ALLAH U AKBAR!!!

Screenshot_17

(Door: Hank Dussen)

Bijgaande prent heeft niet als onderwerp de terreuraanslag op de redactie van Charlie Hebdo, die aanslag is alleen aanleiding. Het onderwerp is perceptie, dus de gewaarwording van onze waarneming. Bij mensen is die totaal verschillend, doch niet zonder systeem. Op het eerste gezicht verbijsterend, eenzelfde verschijnsel dat toch totaal verschillend geïnterpreteerd wordt. Men zou kwade opzet vermoeden, doch dit is niet het geval.

Als bij de uitvaart van de Charlie Hebdo hoofdredacteur Charb het strijdlied De Internationale klinkt, de vlag op de modderschuit Cultuurrelativisme, dan moet er sprake van een geestelijke handicap zijn.

Kwade opzet veronderstelt wil, maar het verbijsterende is dat wil, als vrije onafhankelijke generator, dus drijfveer van handelen, niet bestaat. Alleen de illusie dat wij de vrije wil wel ervaren is ‘bewijs’, terwijl het onomstotelijke wetenschappelijk bewijs dat het slechts een illusie is groeit.

Lees verder>>>
(h/t “Vrijspreker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op ALLAH U AKBAR!!!

  1. lucky bee zegt:

    Allahu akbar betekent Allah is groot;.Maar onze God is de schepper van alles , en een echte God hij is dus wezentlijk groter als Allah.dat door Maha Raja Wikarma Ditya uit Hindoestan naar Mekkah was geimporteerd.Bij de verovering van het Arabische schier eiland.De Kaaba in Mekka was niet anders als een Shiva tempel.

    Like

  2. Vederso zegt:

    Spaghetti, meer kan ik er niet van maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s