BREAK. Moslims bezetten Nederlandse school

Screenshot_31

(Door: Pritt Stift)

Ontvangen van een hoestende knul in een fietsenhok. Schoolfolder van het Kranenburg College in Utrecht met aanwijzingen voor het komende zomerkamp 2015. Omdat “een groot deel” van de leerlingen op de Nederlandse school islamitisch is, zijn alle maaltijden voor alle leerlingen tijdens summer camp “dus” halal. (Let op D66-woordje “dus”.) Dus geen worst, dus geen karbo op de barbie, want dan ga je branden in de hel. Hoe groot zo’n “groot deel” aan islamitische leerlingen op het Kranenburg College Utrecht is, vertelt de folder/school niet.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op BREAK. Moslims bezetten Nederlandse school

 1. Cathja zegt:

  Eén ding weet ik zeker: mijn kind zou niet mee mogen op kamp! Het is de omgekeerde wereld dat WIJ ons zouden moeten aanpassen aan de voedselgrillen van de moslims.
  Geen sprake van! Dan maar geen kamp.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Rond de “kerst-tijd” was er hier in Fr her-en-der een hoop “gedoe” over het uitstallen van ,t “Kerstkribbe” in publiekelijke ruimten. (wet op de “laïciteé” uit 1905 )
  Omdat er waren die dit wilden verbieden waren er schooldirecteuren die zo boos werden, dat ze voor hun muslim-leerlingen dan ook geen aangepaste “hallal”-maaltijden tussen de middag op school wilden verstrekken.( ze eten maar gewoon met de”pot” mee……”)
  Maar nu iets anders ( ZOU DIT IN NL OOK MOGELIJK ZIJN ???????????? );;
  …………
  Een moslima in verwachting, EISTE op de “maternité” afdeling dat ze WEGENS haar geleuf alleen door vrouwelijk personeel geholpen zou worden.
  HET ANTWOORD VAN DE DIRECTEUR ( grof gezegd:”daar beginnen we niet aan, dan rot je maar op en zoek een ander perceel”);
  Personnel « mixte » à la maternité : il faut maintenant signer une décharge !

  Like

 3. Buffalo Bill zegt:

  Boycotten dat kamp!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Gezien het duivelse aspect van de islam, blijf ik dit een fascinerend gegeven vinden:

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En toch blijf ik erbij dat dat niet zo is, Tistochwat: Noem de islam àlles, maar juist géén Duivelswerk……
   Nu ik er zo over nadenk, denk ik opeens, dat ik wel een vergelijking heb, die dat duidelijk zou kunnen maken:
   Satan eist absolute (maar dan ook absolúte) autonomiteit en arrogantie; Zijn volgelingen
   erkennen hem als hun meester op díe voorwaarde.
   De islam eist absolute onderwerping aan Allah.
   Begrijp je?

   Like

   • jantjeuitnl zegt:

    Allah is anders behoorlijk anoniem. Heb jij hem ooit gezien?
    Het is juist wel duivelswerk. Mohammed was alles behalve een heilige. Hij was zeer met zichzelf ingenomen, hield zich aan God nog gebod, hij was stikjaloers, hij hield zich alleen maar met materie bezig. Een ideale prooi voor de Duivel.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat was Mohammed….Máár de rest…..
    Dat ‘totale onderwerping’ staat haaks op het satanisme; zie je vooral aan de vrouwen.
    Binnen de satans-verering zijn vrouwen vrij en de gelijke van de man. (Niet om positieve dingen te doen, maar tóch.)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 8 februari 2015 om 21:15

    Eh… nee, ik volg je nu even niet, Theresa.
    Voor mij is Satan dezelfde ‘persoon’ als Allah.
    Beiden eisen onvoorwaardelijke onderwerping en beiden hebben volgelingen die voor hen door het vuur gaan. Ik denk dat het om één ‘godheid’ gaat.
    En gezien de duivelse daden van de islam-aanhangers, kan ik dus niet anders concluderen dan dat the devil himself achter deze walgelijke ideologie moet zitten.
    Het geeft me zelfs een beetje hoop om te weten dat het hele islam-gedonder al zo lang geleden is voorzegd (als het waar is wat er in die video wordt beweerd) want dan komt er ook ooit een keer een eind aan door een ingreep van ‘hogerhand’.

    Maar het spreekt voor zich dat ik jouw mening uiteraard respecteer.
    Je reacties hier getuigen van een zeer brede algemene ontwikkeling en een hoge intelligentie. Soms ben ik hierdoor een beetje jaloers op je. 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 16.52u.: Hoeft niet hoor; ik ben zo ’n beetje ‘autodidact,’ zogezegd:
    Mijn hele leven al veel gelezen en films gekeken omdat ik verder niet zoveel anders kón.
    Maar wat dat andere vraagsruk betreft; Ik gaf misschien wel aan Jantjeuitnl. al een antwoord, dat misschien beter te begrijpen valt. zal het nog één keer concreter proberen te zeggen:
    De islam eist van haar volgelingen een totale onderwerping dus een totaal ontbreken van de vrije Wilsbeschikking.
    Ze doen weliswaar de verschrikkelijkste dingen, maar allemaal omdat het Allah ’s Wil is.
    Voorts leven ze, conform zijn wil, in een cultuur van collectief, zodat ze elkaar in de gaten houden.
    De Leer van Satan verlangt juist de opperste Vrije wilsbeschikking, de grootste mate aan individualiteit, het sterkste egocentrisme…..
    Dat brengt evenmin iets goeds integendeel, maar onderwerping verlangt het niet.
    Je ziet dat het sterkste aan de rol van de vrouw: Volgens de Satanische Leer is zij de gelijke van de man en kan evenveel macht vergaren. -De bedoeling is dan natuurlijk wel, dat zij die macht op een even slechte manier aanwendt.
    Maar in tegenstelling tot de islam is er bij beide seksen geen sprake van onderworpenheid, ook niet aan Satan himself, begrijp je.
    Dàt is het grote verschil.
    Satanisten zouden ook nooit in een collectief willen leven en op elkaar letten; ze zouden er niet aan moeten dènken!

    Like

   • jantjeuitnl zegt:

    Theresa, Satan vreet echt niet van 1 walletje. Het ene sluit het andere niet uit. Van Mohammed weten we het. Mensen die de islam aanhangen, zijn volgelingen van mohammed. In het straatbeeld zie je ook steeds meer van die analfabeten met een struikgewas aan hun kin. Dit is puur om aan te geven aan welke kant ze staan. Namelijk die van Mohammed/Isis. Dat is namelijk de zuivere leer van de islam: dood en verderf, al 1400 jaar lang. Die jongelui beseffen geeneens dat hun voorvaderen dezelfde keus hebben gekregen, moslim of kop eraf. Dit in tegenstelling tot Christenen, die in de tijd van de Romeinen al zwaar werden onderdrukt. Het Christendom groeide tegen de verdrukking in, de Islam IS de verdrukking.

    Like

 5. Jean zegt:

  Mensen haal jullie kinderen weg uit dergelijke barbaarse geweldhaarden en geef ze de Nederlandse normen en waarde w.w.z. een opvoeding zonder barbaars gezwetst en dat met spek en ei i.p.v. die achterlijke bullshit.

  Like

 6. pieter zegt:

  Willebrord stichting, daar vallen ze onder, een christelijke stichting…. ik zeg maar niets meer, dat kost me mn bloeddruk

  Like

 7. Wat is er toch met christenen aan de hand,Pieter?Ze geven zich willoos over!Totaal geen ruggegraat meer!Mijn kind zou in ieder geval niet meegaan op kamp;zeker weten!

  Like

 8. An zegt:

  Ik zou mijn kind zowiezo niet naar zo een school lsten gaan.

  Like

 9. sander zegt:

  Moet kunnen, omdat er zo veel moslims op die school zitten. Alleen zouden ze ook gewoon varke moeten kunnen maken voor de leerlingen die wel willen. Als er bv heel veel vegetariers op die school zaten, zou het ook fijn zijn voor hun als daar rekening mee wordt gehouden.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ sander 6:19

   De kans dat er ‘heel veel’ vegetariërs op een school zitten, is bijzonder klein. Voor degenen die geen vlees willen eten zijn er altijd alternatieven. Ik eet ook geen vlees, maar ik kom niets tekort.
   Het probleem met moslims is, dat ze hun leefregels en voedingsgewoonten aan ons op willen leggen. Nu lijkt het erop alsof de school op vrijwillige basis alle leerlingen op kamp halal voedsel wil geven, vanwege het grote aantal moslimleerlingen. Ik vermoed dat hier de eisen van de moslimouders achter zitten. Dat zetten ze niet in de krant natuurlijk.
   Maar moslims en aanpassen? Dat is vrijwel uitgesloten. WIJ passen ons altijd aan. Triest, maar de waarheid!

   Like

 10. lucky bee zegt:

  Geen Islamicering dus?

  Like

 11. D.DAY zegt:

  Hoe meer de dat tuig de vrije hand geeft, hoe meer ze gaan eisen. Het heet nu niet meer: “Uw” wil geschiede, maar “hun” wil geschiede.

  Like

 12. de 13de imam zegt:

  Weet Wilders hiervan? De PVV lijkt me de aangewezen organisatie om dit aan de kaak te stellen. Mensen moeten beseffen dat ze door halal te accepteren niet alleen moslims appeasen maar ook terrorisme financieren. Hap slik en daar gaat weer een raketwerper naar Boko Haram!

  Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  Je kunt altijd zelf nog wat te schnäcken meenemen. Droge worstjes. Bierworstjes. Hoeft niet halal is niet verplicht. Als je uit religieuze overwegingen geen halalvlees wilt eten, want geofferd aan een afgod, moet je eveneens vrij kunnen zijn in je keuze.

  Handelingen 15
  28 Want het heeft den Heiligen Geest en ons goed gedacht, ulieden geen meerderen last op te leggen dan deze noodzakelijke dingen:
  29 Namelijk, dat gij u onthoudt van hetgeen den afgoden geofferd is, en van bloed, en van het verstikte, en van hoererij; van welke dingen, indien gij uzelven wacht, zo zult gij weldoen. Vaart wel.

  Like

 14. Cathja zegt:

  @ Scheerzeep NU 10 febr. 23:16

  Mee eens, maar het probleem ligt ‘m hierin dat de meerderheid zich moet aanpassen aan de minderheid. Bovendien leven we hier in een land waar men geen voedingsregels krijgt opgedrongen, zoals in islamitische landen. Iedereen is vrij om te eten wat hij of zij wil. Wel of geen vlees. Dat is goed.
  Moslims zouden moeten weten dat ZIJ zich moeten aanpassen, dus zouden hun kinderen voeding van thuis, dus halal, mee moeten nemen, en niet ónze kinderen verplichten halal-eten te eten! Ook al is het nu een beslissing van de schoolleiding (ik twijfel daaraan; er kan ook druk uitgeoefend zijn door de moslim-ouders).
  Nu zouden we ons moeten aanpassen aan hun voedingsregels, straks aan hun kledingregels, en daarna zijn er nog tál van andere regels, waaraan wij onderworpen kunnen gaan worden.
  Overdreven reactie? Ik denk het niet. Het kan zomaar realiteit worden.
  Maar het begint altijd klein…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s