40.000 – Politiek en media kunnen PEGIDA niet stoppen

Screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

De patriotten zijn niet te stoppen. Nauwelijks waren de waarschuwingen voor de islamisering van het Avondland in Frankrijk op gruwelijke wijze waar geworden of er kwam een walm van haat uit de gevestigde partijen en de van hen afhankelijke media over de PEGIDA-beweging. Om de mislukte integratie- en immigratiepolitiek niet te hoeven corrigeren, wordt PEGIDA op hetzelfde niveau geplaatst als de laffe daders. De kreet “leugenpers”, die met de dag meer terecht wordt, krijgt door de tekeergaande journalisten dezelfde betekenis toegedicht als het afslachten van twaalf mensen op een krantenredactie.

Desondanks gingen er volgens informatie van de organisatoren gisteravond 40.000 in mensen de straat op, wat ook bevestigd werd door de beelden van de van de Duitse regering onafhankelijke tv-zenders. Van de zogenaamde 35.000, die in Leipzig tegen PEGIDA gedemonstreerd zouden hebben, was echter bij de ARD en consorten weinig te zien. Volgens de politie zouden er echter aan de eerste protestmars tegen de islamisering ongeveer 5000 mensen hebben deelgenomen. In München waren ongeveer 2000 personen onderweg.

Minuut stilte voor alle slachtoffers van religieus gemotiveerd geweld

PEGIDA-organisator Lutz Bachmann riep de deelnemers op tot een minuut stilte, “maar niet alleen voor de slachtoffers van Parijs, maar voor alle slachtoffers van religieus gemotiveerde misdaden.” Terwijl de patriotten zoals gebruikelijk vreedzaam optraden, kwam het bij de diverse manifestaties tot zware links-extreme onlusten, bericht de “Junge Freiheit”.

In Duitsland stoken alle in het parlement vertegenwoordigde partijen op tegen PEGIDA-deelnemers met deels mens verachtende uitspraken zoals “gespuis” of “schande voor Duitsland”.

Bron:
http://www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

15 reacties op 40.000 – Politiek en media kunnen PEGIDA niet stoppen

  1. Republikein zegt:

    Media, opgelet, er zijn andere berichten, laat ze zien!
    http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150113_01471716

    Like

  2. Peter zegt:

    Precies hetzelfde gebeurt met de PVV, die wordt ook door ALLE andere partijen in de hoek gedrukt.

    Like

  3. Benesha zegt:

    Mijn steun als niet gebrainwasht mens hebben ze. En ik ben geen neonazi

    Like

  4. Taljaard zegt:

    Merkel gaat politieke zelfmoord plegen, want meelopen in een anti-PEGIDA demonstratie.

    Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Pegida stoppen? Ja dat kan.
    Als de overheid een paar simpele dingetjes doet:
    – stop de immigratie
    – zet criminelen het land uit
    – herstel de grenzen
    – herstel de grondwet
    Over een week staat er niemand meer op de pleinen te protesteren.
    Win / win!!
    Zou Rutte II ook moeten doen. Of liever de regering na Rutte II, want de huidige ploeg is volkomen ongeschikt.

    Like

  6. Jaan zegt:

    Ik lees net op Geenstijl, dat Bundeskanzler Merkel mee wil lopen in een demonstratie die georganiseerd wordt door moslims te weten een “Anti- Pegida” mars.
    Op zich een goed idee, als je bezig bent met kaarten is het nuttig om te weten waar troefaas zit.
    Gekker dan Merkel bestaan ze niet. De geschiedenis herhaalt zich met Angela Chamberlain bondskanselier, verrader van Europa.

    Like

  7. Idefix zegt:

    Weinig over gelezen in de reguliere media…

    Like

  8. Thomasson zegt:

    PEGIDA zijn de nieuwe Europese vrijheidsstrijders. Ze vechten voor een rechtvaardige zaak. Zulke mensen zijn niet te stoppen.

    Like

  9. fleckie zegt:

    ‘DAT’ …is dus …’PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING’

    Like

  10. ammy7 zegt:

    Jammer, dat Pegida niet besmettelijk is en overslaat naar het suffe, laffe NL, landverradersmentaliteit. Zelfs de vakbonden willen nooit meer staken, want uit de tijd. We zijn niet vooruit te branden, triest …

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ ammy7: Dat is inderdaad HET PROBLEEM. De Nederlander- de vele patriotten uiteraard niet- is verweekt geraakt. En er is weinig saamhorigheid meer in ons land. En dat weten politici. Daarom gaat Rutte ook grijnzend door met het SLOPEN VAN NEDERLAND. Onze makke schapen, zitten voor de tv, naar domme amusementsprogramma’s te kijken, zoals: “Gooise vrouwen”, GTST, “Boer zoekt vrouw”, of naar de socialistische propaganda via de NPO, de VARA,NCRV,EO,KRO. En ook onze PERS is volkomen gelijkgeschakeld, en brengt alleen maar socialistisch gekleurd nieuws.

      Like

Plaats een reactie