Britten verontwaardigd over de vlag die halfstok boven het parlement hangt vanwege de antichristelijke Saoedische koning

Screenshot_28

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt zien dat de Britse regering nog slechts een koloniale vertegenwoordiging van het goddeloze woestijnrijk is, want ze hees onmiddellijk de vlag halfstok op het parlementsgebouw ter ere van de overleden Saoedische koning Abdullah in het verre Mekka (pardon: Riyad). De Arabische woestijn is een land waar de Britten niets mee te maken hebben, zeggen de onderdanen van hare majesteit en bekritiseren heftig dit eerbetoon voor iemand met wie ze niets te maken hebben, die geen familie van hen is en voor wie ze geen vriendschappelijke betrekkingen, ja, niet eens sympathie koesteren.

Een serie parlementariërs bekritiseerde de beslissing om n.a.v. de dood van koning Abdullah van Saoedi-Arabië de vlag halfstok op Whitehall te laten wapperen.

De minister van Culturele Zaken zei dat men opdracht had gegeven om 12 uur lang de vlag halfstok te hangen, omdat het protocol zou vereisen de dood van een buitenlandse monarch [uit iedere woestijn, uit iedere jungle] op deze wijze te eerbiedigen.

Douglas Carswell van UKIP zei dat dit, gezien de schendingen van de mensenrechten in Saoedi-Arabië, een buitengewoon verkeerde beslissing was.

The Guardian

Welnu, als het dan toch zo is dat iedereen in deze wereld op de een of andere manier de dood van deze onnodige mens moet “herdenken”, doen wij ook mee: met een glas goede wijn wensen wij iedereen, die hem om andere redenen dan familiaire of religieuze verplichting alleen maar overijverig en uit verraad eert een spoedige dood toe!

Het is iets anders als zijn onderdanen dit doen, want hij was hun koning. Onze toost is bestemd voor al diegenen, Britten, Amerikanen, Duitsers enz, die van zichzelf beweren dat ze christenen zijn en er desondanks naartoe gaan om op weg naar de hel zijn hielen te likken! Want hij zal in de hel belanden, alleen al vanwege het toedienen van zweepslagen aan een blogger of wegens de enorme onderdrukking van vrouwen, wegens de vreselijke misdaden die in zijn koninkrijk begaan worden, evenals wegens de slavernij, die bloeit in zijn koninkrijk.

Dus koning Abdullah, meneer Christian Wulff, meneer Obama en hoe ze allemaal ook maar mogen heten: proost! De duivel wacht al!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Britten verontwaardigd over de vlag die halfstok boven het parlement hangt vanwege de antichristelijke Saoedische koning

 1. delamontagne zegt:

  Dat dat middeleeuwse zooitje potentaten in S.A. nu zoveel macht heeft, is toch ook o.a. te danken aan Great Britain. Lawrence of Arabia ( Englishman) die meevocht met de arabs na WW I om de Turken te verdrijven uit S.A. ( en na WOII aan de Amerikanen vanwege de olie uiteraard)
  Een aantal jaren geleden bracht Abdullah, (die nu bij al-lalla is ) een bezoek aan “The Queen”.
  Het gewone klootjesvolk werd op honderden meters afstand gehouden in Londen vanwege de vele boe,s,bah,s en andere uitingen van afkeuring.
  The Queen herself, was ook niet zo erg “AMUSED”, maar ze moest wel

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  DE LAATSTE ZIN ONDERSCHRIJF IK VOLLEDIG! Dat ze mogen branden!

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Dus ook voor koning Nbwaba van de Foetsiestam in Afrika.

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  ZOMAAR WAT FEITEN
  Abdoellah bin Abdoel Aziz al-Saoed, de heerser over Saoedi-Arabië, is gisteren, 23 januari 2015, doodgegaan. Wat was dit voor een man en wat is het voor een land waarover hij de baas was? Wat gegevens:
  Abdoellah had steeds vier vrouwen, maar had er al minstens 25 verstoten.
  Abdoellah gaf ‘extreme moslims’ in westerse landen rijkelijk financiële steun.
  Abdoellah stuurde in 2011 duizend soldaten naar Bahrein om protesterenden tegen het dictatoriale regime aldaar te onderdrukken.
  Abdoellah onderdrukte zelf de sjiitische minderheid in Saoedi-Arabië.
  Abdoellah heeft naar alle waarschijnlijkheid de moordende IS geholpen de macht over Noord Irak te krijgen. Met alle gevolgen van dien.
  – Saoediërs hadden een hoofdrol bij de aanslagen van 11 september 2001 in New
  York en Washington.
  – In Saoedie-Arabië vinden terreuraanslagen plaats tegen westerlingen in het land.
  – Saoedi-Arabië doet weinig tot niets tegen het terrorisme.
  ____________________________________________________
  Kijk, en naar zo’n land stuurt men dus een zeer zware delegatie om deze dode dictator te eren. Een delegatie met aan het hoofd de koning van Nederland.
  NIET IN MIJN NAAM !

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Als in GB ‘de man in de straat’ dít toch wel inziet, dat dit een volkomen misplaatst gebaar is, dan moet het toch mogelijk zijn, hier op in te haken en de ogen te openen voor méér wantoestanden in die richting.
  Als ik daarvoor de mogelijkheid had, zou ik LibertyGB er beslist op attent maken dat deze aangelegenheid ten scherpste bekritiseerd dient te worden, het liefste door Paul Weston himself.
  UKIP heeft het al gedaan, zij het tot nu toe bij monde van een ander dan Nigel-zelf. -En terecht, het moet gezegd. Nu kan LibertyGB hier eveneens haar punt maken.
  Wel, vraag me niet, wàt, maar íets zegt mij, dat ze dat nog wel zullen doen ook!

  Like

 6. EdBos zegt:

  Ja ja, allemaal voor de olie. Zou me niets verbazen als het ook vanwege de olie is dat wij zoveel moslims binnen laten.

  Like

 7. Cathja zegt:

  En zoals verwacht, verdedigde Mark Rutte onze zware delegatie! Er zijn economische belangen in het spel. Die overleden koning interesseert hen niet zoveel.

  Like

 8. um shmum zegt:

  Die marionet van oranje is te dom om zelfs maar denken: hier doe ik niet aan mee. Walgelijk om al die marionetten met hun eindigende macht te zien buigen voor in feitr de islam

  Like

 9. Vertel wie jouw vrienden zij dan weet ik wie jij bent.
  Wat een ziek wereld vol huichelaars en pedofielen.

  Like

 10. Avidia zegt:

  EdBos zegt:
  24 januari 2015 om 20:45
  Het gaat alleen maar om olie, we moeten ons alles laten welgevallen voor olie, olieDOM toch?

  Like

  • EdBos zegt:

   Je zou toch mogen hopen dat Nederland nu voluit naar andere energiebronnen zoekt? En dan bedoel ik niet die stomme windmolens. Blauwe energie zou een kans moeten krijgen.

   Like

 11. lucky bee zegt:

  Niet vergeten dat ook Saudi Arabie tot de Dominion politiek van de Britten hoort.Dus politiek hebben de Saudi Arabie in de Engelse parlement heel veel te zeggen, ze kunnen ze daar met hun olie dollars iederenn kopen.Maardat geldt ook voor Malaysia.Daar om smijt de Commonwealth politiek in de vuilnishopen, ewerst dan kunnen de Britten de moslims kwijt.Het zal heel erg moeilijk gaan, maar wel noodwendig als Brttanie vrij willen blijven.En wij hebben helemaal niets dergelijks inonze geschiedenis gehad.Dus wij kunnen als wij willen ze ook zo kwijt.
  De Tiengeboden is onze sterkste Tromp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s