FOTO: Joodse slachtoffers aanslag Parijs in Israël onder enorme belangstelling begraven – geen “wereldleider” te zien

Screenshot_91

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, lafheid, politici, Rotzakken, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTO: Joodse slachtoffers aanslag Parijs in Israël onder enorme belangstelling begraven – geen “wereldleider” te zien

  1. Breget.s zegt:

    Die huichelende anti Joden kunnen gemist worden ,hun aanwezigheid zou een schande zijn bij het verdriet van deze slachtoffers en hun familie.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Inderdaad, niemand uit Europa (voor zover ik weet) is naar Israël afgereisd om ook deze mensen de laatste eer te bewijzen. President Hollande had hier bij moeten zijn; de aanslagen vonden in zijn land plaats. Maar misschien is het wel beter ook dat alle huichelaars weg gebleven zijn. De Israëli’s konden nu op waardige wijze afscheid van hun dierbaren nemen. De vier slachtoffers hebben een staatsbegrafenis gekregen.
    Voor Israël wordt het met de dag duidelijker wie tot hun vrienden behoren. Dat clubje wordt steeds kleiner. De haat in de wereld neemt toe, met name onder de moslims. Ik begrijp Nethanyahu wel dat hij de Franse Joden opriep om naar Israël te verhuizen. Het antisemitisme groeit, en voor toekomstige generaties Joden zal er helemaal geen plek meer zijn.
    Triest!

    Dat de slachtoffers mogen rusten in vrede!

    Like

  3. catharina zegt:

    De zogenaamde “eenheid” van de Europese en andere lijders (ja, met een lange ij want echte leiders zijn nog niet opgestaan) is gebaseerd op uitsluiting van het Joodse volk en eenieder die tegen islamisering is of er een andere mening dan de lijders op nahoudt. De termen waarvan zij zich dan ook bedienen, het z.g. linkse jargon, vallen onder dat zo actuele”Joodse begrip “gotspe”, brutaliteit maar nu op hoog niveau. De overheid jaagt de verdeeldheid en de spanningen in Europa steeds verder op door niet ondubbelzinnig voor de vrijheid van vreedzame mensen te staan.

    Like

  4. Fred zegt:

    Israël heeft dit soort van wereldleiders helemaal niet nodig.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Geen wereldleider te zien ??? Maar goed ook, wat heb je er aan als er een stel huichelaars bij aanwezig zijn !!

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Rust in vrede Joodse vrienden! En tegen de Europese leiders, zeg ik, ongezien de tyfus voor jullie allemaal Verraders en Jodenhaters dat zijn jullie! Ja ook jij MARX RUTTE!

    Like

  7. paulzwueste zegt:

    Dus dan ook geen wereld-huichelaars!!!!!

    Like

  8. Waarom joodse en niet christelijke slachtoffers in Nigeria om een v.b te noemen.

    Like

  9. Jan zegt:

    Terwijl Israël zijn slachtoffers van islamitische terroristen begraaft, nodigt Zuid-Afrika de islamitische terroriste Leila Khaled uit om op te roepen Israël economisch te boycotten

    Was een ‘aardige’ man, toch?

    PFLP/PLO was o.a. verantwoordelijk voor de slachtpartij in 1972 op het vliegveld Lod
    http://www.jpost.com/Features/In-Thespotlight/This-Week-In-History-The-Lod-Airport-Massacre

    de moord op Leon Klinghoffer op de Achillo Lauro en waarover nu door linkse varkens (ook wel socialisten of antisemieten genoemd) een musical is gemaakt) http://en.wikipedia.org/wiki/Achille_Lauro_hijacking
    Met Opera’s ‘Klinghoffer’: The musical bastardization of a cold-blooded terrorist murder
    http://www.foxnews.com/opinion/2014/10/22/met-operas-klinghoffer-musical-bastardization-cold-blooded-terrorist-murder/

    alle vliegtuigkapingen en moorden

    en recentelijk 5 Joden in Israel
    Palestinian attackers kill 5 at Jerusalem synagogue, including 3 Americans
    http://www.washingtonpost.com/national/palestinian-attackers-storm-jewish-synagogue-killing-four-worshippers/2014/11/18/a1b7d502-6f01-11e4-8808-afaa1e3a33ef_story.html

    enz enz.

    Like

Plaats een reactie