GoedVolk Colijn geeft werknemer gelijk over Greet

Screenshot_48

Ko Colijn, directeur van Instituut Clingendael

(Door: Van Rossem)

Zo, dan ben je een hufter van een laffe werkgever. Het GoedVolk-clubje bij Clingendael neemt openlijk afstand van werknemer Peter van Ham, hun huisexpert op het gebied van terrorisme, veiligheid, diplomatiek en internationale betrekkingen. Van Ham had het namelijk gewaagd om in de Nauwelijks Relevante Courant een opiniestuk te schrijven waarin hij met niet minder dan vijf bijzonder aannemelijke argumenten de vloer aanveegt met de arrogante, policor, correctverkrampte en introspectieloze Goed Volk Greethaters van Nederlandje. “Wilders heeft gelijk, maar krijgt het niet“, was de titel van het heerlijke common sense betoogje dat we bij deze gelegenheid van harte nog eens linken voor u, demense. De conclusie van het stuk luidde dat links-“liberalen” een denkverbod aan Nederland opleggen met betrekking tot de islam. En nu neemt Ko Colijn, columnist bij naoorlogs verzetsblaadje Vrij Nederland en baas van Clingendael, openlijk afstand van zijn retorisch begaafde werknemer.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, meningsdictatuur, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op GoedVolk Colijn geeft werknemer gelijk over Greet

  1. Jaantje zegt:

    Ha ha Clingendeal …….
    Krijgt die toko subsidie?

    Like

  2. Jaantje zegt:

    Zal wel aan mij liggen maar begrijp de titel van dit stuk niet echt.
    zal werkgever in plaats van werknemer moeten zijn?

    Like

    • Berthe zegt:

      Ko Colijn laat met zijn actie zien dat de bewering van Van Ham klopt: nl. als je schrijft dat Wilders gelijk heeft, dan lig je er meteen uit bij de gevestigde kliek…………………..
      En dit ondervond Van Ham meteen nadat hij Wilders gelijk gaf in zijn artikel…………………….Dus Ko geeft hiermee INDIRECT WILDERS GELIJK

      Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Maakt niet uit: Zwaktebod van die Colijn!
    Toch geen ‘familie vàn,’ hoop ik? Gelet op het laffe beleid van de vooroorlogse premier zou je het bijna wel gaan denken!

    Like

  4. Taljaard zegt:

    Denkverbod?
    Quod erat demonstrandum!

    Like

  5. Aegolius cs zegt:

    Binnenkort een vacature bij Clingendael.
    Gevraagd:
    Expert op het gebied van terrorisme, veiligheid, diplomatiek en internationale betrekkingen.
    Van goede getuigen voorzien, evenwel ter beoordeling van het Huis dat de screening via Bilderberg zal doen laten plaatsvinden.
    Uiteraard binnen strikt vertrouwelijk politieke landsgeaardheid.

    De PVV heeft op korte termijn een waardevolle wetenschapper erbij: dr. Peter van Ham!

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Hieruit blijkt maar weer dat WIJ in een “schijndemocratie”, leven. Ja, je mag een mening hebben, maar die mag er alleen zijn, als die ofwel socialistisch, anarchistisch of goedmenselijk is. Andere meningen zijn dan: racistisch, nazistisch, xenofoob, fascistisch.

    Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Mooi de boodschap is duidelijk: ook al heeft meneer Wilders gelijk, je mag het niet zeggen. Want alleen de linxe kerk kan gelijk hebben en daartoe behoort dus Clingendael. En dag niet weggekeken is een dag niet geleefd.

    Like

  8. leefbarbaar zegt:

    Mooi de boodschap is duidelijk: ook al heeft meneer Wilders gelijk, je mag het niet zeggen. Want alleen de linxe kerk kan gelijk hebben en daartoe behoort dus ook Clingendael. Een dag niet weggekeken is een dag niet geleefd.

    Like

  9. Inderdaad,leefbarbaar:je mag het [nog]denken,maar vooral niet zeggen!Hoe hypocriet kun je zijn?

    Like

  10. Dokus zegt:

    Peter van Ham heeft gelijk maar hij krijgt het niet!!!!!!

    Like

  11. Charles Martel zegt:

    “Die Gedanken sind frei” ging het liedje in maart 1933. We zijn weer terug van nooit weggeweest.

    Like

Plaats een reactie