MEER! MEER! MEER!: Amsterdamse homo zwaar mishandeld na taxirit

Screenshot_12

Daders riepen: ‘Hou je bek, kankerhomo’. 

Een 21-jarige homoseksuele man is afgelopen zondag in Amsterdam ernstig mishandeld. Hij werd meegenomen in een auto, beroofd en langdurig mishandeld. Hij liep daarbij een zware hersenschudding op.

Onraad

De man was een avond uit bij een gaybar aan de Amstel, weet AT5. Bij de Halve Maansteeg nam de man een taxi. Al snel kreeg hij een onveilig gevoel, omdat de chauffeur omreed en steeds in zijn binnenspiegel keek naar een auto die hen achtervolgde. Hij leek contact te houden met de auto die er achter reed, waarschijnlijk een SUV.

Bij het Vondelpark gooide de man in paniek 20 euro naar de chauffeur en vluchtte de auto uit. Hij hoorde de bestuurder nog roepen dat hij 150 euro moest betalen. De man rende weg, maar werd achtervolgd door meerdere voertuigen. Plotseling werd hij gegrepen en vastgehouden, waarna iemand hem sloeg en hem in de auto trok met de woorden: “Hou je bek, kankerhomo”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", homofobie, Islam, Islamisering, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op MEER! MEER! MEER!: Amsterdamse homo zwaar mishandeld na taxirit

 1. Tistochwat zegt:

  “Beide verdachten zijn volgens het slachtoffer rond de 25 jaar oud. Vermoedelijk zijn ze van Noord-Afrikaanse afkomst.”

  “vermoedelijk”… *zucht*

  Like

  • Anneke zegt:

   Wat een verrijking he voor ons land die Noord Afrikaanse mannen……en wat werken zij “hard”. Dit gaat nog veel meer gebeuren, als ik bij ons door de stad loop zie ik alleen maar van dit soort mannen hangen, ik walg ervan, maar het ergste is dat ik mijn mond niet meer kan houden, het wekt zoveel wrevel bij mij dat ik dus ook nog moet oppassen ….Maarrrrr……ik heb een grote hond en de meeste zijn als de dood voor honden, kan je zien wat een lafbekken het eigenlijk zijn…….

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Mocht het tot een proces komen, dan kan Geert’s advocaat dit soort feiten al-le-maal meenemen in zijn pleidooien.
  Tikt lekker aan, zo!
  Maar voor die knul is het weer meer dan beroerd, natuurlijk!
  Het is toch wel wrang, dat mijn man zaliger én ik zo’n 20 jaar geleden onze Duitse logé Michael trots konden wijzen op de openlijk homoseksuele presentator Jos Brink, die ‘daraus gar kein Geheimnis machte'(“Ja, Junge, Holland ist ein freies Land!”) terwijl nú de homo’s niet eens meer zonder gevaar over straat kunnen!
  En dat allemaal door die k****rmarokkanen! (Meer of minder?)

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé, van deze “vrienden”, van de latente nicht RUTTE (VVD). KOTS!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Meer blauw op straat, geeft een veiliger gevoel!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De aanvallen van moslims op autochtone Nederlanders (homo’s of niet) worden steeds frequenter en nemen in heftigheid gestaag toe. Ze zien de oorspronkelijke bewoners van dit land als afgeschoten wild. Wat hen betreft zijn Nederlanders vogel vrij verklaard …Zij weten donders goed dat: a) de Nederlanders zijn vrij apathisch en geduldig. Ze accepteren de aanvallen als zoete koek en b) De moslims worden als beschermde diersoorten door de leiders van dit land en de EU in bescherming genomen. Eigenlijk kan men de verhouding tussen de twee bevolkingsgroepen vergelijken met een voetbalwedstrijd waar voor de Nederlandse team is strikt verboden de bal naar de helft van de tegenpartij te brengen. Ze moeten geduldig de aanvallen van de tegenstanders en de goals die ze maken aanvaarden. Men kan gerust zeggen dat het Nederlandse elftal speelt tegen een genadeloze tegenpartij en het spel wordt geleidt door vijandige scheidsrechters.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Zou dit nog verder eskaleren is een echte liquidatie-golf onuitwijkbaar !
  En wat schieterijen aangaat is Amsterdam middelerweile wie een
  moslim gatenkaas !

  Like

 7. Igor zegt:

  Daarom snap ik er geen bal van, dat de omroepen in Hilversum met zeker 70% homo’s in dienst zo ontzettend moslim vriendelijk zijn, maar ja Stockholm syndroom hé.
  Misschien dat ze vanavond wakker geworden zijn, maarrrr ik vrees met grote vreze dat dit niet het geval is.

  Like

  • Harry zegt:

   Geloof maar niet dat ze wakker geschrokken zijn , daar in Hilversum .
   Dan hadden er echt een aantal doden moeten vallen , wil dat linkse homo koor achter hun oren gaan krabbelen .
   Dat wens je natuurlijk ook niemand toe , maar het had wellicht wel nuttig geweest .
   Vanmorgen vroeg al bij WNL , een terreurdeskundige die al weer begon te vertellen , dat we het niet allemaal als een groot probleem moeten zien .
   ” Het zijn allemaal losstaande incidentjes ” .
   Alleen vergat ie te vertellen dat dat allemaal vanuit dezelfde hoek komt .
   En daar til ik dan wel weer heel zwaar aan .

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Harry Deze zgn. “Terreurdeskundigen” zijn bedoeld om nog te redden wat er te redden valt …Ze zijn geen terreurexperten, maar gecontracteerde hoog betaalde “hersenspoeling deskundigen”. Ze moeten “De politieke katten in het nauw betere sprongen te laten maken”. Deze experten ZIJN DE LAATSTE TROFEE. Hun taak is de lopende zandklok enig ziens proberen te vertragen. Zij gebruiken de afgezaagde en geraagde cliché “Het zijn allemaal losstaande incidentjes” omdat ze ZELF AL NIET MEER WETEN HOE ZE DE VIJANDIGE AANSLAGEN VAN MOSLIM ALLOCHTONEN OP NEDERLANDERS KUNNEN VERKLAREN. De politiek en de media lijken steeds meer op Mohammed Saeed al-Sahhaf, de minister voor Propaganda van Saddam Hussein. Deze vent heeft tot de laatste moment zijn best gedaan te vertellen dat de Iraakse leger boekt succes tegen de Amerikanen …Er is niets aan de hand!.

    Like

 8. Tja, wat verwacht je dan als ze de kooien van alle dierentuinen in Europa wagenwijd open zetten?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Realpredictor …Tja…..Dan wordt Europa een soort gigantische Safaripark …Een super grote Jurassic Park-achtige plek waar de roofdieren de boel onveilig maken en de parkeigenaren en de beveiliging staan machteloos. .

   Like

 9. lucky bee zegt:

  Ik geloof Amsterdam is de meeste Criminele stadt ter wereld zo te zien hebben ze New York en Chicago allang ingehaald. Iedere dag een liquidatie ergens in Amsterdam doe dat maar na?

  Like

 10. BertG. zegt:

  Ik denk niet eens dat een bewuste homohaat mishandeling is maar een 1 2tje tussen de taxi en de SUV. Een bewuste opgezette roof dus.
  En verder wordt iedereen voor vuile homo uitgescholden.
  En dat hij toevallig homo zou zijn zie ik meer als toevallig. Iedereen die bij deze taxi ingestapt was was waarschijnlijk zwaar de lul.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bert G. Het is niet zomaar een roofoverval…Maar een puur islamitische handelswijze. Volgens de Koran is een roofoverval op autochtone “ongelovige” geen roof of überhaupt een delict. De moslim mag van een “ongelovige” zijn bezittingen afpakken en hij mag hem zelfs verdelgen …Omdat de wereld is van de moslims, als Ubermeschen, en wij zijn hun slaven. VOLGENS HUN MAFFIA GOD ALLAH, mogen zij beslissen of wij recht hebben om te leven of niet. De moslims zijn beesten en bezitten beesten mentaliteit. Net zo goed dat je niet kan een kat in een hond veranderen, zo kan je niet van een moslim in iets anders maken. WIJ MOETEN DANKBAAR ZIJN AAN DE MENSEN DIE DECENNIA LANG MANDAAT VAN ONS HEBBEN GEKREGEN OM HET LAND TE REGEREN. Tot nu toe hadden deze mensen ons van serieuze ongemakken voorzien …MAAR NU RISKEREN ZE LETTERLIJK EN FIGUURLIJK ONZE VRIJHEID EN ZELFS ONS LEVEN.

   Like

 11. Tempelier zegt:

  Als homo kun je ook beter geen taxi pakken in de Halve maansteeg (geintje) Het is bekend dat moslims graag homo’s in elkaar rammen, ze gebruiken ook datingsites en homo ontmoetingsplekken. In dit geval kan men inderdaad niet stellen of het om zijn geld ging of omdat hij homo was. Neemt niet weg dat Nederland een grote kolere zooi aan het worden is.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  En toch mocht ene Heer Waardenburg, voorheen voorzitter ANWB, geen ombudsman worden. Want het kwam uit dat hij gezegd had;dat hij zijn vrouw had aangeraden niet in A,dam met een M,……. taxi te gaan. (dat was beter voor haar gezondheid. )

  Like

 13. harrylacroix zegt:

  BertG vergeet één ding: de jongeman verliet een gaybar! Maar er is een gelukkige bijkomstigheid: het heeft niets met de islam te maken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s