Bewoners Gouda: Wij. Willen. Megamoskee. Niet.

Screenshot_42

(Door: Joost Niemöller)

U heeft er inmiddels veel over gehoord, over die megamoskee in Gouda die er volgens kennelijk nogal wat moslims, maar vooral volgens nogal wat lokale bestuurders moet komen.

U weet wel, het gaat om die moskee met een atoombunker eronder. Die nu eerst nog moet worden afgebroken door de gemeente, voor wie weet welke enorme (gemeenschaps-) kosten. De besluitvorming bevindt zich qua procedure nu in zo’n fase dat het nauwelijks nog tegen gehouden kan worden.

Lees verder>>>
(h/t Martin van Vliet)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Bewoners Gouda: Wij. Willen. Megamoskee. Niet.

  1. joopklepzeiker zegt:

    Hilarisch die naïviteit .

    Like

  2. baksteen zegt:

    Bibliotheek? wat moeten die gasten met een bibliotheek? Onder het motto “als het niet in de Koran staat moeten we het verbranden en als het wel in de koran staat hebben we het niet nodig”
    is al menige bibliotheek vernietigd. Wat er aan relevant werk verschenen is in het arabisch past in een klapkratje van de Jumbo! Kan er nog makkelijk een paar kilo schoudercarbo’s bij.

    Like

  3. lucky bee zegt:

    Bewoners Gouda: Wij. Willen. Megamoskee. Niet.
    Maar julie Paus Franciscus wil dat wel, hij liet ook in Rome een mega Moskee bouwen. Waar om dan niet ook in Gouda?

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    De bewoners hebben volkomen gelijk! Zou het voor hen een optie kunnen zijn, om een procedure te starten bij de rechtbank, in verband met ONBEHOORLIJK BESTUUR?

    Like

    • Joost Visser zegt:

      Als de besluitvorming volgens de wettelijke regeltjes gaat, niet. Het maximale haalbaar in dit geval is erachter te komen, met bewijs, hoe de financiering geregeld is. Op het moment dat het vanuit verdachte hoek komt of uit witwasgeld bestaat zijn er strafrechtelijke mogelijkheden. Maar ja, er worden toch weinig ambtenaren en politici voor de rechter gedaagd. Kleine doofpotjes bij lagere overheid, enorme doofpottenn bij hogere overheid.

      Like

    • Dokus zegt:

      Ja verstoring van de OPENBARE ORDE!!!!

      Like

  5. Jean zegt:

    ALLES kan tegengehouden worden en moet tegengehouden worden als het met die barbaarse smeerlapperij islam te maken heeft, dus, geen mosselketen in onze westerse landen en met geen wordt bedoeld ”geen enkele” wat de linkse lafaards onder eigen volk daar ook mogen van dromen.
    Afbreken is poepsimpel vraag dat maar aan de vakbonden die kennen alle trucks om af te breken…

    Like

  6. Theresa Geissler zegt:

    Goed, dat de buurt laat weten, dat ze dit niet wil, maar het is allemaal nog veel te rustig en te algemeen geformuleerd. Dat maakt zeker geen indruk. Ik zou zeggen: benoem de bezwaren gerust een stuk duidelijker, emotioneler zelfs! Laat er geen twijfel over bestaan, wat je ertegen hebt! Als dat racistisch genoemd wordt, dan maar racistisch; als het die lamlullen in de Gemeenteraad maar duidelijk wordt, dat het de omwonenden ménens is!
    Want van een bezwaarschrift zoals dit zou ík als Gemeente bestuur, eerlijk gezegd, ook niet heet of koud worden.

    Like

    • Driek zegt:

      Dat die mensen geen moskee willen hebben in hun woonbuurt heeft natuurlijk niks met racisme te maken, want er wordt ook wel – wegens de overlast – geprotesteerd tegen de vestiging van een kinderopvang Tegenover mijn huis is sinds een paar jaar een grote kinderopvang gevestigd, zomaar, en toen dat plan werd aangekondigd waren de bewoners van de nabije omgeving er niet blij mee, ze tekenen protest aan, hetgeen natuurlijk niks hielp. Nou, ik ben er ook niet blij mee, het is soms een af en aanrijden van auto’s, van ouders die hun kinderen halen en brengen. En die kinderen schreeuwen ook nog eens vreselijk, niet normaal meer. Maar goed, daarom zijn de tegenstanders van die kinderopvang nog geen kinderhaters.

      Like

  7. Cathja zegt:

    Als deze plannen worden doorgezet is dat de doodsteek voor Gouda Noord. Huizen in de directe omgeving zullen niet meer in trek zijn, en de bewoners ervaren straks dagelijks de overlast. Je zult er maar (moeten) wonen!
    De gemeente Gouda gaat op onverantwoorde wijze om met de bezwaren van de buurt. Er wordt totaal niet naar ze geluisterd.
    Het beste is om er een rechtszaak van te maken, omdat de gemeente zich niet houdt aan eerder gedane toezeggingen.

    Like

  8. koddebeier zegt:

    En toch heeft de linkse bestuurders kliek van Gouda besloten dat de moskee er wel komt.
    Scheid aan hun achterban en angstig om hun moslimvriendjes tegen de haren in te strijken,
    versjacheren ze volk en vaderland !!

    Like

  9. Kolonel zegt:

    De linkse NSBers laten zich weer eens hun ware gezicht zien. Ze zullen altijd ten dienste staan van de muzelmannen. Al hadden ze twintig nieuwe haathutten gewild in Gouda dan kregen ze hier nog toestemming voor.
    Ik denk dat de buurtbewoners veel te rustig blijven door een beschaafd briefje te schrijven. Dit maakt totaal geen indruk en er wordt toch niet geluisterd. Om het tij te keren zullen er zwaardere maatregelen genomen moeten worden.

    Like

  10. Brandende kaars zegt:

    De islam heeft niet 5 maar 7 pijlers!
    De bekende 5 godsdienstige pijlers en 2 politieke/militaire pijlers, te weten:
    Pijler nr. 6 is de ‘Al Daawah’ wat uitnodiging betekent. Het uitnodigen van niet-moslims om moslim te worden door te citeren uit de (opgeheven!!) mekka verzen.
    Pijler nr. 7 is de ‘Jihad’ (Heilige Oorlog). Dat houdt in: Het vechten en sterven in de fysieke oorlog tegen ongelovigen voor de zaak van Allah.
    Alleen deze pijler geeft de moslim echt de garantie om in de paradijs van Mohammed te komen!

    Islam: Religie camoufleert het politieksysteem. Weet dat:
    In de islam de religie voortdurend het politieke deel van de islam camoufleert.
    – Zo camoufleren de 5 godsdienstige pijlers de 2 politiek militaire pijlers.
    – Zo is het bouwen van de Al Aqsa moskee op de joodse tempelberg in Jeruzalem niet een godsdienstige- maar een politiek/militaire daad.
    – Zo is de actie om van de Hagia Sophia (de oudste oosterse kerk) een moskee te maken niet een godsdienstige- maar een politiek/militaire daad.
    – Zo is het bouwen van een megamoskee in een dorp, stadswijk waar praktisch geen moslims wonen (zoals dat in Gouda dreigt te gebeuren) geen godsdienstige-, maar een politiek /militaire daad.
    – Zo is het collectief bidden op straat door moslims geen godsdienstige-, maar een politiek/militaire daad.
    – Zo is het dragen van een hoofddoek door moslima’s in het Westen geen Godsdienstige maar een politiek/militaire daad,
    Hoor het zeer indrukwekkende verhaal van Kamal Saleem over de islamisering van Amerika en hoe dat in zijn werk gaat met grote moskeeën in wijken/dorpen/steden waar nog geen moslim woont.
    Kamal Saleem was ook een islamitische terrorist, familie van de Libanese groot mufti en genoot in de islamitische wereld zeer veel aanzien. Hij had als trainer van terroristen veel gezag en ook ontzettend veel oliegeld tot zijn beschikking. Hoor hoe hij een christen werd.
    Hoor hoe hij als groot islamkenner van huis uit, de islam volledig ontmaskert en ook de islam volledig het binnenste buiten keert. Ik heb toch weer nieuwe dingen gehoord.

    Mijn advies: Ga er maar eens heerlijk voor zitten. Kamal Saleem is een begaafd en bevlogen spreker. In mijn ogen een echte kanjer!!

    A Wake-up Call to America 1_2 – Kamal Saleem

    The Islamization of America 2_2 – Kamal Saleem

    Hij sluit ook volledig aan bij Brigitte Gabriel die nog specifieker is over wat er moet gebeuren
    om de islamisering van ook ons land te stoppen.

    Brigitte Gabriel_ Islam Unveiled (8 of 8)

    Graag uw reactie!“

    Like

  11. Nico uit Leiden zegt:

    Misschien overbodig om bij stil te staan…gebedsruimte voor mannen en vrouwen apart. Is dit niet in strijd met onze grondwet? Zo ja….waarom kunnen er van deze haathutten gebouwd worden?

    Like

  12. Republikein zegt:

    Protesteren helpt niet ben ik bang, zelfs rechters zijn al sinds jaar en dag niet op onze hand!
    De rijdende rechter Frank heeft het ook druk, dus noppes nada vertrouwen.

    Like

  13. Republikein zegt:

    Is alla de baas?

    Like

  14. leefbarbaar zegt:

    Slappe bewoners. Dat gezeur van niks tegen moslims hebben en niks tegen mosketen hebben en geen PVV-fan te zijn enzovoorts enzovoorts. Dat soort gezeur maakt de weg vrij voor de islamisatie.
    Je zou ook kunnen zeggen ik ben Nederlander en wil niet dat mijn kinderen in een islamitisch land moeten opgroeien. Maar ja, dan moet je wel een beetje ballen hebben. Nu zeuren ze alleen als de moskeet bij hen in de buurt komt te staan en stemmen ze braaf D66 als de moskeet drie straten verderop komt.
    Inzake de islam zal je moeten kiezen; voor of tegen. Meer smaken zijn er niet.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Zei ik immers al! Maar daar heb je het: In feite zijn de uiteindelijke D ’66 stemmers nou juist de lui van wie de overheid, de gevestigde politiek, geen greintje last heeft: Ze waaien gewoon met alle winden mee!
      Als de regering vandaag of morgen, om welke reden dan ook, zou besluiten om Nederland wèl islam- en multikulvrij te maken, vonden ze het óók prima! Eh, dat wil dan zeggen: Zolang het besluit maar niet van de PVV afkomstig zou zijn! (LOL!)

      Like

  15. harrylacroix zegt:

    Ik snap iets niet. D66, PvdA, GP en GL hebben samen 17 zetels. De rest van de gemeenteraad heeft 18 zetels. Dan is het toch piece of cake? Maar de aap komt uit de mouw, eigenlijk willen alle partijen de megamoskee. Naar mijn mening moet de vereniging drie wegen bewandelen. 1. Het besluit voor laten leggen aan de bevolking; 2. Partijen in de Tweede Kamer benaderen om het rijksgebouw niet te verkopen. Het Rijk is namelijk eigenaar van dit gebouw! 3. Ten slotte de politieke partijen in de gemeenteraad duidelijk laten weten dat het 18 maart a.s. menens is.

    Like

  16. BertG. zegt:

    De nieuwe megamoskee in Gouda wordt maar voor een klein deel met geld uit het buitenland betaald. De rest heeft Nederland betaald.
    Wat nou scheiding van kerk en staat. We hebben met ze alle een moskee betaald.
    http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/02/goudse_moskee_met_binnenlands.html

    Like

Plaats een reactie