Break the system: the system wins

Screenshot_40

(Door: Robert Engel)

Demonstratie tegen het systeem komt niet van de grond

Vooraf zou het volgens de organisatoren een grote demonstratie worden. Eentje op het Binnenhof die voor eens en altijd duidelijk zou maken dat het volk het zat was. Uit alle geledingen van het volk zouden mensen aanwezig zijn. Links, rechts, SP, PVV. Iedereen. Nadat geen vergunning werd afgegeven om op datzelfde Binnenhof te protesteren week men uit naar het Malieveld. Het bleek een veeg teken.

Eisenpakket

Break the system deed de afgelopen weken op Facebook de nodige stof opwaaien. Men zou de regering een ultimatum stellen aan de hand van een lijvig eisenpakket. Als de regering binnen zes weken de eisen niet zou inwilligen, dan zouden harde acties volgen.

Dinsdagmorgen op het Malieveld blijkt meteen dat daar niks van terecht zou komen. Met een opkomst van vijfhonderd man is de slagkracht eenvoudigweg te gering om de regering een ultimatum te stellen. Laat staan dat het de overheid aan het wankelen brengt. De duizenden demonstranten waarop wordt gerekend blijken in geen velden of wegen te bekennen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Break the system: the system wins

 1. R.Kroonenberg zegt:

  het régende zeker ?

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Wij willen Democratie in Holland behouden, dan kunnen wij niet tegelijker tijd met SP gaan demonsteren die zonder twijvel, een dictauur van het Prolettariaat aanstreeft.Nee dank je, ik blijf leker thuis.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Nadat geen vergunning werd afgegeven om op datzelfde Binnenhof te protesteren week men uit naar het Malieveld.”

  Het is om te beginnen al idioot dat er voor een demonstratie een vergunning nodig is; ook hieruit blijkt dat de belastingbetalende grote slaafse kudde aan banden ligt. Een échte opstand vindt plaats ZONDER vergunning!
  Voor het gebruik van de guillotine tijdens de Franse revolutie was ook geen vergunning aangevraagd.

  Rutte zal zich wel weer in een kreukel hebben gegiecheld!
  Z’n heerschappij is nog lang niet teneinde, vrees ik.

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  DE mensen zijn moegestreden denk ik, ook was het natuurlijk op een doordeweekse dag en niet iedereen kan zo makkelijk vrij krijgen. Ook door o.a. de “verplichte” eigen mantelzorg, kon ik ook niet komen. Wat ik wel jammer vond hoor, maar achteraf gezien ben ik toch blij, dat ik niet gegaan ben. Wat een afgang zeg en ik vind het toch een bittere pil voor de organisatie.

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Wie heeft dit georganiseerd? Break the system zegt me helemaal niets behalve dat het een Amerikaanse kreet is.

  Like

 6. baksteen zegt:

  Als je de punten doorleest is het alles behalve “Break the system”. De basis blijft de oude dwz
  EU-Euro-islamisering ofwel Nederland als wingewest van Brussel. Dit had helemaal geen zin.

  Like

 7. Tja,het volk is niet welkom op het Binnenhof,stel je voor!En nog te beroerd om een petitie in ontvangst te nemen?Dat zegt wel genoeg hoe men op het Binnenhof over het volk denkt!Ze zullen er echt met grof geweld uitgesloopt moeten worden;uit zich zelf gaan ze niet,nooit!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, onze webmaster kondigde al aan, ‘er geen reclame voor te gaan maken.’ En nu blijkt maar weer, wat een Fingerspitzengefühl hij heeft voor dat soort zaken!
  Gelukkig maar, want zo te lezen was dit tot mislukken gedoemd.
  500 man is trouwens…..nou ja, niet ècht weinig, maar uiteraard onvoldoende voor bestorming van het Binnenhof. Je krijgt trouwens ook de indruk, dat het ‘georganiseerd’ is door een stel dromers, dat ook niet goed wist hoe het verder moest…..
  We moesten tóch maar zien, voorlopig een eigen “Pegida” van de grond te krijgen: Vooralsnog niets ‘bestormen,’ maar wèl ‘ons laten zíen’; dáár gaat het om!

  Like

  • Theresa;het hadden er 1000 x zo veel moeten zijn,minstens:dan lag heel Den Haag plat!En zoveel agenten hebben ze niet,maar je krijgt dit slappe volk niet in beweging!Af en toe,heel af en toe,denk ik wel eens;ze zoeken het ook maar uit!Maar ja,dat duurt nooit lang!

   Like

 9. Gemelos zegt:

  Er waren veel meer mensen die het WEL zagen zitten ! Maar als je over de Moslims begon werd je voor Rascist weg gezet ! Met mij zijn er VELEN opgestapt !! Ik heb het van te voren gezegd, je moet net als de Koerden gewoon met zijn allen naar het Binnenhof gaan, Maar niet van te voren toestemming VRAGEN, kom nou !! DE BEUK ER IN !!!! Dit zijn MIETJES !!!!

  Like

 10. Wim Hoogerbrugge zegt:

  Diegene die de Rotterdamers Hooligens noemt is of niet goed bij zijn hoofd. RIO is een van de groepen dir juist advies gegeven heeft van wat wel en niet kan!! De vergunning, wat ik weet was aangevraagd voor de demonstratie. Maar het ME en Politie optreden was ver buiten proportie en totaal niet tolerant terwijl er totaal geen ongeregeldheden hebben plaats gevonden op het Maliveld. Maar de mensen waren compleet ingesloten waardoor juost ongetegeldheden ontstonden. Zij zaten als ratten in een val. En een rat in het nou maakt rare sprongen, zoals iedereen weet!! Dit heeft totaal niets te maken met een democratie. Maar heeft alles weg van een Politiestaat en een dictatuur. Dit is niet Nederlands waardig!!

  Like

 11. Frans de Wit zegt:

  Ach moest je vandaag de politie ook weer te keer horen gaan tegen die gast in de studio. Nou hij had van mij gewoon zijn zegje mogen zeggen hoor, niet rechtstreeks op de zender natuurlijk. Maar dan hadden ze in ieder geval geweten waar die voor kwam. En dan die ene agent hard roepen we schieten je zo overhoop hoor als je niet luisterd. Die gast gooide gelijk zijn wapen op de grond toen het gevraagd werd…. Kijk het is natuurlijk helemaal niet goed te praten wat die gozer deed, maar de politie mag echt wel eens omgangsvormen gaan leren zeg. Vorige week hier in de straat gebeurde er ook wat, dus mijn vrouw liep naar buiten en vroeg wat er aan de hand was. Nou je had 1 van die agenten moeten horen aso tegen mijn vrouw… Nee zo kweken ze alleen maar agressiviteit hoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s