

  Like

 5. Jade zegt:

  De politici maken het onmogelijke mogelijk.
  Massaal hebben ze ons de rug toegekeerd.
  Maar kom vooral niet met dreigementen, want dan
  staat er binnen een paar uur politie bij u aan de deur.

  Like

 6. Cathja zegt:

  We moeten afstand nemen van deze leugenaars en verongelijkte lieden! Waarom moeten er pedagogisch en psychologisch geschoolde medewerkers worden aangesteld om vooroordelen over de islam/moslims te voorkomen/te bestrijden?
  WIJ hebben geen psychologische/pedagogische hulp nodig, maar de aanhangers van de islam! Moslims hebben al tal van grenzen overschreden, en wij hoeven dit niet te accepteren. Onze samenleving is al genoeg ontwricht.
  Laten ze toch eens stoppen met het verdraaien van de waarheid!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  in plaats van individuele projecten dienen er op de lange termijn structurele programma´s
  te komen met pedagogisch en psychologisch geschoolde medewerkers !
  ————————————————————————————————————————-
  Alzo in grote schaal op de belastingbetalers kosten nog grotere haat verbreiden !
  Bedoelen jullie ISLAM pedagogisch en psychologisch geschoolde medewerkers ?

  EN UITGEREKEND OP DIT TIJDPUND WAAR IEDEREEN BRAAKNEIGINGEN
  KRIJGT WANNEER ZE ZO EEN SOEPJURK MET KOPVODDENAANHANG AL
  VOORBIJ ZIEN LOPEN EN WIJ OP DE ANDERE KANT VAN DE STRAAT MOETEN
  WISSELEN OMDAT ZE MENEN DAT EUROPA AL HUN BEHOORD !

  TER VERDUIDELIJKING !
  JE HEBT GELIJK DAT HET TOT AANSLAGEN KOMEN
  KAN WANNEER JULLIE NIET OPTIJD OPROTTEN !
  OF DACHTEN JULLIE WERKELIJK DAT WE EROP
  WACHTEN DAT JULLIE HIER OOK TEKEER GAAN !
  WE ZIJN HELEMAAL KLAAR MET JULLIE !
  IS DAT KLAAR EN DUIDELIJK GENOEG ?

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Hier is een nobel geste op zijn plaats, mensen 🙂
  Naar verluidt hebben de SGP en de Christen Unie in Rotterdam aangeboden de bewaking op zich te nemen van moskeeën in die stad. Dat is ronduit geweldig, heel logisch ook, omdat in de islamitische landen de christelijke kerken heel vaak door moslims worden beschermd.
  Ja, ook bij brandstichting springen de moslims vaak bij en dan gooien emmers water op het vuur.Soms zijn ze niet altijd bij de les en dan verwarren ze petroleum met water. Maar het gaat om de positieve intentie, weten ook de SGP en de C.U..
  Deze ultra protestanten weten dus heel goed dat de zorg voor hun christelijke broeders en zusters in het Midden Oosten bij de moslims in goede handen is. Dat goeddoen ligt in hun vreedzame ideologie besloten.
  Nu de christen broeders terecht iets willen terugdoen, zouden zij ook nog de zorg voor de veiligheid van de moslims in Berlijn op zich kunnen nemen . Dat schept een goede verstandhouding en -niet te vergeten- veel wederzijds begrip en kunnen wij ook in de toekomst SAMEN met elkaar blijvend door één deur.
  Door constructieve dialogen moet dan nog wel worden vastgesteld welke partij als deurmat zal dienen, maar in een democratische samenleving valt over alles te praten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Henk V: 17.09. uur. Mooi sarcastisch weergegeven, beste Henk. En dit geeft aan waarom ik het helemaal gehad heb, met de instituten der kerken, en de zogenaamde christelijke politieke partijen. DWAALLICHTEN DAT ZIJN HET!

   Like

  • Henk.V zegt:

   Dwaallichten is een toepasselijk woord, Tom, al vraag ik mij af of er nog wel zoiets als licht bestaat in deze refo gemeenschap.
   Dat vind ik treurig genoeg, want juist in deze veronderstelde bijbel vaste .omgeving had men erg op zijn quivive moeten zijn als het om de uitgangspunten van de islam gaat.
   Maar nee, dus….

   Nog even een correctie op mijn inbreng hierboven:

   Ja, ook bij brandstichting springen de moslims vaak bij en dan gooien ZIJ emmers ….

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Uit dat SGP-CU verhaal blijkt eens te meer hoe schadelijk verdovende middelen kunnen zijn….

   Like

 9. Naturlich. Ich bin schon bereit.

  Herr M.Olotov C

  Like

 10. Bas Koning zegt:

  de islam valt ons aan.
  Ze vrezen dat wij onszelf gaan verdedigen.

  Like

 11. lex zegt:

  En natuurlijk draaien ze alles weer om 666 stelletje satanisten

  Like

 12. Mooie kritiek uit Zwitserland….wil je weten van wie een bedreiging uitgaat…..moet je uitzoeken wie de macht wil overnemen.

  Like

 13. Wim Peters zegt:

  Smerige Pis-lamiet !

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  Kijk eens. In Frankrijk begint het al:
  ‘Tientallen antimoslimacties na aanslag’

  PARIJS –
  Er zijn meer dan vijftig meldingen gedaan van antimoslimacties in Frankrijk sinds de aanslag woensdag in Parijs. Dat heeft de Franse moslimraad CFCM maandag gezegd, meldt de krant Le Parisien.
  De raad baseert zich naar eigen zeggen op cijfers van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In vijf dagen tijd zouden er 33 dreigingen zoals brieven en beledigingen zijn geweest en 21 acties zoals beschietingen. „Ongekend veel”, aldus de CFCM. Incidenten in Parijs zijn niet bij deze cijfers inbegrepen. In de eerste negen maanden van vorig jaar waren er 110 geregistreerde incidenten (dreigingen en acties).
  De raad roept de overheid op om moskeeën extra te beschermen.

  (bron: De Telegraaf)

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Wat zich thans in Europa en met name in Parijs afspeelt past in het planmatig uitvoeren van het Project. Volgens de profeet moet de druk opgevoerd worden al naar gelang de populatie moslims in een gebied toeneemt. Dat is wanneer er niet een land-land – oorlog (zoals in de eerste eeuwen na het ontstaan van de islam) door de islamgemeenschap wordt gevoerd maar ze het gooien op de demografische taktiek. Bourguiba heeft verduidelijkt hoe dat is zijn werk gaat.
  Kennelijk bestaat er binnen de moslimgemeenschap overeenstemming dat de aanzet tot de overheersing gestart kan worden. Overheersing en dus niet onderwerping zoals het woord islam zou betekenen. Ja, er is natuurlijk onderwerping bedoeld maar dan van de niet-moslims aan de moslims.
  Als we ervan uitgaan dat het project wordt gevolgd dan moeten we ons beseffen dat er nog maar weinig tijd is om onze verdediging te organiseren. En die verdediging mag geen retireren inhouden maar een radicale aanpak die moet leiden tot afname van het aantal moslims in onze samenleving. Daarbij moeten we bedenken dat elke ‘zogenaamd gematigde moslim’ door het project opgeroepen kan worden om de strijd met de autochtonen, de joden, de christenen en de
  ongelovigen mee aan te vangen.
  Blijf dus niet achteroverleunen maar zoek aansluiting bij patriotten die de plannen van de moslims willen doorkruisen.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  M.A.L. Sion: 14.50. uur. Ook ik denk dat er VERZET moet komen. Op de eerste plaats tegen de POLITIEKE LEIDERS DER REGERINGEN en hun marionetten, die ONS verraden hebben aan de EUSSR en de islam!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s