VIDEO – Man die ISIS ontvluchtte: “Ze plannen nog iets veel groters dan 9/11”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Man die ISIS ontvluchtte: “Ze plannen nog iets veel groters dan 9/11”

 1. janfreak zegt:

  Bijvoorbeeld het drinkwaternet vergiftigen, daarmee kun je grote aantallen mensen treffen.

  Like

 2. Berthe zegt:

  En wij zijn een onbeschermd volk……geminacht door onze z.g. leiders, die liever bezig zijn met energie-labeltjes dan door het dubbel glas naar buiten te kijken om te zien dat WOIII in volle gang is…………………..

  Like

 3. Marc zegt:

  Dat is nog eens een held! Dat heeft hij heel goed gedaan.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Onze overheid zal serieus werk moeten maken met het extra beveiligen van grote terreurgevoelige objecten, zoals kerncentrales en bedrijven in het Botlekgebied. Als ze blijven volhouden dat ze ‘genoeg doen’ en dat er geen aanwijzingen zijn dat er binnenkort een grote aanslag gepleegd gaat worden, dan zijn ze nog naïever dan ik denk!
  Momenteel maken ze zich drukker om de situatie in Griekenland in plaats van het oog scherp te houden op de situatie in eigen land. Ontzettend laks!

  Like

 5. Fred zegt:

  Maar het heeft niets, maar dan ook niets, met de Islam te maken hoor.
  Slaap maar rustig verder.

  Like

 6. Onze overheden, met de EU als koploper, zijn de grootste veroorzakers, die gebruiken Europa als ‘sitting ducks’

  Like

 7. JCC zegt:

  Het zal dit keer wel Europa worden dat de klappen krijgt. Het komt de Amerikanen ook goed uit als dit continent in chaos ligt, lekker een economische concurrent uitschakelen. Vervolgens kan de NAVO-flitsmacht de orde wat herstellen en er nog meer een politiestaat van maken.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Elke moslim-actie leidt tot meer ellende voor moslims. Sinds 9/11 is het voor een moslim minder makkelijk om vlieglessen te nemen of een kaartje voor vliegreis te kopen. En dat zijn slechts de meest voor de hand liggende zaken. Hoe meer moslims zich roeren hoe meer moslims in de gaten worden gehouden. Men kan als beschaafd mens niet aan de zijlijn blijven staan, iedereen moet actief deelnemen in de strijd tegen de islam. Dat moet toch steeds duidelijker worden!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Willen ze Osama Bin Laden overtreffen? Ca 3000 mensen te doden ?Dat lukt ze alleen als de meeste slachtoffers moslims zijn geloof ik? Whaaaaaaaaaaaaahahaha 99% moslims en 1% Kafir?Wat is met Mekkah?

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Och, als het ‘koningshuis’ en de andere verantwoordelijken voor die islam-ellende maar gespaard blijven; de burger is tóch altijd al ‘kanonnenvoer’ geweest.

  Like

 11. Tistochwat:laat ik nou zitten hopen dat juist die het eerste geslacht worden!Als terechte wraak voor wat zij de burgers bewust en met opzet hebben aangedaan!

  Like

 12. Zwan zegt:

  Dit is niet wat er wordt gezegd. Er wordt gezegd dat IS iets groters moet plannen dan 9/11 om een soort van naam te maken. En dat als ze komen het veel groter zal zijn dan Parijs. Dus niet groter zal zijn dan 9/11.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s