VIDEO: Saoedische beul onthoofdt vrouw met het zwaard

Screenshot_29

Lees hier het Engelstalige bijbehorende artikel: www.raymondibrahim.com en bekijk via deze link de video, aangezien YouTube de video alweer geblokkeerd/verwijderd heeft (met dank aan “Vederso” voor de link naar de video!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Martien Pennings

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO: Saoedische beul onthoofdt vrouw met het zwaard

  1. Jean zegt:

    Die barbaar in zijn soepjurk zou ik graag met handschoenen aan zijn rotkop van zijn lijf trekken, zover is het al gekomen t.o. die achterlijke gewelddadige barbaren. Dergelijke beestachtigheden doet men nog niet met een dier uitgezonderd moslims.

    Like

    • Thom zegt:

      Maar de zonden van die vrouw zijn wellicht onvergeeflijk. Ze heeft misschien wel zonder dat haar man of zoon erbij was een pak soep in de supermarkt gehaald.
      Daar raakt Allah dusdanig van over zijn toeren en wordt daar zo zwaar door beledigd dat kop afhakken hem nog enigszins tevreden kan stellen. Tenminste volgens zijn terroristische volgelingen.

      Like

  2. J. C. Th. Köhler zegt:

    Heeft waarschijnlijk ook niets met islam te maken.

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

  3. Leo zegt:

    Ja, wat zullen we dris van zeggen……
    Ach, je gaat er aan wennen, aan die islamitische folklore filmpjes,….. toch ??

    Hee! Markie Rutjes, is folklore ook een soort meningsuiting ??
    Of heeft dat daar niets mee te maken ?

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Als er nwe berichten zijn van http://www.raymondibrahim.com
    krijg ik E-mailtje door.
    Ik had een uur terug al gelezen en erbij willen zeggen:
    Dit zijn dus de soort Sharia-wetten, die ene minister Hirsch Ballin toendertijd eventueel in de toekomst voor NL wel zag zitten, ZODRA ER IN NL, een meerderheid voor was.!

    Like

    • Frans Brassens zegt:

      Volkskrant (18-06-2011):
      -Donner blijft bij omstreden uitspraak over sharia
      CDA-minister Donner van Integratie houdt zijn omstreden uitspraken uit 2006 over de mogelijkheid van invoering van islamitische rechtspraak in Nederland overeind. Die zijn volgens hem niet strijdig met de deze week openbaar gemaakte nieuwe visie van het kabinet op de integratie.
      -Kim van Keken, Ron Meerhof
      Donner, destijds minister van Justitie, zei in 2006 in een interview met Vrij Nederland: ‘Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’ Hij noemde dat ‘de essentie van democratie’. Donner noemde verder de reactie van veel mensen op de komst van de islam ‘extreem’ en zei een nieuwe, islamitische zuil met open armen te zullen ontvangen.

      rijksoverheid.nl: (02-07-2009)
      Hirsch Ballin: ‘Geen shariarechtbanken in Nederland’
      Er kan in Nederland geen sprake zijn van een paralelle rechtstructuur die de werking van de Nederlandse rechtsorde ondermijnt. Uitspraken of handelingen van imams of anderen die shariarecht uitleggen of toepassen hebben in Nederland geen bindende kracht en kunnen derhalve de Nederlandse wet niet opzijzetten. Tegen schendingen van het recht wordt zonodig met strafrechtelijke middelen opgetreden. Dat schrijft minister Hirsch Ballin in antwoord op kamervragen over Sharia-rechtbanken.

      Like

    • Het was Donner. Die zei als er een meerderheid voor is, worden ze gewoon ingevoerd.

      Like

      • Tistochwat zegt:

        @ NemesisNemesis 17 januari 2015 om 13:10

        Binnenkort bestaat die meerderheid uit moslims; komt die sharia er vanzelf…

        Like

  5. Vederso zegt:

    Vertel eens Martien, waarom vond jij dat ik me het kijken naar dit filmpje moest aandoen, want ik werd er lichtelijk beroerd van.

    Like

  6. D.DAY zegt:

    Ook dit zal wel weer niets met de islam te maken hebben. Ik tril nog na van die afgrijselijke beelden. Je waant je echt 1400 jaar terug in de tijd. En dan te bedenken dat de laffe politieke elite bezig is dit in ons land te importeren! Stop de islamisering van Nederland voordat onze democratie door de islam wordt ‘onthoofd’.

    Like

  7. Jade zegt:

    En maar ophemelen, die arabische cultuur…
    Geniet er maar van, Den Haag… Door jullie
    landverraad binnenkort ook bij ons in de straten.

    Like

  8. delamontagne zegt:

    Het filmpje heb ik eerlijk gezegd niet (helemaal) bekeken. Ik heb al zoveel van die gruwelijke beelden uit dat middeleeuwse land o.a bij Memri TV, gezien.
    Ik moest eigenlijk gelijk aan die huichachtige minister Timmermans denken, die zo woedend was op de Heer Wilders vanwege een groen sticker met beledigende tekst voor die arabs.
    Hij wilde excuses aan gaan bieden in dat “heilige-land”, zoals zij dat zelf noemen.
    Ik vraag me af, zien dit soort politici deze beelden niet of al het andere dat je op internet kunt zien.
    Als na zo,n executie er met een megaphone wordt omgeroepen:(Afterwards, a man can be heard making several Islamic proclamations on a megaphone, including by quoting Koran 5:33: ))
    “Indeed, the penalty for those who wage war against Allah and His Messenger and strive upon earth [to cause] corruption is none but that they be killed or crucified or that their hands and feet be cut off from opposite sides or that they be exiled from the land. That is for them a disgrace in this world; and for them in the Hereafter is a great punishment.”
    MOET JE DAN NOG STEEDS VINDEN dat de islam een religie is zoals zovele anderen, zoals de politiek ons wil doen geloven.
    Uit de tekst bleek ook dat het een vrouw uit Birma was ( weet zo gauw de tegenwoordige naam niet…………) zover ik weet zijn dat voornamenlijk bhudisten. Mensen met ander geloof worden nog strenger gestraft in S.A.

    Like

    • oud-marinier zegt:

      @Delamontagne …Birma heet tegenwoordig : Myanmar .

      Like

    • Thom zegt:

      Die sukkelaar was daar wellicht als keukenmeid/huisslaaf en zal de heer des huizes niet naar volle tevredenheid gepijpt hebben. Dan zal een aanklacht wegens het beledigen van Allah door een onzinaangifte waarschijnlijk snel ten uitvoer worden gebracht. Ze hebben elke vrijdagmiddag na het gebed weer vers bloed nodig om het volk te vermaken met afgehakte koppen en geranselde lichamen. Dat zijn leuke dingen voor de moslims.

      Like

  9. Geronimo zegt:

    Video intussen al verwijderd. Met dank aan YouTube om zoveel duidelijkheid. De wereld mag voorwaar het echte gelaat van deze verfoeilijke ideologie niet kennen. Want ‘islam’ is toch vrede, en tolerantie en vergeving, een religie waar we echt helemaal niets van te vrezen hebben, of droom ik?

    Like

  10. Ik durf te wedden dat dit helemaal niets met de islam te maken heeft.
    In de koran wordt toch ook niet opgeroepen om “ongelovige varkens, d.w.z zeggen christenen, joden e.a te onthoofden?

    (Of misschien toch wel…)

    Like

  11. Avidia zegt:

    Ik heb er ook niet naar gekeken, kan niet goed tegen dit soort beelden.
    Wat is het toch een rot volk!!!

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    En onze zogenaamde “Koning”, en zijn moeder Bea Bilderberg, zijn bevriend met deze ONMENSEN! Ik word een beetje misselijk….

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Vanwege de pracht en praal, dat is het enige, dat ze aanspreekt.
      Natuurlijk, om dat blijvend te waarderen moet je ook wel een beetje mee kunnen doen en dat kunnen ze…..op kosten van de belastingbetaler.
      Zeker Bea had dat altijd al:: “Her own people,” weet je wel…….
      De dag dat dat ouwe fossiel er nog eens tussenuit knijpt, geef i k er een rondje op!

      Like

  13. luckybee zegt:

    Vrouwen hebben in de Islam geen rechten;ze mogen met ze doen waar ze zin in hebben.Dus ook onthoofden.

    Like

  14. Frerik zegt:

    Stel je voor, dit gaat in nederland gebeuren gewoon eventjes op een zebrapad in een grote stad met toestemming van de overheid die dan islamitisch is en het recht hanteerd van de sharia. En de regen zorgt er wel voor dat het bloed in het rioolputje komt. Iedereeen die langs rijd kan toch even meegenieten. Ja dat willen alle wegkijkers toch en stemmers op de pvda groenlinks vvd d66. Ja de mensen om je heen die nu zo aardig tegen je praten zijn die stemmers. verraders zijn het.

    Like

    • oud-marinier zegt:

      @Frerik , die VERRADERS piepen wel anders MOCHT het OOIT zover komen dat er SHARIA rechtspraak in NL is. ( Helaas is het dan te laat !!! )

      Like

  15. Willie zegt:

    Iemand er al aan gedacht dan om die beul te executeren ?? 1 welgericht schot in zn rotkop is genoeg .Zijn me dat daar toch gehoorzame slaafjes zeg

    Like

  16. Siaans Fiksjon zegt:

    Vrouwen weigeren dus stil te zitten als ze worden onthoofd. In tegenstelling tot mannen, dus !

    Like

  17. Tistochwat zegt:

    Hebben jullie dat dolle gebrul van die achterlijke rif-apen gehoord? Ze raken gewoon opgewonden door het vooruitzicht om iets levends af te slachten!

    Like

    • Thom zegt:

      Daarom is ze ook afgeslacht. Ze moeten toch bevredigd na het vrijdagmiddaggebed terug naar huis, waar ze een beetje verder kunnen oefenen door vrouw en kinderen in elkaar te slaan.

      Like

Plaats een reactie